Moro! Sellaista ihan ajattelin kysyä että paljon tulee olemaan noiden vetoketjullisten huppareiden hinta? Sen tähden kyselen kun ei noista opintotuista paljon jää aina elämiseen. Mut kyllähän se pakko ostos on siitä huolimatta!

Huppareiden ovh on 45e.

Eihä puustockissa sit oo ketää hyviä jos työ ette tuu!!!!!

No onpas!

Kiitos hienosta musiikista. Ollaan omalla bändillä tykitetty Takatalvea ja helwetin kivaa on ollu.

Ole hyvä.

minkähän kokoisisa mahtavat olla nuo hikinauhat niinkuin cm x cm:issä?

Rannehikinauhat ovat n. 10cm pitkiä.

Mokoma paitakataloogi: “Baseball-lippis (musta) – hopeinen siipupainatus otsassa” Mikä painatus?

Typo korjattu. Piti olla siipipainatus

Joko on kevään kiertueella uutta materiaalia kuultavissa?

Meillä on tilapäinen treenikämppäongelma, mutta kunhan se selviää, niin eiköhän tässä aika nopeasti saada uusia biisejä treenattua.

Tepäs teettekin hyvvää musaa.

Kiitos. Yritetään pitää jatkossakin rima niin korkealla, että sen ali pystyy kävelemään selkä suorassa.

ei helkutti. 120 päivää onkin kovempi levy kuin mitä aikaisemmin olen antanut itseni ymmärtää. Tulee mieleen ihan Nirvanan kulta-ajat. Se on soinut nyt tiuhaan soittimessa ja mitä enemmän sitä kuuntelee, sitä enemmän se antaa takaisin. Aluksi kesti jonkin aikaa hoksata, että mitä ne poijjaat on hakenu takaa mutta nyt en voi muuta kuin ihailla ja kuunnella lisää. Valua en ole sen pahemmin kuunnellut mutta ilmeisesti sekin on samantyylistä. Kurimukset ja Ruhtinaat on tullu kuunneltua mutta voisin silti julistaa 120pv:n teidän “kauneimmaksi” levyksi. Nyt vaikenen… jatkakaa samaan malliin pojat!

Kiitos. Mukava kuulla että tuonkin levyn sävy ja biisimateriaali miellytti korvaa. Tai saattoihan tämäkin olla sitä vittuilua, gå och vet.

Uskotteko jos sanon, että kuvaamataidon opettajamme näyttää parrakkaana ihan Markolta, ja ilman partaa Kuismalta, joka on ottanut pari pulloa liikaa?

Kuviksen opet on hippejä pahimmasta päästä.

Anteeksi, mutta pakko kysyä; tuletteko myös keväällä/kesällä Lutakkoon tuon 22.4. keikan jälkeen? Kun niin ikävästi on käymässä, että en tuolloin geigalle bääse.

Tuskin tullaan ihan heti. Ehkä syksyllä taas.

Laittakaahan sitten tuollaisia Vade retro, Satana!-paitoja hupparimuodossakin myyntiin, kiitos.

Harkintaan meni.

Kerta teille on tulossa noita huppareita, ni oisko mahdollista että samanlainen kuin tuo kukkohuppari, mutta ilman mokoma teksitä siinä alapuolella?

Mikäs siinä Mokoma-tekstissä on vikana? Ei tässä nyt mikään Custom Shop olla.

Täsätähän varmaan on kyselty, mutta minkä hintaisia nuo kukko hupparit tulee olemaan, ja onko niitä kokoja sit edes XL? vähän hirvittää nuo muut huppareiden hinnat. Ja vielä kysyisin että mistä jouhtuu moinen hinta? esim jos katsoo muiden bändejen paitojen hintoja ni kaikki ovat halvempia kuin tiedän.

Hupparia on teetetty myös XL-kokoisena ja sen ovh on normaalin liiketoiminnan mukaisen katteen kanssa 45e. Muiden bändien hinnotteluperiaatteisiin ei pysty ottamaan kantaa.

kiitos pojat kiitos. tulette nosturiin keväällä ja vielä juuri 18vee synttäreideni jälkimainingeissa ja vielä stam1nan kanssa mitä muuta voikaan mäntti toivoa.

No mikä ettei! Kuulosta siltä että ilmassa kaikuu “juh-laa!” -huudahduksia.

Tuleeko lisää tyttöpaitoja? Omistan jo tuon mustan, valkoisia en huoli. Tahtoo lisää tyttöpaitoja!

FME-messuilla myydään Sakara-girlieitä. Muita uusia malleja ei ole (ainakaan vielä) tilattu. Ehdotuksia?

Oletteko huomanneet, että Kuisma on joka kuvassa eri näköinen itsensä kanssa siinä määrin, ettei voi kuin arvata henkilöllisyyden. Oletteko huomanneet saman ilmiön luonnossa? Hän on viettänyt aikaansa liikaa kameleonttien seurassa tai samaistunut liikaa Woody Allenin Zelig-elokuvan nimihahmoon. Tai en minä tiedä, onko se Kuisma. Tuo, jolla on kieli poikki ja kaula vinossa.

