Uusi Aatami, Uusi Eeva on loistava biisi, mutta mistäs saisin kyseisen biisin sanat? Parhaani mukaan niitä kuuntelin ja kirjoittelin, mutta pari kohtaa jäi epäselviksi…

Lyriikat on lisätty Musiikki-sivulle.

Harrastaako kukaan orkesterinne edustaja enemmälti jottai tietokoneella tai pelikonsolilla nypläystä? Sit vois samaan aihepiiriin tiedustella, että ketkä teistä on tämän palstan “kovimpia” vastaajia. ts. kuka viettää eniten aikaa näiden kysymyksien parissa?

Ei harrasta. Tällä palstalla kollektiiviin äänitorvena toimivat Kuisma tai Tuomo, ellei kysymys ole henkilökohtainen, ja vastauksen yhteydessä ole mainittu erikseen vastaajan nimeä.

Sain joulupukilta Mokoman DVDn! Entäs mitä teille pukki hyysäsi?

Joulurauha laskeutui keskuuteemme. Se on se paras lahja.

Miksi sivulle ei tullut ilmoitusta, että Marko esiintyy TV:ssä 24. päivä kuluvaa kuuta? Tuntui Marko aika leppoisalla tuulella olevan, kun vastaili lasten kiperiin kysymyksiin, ja jutusteli muutenkin mukavia. Uusi valkoinen parta näyttää aika hienolta, mutta älä Marko vaan käytä sitä punanuttua keikalla, voi tulla hiki. PS. Kuulin, että Marko oli käynyt myös naapurissa, ilmeisesti jakamassa jotain lahjoja.

Ai niin kun Markolla on parta ja silmälasit niin se näyttää Joulupukilta, ja se jos mikä tulee näin Joulun aikana mieleen. Voi siuta hassua!

Joulut!

Hyvää joulua kelmeille.

Hyvää joulua. x:3

Tero-perkele siskoineen (Marko ainakin tietää ketkä) lähettää jouluterveisiä koko bändille! *<:)

Hyvää joulua koko Mokolössille! -silmäterä-

hyvää joulua ja riffi voittosta uutta vuotta 2005!!!!!!!

Hupaisaa joulua!

Samoin!

Kiitos loistavasta DVD:stä teille kaikille! Ja kiitos Tuomolle ja Kuismalle siitä, että olette minulle antaneet paljon hyviä vaikutteita tuossa kepin sahaamisessa. Teette tietämättänne suurta työtä Suomen kasvavan kitaristikansan vuoksi.

Kiitos kiitos. Lämmitti.

Hyvää joulua Mokomille! Hieman teitä mukaillen: lanttulaatikko ja kinkku on WITTU parhaita!

Jeah, paitsi että ei ole.

Jos meillä on kaksi laulajaa ja kaksi basistia bändissä, ei muuta, niin voimmeko tehdä metallicovereita Epuista?

“This is not a cake, this is humor.” – Simo Salminen

Kiitos

Ole hyvä.

ootteko kuullu daniel lioneyen: the king of rock’n’roll?????????????????????????????????

Juu.

mä saan pian kitaran jee!!!!!!!!!!!!!!!!!! tuomo mikä kitara sulla on?

Kurkkaappa tuolta.

Hyvää pakanallista keskitalven juhlaa! (Tai siis joulua kuten joillakin on tapana sanoa.) Saan muuten lahjaksi teitin DVD:n. Muodostaa aika hyvän kokoelman noiden teitin levyjen kanssa vai mitä?! Mikään ei oo muuten rentouttavampaa kuin Mokoman öriseminen. Siihenkin menee melkein joka päivä kolmekin tuntia. Eikä tuu kurkkukaan kipeäksi. Harjoittelu tekee mestarin.

Heh.

Markolle tosta Vade Retro, Satana! kipaleesta, että oot tainu pöllästä ne “en voi kiertää, en voi ohittaa|täytyy mennä yli” sanat siitä ihmeen lasten laulusta

Juu, ja ihan tahallaan vielä.

onko dvdllä mitään piilotettua sälää? hauskat joulut koko poppoolle

Levyn sisälle on piilotettu rikastettua uraania. Testaa vaikka!

Kertooko silmäterä jostain tietystä naisesta, vai onko se omistettu kaikille naikkosille? exä tykkäs siitä biisistä vitust. Ja Hyvää jouluu, ootko marko harkinnut joulupukin uraa?

Marko vastaa: Silmäterässä on kuviteltu tilanne, jossa kertojaminän rakkauden kohde tekee hidasta kuolemaa. Yhteistä talvea ei tule, mutta rakkaus ei silti kuole.

