Mites Janne, meniskö Slayerin Disciple ku nopia poika oot? Tehkää coveri tästä loistavasta biisistä, ok?

Janne vastaa: Nopia ja nopia… Slayerin coverointi? Miksi? Ei mitn järkeä.

Noniin poijjaat, laittakaahan se Uusi Aatami, uusi Eeva vaikka sinkkuna ulos, ostan vaikka viis sen kunniaksi sit. Vallan erinomainen piisi ois kiva saada omaksi jollain muullaki ku dvd:llä, kuunteluelämystä helpottais.

Hiljaa hyvää tulee.

Ottakaa/pyytäkää/rukoilkaa Stam1na lämppäriksi 26.5 Vilmanstrandin keikalle. Olis perkeleen kova juttu ja 1x hyvä syy lisää mennä rapulassa perjantaina töihin.

Terveiset välitetty asianomaisille tahoille.

Onkos tuo 27.5 keikka noita Livingstonen limuiltoja vai ihan K-18

Hyvin vaikea sanoa. Kannattaisiko tätä asiaa kysyä sieltä Livingstonesta?

Suomimetalli on nykyään varsin suosittua ja uudenkin bändin sijoitus top 40 listalle ei ole harvinaista. Voiko tämä jatkua ikuisesti? Milloin pop-ja trendi discopaska iskevät takaisin ja valloittaa listat 90-luvun malliin? Kärsiikö metallin ankaruus ja rankkuus inflaation ja aiheuttaako metallimusa joo joo-onhan tämä kuultu jo miljoonakertaa reaktion kuulijassa. Kun tuska,ahdistus,itsemurha,synti,rakkaus ja muut jo nyt tutut asiat on ilmaistu vielä kymmeniä kertoja raskaalla kitaramatolla maustettuna haluaako kari keskiverto kuunnella jotain kevyempää?

Itseasiassa, ei ihan kauheasti kiinnosta. “Heavy Metal or no metal at all / Whimps and posers, leave the hall!” – Manowar

Kuulema Qstockiin tulossa? Pitäneekö paikkaansa?? On sinne sitte jotain syytä ens kesänä vääntäytyä.

Sellaista huhua on liikkeellä.

Suuren pohdinnan tuloksena olen päätynyt siihen, että TMRH-biisi kertoo Irakin sodasta. Viittaus saatanaan kuvaa toisaalta Bushia ja toisaalta Saddamia. Kertosäkeen kaupungin muuurit ja patsaat kertovat tietenkin bagdadista. Mitäs pidät Marko?

Marko vastaa: Tulkintasi on sama kuin tekstintekijän, mutta on myös muita tulkintoja, aivan yhtä hyviä kuin omamme.

Miulla tulee näitä tyhmiä kysymyksiä aina mieleen yöllä, niin kysyn sellasen tyhmän kysymyksen, että miks Tuomolla on niin hyvännäköset hiukset? Hän varmaankin käy parturissa xD -Tyhmien kysymyksien lähettäjä

Tsihi.

Päivöö.Sitä vuan että ootteko tulossa puustockiin tänä kesänä?Oli nimittäin hyvä keikka viime vuonna juvalla!!

Ei.

tulkaa ny saatana Mikkelii keikalle ku täällä käy vaan pikku g ja mamba!!!pelastakaa meidät rässin ystävät..

Vituttaako?

Vitti äijät! Oli kertakaikkisen mahtava idea tunkea vanhat videot dvd:lle. Tuli huomattua että tuo teitin vanhempi kaura rokkaa tykisti sekin. Eipä muuta kuin tarkemmin perehtymään…

Kiitos, meistäkin se tuntui hyvältä idealta.

Teistä on vaikea tehdä esitelmä kun ei löydy tietoo

No löytyihän se historia

Jep.

JUST FUCKING GREAT!!!

Selvä.

Usotsie?!

Usoha mie.

Olen jannelle katkera. Mokoman pipot oli fme:ssä loppu ja se myyjä(vissiin stam1nasta?) ois myyny mulle omansa mut janne sano sille että ei kannata myyä..prkl. Airon musiikissakaan ei oo niitä ikinä. Muuten mokoma on yliluonnollinen

Pipot on loppu. Jos joku tietää hyvän ja halvan pipopaikan, niin kertokaa ihmeessä.

