mitä kitaristeilla on miehen ja 5150 välissä?, (siis muutakin kuin piuha), ja käytättekö 5150 originaalia vai II mallia? ps kerubissa oli mukavaa vaikka dvd arvonta osunutkaan, saihan sen kyllä kaupasta.

Keikalla Kuisma ei käytä välissä mitään, Tuomolla on Bossin SD-1 ja isoissa soinnuissa sekä melodioissa DS-1. SISOt ovat originaalia mallia, biasointi ja tehojen puolitus niihin on tosin tehty.

Hyvän DVD:n ootte sitte menny tempasee markkinoille, onnitteluni. Mutta varsinainen asia koskee teidän Tuska2003 introa, samaista liiton lopun/pimeyden liiton riffiä kuuntelis enemmänki mielellään, vaikka näyttäis sopivan enemmä festaritunnelmaan

Tuota riffiä soitettiin introna koko vuosi 2003. Kokonaan noista biiseistä ei ole esitetty kumpaakaan. Joskus vuonna 2002 jätimme kerran Pimeyden liiton mahtipontiseksi, kolmella kitaralla veivattavaksi encoreksi, mutta eipä ne sitten halunneetkaan meitä takaisin. Hah.

DVD:ltä jäi lupaus, liiton loppu, marjat ja tämä puoli pois, mitkä ovat todella kowia ralleja ja se harmittaa vähän. Muuten erikoisen kova paketti. Kun Janne hyppää Tuomon syliin ja sanoo kauniin heleällä äänellä “moro” ja nostaa samalla käden pystyyn, niin se on DVD:n parasta huumoria. Katoin varmaa 8 kertaa putkeen sen ja melki tuli paskat housuun 🙂 Loistava lätty!

Mukavaa että levy miellyttää. Meilläkin alkaa olla sen verran laaja repertuaari biisejä, että jonkun mielestä jotain olennaista jää väkisinkin pois.

Se minkä taakseen jättää, on menneisyyttä!

Niinhän sitä usein toivoisi.

Mitkäs ovat Mokoman herrojen DVD suosikit tällä hetkellä? Itselläni ne ovat YUP:n ja tottakai teidän DVD. Myös Kummelien Kyllä lähtee-DVD vaikuttaa mielenkiintoiselta, vaikka saankin sen vasta jouluaattona.

YUP:n DVD on todella hyvä. Slayerin Still Reigning on myös pyörinyt soittimessa taajaan.

Kokeillaampa uudestaan! VITTU kun VITUTTAA! Tulipas heti miehekäs olo.

Onnittelumme.

“Sen verran alkaa tässä vaiheessa huumorinhillintä kuusimiehiseltä seurueeltamme pettää, että Marko joutuu hissukseen lohkaisemaan Sibeliusta mukaillen: “Olen kirjailija, en matemaatikko!”” Päiväkirjasta tämä lainaus. Mitä Marko on mieltä Sibeliuksen musiikista (oletko tutustunut Finlandiaa syvemmin)? Sibelius on nero. Oli, mutta on yhä. Ostin DVD:nne. Kuka/mikä ryhmä tuon on kuvannut?

Kyllä Markolla yleissivistyksen edellyttämä tietous Sibeliuksesta on. Soitimme Finlandian hymniosan pari vuotta sitten Itsenäisyyspäivän keikalla rummuilla, neljällä kielisoittimella ja helvetillisellä volumella tietenkin. Se oli ikimuistoista. DVD:n tekijät selviävät hyvinkin yksityiskohtaisesti lopputeksteistä, mutta Vasara Films, myö ite ja YLE siinä keskeisimmät kuvamateriaalin tuottajat ovat.

toi teiän dvd tekee mut hulluks! Sai kerranki monta kertaa rahoille vastinetta. tuli semmoset fiilikset et on itteki pakko päästä soittelee. Janne on kyllä pätevä!

Hienoa. Janne on kieltämättä iskussa etenkin Bar68:n keikalla. Mies on kuin lisko fysiikaltaan: mitä lämpimämpi sitä vetreämpi.

Pelailettekö te mitään pelejä?esim.PC:llä

Aika vähiin on viime aikoina jäänyt. Tässä on ollut vähän kaikenlaista.

Elämä on epäoikeudellista, joku fucking Bush saa kyllä retostella, mut hevi-äijät ammutaan lavalle valtiossa, jossa kuvitellaan aseiden luovan turvaa.Mut kiva fiilistellä dvd:n parissa ja muistella omaa tulikastetta Mokomaan bändiin Tuskassa 2003. Olitte w*ttu PARAS!!!! Kiitokset ja hyvät joulut.

Kiitos samoin. Dimen muistolle otettiin eilen niin monta maljaa, että nyt jomottaa aivoa.

Kuisma! “Saat minut kyyneliin, se helppoa on…”

Moniselitteiset terveisesi menivät perille.

Hei, muistelenpa vain, että samanlainen kyselyhetki kuin subtv:llä oli silloin tuonnoin aikoinaan Jyrkissä “Molli-Ollin” suorittamana. Toimittajat ilmeisesti tuntevat houkutusta jekkuilla teidät kohdattuaan? Ja miulla on epäilyttävän valikoiva muisti, kun moisia muistan. Heh. No, johonkinhan se muistikapasiteetti on tuhlattava. t.Laura

Oikein muistat. Mainitsimme kyllä asiasta Hallille ennen ohjelmaa, kun hän tuota “huumorihaastattelua” ehdotti. Musiikki ei pelkästään enää riitä sisällöksi telkkariin, viihdettä ja kainalopieruhuumoria pitää olla joka paikassa mukana. Television tilasta kertoo jotain se, että Jyrki-ohjelmaa on ikävä.

Indican laulaja on mielenkiintoinen. Ehkäpä mielenkiintoisempi kuin Annala, olkoonkin että toisella on isompi. Parta.

Eipä mielenkiintoista.

http://laportepa.com/Mokoma%20Lake%201.jpg Mokoma Lake! Vähän niinku Bodomin jorpakko?

Aika läyhäinen ryteikkö se Bodomin järvi on tuohon maisemaan verrattuna.

Sakara Records -paitoja, kiitos! Mie ostan yhen.

Sakara Records -paitoja on tarkoitus myydä FME-messuilla. Jos ne siellä ketään kiinnostavat, niin ehkä laitamme sitten muutaman myös verkkokauppaan.

Meninpä taas tyhmästi kysymykseni esittämään. 7-kielisillä tarkoitin sitä kun kitaristeilla on soittovehkeissä 6 ja suussa 1 kieli… enkä siis edes tiennyt että käytätte 7-kielistä kitaraa. My moka. Eli, millaiset setit 6-kielisissä on?

Nyt en muista kaikkien kielien paksuuksia ulkoa, 10-52 -setti kuitenkin on kyseessä.

kymmenenvuotias pikkuveljeni hyväksyi musiikkinne. Saatte jatkaa suomenmaan valloitusta. btw. ihan hervottomia nuo teidän mäntteily jaksot siinä dvd:llä

Hyvä että DVD toimii. Pikkuveljellesi siitä tosin saattaa tarttua kieltä, jota ei ala-asteella ladella ilman jälkkäriä.