Tuolla FME:ssä niin onko siellä noita teidän huppareita tarjolla?Ajattelin hankkia sellaisen ja parempi vielä kun saisi paikanpäältä ostaa tämän tuotteen.

Hupparin joudut tilaamaan inter-Netistä.

Marko!! Miltä tuntuu kun Suomen johtavalla musiikkifoorumilla monet kehuu siuta Suomen parhaaksi metallilaulajaksi? Mitenkä avaat ääntä? Tehkäähän joku levy että pääsen kauppaan.

Marko vastaa: Tottahan toki se hivelee itsetuntoa, vaikka en täysin ymmärräkään mistä moinen arvostus tulee, välillä kun se laulaminen on niin vaikeaa. Äänen avaamisessa olen laiska. Toisinaan huutelen takahuoneen vessassa vähäsen, toisinaan menen lavalle avaamatta ääntä. Se hyvä puoli Suomen keikkapaikkojen soittoajoissa on, että ääntä on käyttänyt jo päivän mittaan, eikä siis tarvitse alkaa ääntelemään aamuäkämyksessä.

Pahoittelen että kysyn täällä, mutta ajattelin että saisin vastauksen nopeammin. Elikkäs ku tuol FME:s on noit Machetenki paitoja, niin onko ne minkä hintasia ja minkä kokosia?

Special Price Just For You My Friend. Kokoja löytyy S-koon tyttöpaidasta XXL-kokoiseen peruspaitaan.

Morjens! Huhut kertoo että Marko vierailee jossain vaiheessa Levyraadissa ruotimassa musiikkivideoita.. Onko tässä minkäänlaista totuuden häivää, vai käsittelenkö sitä huhuna kuten niin monia muitakin asioita? Lisäksi täytyy vielä sanoa, että kiitollisena luin taas tulostanne Lappeenrantaan! I Love It!!!!

Marko vastaa: Eipä oo kutsu käyny Levyraatiin.

Onkos tänä keväänä odotettavissa uutta sinkkuu?

Ei osaa sanoa vielä. Olisihan se kiva saada jotain uutta stuffia pihalle.

Mikä on,kun ei sibbe-talon sivut tiedä mitn tein keikasta?! Onko ne suljetun piirin bileet, vai eikö se ole viä varmistettu vai..?

Jos oikein ymmärsit niin puhut Lahden Judgefestistä, jonka järjestäjän kanssa olemme tehneet keikkasopimuksen. Sibelius-talon webbisivujen päivitysongelmista on vaikea mennä sanomaan mitään.

Otattehan te kuvia ja kirjoitattehan te päiväkirjaan vierailustanne sieltä Metal Exposta? Ja kun vielä julkaisisitte ko. materiaalin… Ei kehtaa lähteä paikan päälle ja haluaisi kuitenkin jollain lailla elää tapahtuman.

Otetaan mieluummin pienet.

Onkohan huppareita tulossa erilaisia vielä vai kannattaako jo suunnitella noiden tämänhetkisten mallien tilausta?

Noilla mennään kunnes ne loppuu. Kassellaan sit lissee.

Mites äijät diggailee kreatoria???

Kreatoria diggaillaan alasti sulka persiissä. Extreme Aggression!

Miten saisin ystäväni houkuteltua mukaan teijän keikalle nosturiin, ku ne ei kuuntele mokomaa?

Sano niille että “Tuomolla on ihqut hymykuopat, Janne on söpö, Kuisma on tosi magee, Santtu on kyllä tosi hauska ja että Marko… voi se Marko on jotenkin niin huoh”. Pitäisi toimia ystäviesi sukupuolesta riippumatta.

Moi! voikos täältä teidän kotisivuilta ostaa teidän levyjä ja paitoja ja miten?

Ei, mutta Airon Musiikin kotisivuilta voi.

nykyajan musiikin kuuntelijat eivät tiedä mistä löytävät biisien sanat. hieman ironista kysellä niitä artisteilta täältä, kun on ensin imuttanut heidän levynsä netistä.

Näin on. Toisaalta ainahan lapset ovat näpistelleet suklaapatukoita kaupasta. Nyt samaa “kyllä näitä saa ottaa kun kukaan ei näe” -periaatetta käytetään myös immateriaaliseen omaisuuteen.

Huhuja liikkuu että pojat olis tulossa Qstockiin, ouluun ens kesänä. Mahtaako olla totta?

Millon Mokoma nähdään oulussa? QStock?

Oottekos tulossa kesän Qstockiin? Pitäis nimittäin “käännyttää” pari kaveria.

Suaattaapi olla, suattaapi olla nottei. Odotellaan Qstockin virallisia tiedotuksia.

Mik´ onkaan teän fanilaumanne ikäjakauma karkeasti arvioituna?

Karkeasti arvioituna vauvasta vaariin. Ehkä se ikäjakauman moodi on tuossa pikkuisen reilussa kahdessakympissä.

No ehhän minä pahalla sitä mukaveivausjuttua mutta jokkut voi vaan olla hyviä esittämään. Meitä massoja kun on nin helppo huijata.

FME-messuilla Kuisma ja Tuomo vetävät Musamaailman klinikassa nk. guitarbackina. Taustanauhalta tulee laulut, basso sekä rummut, ja kitarat soitetaan päälle livenä. Lopputulos kuulostanee sietämättömältä paskalta.

Oottekos mikkelii tulos keikalle? kysyntää ois..

Sori. Ei taideta olla.

Kerta noista kitaravermeistä on niin kyselty, niin haluaisinpa jatkaa vielä seuraavalla. Eli mitä mikkejä Kuisma käyttää seiskakielisessään?

EMG 707.

Soviitanko nyt yks juttu ihan ensalkuun; 22.4. Lutakossa tulee olemaan PARAS keikka ikinä! Vai mitä? Stam1na olkoon osasyynä tähän. Siitäpä tuleekin oikein once-in-a-lifetime- moshaus-ilta!

Yritys on ainakin tuonsuuntainen.

Mitäs mieltä Marko on Friedrich Nietzschen filosofiasta? “Näin puhui Zarathustra” on muuten hassu kirja.

Marko vastaa: Olenhan minä herran tuotoksia lukenut, mutta enpä niistä kummemmin välitä.

Onks Viljoo näkyny?

Itse asiassa on. Viljo on kasvattaa sikoja Rikkilässä, ja tekee muuten hyviä maalaismakkaroita!

Millonkas tuutta KUOPIOON soittaan ?

Kesälllä kenties.

Eikös Tuomo laula stam1nassa??

No ei tod.

Vai että on Stam1nalta tulossa kova lätty tulossa ulos. Mutta oletteko kuulleet koskaan sellaisia bändejä kuten Tytär tai Au Pair? Siinä on kaksi tulevaisuuden toivoa. Ensinmainittu on “rautalankasurfmetallia” ja Au Pair on kieroa rokkia, kierompaa kuin alkuaikojen YUP, ainakin sanoituksiltaan. Jos jossain tulee vastaan niin suosittelen tutustumaan.

Tyttärien demo tuli kuunneltua. Livenä vakuutti kyllä. Au Pair, nevehööd.

Lisää “Nämä kolme ovat yhtä” – tyyppisiä biisejä! Kunnon rässii!

Jeh.

loistavaa kiitos!

Juuh.

Semmonen vihreä kukkopaita girlie-mallisena ois kauhian kiva.

Eipä. Niitä tehtiin pieni satsi 2003 mutta kaik on mänt. Katellaan josko kukko-girlie reissue tulisi vielä ajankohtaiseksi.