Pistetään kerrankin jotain negaa. Tota Reitti biisiä olis kyllä voinu tarjota Lindholmin Ollille:), muuten kyllä kaik rokkaa.

Heh heh. Olimme nuoria, emmekä ymmärtäneet rahan päälle.

Jumalation! Kuulin tossa kaverilla ton H.E.L.L. Coverin ja ihan uskomaton biisi! Sitä että soitteletteko (<–jo on) tuota biisiä livenä? Anyways, lutakon keikkaan odotellessa kaikkea hyvää mokomalle! PS. DVD oli kans rautaa, julkaiskaa seuraavasta levystä myös englanninkielinen versio eiks je? Ihan koe mielessä… Vois yllättää teidätkin 😉 MUNAT KAAKKOON!!!

H.E.L.L. on ollut keikkasetissä useasti. Ei tosin enää ihan viime keikoilla. Tiedä vaikka se vielä joku kerta nostaisi ruman päänsä.

voitatteko työ?

Voitettiin jo.

Voi helekuta ku Nightwish on samassa gategoriassa ku työkin. Vaikka niillä hyvä levy onkin niin ei se oo parempi kuin TMRH. Mie pien teille peukkuja!

Kiitos.

Että oikein Emma-gaalassa saa bongailla teikäläisiä. Onhan se hienoa, mutta toi Nightwish on kovilla. Jätkä toiselle: “On tullu puuhailtua ton Tarja Turusen kanssa yhtä jos toista” Toinen: “Ai nait wissiä?”

Ei ihan paras vääntely tuosta nimestä mutta menkööt.

Joistakin kulmista Kuisma näyttää ihan Jeff Hannemanilta. Kummaa.

Ja Jeff Hanneman näyttää kaikista kulmista hevisialta.

Festarit toki, mutta kevään mittaan limukeikkoja?

Ei taideta ehtiä, sori.

Hassua, että Sakaran sivuilla on ilmoitettu teidän kevään keikat Stam1nan jutun yhteydessä, mutta teidän omilla sivuilla ei ole mitään mainintaa niistä. Loppuis tuo turha kysely, milloin tuutte minnekin kaupunkiin. Kiva, että esiinnytte Turussa juuri Klubilla, koska minusta se on kaupungin paras live-paikka. Toukokuuta odotellen…

Juu, keikat julkistetaan tuossa tuokiossa. Se vaan ei ole ollut omasta mielestämme vielä ajankohtaista.

Mitenkäs olette päätyneet semmoiseen käytäntöön, että Marko kirjoittaa kaikki lyriikat? Onko Marko teidän mielestä w*ttu paras siinä hommassa, vai oletteko te sitä mieltä että laulajan on laulettava omia lyriikoitansa? Vai haluaako Marko vain bändin “pomona” hoitaa ite sen puolen?

Tästä asiasta ei ole koskaan tarvinnut keskustella, sillä Marko on yksi Suomen lahjakkaimmista tekstittäjistä.

Humoriikka on vaikea laji, mutta miksi, Marko, näytät lavalla siltä kuin harrastaisit vesihiihtoa.

Juu, vaikeata se on.

Kiitoksia pojat loistavasta dvd:stä. Minun mielestä Mokoma on jo nyt sellainen bändi, jota pikku bändit kuuntelee ja rokkaa soittovuoroillaan. Joten päätimpä ihan kysäistä, että mitäpä ootte siitä mieltä, että “pikku” bändit soittaa teidän musiikkia? Ja haittaako, jos jotkut soittavat teidän biisejä omilla keikoilla? -bändiläinen, joka tykkää soittaa bändinsä kanssa mokomaa-

Soittakaa ihmeessä. Se olisi suuri kunnianosoitus.

no juu hei te mokomatkin! teitte sitten niin siitanan hyvän dvd:n että juu…kiitos ja kumarrus!!! aivan loistavaa toimintaa!!

Kiittäen.

Minkälainen tuo kurimus animaatio pitäisi olla? Tulee vaan musta ikkuna ja yläkulmas lukee mokoma ja toises etusivulle.

Sen pitäisi olla sellainen tosi hyvä. Ei muuta kun Flash-laajennukset asennukseen.

Hei mahtavaa! Minä tulen myös tuohon naispuoliseen Mokomaan! Miten olisi vaikkapa Akana? Artisteina tottakai taiteilijanimet Anna Markola, Saima Tuokkonen, Hanne Jyrkäs, Sanna ‘Santtu’ Hämäläinen ja Kuisma Aalto jolla on hame! Jes!

Mikäs vika Aisma Kuullossa on? Ei nimi naista pahenna.

Onnitteluni Sirkkelirockissa, erittäin hyvin pärjännyt Mokoma! Nähdäänkö teitä mahdollisesti Tuska -05 -festareilla? Olitteko te Tuska -04 -festareilla?

