Hellurei, Mokoma on PARAS.

Kiitti!

TMRH on siis myynyt 9500kpl (jos aina niin luotettaviin iltapäivälehtiin on uskominen). Paljonkos DVD:tä on saatu kaupiteltua?

Iltalehden toimittaja on vetänyt levy-yhtiön edustajan sopertelusta omat johtopäätöksensä. Alkuperäinen lausunto kuului suurinpiirtein näin: “Ruhtinaan myynti ei ole vielä ylittänyt kymmentätuhatta, eikä DVD:n myynti viittätuhatta. Otetaanko toiset?”

AT THE GATES with the otherworldly SLAYER I watched as THE HAUNTED and the POSSESSED burned IN FLAMES. They should have read (or listened) the good old TESTAMENT. One of them was an ATHEIST HEATHEN, WHO had had SUICIDAL TENDENCIES, some were evil spirits from the woodlands of Finland (AJATTARA), and for some the cause of DEATH had been ANTHRAX. Nevertheless, now, as the clock tics (TIKTAK, Noora on ihku) they will suffer for all eternity with the ROTTING antiCHRIST. YES, you heard right: The ARCH ENEMY of Jesus lies ENTOMBED in hell, somewhere over the RAINBOW. Voihan MOKOMA, taidanpa vetästä ihteni hirteen.

Olipas siinä bändejä. Kuka nyt mokomaa räminää kuuntelisi.

Sellasta ajattelin kysyä, että kai Mokoma vielä vastaisuudessakin tunnetaan Lappeenrantalaisena bändinä (Kaupungin ainoa ylpeyden aihe)? T:Dimsky

Se riippuu teistä lappeenrantalaisista. Mutta historiahan ei tunnetusti muutu. Lappeenrannan seuduilla olemme nuoruutemme viettäneet, eikä sitä voi kukaan viedä teiltä pois.

Anteeksi kun tässä kysyn, mutta en mistään tietoa löytänyt ja luulen että te saattaisitte tietää. Eli millä kitara-merkillä Schuldiner soitti ja millä efektillä se yleensä saundinsa muokkasi? kiitos.

Kyllä tämäkin asia tuolta Googlesta selviää. Mies soitti B.C. Rich -kitaroilla, joihin on asennettu DiMarzio X2N -mikrofoni. Vahvistimena Chuckilla oli kustomoitu Marshall Valvestate, mitä todennäköisimmin legendaarinen 1. sukupolven 8100 tai 8200.

Täytyy sanoa, että vaikka TMRH on ihan helvetin kova levy, niin yhdessä biisissä ei voi kun miettiä mitä olette ajatelleet! Kun Hiljaisuuden julistajan c-osa alkaa, niin se pätkä ennen sooloahan on lähes identtinen Raining Blood biisin c-osan kanssa. Haluisin selityksen, että onko tämä jokin kunnianosoitus Slayeriä kohtaan, vaiko pelkästään varastettu riffi?

Sekä että. Tuo mainitsemasi rytmiikka on kyllä ollut popmusiikin perusjuttuja kautta aikojen, vähän niinkuin 4/4 tahtilaji. Sitäpaitsi Julistajan riffikierron alussa se tupla-aksentti on vain kolme kertaa, jonka jälkeen yli-inhimillisen nerouden ansiosta keksimme vaihtaa pikkuisen rytmiikkaa.

Vielä yksi kysymys pändinne jäsenten kiistanalaisesta Lappenranta-statuksesta: Asuuko kukaan tällä hetkellä Lapiksessa, vai ovatko opiskelut tahi muut syyt riistäneet jalavien ( vai minkäs vittien..) kaupungilta rumimmat jäsenensä. T: Black Netherrealm Putrid Chemical Scavenger

Kukaan meistä ei enää asu tuossa lehmusten kaupungissa.

Kiitos loistavasta DVD:stä!! Sitä lättyä kattellessa on joka kerta heränny kysymys: miten se teidän bändin Santtu-poika on joka kuvassa niin turvonneen näkönen, kun ois juonu kolme viikkoo putkeen? Vai onko Santun ego ja olemus turvonnu? Ihan tällasta vaan tiedustelisin..

Molemmat meni oikein.

Mun veli on kyl kova jätkä ku sen pakaroidenkin välissä kasvaa partaa. Luulin kerra suihkussa et sen perseessä oli Annalan ja muiden Mokoman kundien konsertti :O Ja perkele toi Sakara-logo pistää mun silmät sekasin

Hyi helvetti. Meni hyvä krapulapäivä pilalle.

Heippa! Vasta nyt sain kuullakseni Deathin alkuperäisen Open Casket -rallin ja tulin siihen tulokseen, että Marko teki kyllä pirskatin hyvää työtä lyriikkojen kääntämisen osalta. Jee! Hyvä Mokoma! T: Juhis

Tattis!

Täytyy nyt sanoa että teitin yhtyeessä on jokainen mies paikallaan. Marko on loistava säveltäjä/laulaja/lyriikan kirjoittaja joka osaa rääkyä, huutaa, laulaa, karjua, kiljua ja öristä. Kuisma ja Tuomo ovat hyviä kitaristeja joista toinen murahtelee (Kuisma) ja toinen örisee korkealta(Tuomo esim. Lupaus kappaleessa.) Rytmiryhmäkin hoitaa työnsä laadukkaasti. Haluaisin kehua etenkin Santtua joka uutena jäsenenä on hoitanut työnsä erittäin mallikkaasti, läppäkin lentää. Olette ottaneet ansioistanne päätellen järjen käsiinne ja pitäkääkin se aina käsissänne. Älkää hyvät ihmiset hajoittako bändiänne! Tulevia levyjä ajatellen sitä Tuomo “Pingviini” Saikkosen soidinmenoa olisi mukava kuunnella ainakin yhden kokonaisen kappaleen verran. On se muuten hienoa että teillä ja yleisöllä on vuorovaikutus. Käsittääkseni te saatte yleisön hulluksi ja yleisö teidät. -Pehmeällä kielellä teitä lipova, Ruskeakielinen Nuolija Ps. Olisi tässä Santulle elämä tarjolla. Vähän käytetty, sisäsiisti ja sisään ajettu. Käy vielä kaiken lisäksi oluella. Eikä maksa paljoa!

Kiitos , kiitos.

marko oletko absolutisti..??

Marko on ollut absolutisti viimeiset 10 vuotta.