Jumalauta. Jätkät pääsee soittaan ennen Slayeria. Urheilutoimittajakysymys, miltä NYT tuntuu

miltäs tuntuu soittaa saunassa metalli esi-isien joukossa

Vai että Slayerin lämppäriksi…

Sivulla http://www.sauna-open-air.fi./uutiset.htm lukee että olette tulossa ensi kesänä Slayeria lämppäämään. Mitenkäs täällä ei mainita asiasta mitän?

Vai että kesällä Slayerin lämppäriks. No perkele, mikä ettei!!!

Jaa jaa, että Sauna Open Airiin olette tulossa rähinöimään, muttette pääesiintyjänä ? Noh, onhan tuo päivän pääesiintyjäkin aika timattinen.

No nyt sitten pääsette lämppäämään Slayeria. Onko päheetä?

Miks ette tuu enää tänä vuonna tuskaan vaikka kyllä olitte siellä parina edellisenä vuonna..?..te oisitte kruunanneet koko festarit … 🙁

Kyllä se ois sinne sauna open airii tultava pakostikki. Miltäs tuntuu päästä samalle lavalle ennen slayeria? Marko joskus mainitsi haastattelussa että tuskin uskaltaisi itse männä juttelemaan esim Tom arayalle, no miten on?

Oottekos poijat lämppäämässä Slayeriä vai ymmärsinköhän nyt väärin.. http://www.sauna-open-air.fi/uutiset_scroll.htm MYKISTÄVÄÄ!! Onnittelut!

Täyttyykö nyt eräänlainen unelma, kun pääsette rässäämään kaikkienaikojen träsh kuninkaan Slayerin kanssa samalle keikalle? Tämä tapahtuma (sauna open air) pelastaa kesäni, vaikka armeja kutsuukin!

Oho, Mokoma ja Slayer samoilla festareilla Tampereella. Nyt on hommat isollaan…

Vai että Slayeria lämppäämään, joko jännittää?

Äijät joutuivat sitten lämppäämään Slayeriä. Tosi paha juttu, osanottoni!

Poijaat pääsee sitten Slayerin kanssa melkein peräjälkeen soittamaan (Sauna Open Air). Miltäs tuntuu? Oisko Indica ollut parempi? Mariska?

Joko kuulitte että Slayer saapuu jälleen suomeen? Ja te soitatte samoilla festareilla nimittäin Sauna open-airissa 🙂

Ui serpi! Jätkät kuulemma pääsemässä Sauna open airiin slayerin kanssa… Onko veneessä perää?

No totta munassa se on mahtava tilanne, sillä Slayer on w*ttu PARAS! Jos/kun negatiivisia puolia haetaan, niin lämppäribändin rooli on se, että soittoaika on todella aikaisin ja ehkä puolet PA:sta on käytettävissä. Eikä sinne Slayerin bäkkärille kuitenkaan pääse bilettämään, vaikka joku kännipäiten uskaltaisikin. Mutta uuttahan tämä ei meille ole, sillä tähän rooliin me olemme viime vuosina tottuneet Kotiteollisuuden ja Viikatteen kanssa.

Miltä se nyt sitten ihan vakavissaan tuntuu olla suosittu ja kuuluisa?

Vaikea sanoa. Kysy joltain suositulta ja kuuluisalta, kuten Tanja Poutiaiselta.

ootteko te tulos koska seinäjoelle!!?

Aika ovela kysymys.

Käyn joka aamu teijän sivuilla ku tuun töihin. Olenko normaali? Mitä jos pomo saa tietää?

No entäs jos pomo saa tietää että vastailen näihin kysymyksiin työajalla?

te olette kyllä saatanan kova bändi mutta käykääpä ihmeessä lataamassa wasaran uusi single osoitteesta www.wasara.net ja tulkaahan karjaalle soittamaan…prkl!

Niin sitä pitää. Karjaalle ei olla tulossa. Sori.

no, millon ouluun??

No vissiin kesällä.

Tuli vaan mielenpäälle tuossa että minkäs ikäsenä poijat on alkanu soittamaan jotai soitinta? Ja millon Marko huomas osaavansa laulaa????? MOKOMA ON WITTU PARAS!!!!!!!!!!

Olemme aloitelleen soittoharrastuksen varhaisteineinä. Marko aloitteli lauluhommat joskus 1996 kun Mokoma sai alkunsa.

Niin paljon kun tuota “Aatamia” onkin kehuttu, niin täytyy kyllä sanoa että ainakaan meikäläisen korviin se ei kuulosta kauhean hyvältä. Tai no, kertosäette lukuunottamatta biisi kyllä toimii mutta en siltikään ihmettele että biisi jäi pitkäsoitolta uupumaan. Jos se siellä mukana olisi, niin kyseessä olisi silloin levyn ehdottomasti huonoin soitto. Ja voitte sen Qstockin luvata jo kun festarin pääpomokin lehdessä mainitsi teidät varmistuneiden bändien joukkoon…

Niinpä.

Niin että ootteko tulossa Provinssiin tänä kesänä??

Kysy Provinssirockilta.

onko Mind riotista tai Slumgudgeonista jääny mitään tavallisille kuolevaisille tarkoitettuja äänitteitä? onko miitän mahdollisuutta saada niitä käsiinsä?

