onko tämän maailman ruhtinaan hovi tai kurimus levy vielä lähellä maagista 15 000 myydyn levyn kultarajaa? jos ei, niin toivottavasti pian ropisee jalometallia mokoman niskaan…

Ei taida Ruhtinaan vauhti riittää tuollaisiin myyntilukuihin, vaikka sitä onkin mennyt “ihan kivasti”. Olisihan se toki hauskaa luovuttaa itselleen kultalevy. Missähän niitä muuten saa teettää?

Sain dvd:n joululahjaksi ja illuusio meni. Olin luullut teitä natseiksi (tatuoinnit), sittemmin vain pelännyt (Annalan ilmeet keikoilla), ja nyt ei edes pelota tuon läpyskän katsomisen jälkeen… Musiikkinne on hyvää ja te ette pelota. Mainiota! Kiitos ja kumarrus!

Hehheh! No jo oli aikakin.

Mitä tarkoittaa Koiruoho?

Google antoi hakusanalla “koiruoho” mm. tällaisen linkin. Google on muuten maailman suosituin hakuohjelma. Googlen pojat ovat ideksoineet Larray Pagen ja Sergey Brinin valvovien katseiden alla jo yli 1 300 000 000 webbisivua. Sieltä sitä tarpeellista tietoa löytyy internetin käyttäjille vaikka millä mitalla!

DVD kysymyksiä: 1. Miksi marko hypit munasillaan parissa kohtauksessa? 2. Miten hyrkäs saat uruguaysta “u r gay”? 3.Miksi heititte jonku viattoman ihmisen lakin vittuun yhdessä keikassa? 4.Oliko marko hieno hetki kun vellova ihmisjoukko laulaa syntymäpäivä laulua sinulle? 5.Poksuttelitko loppuun santtu kaikki kuplat kupla muovista? T: Tämän maailman ruhtinas

1. (Marko) Kaikki ja ei mitään! Se on mottoni. 2. (Janne) Katsomalla Simpsoneita. U R gay on Homerin “oivallus”, jota hauskana pidin. 3. (Marko) Kaveri oli jo luopunut lakistaan heitettyään sen lavalle. Sanon että, siitäs sait ja siitä! 4. (Marko) Se oli hieno, mutta outo hetki. Ikimuistoinen yhtä kaikki. 5 (Santtu) Totta kai. Eihän niillä muuta virkaa ole.

Marko, mikä on seksikkyytesi salaisuus? 😉 Seuraavalle dvd:lle enemmän paljasta pintaa. Pitäähän sitä naispuolisillekkin olla jotai katottavaa 🙂

Marko vastaa: Tseksikkyyteni salaisuus on hillitön katiska minkä omaan! Vai oliko se karisma? Menee nuo sivistyssanat välillä vähän sekaste.

Omistaakos kukaan mokoma pojista Six Feet Underin dvd:n? Loistavaa kakkaa! – Bringer Des Blutes

Ei omista. Sen sijaan LOTR Extended-kokoelma on nyt täydellinen. Enää ne eivät voi keksiä yhtään uutta dokumenttia tai lisäkohtausta millä voisi myydä samat leffat uudellen! T: nimim. “Megaturbotimanttijuhlaplatina -versiota odotellessa”

Miltä Pantera maistuu?

Hyvältä!

oiskoha missään uni tulla saa -kipaleen sanoja…? ku oon kovasti ettiny, mut ei tunnu löytyvän mistään…

Löytyisiköhän ne sanat sieltä Tämän maailman ruhtinaan hovi -levyn kannesta? Käväise siis levykaupassa. Ja sitten pyydät isiä auttamaan, ja otatte ne vertaisohjelmat pois teidän laajakaistatietskarista. Se varastaminen kun on laitonta.

Kuunteleeko kukaan mokomalaisista Machine Head-nimistä metallibändiä. Omasta mielestäni yksi parhaista amerikkalaisista heviyhtyeistä. Mahtava DVD muuten. Varsinkin Dipolin keikka on rautaa.

Burn My Eyes oli aikanaan hyvinkin vallankumouksellinen. Vallankumouksellisuus tosin johtui enemmin väkivaltaisesta soundista kun helvetin hyvistä biiseistä.

Voi pyhä perkele! Tuo teidän “pallinaama” (lue: Tuomo) on aivan hillittömän komea. Ei tästä tule nyt yhtään mitään.

Ei kun siis… KUISMAA tarkotin. Ilmeisesti olette kaikki saman näkösiä… 😀

Selvä.

lupaatteko soittaa Uusi Aatami, uusi Eeva biisiä livenä?

Ei luvata.

Mieltäni rupes vaivaamaan eräs asia… Onko teidän DVD:llä pieni pätkä kuvattu Kauhajoen Kasinolta??? Se kohta ku Kuisma soittaa lavalla Pain Confessorin paita päällä ja siinä nuori pari vaihtaa suudelmia lavan edessä…

Pisteet tarkkaavaisuudesta. Kauhajoeltahan se.

Kiitokset lyriikoista! Odotuksieni mukaan olin onnistunut niitä väärin tulkitsemaan.

Ole hyvä.

milloin tuutte turkkusseen keikalle?

Vasta joskus ensi vuonna.

DVD:n myötä alkoi tehdä mieli ostaa Mokoma-krääsää. Onko tuo PITKÄHIHAINEN CLASSIC longsleeve?

Hyvä! Pitkähihainen on tosiaan longsleeve, heh.

Kiitoksia mahtavasta dvd:stä. Onkohan tuo Annala muuten kuinka yleinen sukunimi, kun en aikaisemmin ole muihin Annaloihin törmännyt, kuin omiin sukulaisiini täällä lännessä. Hyvät uudet vuodet.

Ei näyttäisi Väestörekisterikseskuksen nimipalvelun mukaan olevan kovinkaan yleinen. Sen sijaan VRK:n tilastossa on yksi Homo-niminen mies.

Kiitos aivan mahtavasta diividii levystä! Se olisi ollut vielä mahtavempi jos olisin saanut nähdä enemmän materiaalia tuolta bar68 keikalta sillä siitä välittyi paras meininki koko kiekolla. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta…

Kiitos. Hyvä että jäi jotain parantamisen varaa…

Onkos sitä teidän “tämä sielu on liian pieni meille kahdelle” tekstillä varustettua hupparia kokoa L vielä saatavilla ja teettekö sitä lisää? jäi nimittäin uupumaan ja hieno on.. ja onko sitä mokoma-plektraa saatavana mikä näkyy dvd:n sisäkannessa?? hyvää joulua ja uuttavuotta!

Tuollainen teksti oli vain pitkähihaisessa. Plektroja on tilattu, mutta niiden toimittaminen tuntuu olevan hankalampaa kun Mokoma-paitojen kuvien saaminen meidän nettisivuille.

Kauanko ovat herrat Saikkonen ja Aalto skulanneet alavireskebaa? Mitä ovat miehet mieltä, kumpi on parempi parivaljokko: hanneman/king vai hammet/hetfield? muistaakos tuomo vielä kellä meni washburni? siis se chigago…

Kuisma vastaa: Alavire on kulkenut mukana koko ajan. Slayer ja Stone viritti skebat alennettuun E:hen jo 80 luvulla, ja Metallicalla oli Dropped-D vire yhdellä “Masterin” biisillä vuonna 1986. Lisäksi döödsibändit (kuten Tuomon Mind Riot) virittivät usein kitaransa alavireeseen. Hanneman/King edustaa absoluuttista parhautta. Tuomo ei muista nyt mitään kun se on lomalla.