Kiitos. Tuskassa oltiin 2003 ja 2004. Ensi kesänä olemme paikalla turisteina, jos työkiireet vaan sallivat.

Oi ylimykseni koska olette tulossa Kuopioon?

Josko ensi kesänä tultais sinnepäin.

Janne, oot paras! Muista se..

Janne vastaa: Jepjep, kaikenlaista ja ohasevarma.

Nyt kun tuota spekulaatiota sun muuta mutinaa on liikenteessä asiasta että onko tulossa jokin pienjulkaisu kuten Uusi Aatami, uusi Eeva -EP, niin olisihan mahtavata jos sellainen tulisi ja vielä mahtavampaa jos siihen saisi myös liveversion Tämän maailman ruhtinaan hovista, ainakin DVD:llä se toimi niin pirusti kun Tuomo laulaa sen kertsin alkuosan ja Marko täräyttää sitten vasta kehiin… Sellasta.

UA,uE saattaa hyvinkin vielä päätyä audiomuotoiselle julkaisulle. Kassellaan.

saanen kysyä että miksikäs teidän sivuilla ei ole ainuttakaan live kuvaa yhtyeestä? silleen niinkö esimerkiksi fanien näpsimiä. jos on niin pyydän anteeksi että vien turhaa palstatilaa mutta ainakaan itse en tuolta “kuvia” osiosta niitä löytänyt. täälläkin kun näyttäisi olevan ne ns “fiksut kysymykset” suhteellisen harvassa. (tämä kysymys/avautuminen ei kuulu edellä mainittuun kategoriaan) alkaa muuten pelottavasti muistuttamaan kotiteollisuuden vastaavanlaista palstaa jossa järkevät kysymykset voi laskea yhden käden sormilla. mutta se lienee saanut muotonsa ihan tarkoituksella tai ainakin puolivahingossa. veilä sen verran että jos kerta marko piipahtelee rovaniemellä useamminkin niin joskus jos ottaisit muutkin pojat mukaan ja ihan keikan merkeissä tulisitte? olisko vallan mahdoton idea?

Livekuvia löytyy mm. täältä. Rovaniemelle tuleminen on valitettavasti rahasta kiinni. Sinne on Helsingistä aika pitkä matka.

Odotan tuhoa suurta vedenpaisumusta. pistää miettimään :S Dimmy

Lopun aikoja odotellessa.

kyllä tuo teidän dvd:nne on vaikuttanu meihin heikkoihin sieluihin kun. olin bänditoverini kanssa ostamassa hänelle kännykkää ja totesin nähtyäni dvd:ltä tutun “annala puhelimen” tokaisin että osta tää niin saadaan hitti levy 🙂 ja se perkele osti, hittilevyä ei ole näkynyt ja tuskin näkyykään 😀

Heh.

Tuli tässä yksi ilta mieleen, että kuinka tuo “Machete” kuuluisi oikeasti lausua. Eli kuinka itse haluaisitte sen lausuttavan? kiitos upeasta rässistä niin Mokomalle kuin Machetellekin.

Suuntaa kysymyksesi Machetelle. Orkesterin www-sivut löytyvät osoitteesta www.the-machete.com.

Myydäänkö kaupoissa semmoista pidempää hikinauhaa mikä näkyy kuisman kädessä dvd:llä?

Ehkä keväämmällä. Tarkkaile tilannetta.

Minä en saa selvää, että mitä se Kuisma ja Marko ja onko siinä Tuomokin mukana puhuvat DVD:n loppupuolella takahuoneessa kitarankauloista (?) ja TikTakin tytöistä – siis kieroja kitarankauloja vai mitä ihmettä? Liittyikö se jotenkin Tuomon kitaran hihnan katkeamiseen?

Ei liity. Sekin oli sisäpiirivitsi, eikä edes kauhean hauska sellainen.

Mokomako hyvää hiihtomusiikkia? Miltäköhän mahtaa näyttää hiihtäjä, joka ensin hiihtelee rauhallisesti Sudet ihmisten vaatteissa -biisin tahdissa, ja sitten tulee Poltetun maan taktiikkaa ja Nämä kolme ovat yhtä…

Hiihtäminen Suomen Lapin keväisillä hangilla on muuten kivaa puuhaa. Nimim. “Talvilomaa odotellessa”

Kitaratunneille pojat ja sassiin….. sen jälkeen parturiin ja parrat pois!!–erä-jorma–

Ihan kohta.

Onko se nyt sitten varma että Marko rupee kirjailemaan Infernoon? Voisin tilatakin sen lehden ens vuodeks, jos sinne painetaan Markon turinoita. Kannatan ehtottomasti sitä, että UA,uE laitetaan johonkin audioplätylle tulevaisuudessa. Mielestäni se on oiva biisi, jota täytyy ehtottomasti voida kuunnella vaikka autossa tai kannettavassa.

Kysy Infernosta. UA,uE saattaa vielä joskus päätyä jollekin julkaisulle.