työ ootte muuten vitti rok! dvd on muuten vitti helevitin paras. kiitti siitä että ootte olemassa! vitti!

Ole hyvä!

Aika älykkääseen aikaan työ näihin kysymyksiin vastailetton..

Älä muuta sano. Nytkin pitäisi olla lounaalla.

Hei herrat! Ostin tässä divarista sellaisen todella törkyisen seiskatuumaisen vinyylin nimeltään Jalalla Koreasti Karjala. Menossa on mukana sellaisia menestystarinoita kuin Persenaamari ja Lämpökeskus. Pikkulinnut lauloivat, että myös Sir Annala on tällä levyllä jossain bändissä jonkin instrumentin varressa. Onko näin? Käykäähän uutta Nailgunneria myös kuulemassa osoitteessa http://nailgunner.cjb.net. Deutschland!

Löysit klassikon. Meidän Marski on ehtinyt elämänsä aikana moneen tukalaan paikkaan.

VOIMA JA VOLYYMI SOIKOON! Hatara muistikuva perjantailta kertoo minun nähneen Tuomon ja Markon Tamperelaisessa ravintolassa. Perskeles kun olis ollu vaan selvempi niin tapaamisesta olisi voinut saada enemmänkin irti, mutta piristi se siltikin iltaa rutosti! Miltäs paikalliset bakkanaalit herroista näytti? Keväällä sitten keikoille myös Tree:lle?

Tulemme keväällä Tampereelle soittamaan.

Perkeles. Hyvä DVD. Tuli mieleen kysymyksiä: – Milloin näemme Mokoma-kirjan? – Millä kriteereillä kappaleita värkätessä osa lyriikoista pärähtää ilmoille kliinimpänä vokalointina kuin se toinen osa? Hyvin te vedätte.

Marko vastaa: Kirjaa nyt tuskin… tai ehä mie tiiä. En osaa itsekään sanoa milloin on hyvä paikka huutaa milloin laulaa, mutta ainakin yritän kertosäkeisiin ensin aina melodista otetta, ja jos se ei onnaa, ni sit rupeen räyhäämään.

Mitkäs on teen henk. koht. lempparibiisit soittaa/laulaa/soittaa?

Vaihtelee keikoittain. Punainen kukko taitaa maistua kaikille ihan joka kerta.

Mahtavuuden kiitokset Teille, arvon herrat, upeasta DVD:stä. Voi luoja mie olen viihtynyt kyynel silmäkulmassa kanssanne kotisohvallani. Ainut miinus tulee kyllä siitä että Tekniikkaa/tekniikan poikia olisi halunnut kuulla enemmän. Terv. Voi luoja ylilyönti

Tekniikan pojat kiittävät luottamuksesta. Ehkä sitten seuraavalla DVD:llä.

marko! pysy vaan niissä hyvissä haastateluissa niinkuin teit krs:ssä jos muistat? rovaniemen reipas!

Marko vastaa: Krs? Enpä nyt taida muistaa, sori.

Kuinkas paljon Mokomat jaksaa soitella noin niinkun Mokoman ja Macheten ulkopuolella? (Kysymys on suunattu kaikille, ei ainoastaan kielimiehille!) Markolle sellainen, että kuinka paljon siun tulee soiteltua kotioloissa?

Santtu vastaa: Mie ränklään kitaraa aina, kun satun kotona piipahtamaan. Muita bändiviritelmiä ei ole.

Olette näemmä saaneet DVD-kehujen tulvan, tässä yksi lisää. Tanakka keikkameininki, mut puheosuuksista ei aina meinaa saada selvää, ellei laita volyymia täysille. Mut toi on vaan pikkuseikka. Nipotusta. Kun on tota teidän entistä basistia kattellut, oon tullu siihen johtopäätökseen, että parempi että pääsitte hänestä eroon. Santtu sopii ulkonäöllisesti ryhmäänne paljon paremmin. Sen panin myös merkille, että Tuomolla ei käy lyhyet hiukset. Järkyttävää! Älä leikkaa hiuksiasi enää lyhyeksi. Viime viikon tv-haastikset oli aika vekkulit. Monet eivät vain tainneet tajuta Hallin ironista? otetta haastiksessanne. Sitten lopuksi kommentti Uusi Aatami, uusi Eeva-biisistä. Ei paljoa napannu. Me emme saa-renkutus jäi päähän soimaan. Joten teitte kyllä viisaan päätöksen, kun ette sitä vuoden2004/2000-luvun parhaalle albumille TMRH:lle mukaan ottaneet. Mukavaa joulun odotusta teille kaikille!

Selvä. Lohdutukseksi pitää sanoa, että puheosuuksista ei meinaa saada selvää vaikka niitä kuuntelisi bussissa livenä.

Millane basso siul santtu o?

Santtu vastaa: Pari ESP/LTD:tä. En muista/tiedä mallien nimiä. Mänttibassoksi olen tavannut ykkösbassoa kutsua.

Ei teitä idän miehiä kyllä ymmärrä. Ihan samaa juttua lietsoatte. Oli sit kyseessä teikäpoejjaat, KooTee tai sit joku Kaucas. Samat läpät itää ihmetyttää. Että vitti se on w*ttu PARAS ja sori-i-i-i nii. Ja tämä sama laadukas huumori leviää bukkaken saattelemana, jokaisen itää ihmettelevän kasvoille. No ei vain. Kivoja sällejähä työ ootta. Eikä lappeen Ranta oo edes paha. Voe toteemipaalu tätä Kuopiota…

Lappeenranta on perseestä. Siellä ei toimi mikään, ei edes julkinen liikenne.

Kiinostaa ihan hillittömästi toi Kuisman kitara… siis miten se 7. kieli on kiinnitetty, kun nois kuvissa näyttäs olevan ihan tavallinen Les Paulin koneisto… tai ainaki näkyy vaan kuusi viritystappia. Onko jotain havainnollistavaa kuvaa? mistä sellasii Les Pauleja etes saa?

Kuismalla on sekä 6- että 7-kielinen ESP Eclipse. Auttoiko tuo yhtään? Kuvia löytyy sivuiltamme kun oikein jaksat etsiä. Jos et, niin pallinaama poseeraa kitaroineen myös täällä.

Hyvä pojat, ja Marko…! Niin mikä se kysymys oli??

Vaikea sanoa, mutta vastaus on “Joskus pimeässä.”

Minua vähän vieläkin ärsytää kun nuista teidän tekstiileistä ei vieläkään löydy minkäänlaisia kuvia, ettekä ole ouluun nyt vissin lähiaikoina tulossa että sieltä vois ostaa. Eikö teillä hyvät ihmiset ole kameraa? Laittakaa vaikka kamat mulle niin räpsin niistä fotot. t. mana

Sakara Recordsin Chief Executive Manager of Merchandise Department and Excel-sheets vastaa: Minuakin ärsyttää, mutta nyt ei pysty / ehdi. Paidat ovat Jyväskylässä, ja mie oon Helsingissä. T-paidat ovat mustia Fruit Of The Loomeja, ja painatukset perin selkeitä, kuten “Siivet”, “Logo”, “Naama” jne. Koitetaan kestää.

No miksi siellä kompostissa ei ole valoja?????

Kysy Sinkkoselta.