Mokoman virallisella keskustelupalstalla järjestetty fanikilpailu on päättynyt. “Kilpailu meni hienosti. Kilpailutöitä tuli enemmän kuin osasimme odottaa ja niiden laatu sekä niihin käytetty energiamäärä yllätti iloisesti. Lisäksi rekisteröityneiden foorumilaisten määrä liki kaksinkertaistui”, Sakara Recordsin CEMCT (Chief Executive Manager of Communications and Trash-talk) Kuisma Aalto kommentoi.

Kilpailun voitti nimimerkki Silmäterä, jonka Roope Latvala -henkinen piirrustus nauratti kyllä melkoisesti. Toiseksi sijoittui nimimerkki Nosegoblinin mainio animaatiovideo. Lisäksi Mokoman jäsenistä koostunut raati halusi palkita nimimerkki Natisevasaranan kilpailutyön “Mokomanki mopo”. Työ sai lisäksi erityismainnan “sympaattinen”. Mokoma-foorumin ylläpito valitsi vielä Vuoden kirjoittajaksi nimimerkki Tristanin.

Onnittelut voittajille jaa kiitokset kaikille osallistuneille. Kaikki kilpailutyöt on nähtävissä Mokoma-foorumilla.