Sain FME:st mokoman jäsenien nimmareita, mut Hygen nimi jäi kirjottamatta siihen lappuun. Perkele. Mist vois saada sen? Nosturin keikalta, kenties? Mä muuten pistin sen tussin lasivitriiniin, jol te kirjoititte nimenne siihen. Olkaa ylpeitä.

Nähdään Nosturissa.

Miks noissa t-paidoissa ei ole m-kokoa? kiitos.

Kun ne on loppu.

Mitä jätkät? Kuinka mokoman jätkille uppoaa impaled nazarene tyylinen pläjäys??

Pikkuisen.

No vituttaako kun ette voittanu Emmaa

Ei.

Onni olkoon teille! Otitte sitten Femmat “haltuun”… “Se o vaan nii hyvää”

Kiitos, hyvltä tuntuu.

moi voiko mokoma lähettää mulle sähköpostia osoite on [poistettu] ja mikä on mokoman soittajien etu ja suku nimet?

Söpöä. Ei voida. Soittajien nimet löytyy tältä sivustolta, kun katsot vähän tarkemmin.

Mitkä vireet teillä on kitatoissa?

Onko Tuomon 7-kielinen ADAD… vireessä? eihän siinä ole oikee järkeä? Mikä sai käyttämään 7-kielistä?

Kuisma vastaa: Minulla on seiska, joka todellakin on ADAD… vireessä. Tuomolla on kuusikielisessä sama vire mutta ilman sitä ohuita kieltä. Järkeä siinä ei ole, mutta kuulostaa ihan perkeleen hyvältä. Seiskan hankin siksi, kun innostuin Meshuggahista niin kovasti, että samanlaiset kamat piti saada.

Tervehdys Mokomaiset. Jokusenkin kerran olen keikkojanne nähnyt festivaaleilla mutten koskaan ole klubisellaiseen eksynyt. Vappuaattona asia korjaantuu. Erinomainen kaarti silloin, onnittelen ja kiittelen. Toivon teille hiivatinmoisesti energiaa kyseisen illan nosturinvetoon. Surut pois ja vappukukka rintaan.

Jeh, melkoiset karnevaalit on kyllä tiedossa.

ihQ

Huoh.

Sääli! Teille se Emma olisi kuulunut. Ensi vuonna kahmaisette sitten sylin täyteen, vai mitä. Yritys kuitenkin hyvä yksitoista.

Emma kuuluu todellakin Nightwishille, joka myi Once-levyään kymmenen kertaa enemmän kuin me Ruhtinasta.

Saitteko työ kitaristi poijjaat ilmatteiks nuo teijän Custom Shop ESP:t vai pitikö paljoki maksella?Miten paljo kitaristi poijjaat reenailee ittekseen siis bänditreenien ohella?

Kuisma vastaa: Kitaristit treenailevat tällä hetkellä taas vähän aktiivisemmin, kun pitäisi noita uusia biiseä laitella kasaan. Kyllähän sitä päivittäin tulee kitaraa hiplailtua.

Onko rumpu-Jannen setti Starclassic- vai Artstar-mallinen? Entä mitenkäs pappoihin kolahtaa Hatesphere tai Killswitch Engage? “Play that funky metal white boy”

StarClassic. Moterni hc-metalli kolahtelee aina ajoittain.

Mistähän johtuu ettei kappaleeseen Turhaan Tänne Tulleet löydy mistään lyriikoita? On tullu etittyä vähän joka paikasta, mutta perkele kun ei löydy.

Ei muuten löydy. Katotaan josko saatais ne tonne.

Kyllähän teidän kahdella uusimmalla levyllä on paljon parempia thrash-veisuja kuin mitä Slayer on saanut aikaan 15 vuoteen. Mutta jos törmäätte Tampereella niin alkää käykö sanomassa sitä heille. Käytöstavat jne.

Soo soo, puhutaanpas legendoista hieman kunnioittavampaan sävyyn.

Onnea femmagaalan titteleistä.

Kiitos!

Lähetin jo jonki aikaa sit, tais olla iha viimevuoden puolella, teiän settimestarille yhen omatekemän taustakuvan. Ihmettelen täs vaan että meinaaks se tulla sivulle? Vai tuleeks niit tauskakuvia niin usein että ette jaksa katella niitten perään? 😛

Seittimestari vastaa: Sori, on vähän laiskottanut. Nyt se on siellä.

