Voi helvetti. Kauheeta tämä Dimebag Darrelin asia. Vittu, menetin yhen mun lempparikitaristeista!!!… sanaton olen…

RIP DIMEBAG! ainoastaan kovat jätkät kuolevat nuorena!

Perkeles. Yksi maailmankaikkeuden mahtavimpiin kitarasankareihin kuuluva Dimebag Darrel ammuttiin. Mitä tunteita tämä herättää herroissa? Minusta tämä on kauheaa, kun lavalle vaan ilmestyy jamppa ja lahtaa toisen. :<

Darrel “Dimebag” Abbotin väkivaltainen poismeno tuli järkytyksenä. Mies on merkinnyt metallimusiikille ja -muusikoille todella paljon. Hän oli innovatiivinen ja lahjakas, ja häntä voidaan pitää modernin mättöriffittelyn isänä. Rest in piece, Dime. Brothers in Metal.

Voi juma… kaikkee hulluja sitä riittää; Panteran Darrel ammuttiin lavalle! Ei kovin turvallista ole ainakaa USA:ssa tuo rokkihomma. Mutta olihan miulla muutakin asiaa… teille suuri kiitos Kerubissa tehdytä esittelystä, vaikka jotai kommentia ois toivonu lisääkin. Täytyypä kipasta kauppaan kiekkoa hakemaan kunha opintotukea ruojat maksavat. En tiiä johtuko Kerubin kajareista vai mistä mutta Tuomon soolo ei oikein kuulu eikä tuomon kitara muutenkaa, missä vika? Muuten jämäkän olosta tavaraa

Kaikissa kiertueen tapahtumissa oli samansuuntaisia audio-ongelmia. DVD:llä on virheetön stereoraita, mutta baareissa tuntui tulevan vain toinen kanava. Syytä on vaikea sanoa, mutta tiedä sitten minkälaisia diskoviritelmiä missäkin on.

se on moro ….. kattelin eile iha vahingossa subtv ltä teijän haastattelun tai siis mikä lie oli hehheh naurattaa vieläki… miten nii aivan turha reissu marko…. älä mökötä promolle.. sen haastattelun takia menen ja OSTAN mokoma dvd nii eipä ollu turha reissu……. jatketaan samaa rataa siellä ja täällä. t masa

Jeh. Huumori on niin vaikea laji, erityisesti sellainen huumori mikä saa ihmiset nauramaan.

KIITOS JA KUMARRUS PARHAASTA DVD:stä mitä on!!! Sellanen asia mulla on et miks se uusi aatamí uusi eeva ei päässy sinne levylle??? Sehän on yx parhaista mokoman biiseistä ja kyllä se hyinen syli biisin voittaa!!!

Uusi Aatami, uusi Eeva ja Hyinen syli tappeli. Kumpi voitti, vaikkei edes osallitunut tappeluun, ja Kampi heitettiin hiuksista yhteen paikkaan.

Minun täytyy vain kertoa että jäin koukkuun teidän musiikkiin. Se oli odotettavissa jo ennenkuin ehdin katsoa DVD:n tänään kahdesti läpi. Tekisi mieli kolmattakin mutta pitää joskus nukkuakin. Ja nyt sitten pitää ostaa se levykin kun ei niitä sanoja täällä näy olevan ja niitäkin on kiva lukea. Olisiko mulla jotain kysyttävää? hmm. no ei, mut kerron että… nojaa. eikun joo, kysynkin 7-kielisiltä miehiltä, eli kitaristeilta että minkä paksuisten kielten setti on teillä käytössä kun niitä suht kovaan tahtiin jyystätte?

Kuisman seiskassa on DR:n 10-52 + 60 -setti. Vire on Dropped D + A.

teidä dvd on w*ttu paras!

Eipä!

Onko se lievän mielen järkkymisen merkki vai ihan vain sairasta huumorintajua, kun minua alkaa aina naurattamaan kuullessani Taka talvi kipaleen?

Olet tullut joko liian vanhaksi, tai sitten olet liian lapsellinen. Normaali et ainakaan ole.

