Mikä tuon Rajapyykki videon idea on/oli? Puujalat? No ehkä nuo teidän “taiderock” levyt ovat sellaisia joita tällainen urpohevari ei vaan tajua.

Idea puujaloilla huojuvista rokkareista oli lähtöisin ohjaaja Temoselta ja tekijäporukaltaan, josta löytyy sirkusihmisiä. Laatuvideohan Rajapyykki on, vaikka se näin retrospektiivissä kieltämättä huvittaakin.

Kylläpä Santtu kuuntelee hyvää musiikkia! :> Salvation on kova kiekko.

Santtu on musiikin ja yllättävän monen muunkin asian ystävä ja ymmärtäjä.

Jumankauta, tehän ootte kaikki kääpiöitä. Paitsi ehkä hyvänä poikkeuksena Kuisma, joka alkaa päästä miehen mittoihin. Niin ja olihan mulla asiaakin, ei kai Mokoma-DVD jää teidän ainoaksi dvd:ksi?

Jaaha. Ilmeisesti koripalloilijat ovat löytäneet jääkiekkoilijoiden seuraksi hevin pariin. Sieltä korkeuksista katsottuna keskimitaltaan 185-senttinen yhtye varmasti on lauma kääpiöitä. Rock-muusikoiksi olemme lähes naurettavan pitkiä. Nyt ilmestynyt DVD ei todellakaan jää viimeiseksi.

kiitos mokoma vuodesta T: Natisevasarana

Kiitos itelles.

Marko minkä teit. Menit sitten lauleloimaan Timo Niskalaukaksen Lutakon keikalla…parhautta. Iso kiitos siitä. Ja olihan se keikka parhautta muutenkin, ikävä tulee heitä mutta jatkakaa te ja iha vitin pitkään.

Haikeat olivat tunnelmat Niskalaukauksen jäähyväiskeikoilla. Me jatkamme niin pitkään kuin hevin soittaminen on w*ttu PARASTA.

Jaahas.. mitenkäs se Markon absolutismi jaksaa ku näky mies kävelevän lutakossa suoraan baarin puolelle:D

Marko on ollut absolutisti liki vuosikymmenen ajan, eikä alkoholin perään haikaile. Onhan se käsittämätöntä, mutta jotkut kykenevät viihtymään baarissa ilman alkoholiakin.

huhhuh..! Lutakkoon lähettiin Niskalaakia kuuntelemaan, mut sitte alkuillasta huomattiin että Marko ja Kuismahan ne siinä on. Heitettiin vielä vitsillä että “ois vissii parasta jos tulis Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus feat. Marko Annala. Sitte ku astuit lavalle ni ai perkele ku oltii liekeis! kiitos siitä, hyvin vedit! Ps. oliko Lutakossa ketään muuta Mokoman jäsentä.. enpä ainankaan huomannu. T:Ruksis

Kaksistaan olivat Marko ja Kuisma Mokomaa edustamassa Lutakossa.

Oisko mahollista että Uusi Aatami uusi Eeva kipale julkastaisiin jollain sinkulla tulevaisuudessa?

Eihän tuo mahdotontakaan ole, sehän on vain meistä kiinni. Katsotaan josko asia tuntuu edelleen perustellulta seuraavan pikkulevyn julkaisun aikaan.

Kiitokset Markolle, kun olit lutakossa Trio Niskalaukauksen keikalla laulamassa “rahat ja henki” biisin! Tunnelma oli erittäin hieno varsinkin, kun yhtye jää pitkälle tauolle…

Mahtavata! Siis tuo Markon vetäisy tuolla Niskalaukauksen keikalla Pakkahuoneella. Loppuun oli ihan pakko laittaa kunno örinät, vai ? Sai Rahat ja Henki ihan uudenlaista potkua. Hienoa!

Terveiset menivät perille.

pauli on tyhmä. sen dialogi on kökköö. mulla on 2 hattua. toista käytän, toista en. joko nyt harmittaa?

Sait runosi julkaistua. Onnittelut.

