Sakara Records osallistuu ensi viikonloppuna järjestettäville metallimessuille näytteilleasettajana. Sakaran artistit, eli Mokoma ja Stam1na, pyörivät osastolla koko viikonlopun, tervetuloa rupattelemaan! Myös Sound Supreme -studion isäntä Janne Saksa vierailee osastolla lauantaina. Mies tunnetaan mm. Kurimuksen ja Tämän maailman ruhtinaan hovin äänittäjänä ja tuottajana. Tietoa on tarjolla myös Miitri Aaltosen ja Music Bros -studion palveluista. Miitrin meriittejä ovat Mokoman livemiksaus, Mokoman DVD:n äänituotanto sekä Stam1nan debyytin äänitys ja miksaus. Mokoma on esillä myös muiden näytteilleasettajien riennoissa, kun Kuisma ja Tuomo osallistuvat lauantaina Musamaailman järjestämään kitaraklinikkaan.

Sakara Recordsin osastolla tarjolla mm. seuraavat houkuttimet:

  • Myynnissä laaja valikoima Mokoman, Stam1nan, Sakara Recordsin ja Macheten paitoja sekä muita pukineita
  • Messutarjouksessa Mokoman kaikki julkaisut ja Stam1nan uunituore single (TILAA).
  • Ennakkokuuntelussa Stam1nan debyytti
  • Ennakkokatselussa Stam1nan Kadonneet kolme sanaa -video

Finnish Metal Expon sivut