Muut kaverini kokoontuvat jonnekin juomaan kaljaa ja valmistumaan baari-iltaan. Minä olen jo 3 kertana peräkkäin kieltäytynyt, pelkästään sen takia että olen maannut sängylläni nauttinut olutta ja kahtonu DVD:n läpi ennen baariin menoa. Huvittaa itteeniki ;-)Kiitos.

Oikein. Sitten kun ystäväsi eivät enää kutsu sinua kaljaporukoihin, tiedät saavuttaneesi elämässäsi jotain todella hienoa ja merkittävää.

ootte poijjaat hyviä edustavia tälle Suomen metalli kulttuurille,taputukset siitä. milloinka luulette seuraavan levyn tulevan markkinoille?

Mitä kuuluu? Koska studioon?

Laitetaan huhu liikkeelle, että loppuvuonna julkaistaan uusi Mokoma-levy. Jos homma kusee niin selitellään sitten.

mistäs tykkäätte Alhola nimisestä 4-osaisesta sarjasta? kysyn vaan. t:pauli makaa ojassa

Not ymmärständi. Vaikeaa, Pauli and.

Sanokaas kitaristit onkos noi teidän Peaveyn vahvistimet putki vai transistori toimisia?

5150 on täysputkinuppi.

Mihin kategoriaan Mokoma kuuluu? http://www.saunalahti.fi/~karhjoo/Metal_categories.txt

* FINNISH METAL
The protagonist arrives to the castle, slays the dragon, writes some great songs, drinks all the alcohol beverages within his reach, and passes out while the princess is trying to have his children.

*avautumista* Kyllä voi sitten kielissä eroja! Ostin “silmät kiinni” 065 irtokielen ja se oli joku yamahan paska. löysä kuin makarooni. Eikun uudestaan kauppaan ja D’addarion 065:n tilalle. Johan lähtee! Tuokin vielä ehkä hivenen löysä b-vireeseen, mut kyllä kielistä parhaimpia. */avautuminen* Tilasin sit Dimarzion x2n mikin joten jatkossa sitä huonon saundin aiheuttajaa saa etsiä enemmänkin soittajasta ku vehkeistä. EI MUUTA, kiitos!

Jesh.

No, Tuomossahan tosiaan riittää vouhotettavaa. 🙂 Mutta käykääpäs siskot vilkaisemassa Macheten sivuja. Siinä bändissä on hyvännäköisiä ukkeleita kyllä enemmän kuin laki sallii. Koittakaa kestää meitä äijät, kyllä me teidän musastakin tykätään…

Vouh vouh.

Mahtoko Kuismalla olla viime vuonna 45 Specialissa huono päivä ku kiroili kovasti aina piisejen välillä. Vai meinasitko jäädä muiden jalkoihin vai haisko Marko hielle?

Luultavasti.

Marko Annalan elukkanimi on Lusmu Pottunenä.

Ihq!

Päivää. Ihan pienestä mielenkiinnosta turhanpäiväisiä mielipide tiedusteluja. Mitäs herrat suosittelisivat Meshuggah yhtyeen arsenaalista tutustumisen arvoiseksi kiekoksi? Ja ruottia kun nyt setvitään niin onko herrat ehtineet tutustua tuohon hieman progressiivisempaan orkesteriin nimeltä opeth? Todettakoon Deliverance ja Black Water Park vähintäänkin kelpo levyiksi. Kelpo rässiähän työki soitatte kieltämättä.

Terve, Mesihukan tuotantoon tutustumisen voi aloittaa esimerkiksi 1995 julkaistusta Destroy Erase Improve -levystä. Opeth on osittain tuttu ja taitavaksi (joskin hieman tylsäksi?) tunnustettu.

Vielä TMRH:n live-versiosta ja kastraatiosta… Tuomolle siis: sori, puhuin läpiä päähäni aiemmin. Ne TMRH: Dipolin keikan stemmat kuulostavat juuri siltä enkelikuorolta, miltä pitääkin 🙂 Mielipiteeni on vain sitä liian matalaa “kaatuu, kaatuu kaupungin muurit…”-kohtaa vastaan. Laulusi kuulostaa paljon paremmalta korkeammalla. Kiip oon rässin’!

Eiköhän tämä asia selvinnyt.

Morjens! Katsastelin tuossa Ilosaarirokin sivustoja ja huomasin sieltä juttua Finnish Metal Exposta. Tuomon turinoita siis osoitteessa: http://www.ilosaarirock.fi/2004/kohti_rokkia/fme.html -Silmäterä-

Katoppa, siellähän se Tuomo kölväilee.