No on toki. MR teki kaksi kokopitkää, ja SG peräti kolme. Slumgudgeonia voi kysellä Stupido Twinseiltä, Mind Riotia voi olla hankalampi löytää.

Jes!!! Mahtavata! työ tuutte ilosaarirokkiin!!!!!!!! KIITOS!!!!!

Ai jaa?

santtu sä oot meijän opettajan poika vai?

Santtu vastaa: Riippuu siitä, kuka se teidän opettaja on. Ehkä.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että jos bändi ei tule teidän luo, teidän pitää mennä sen luo. Mikäs sen hienompaa kuin pieni viikonloppureissu vieraalle paikkakunnalle. eikö? junat kulkee, lentokoneet lentää ja näin päin pois. Eikun tuli vaan jostain kumman syystä mieleen kun tässä lueskelin palautteita.

Heh, kiitos komppaamisesta. Monesti keikkapaikkojen valintaperuste on taloudellinen. Pienistä talousalueista ei yksinkertaisesti löydy järkevää keikkapaikkaa, saati sitten maksavaa yleisöä. Suomi on ihan helvetin iso maa, ja pelkästään keikkabussi maksaa vanhaa rahaa vitosen kilometri. Että Kuhmoon on ihan mahdotonta lähteä pistokeikalle.

Onko ollut yhteydenottoja Seinäjoen suuntaan ajatellen erästä festivaalia kesäkuussa -05? 🙂 Jos ette tule niin sitten jää kyllä liput valitettavasti ostamatta, kyllähän nyt joku roti pitää bändivalikoimassakin olla! Lutakossa eniwei rokataan! Ja sitten yhtyen aikaisempaan kirjoitukseen 14.2 myös tämä herra himoitsisi jonkinlaista versiota ilmoille Uudesta Aatamista ja Eevasta, kenties ilmainen mp3 versio ladattavaksi suoraan täältä…. 😉

Kattellaan ja kattellaan.

Terve, viisaat sedät. Teittepäs tempun kun laitoitte tuon H.E.L.L.in Punaiselle Kukolle, nyt pitäisi saada se Chargedin levy ja vieläpä CD:llä. Ja sitähän ei löydy mistään, vuoden olen jo yrittänyt. Ette viitsisi levy-yhtiön omistajina hankkia sen oikeuksia ja julkaista uudelleen? Jos bändi itse oli edes lähellä tuota Mokoman rypistystä, niin kyseessä on oltava todellinen kultahippu. Jos se auttaa, niin lupaan maksaa siitä heti täyden hinnan, odottamatta alennusmyyntiä, ja sitä en ole tainnut tehdä Mokoman ja Nilen levyjä lukuunottamatta kuuteen vuoteen. Jooko?

Sakara vastaa: Jaa. Ei ihan mahdoton idea, mutta ei uskalla lupailla mitään. Kassellaan.

Täällä joku kanssasisar viittasi Macheteen. Joo. Se on myönnettävä, että jos joskus lopetamme Tuomosta vouhottamisen (mikä on kyllä aika epätodennäköistä), niin potentiaalinen seuraaja voisi olla Teemu Machetesta. Mutta sehän taitaakin olla Tuomon veli – ehkäpä alamme Tuomon ohella vouhottaa myös Teemusta. Mitäs tästä sanotte? Älkääkä kitiskö, että eikös tässä musiikki ole pääasia – tietenkin on, mutta hyvännäköiset kundit kruunaa koko shown.

Pitäiskö tyttöjen lopettaa se kuvien katselu ja lähteä baariin iskemään ihan ihka elävät miehet? Eihän tuollaista kiimaista ulinaa jaksa kuunnella edes Erkki.

Kuinkas paljon Tuomo ja Kuisma harjoittelivat alkuaikoina päivittäin? Entä näinä päivinä?

Aika vähän ja nykyään vielä vähemmän. Mutta niinhän se on, että treenaamalla oppii treenaamaan, keikkailemalla keikkailemaan, studiossa työskentelemällä työskentelemään studiossa jne…

Homman nimi ois tämä: Tekisin teistä power-point esityksen ja haluaisin laittaa siihen teidän kappaleista ja videoista pätkiä.. Eiköhän tämä ole ihan luvallista, koska noita videoita on punainen kukko- ep:llä julkaistu?? ajattelin käyttää näillä sivuilla olevia clippejä ja sen lisäksi jotain muita kappaleitanne. myös kuvia ajattelin ottaa tältä sivulta. Esitystä ei laitettaisi julkiseen levitykseen ja enimmillään sen näkisi vain meidän koulu eli n. 250 oppilasta.. Laittaisin lähteet ylös ja niin poispäin.. Toivottavasti tämä sopii teille, sillä olisi tosi hauskaa kirjoitella se esitelmä aiheesta josta tykkää.. Niin ja Lutakossa sitten rokataan \,,/

Kouluesityksen yksi opetuksellinen näkokulma voisi olla tekijänoikeusasioihin tutustuminen. Ei muuta kunÄKT:n, TeostonKopioston jne. sivuille tietoa etsimään.