Kuisma vastaa: Woody Allenin tuotantoa en tunne, mutta ilmeisesti henkinen tasapainottomuus näkyy myös ulospäin? Anteeksi. Yritetään kestää.

oottako Tuomo ja Kuisma opetellu itte soittamaan kitaraa vai oottako soittanu johonaki opistos

Molemmat kitarisat ovat pääsääntöisesti itseoppineita. Kuismalla on pikkuisen musiikkiopistotaustaa (teoria, piano) ja Tuomo on piipahtanut poikasena muutammalla teoria- ja kitaratunnilla.

Kysymys jannelle. Miten helvetti sie pystyt soittaa noin nopiaa??? Ei kerpele kukaan voi siun perässä pysyy… Eli miten reenaat käsiäs? Ois nimittäin hyödyllinen tieto…

Janne vastaa: Vitsihän piilee siinä, että mie en ole treenannut yli kymmeneen vuoteen, mikä taas ei ole yhtään hyvä asia, koska kaikenlaiset tenniskyynerpäät yms. voisi hyvinkin välttää pienellä tekniikkatreenillä. Eli miun ‘reenaus’ on ollut yhtä kuin: keikkailu & satunnaiset bänditreenit. Asiaan on kyllä tulossa muutos…

Kun noista emmoista tuli puhetta niin minulle jäi kovin epäselväksi naitvissin niimoun videon hyvyys. Tietysti tuotantoarvot ovat kovat ja on siihen rahaakin kai poltettu mutta eihän siinä videossa ole päätä eikä häntää. Vai enkö vaan ymmärrä taidetta? Ainakin se haudan takaa -video aukeni jo muutamalla kerralla (joo, ei voi kaikkea tajuta heti).

Paremmuus on katsojan silmässä, kiitos arvostuksesta.

Pannahinen, sarjakuvalinkki oli muuttunut sen pienen hetken aikana, joka viestini julkaisussa kesti. Kyllä tässä sketsissä piti pikkuisen olla asiaan kuuluvaa sisältöäkin, tässä siis oikea linkki: http://www.jpahonen.com/comics/northern/pages/vp1.htm Lisäarvoa tälle hauskuutukselle tuo se, että Marski on jopa sivuillanne julistautunut jonninjoutavien TV-ohjelmien ystäväksi. Hupsu sattuma vai pirullinen salaliitto? Onko aika askarrella foliosta hattu? T: Kung-Fu-ze

Vaikea sanoa, huumori on niin hankalaa.

Semmoista vaan kyselisin, että mikähän mahtaa olla tuo Nosturin ikäraja silloin kuin Mokoma & Stam1na paikalla metelöivät ??

Eikös sinne Nosseen pääse kaiken ikäiset musadiggarit?

Omia instrumenttejanne (lauluäänikin on kai instrumentti) te mokomalaiset hallitsette mahtavasti, mutta mitä soitinta haluaisitte oppia soittamaan ja miksi?

Santtu: Jos haluaisin oppia soittamaan jotain muuta, olisin jo opetellut. Eiköhän näissä ole jo tarpeeksi.

Janne: Saksofoni vois olla tosi sexy..

Marko: Kyllä miulle riittää, että osaan äännellä suuulla ja kitaralla, ja se, että saan terapeuttisesti hakata joskus rumpuja kun Jannen silmä välttää. Laulussa ja kitaransoitossa tahdon myös kehittyä, muut instrumentit saa mieluusti jäädäkin hallitsematta.

Minua kiinnostaisi tietää miten olette oppineet soittamaan. Haluaisin myös tietää minkä merrkiset olivat ensimmäiset soittimet,rummut,basso,kitarat…

Janne: Ensimmäinen rumpusettini oli Linko merkiltään, väri oli timakan sininen, sointinsa valtava, eipä. Soittamista alan vasta opetella, jahka tässä ehdin…

Santtu: Harjoittelemallahan sitä oppii. Klassisem kitaran soitto-opissa olen käynyt. Rytmimusiikin kiemurat olen aivan itse päätellyt. Eka kitara oli Yamahan klassinen. Eka sähkis Tokain Strato.

Kuisma: Ekaksi sain Yamahan pianon. Sitten se ensimmäinen kitara taisi olla joku Musiikki Hyyryläisestä ostettu käytetty romu, merkkiä en muista kuolemaksenikaan.

Nyt kun täälläkin on noita armeija-aiheisia kysymyksiä näkynyt, niin ajattelin sitten minäkin kysäistä, että missäs Mokomalaiset ovat palvelleet? Ketään pyörähtäny rvl:n koulutuksessa? Työ ootte vitin hyvii.

Mokoman sotilaallinen koulutus vaihtelee hullusta reserviupseeriin.