Laulahan Tuomo keväällä niitä stemmoja ihan reippaasti oktaavia korkeammalta. Esim. Bar 68:n keikalla Uni saa tulla -stemmat kuulostavat paljon paremmalta kuin Dipolin TMRH-stemmat. Hyvää keikkataukoa, palatkaa todella virkeinä ja energisinä!

Tuomo vastaa: Aika samoista noiden biisien stemmat menevät. Korkeammalta jos haluaisi vetää, niin olisi pitänyt nuorempana hylätä ajatukset suvun jatkamisesta. Mielenkiintoista muuten, että joku toivoi tovi sitten Dipolin TMRH-sovitusta levytettäväksi juuri stemmojen tähden. Ette te mitenkään kauhean yksimielinen porukka ole!

Menin naimisiin kukkopaita päälläni. Työ ootte parhaita.

Ja sie oot hullu, mutta sympaattinen sellainen. Onnittelumme, kuitenkin.

Päivää taloon! Oottako harkinneet tehdä semmosta peliliikettä kuten kotiteollisuus ja laittaa kaikkien kappaleidenne sanotuksia tänne sivuille? Ois kova sana..

Ei. Me tehtiin sellainen peliliike, että laitettiin sanat levyn kansivihkosiin. Siinä sanat kulkevat kätevästi sinne, mihin levykin. Nerokasta, eikö?

miten löytäisin ystäviä?

Mm. koulusta, töistä, harrastusten parista ja nykyään myös internetistä ihmiset ovat niitä ruukanneet löytää. Onnea yritykselle.

Hieno paita tuo “tämä sielu…” Siinä on sarkasmia. Porukka luulee skitsofreenikoksi, hehehee

Se on taas sitä huumoria. Tai sitten totisinta totta.

Moi! Onko teillä tässä vaiheessa tietoa, tuleeko Nosturin kaveriksi Tavastialle keikkaa teidän kevät”kiertueella”? Kaksi kevätkeikkaa Helsingissä olisi enemmän kuin mahtavuutta.

Tavastialle tullaan kesällä.

Ohoh… Karjalan alueilta? No jumalaiste, voi olla mahdollista, että taidan olla sukua, mutta ei voi tietää. Jatkakaa vain menoanne. T. Saikkonen

Niin, ei voi tietää. Jatketaan.

heh heh. mokoman sivuilta saa aina tarvittavan huumorin tylsään arkeen. onkos tämän yhteyspalstan ideana “tyhmään kysymykseen tyhmä vastaus”?

Semmoista se tuppaa olemaan, kun idiootit juttelevat keskenään.

1. Mahtaakohan nuo piisit “Seitsemän sinetin takana” ja “Viholliset” olla levyllä kevyempiä kuin nuo liveversiot? DVD:llä kuulostavat nimittäin perkeleellisen hienoilta, ja harkitsen nyt josko sijoittaisin Mokoman vanhempiin levyihin. Kannattaako? 2. Tunnustaako rässihemmot mitään uskontoa?

1. Ehkä alkuperäislevytysten tuotanto on erilainen. Onko ne nyt sitten kevyempiä, vaikea sanoa. Käy kaupassa kuuntelemassa, sillä se selviää. 2. Joku uskoo, joku ei ja jotain ei kiinnosta. Mitään yhtenäistä näkemystä ei siis ole, joten ainakin nämä “rässihemmot” pudottavat uskonkysymykset kategoriaan “yksityisasiat”.

Onko noita Vade retro, Satana! -paitoja vielä missään myynnissä, vai tulevatko ne vasta myöhemmin tässä kuussa? En onnistunut ainakaan bongaamaan niitä Airolta tai Swampilta.

Tuo on uutuusmalli, joka ilmestyy kauppoihin ihan kohta.