Mainitsitte tuolla näköradiossa käyneenne tässä taannoin itänaapurissa. Mutta olettekos perehtyneet äiti Venäjän tarjoamiin heavy metal elämyksiin, kuten Mactepiin tuohon neukku thrashmetallin suurnimeen?

Ei ole tuttua kulttuuria tuo.

Hahahahaa. Tuo Suoraa Huutoa !- haastattelu oli niin mainio. Sai nauraa ihan kippurassa. Se Jussi Halli oli todellakin niin ulkona kuin voi olla. Uskomattoman mainio haastattelu ja silmiä-avaava (tai sitten ei.) Nyt ymmärrän miksi Jarkko Martikainen peruutti tulonsa kyseiseen ohjelmaan. Mutta on se 10 minuuttiakin mainosta. 😉 -Jere-

Kaikenlaista.

mikä auto tuomolla on?

Ei minkäänlaista. Tuomolla on kyllä hyvät kengät ja vahvat reidet. Niilläkin pääsee.

Moro. Siitä deeveedeestä sen verran että helvetin hyvä oli paketti kyllä, mut joissain biiseissä missä markon piti “laulaa” niin melodia heitteli aika pirusti.. Mut ei siinä mitn. Helvetin hyvä paketti! Kiitos ja kumarrus.

Voit kokeilla sellaista, että heiluta päätä nopeasti ylös alas ja yritä samalla pitää laulunuotti tasaisena. Se ei ole mahdotonta, mutta ei se mitenkään erityisen helppoakaan ole.

Marko vissiin meinasi “paljastaa” tuossa DVD:llä kaiken. Onneksi tulitte järkiinne! Olisi voinut olla melkoinen järkytys.

Totta. “Sensuuri on kansalle hyväksi”, sano tiedotusministeri ja pieraisi puhelimeen.

kuunnelkaa ellan ja aleksin -mc koppakuoriainen

Kuunneltu on. Ärsyttää ja naurattaa samaan aikaan,vähän niinkun Hakasen Gabin Smurffilevytkin.

Vitti kun vitittää! Öh.. kuulostipa töksähtelevältä. Ei meinaan oikein taivu tuo kiroilu multa karjalaisittain. Anteeksi!

No ehä mie!

santtu sä soitat hyvin ja kiitos siitä kesäloman puttaan keikasta oli hyvä kiitän

santtu soittaa aika hyvin

Santtu on erikoismies, ja erikoismies paikkans ties.

neljän tähen tvt

Neljan huulen *****.

tykkään teistä. ootte kivoja, jatkakaa.

Samoin!

!!!! Kysykee vitti Taage teille tausta laulajjaksi Kilivestä ni vähä työ oisitte parhajia!!1!!1! Pottu on hyvää. Toivoo Jorpa

Taagi börsta is the besterest.

Miksi ihmeessä Tämän Maailman Ruhtinaan Hovi- albumin parasta biisiä “Nämä Kolme Ovat Yhtä” ei löydy DVD:ltä. Olisi ollut mukava kuulla miltä kyseinen biisi kuulostaa livenä.

Se kappale on ollut hieman hankala, kun se ei oikein ole toiminut livenä, eikä sitä ole soitettu kun muutamasti.

Hell! Aivan perkeleen hieno paketti tuo DVD, kiitos siitä! Hyvät joulut ja uudet vuodet Mokomalle

Kiitos!

http://irc-galleria.net/view.php?nick=AssRocket&image_id=4830393&navi=true siinäpä vihainen poika.

Varsinainen levyn hävittäjä.

mistä kasvot kohti itää oikeen kertoo?

Marko vastaa: Omatunnon kamppailuahan se.

Heips Marko! Oliko niistä Lutakon Cannibal Corpse kuvista sulle mitään iloa?

Marko vastaa: Eihän miulla niille mitään varsinaista käyttöä ole, mutta onpahan sitten jotain muistin apupyöriä kun vanhuksena asioita kertaa. Kiitos siis kuvista!