Wittu teijän dvd on paras.. Miksi uusi Aatami, uusi Eeva biisi jätettin pois Tämän maailman ruhtinaan hovi levyltä? -Amigo-

Teimme liikaa biisejä valmiiksi, joten joku oli tiputettava. Uusi Aatami, uusi Eeva ei vain löytänyt paikkaansa kokonaisuudessa, vaikka biisissä ei sinänsä mitään vikaa ollutkaan/olekaan. Silloin tuntui, että levylle ei mahdu enempää melodisia kappaleita, jollaiseksi “Aatamin” käsitämme.

Suomen kielen juhlaa ei ole se, että suomen kieli kirjoitetaan väärin, siis yhteen. Tämä Tuomolle tiedoksi.

Tuomo vastaa: No soriii-i-i-i.

Tere! Sellaista ajattelin kysyä että onko teitä aina kiinnostanut rässi ja yleensäkkin raskas musiikki? Vai heräsikö kiinnostus tällaiseen musiikkiin myöhemmässä vaiheessa?

Kiinnostus thrashiin heräsi aikas aikaisessa vaiheessa, eli joskus Reign in Bloodin ilmestymisen aikoihin.

Kyllä te sitten osaatte. Ei voi muuta sanoa. Kiitos!

Kiitos ja eipä kestä.

DVD on hieno paketti! Käsitykseni orkesterinne todellisesta luonteesta vain vahvistuivat (positiivisessa mielessä;-). Mukavaa kontrastia iloisen ilmeen ja synkähkön musiikin välillä. Kyllä toimii. Ja Etelä-Karjalan murre hivelee korvaa… Tuo Hämäläisen Santtuhan näyttää muuten olevan varsinainen showmies, hauska ja sanavalmis ! Kiitos mukavista katseluhetkistä ja hyvää joulun odotusta teille !

Kitti. Satusetä Hämäläinen oli kuulemma kaikkea muuta kuin sanavalmis Niskalaukauksen keikalla Tavastian takahuoneessa. Valmiiksi asti ei tainnut saada sanan sanaa. Mutta kyllähän nuo havaitsemasi piirteet miehestä useimmiten löytyvät.

Terve. Työ ku ootte Karjala poikii, niin kysyn, onko kenenkään teistä sukujuuret tuolla luovutetun Karjalan puolella ? Ja miten suhtaudutte Karjalan palauttamisvaateisiin ?

Sukujuuria löytyy rajan tuoltakin puolen. Palauttamisvaateet kiinnostavat ihan hiton vähän, jos ollenkaan.

kiitos aivan törkeen viihdyttävästä dvd:stä! siihen jää koukuun pitää joka päivä kattelella..

Kiitos DVD:stänne! Olo oli kuin pikkupojalla karkkikaupassa kun eka kerran alkumusiikki pärähti soimaan DVD:n alussa! Toivottavasti ette nyt kyllästy DVD:tä koskeviin palautteisiin.

vitsi että toi teidän dvd on sit hyvä.. saatte varmaan tällästä palautetta vittu kyllästymiseen asti..takatalvi musavideossa teillä tuntuu menevän aika lujaa mutta kuka väittäis ettei muutenkin menis jo tarpeeks lujaa…

Perinteisestihän suomalainen palaute on aina negatiivista, mutta emmeköhän me tämän positiivisenkin sortin jotenkin kestä.

Heh, milloin näemme sitten tämän samalla kaavalla suoritetun haastattelutrilogian(trilogiat kun tuntuvat olevan nyt niin pop) kolmannen osan? t.Laura

Toivotaan meidän ja katsojien tähden, että ei koskaan.

All time kuolleet: Schuldiner/Dimebag Darrel/Cliff Burton/James Boston. Siellä on taivahassa nyt kova bändi kasassa;)

Kyllähän täältä on aikojen saatossa liuta kovia poistunut ennen aikojaan.

Dimebag R.I.P… Ilman sitä ukkoa, olisi Mokomakin erilainen. Voin vannoa sen… Se mies oli sentään modernin riffittelyn isä..

Olet varmastikin oikeassa.

Kumpi on mukavempaa hyvä vai huono kritiikki? Sinänsä tyhmä kysymys, mutta voin perustella sen: kehuja on kiva kuunnella, mutta haukuista voi oppia. Siis?

Hyvin perusteltua ja kirjoitettua kritiikkiä osaa arvostaa myöhemmin, kun on itse kääntänyt katseensa jo tulevaan. Kun negatiivisen arvion lukee tuoreeltaan, ei hyviä perusteluja olekaan.