Onkohan niitä kukkohuppareita kenties tulossa…

Pieni erä lähtee webbikauppoihin tammikuun aikana.

mitäs mokoman pojat on mieltä mahtavasta metalli levystä nimeltä in flames – the jester race

Kyllähän In Flamesia on Whoraclesta eteenpäin kuunneltu. Mainitsemastasi levystä kuulohavainnot ovat niin satunnaisia, että jääköön kommentoimatta.

tuutteko ens kesänä järvenpään puistobluesiin?

Joo, Marski tulee ja scattaa porukan järjiltään.

Voi pojat, voi pojat! Nyt lähti “Vade Retro, Satana!”- paita tilaukseen!

Oikke!

Tervepä mieheen. Kävin tänään kaapasemassa tuon DVD:n kätösiini ja tuikkasin tietokoneeni DVD-asemaan, mutta mokoma(heh) ei suostu toimimaan. Ikinä ei ole tälläista ongelmaa tullut vastaan DVD:eitten kanssa, asema ei tunnista levyä. Ongelma ei sinänsä maailmaa kaada, koska omistan myös dvd-soittimen ja siinä levy pelittää normaalisti. Perherauhan säilyttämikseksi olisi kuitenkin kätevää pystyä katsomaan DVD:tä myös näyttöpäätteeltä. Missä vika? Laitteissa, levyssä vai minussa? PS. Muutoin DVD näyttää olevan ihan helvetin asiallinen julkaisu. Yksi Parhaita livelättyjä, mitä olen nähnyt. Kiip oon rokin’

Jaa-a. Tietokoneet ovat niin vaihtelevia myllyjä ohjelmistoiltaan ja laitteiltaan, että mahdotonta tuohon on mitään sanoa. Pitäisi sen toimia. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun joku kertoo, ettei levy toimi ollenkaan atk:ssa. Jos se kerran soittimessa toimii, niin kyllähän tuo vähän vaikuttaa ongelmalta tietokoneesi päässä.

Stonen Emotional Playground on w*ttu paras. varsinkin small tales ja last chance. On havaittavissa jonkin sorttista samanlaisuutta teidän musiikin kanssa, mene ja tiedä.

Yhtäläisyydet eivät varmastikaan ole sattumaa, sen verran on Keravan nerokkaita urpoja tullut aikanaan kuunneltua.

Mitä halvattua tapahtui kurimuksen aikoihin kun musa vaihtui thrash-mätöksi… Ei siinä, kyllä sekin maistuu. Kyl se maistuis välillä valumo/120 päevää musakin. Jotta kiip oon thrässing.

Vaikea sanoa, päässä napsahti. Onhan Valun ja 120 päivän tyyppisiä sävyjä edelleenkin mukana. Ne vain on piilotettu kerrostalon kokoisen kitaravallin alle.

Hmm, kun nuo keikat löytyi tuolta Stam1nan sivuilta, niin onkos tuossa sitten kaikki Mokoman kevään keikat? Ouluun ootte tulossa kesällä, mutta tässä on kevätki vielä välissä! No parempi kai säästellä paukkuja. Kunhan H.E.L.L. ja Seitsemän sinetin takana ovat listassa niin hymyilen kiivaasti. Btw, huonompi mäihä että Emmat jaetaan levymyynnin perusteella, sillä teillehän se “Metallimuija” olis kuulunu.

Ei tuossa listassa ihan kaikkia kevään keikkoja ole. Ouluun tullaan kuitenkin vasta kesällä. Nightwishillehän se Emma kuuluu, jos ne levymyynnin perusteella jaetaan. Ja kyllä sen niille suo melkein millä tahansa muullakin perusteella.

Ootte pojat parhaita! En oo PanterAn jälkeen innostunu mistään näin paljoa. DVD:n jälkeen intouduin jopa ostamaan vielä “vanhalla” (25) iällä ekan skeban! Erikoisterveiset Santulle, loistavaa!!

Terveiset meni perille.

Taas yksi sarjakuvalinkki: http://www.jpahonen.com/villimpipohjola/vp5.htm Hauskaa, eikö totta? t: Mr. Kung Fu

Tuo linkki ei toimi. Jos sarjis on sama kuin tämä, niin mikä ettei.