Mikä siinä keskijakauksessa on niin hienoa?

Keskikaljan hienous piilee edullisessa hinnassa ja suunmuotoisessa maussa. Haittapuolia ovat mm. vatsan turpoaminen ja ihmissuhteiden loppuminen.

Moro ja hyvää jåulua mokomäntit! Sellaista vaan tiedustelen että onko tulossa myyntiin sellaista lyhythihaista worker-paitaa joka Kuismalla on päällään tuossa DVD:llä dipolin ja barin keikalla? Siisti pelkistetty paita, jos tulee myyntiin ja jopa on jo niin mulle ja heti. Jaska

Niitä on ollut pieni erä myynnissä. Katsotaan josko teetettäis niitä lisää joku päivä. Hinta muodostuu vaan aika kovaksi.

Mitäs tuumitte mahtaakohan emin heppuja ottaa pattiin, kun levyt myy jalometalleja ja dvd loikkaa listakärkeen..? Onnea menestyksestä ja roimasti voimaa tulevaa varten! ugh.

Kyllähän niitä ehkä vähän. Mutta suhtadutaan näihin sellaisella “business as usual”-mentaliteetilla.

Uusi audio buggi ilmoitus: Kun pistän soimaan Uusi Aatami, uusi Eeva, niin siin alus tulee sellanen pieni… miks sitä kutsuis… häiriö… mut siihen ei iha ehi häiriintyä ku se tulee ihan niinku …,……. (toi pilkku on se häiriö). Live biiseis ei sit oo mitään tollasta. Ja aaltoilevaa ääntä en oo huomannu. Muuten koko deeveedee on vallan mainio. Niin ja hyvää joulua teille!

Vaikea taas sanoa. Oisko ne ne alkuaksentit?

Dvd:n hauskin pätkä on muuten ehdottomasti se vihollisten alku. Näyttää vahvasti siltä että tiedetään mitä ollaan tekemässä. Santun ilme on kohtuu ???

Hehe.

Kiitos vitin kovasta vuodesta! Tuskin on päivää etten olisi jotain tuotostanne kuunnellu tai nähny(eli ei hyvin mee). No ny alan kattoon DVD:tä.

Oho, sitoutuneisuutesi tekee meidät hulluiksi.

Näemmä siis muutkin havainneet tämä DVD:n audioraitahässäkän. Tosiaan juu, itsekin kerkesin tänne silloin siitä avautua vielä ennen kuin olin edes koettanut muilla ohjelmilla. Joten otanpa itseäni niskasta kiinni ja kokeilen jotain muuta parasta toivoen. Ja Mokomahan on parasta.

Joissain erikoslaitteissa on ollut jotain erikoisongelmia. Mistä näistä tietää. ATK on Saatanasta.

Marko. Nyt muutat heti takasin Lapikseen. t: Lapis

Marko vastaa: Anna katuosoite niin muutan teille asumaan. Ei kai haittaa jos tuon turkmenistanilaisen ystäväni Azamat Bagatovin mukanani?

Tässäpä teille minua askarruttanut kysymys: Onkos Mokomalta tulossa seuraavalle levylle akustisia kitaroita mukaan, edes taustoille, introihin tai muualle, vai vieläkö meinaatte pysyä tuolla vanhalla linjalla? Olen vaan ajatellut että voisi olla mielenkiintoista kuulla vähän herkistelevämpää menoa teiltä välillä. Mitäs sanoo rässääjät ite?

120 päivää -levyllä on jotain limputtelua. Kuunteleppa ne ja mieti uudestaan. Palataan asiaan.

DVD sen lopullisesti paljastaa -> Kuisma on tosikko! Kauheeta…

Kuisma vastaa: Eipä. Tosikko ja tyhmä. Ja kohta myös vanha ja lihava. Voi kauheeta.

Terse. Kiitoksia menneestä vuodesta… Mitä mieltä herrat ovat maanmainiosta yhtyeestä NILE? Entä oletteko kuulleet Karl Sandersin sooloilua? Mielenkiintoista tavaraa… Jannelle vielä että mitä mieltä olet herrasta nimeltä Hellhammer? Entäs nämä ilkeät huhut että ko. ukko käyttäisi “sähkörumpuja”?

Janne vastaa: Nile on mennyt aikalailla ohi. Pitänee tutustua, sen verran on kehuja saanut orkesteri osakseen. Hellhammer on kieltämättä legendaarinen bm-rumpali, ja oman hommansa hoitaa mallikkaasti ainakin Mayhemissä. Sähkörummuista en tiedä, triggereitä varmaan käyttävi.