Slayer on vittu HUIPPU!!! Tuli varmaan yllätyksenä että pääsette lämppäriksi???

Kaikki keikat tulevat meille yllätyksenä.

Hei, ois myös mukava kuulla teijän keikoilla näitä vahempia loistobiisejä kuten Rajapyykki,pois se minusta,lihaa/terästä. Nosturiin ollan tulossa Wappuna!!

Kiitos palautteesta, kattellaan.

Osaatteko puhua kielillä?

Norjaa puhutaan silloin tällöin, välillä hyvinkin “sujuvasti”.

Kuka on kingi? “RANE” on kingi!

Jos tarkoitat Rainer Thunderstruck slot “Rane” Nygårdia niin hänhän ei ole pelkästään kingi vaan myös missikeisari.

Kannattaako teiän keikalle tulla? ja oottekste parempii ku joku muu bändi?

Voi luoja.

Tässä pojille kunnon musaa: Sodom,KISS,Twisted sister,Slayer ja Destruction… T:Se jonka näitte siel juvalla kesällä”

Je.

Moi

Kato moi! Kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa. Miten hurisee?

milloin kuullaan seuraavan kerran mokomaa vaasassa?

Ans kattoo ny.

Kyllä se kesä on nyt virallisesti pelastettu. QStockissa rokataan ja lujaa!

Okra.

Miksi opiskelijoilla ei olis vara ostaa levyjä? Lainataas vaihteeksi vähän Hynysen Jounia: “Menkää hipit töihin!” Sieltä te saatte ne rahanne levylöihin. Vaihtoehtoisesti voi olla syömättä, kun hyvällä levyllä elää useita kymmeniä vuosia. Avautuminen suoritettu.

Niinpä.

Voisitteko muuten Qstockissa potkia Apulannan pois lavalta. Me ei haluta nähä sitä. Niin ja ootteko kuunnellu Annihilatoria? mitä mieltä?

Annihilatorilla oli hetkensä.

Heh. Tämähän alkaa hyvää vauhtia muistuttaa muiden suosittujen suomalaisten yhtyeiden kysymyspalstaa: Kysymyksiin ei enää vastata päivittäin, vastaukset ovat välillä erittäin epäinformatiivisia, ja taisi tuolla vittuiluakin olla seassa. No, eihän sitä kukaan jaksa päivittäin ollakaan korrekti. Varsinkaan heavy-orkesterin jätkät. Hymiö.

Jep. Aiomme jatkaa samalla linjalla.

Monet bändit on kehunu haastatteluissa ym. “nivalan tuiskulaa” hyväks keikkapaikaksi … ja koska oletan et te ootte siellä joskus soittaneet ni erooko se sitte teijän mielestä jotenki muista keikkapaikoista? (Miten?)

Oletit väärin. Ei ole Nivala tuttu paikka.

onkos poijaat käyny intin millon? ja minkälaisia on poijaat sotilasarvoltaan? aattelin vaan ku musakin jytää niinku rynkyllä ampuis!!!! keep on trashing!!!

Mokomalaisten sotilasarvot vaihtelevat hullusta reservin vänrikkiin.

Hmmm. Jostain syystä Mind Riotin Little Promenade -kappale tuo minulle mieleen Seitsemän sinetin takana -veisun.

Selvä.

meneekö kiellän itseni läpi kitaristeilta ilman virheitä… se on nimittäin mielestäni välistä aika nopia.. kun tarvii sitä Dee-kieltäkin sinne väleihin iskeä ja kaikkee..

Useimmiten.

jos hyvä levy ei koskaan maksa liikaa, niin miten on huonojen laita. Tai jos niitä hyviä on paljon. Hyväksyttekö netistä levyjen hakemista missään muodossa? Jos rahat riittää korkeintaan yhteen levyyn kuussa, niin tarkoittaako se sitä että mitään muuta musiikkia EI SAA kuunnella?

Tuollainen “jos ei ole rahaa niin sitten saa varastaa” -ajattelutapa on kyllä omituinen.

Kyllähän se Slayerin coverointi olis ihan jees homma! Pääsisitte ainakin näyttämään mitä todella osaatte!

Kattellaan.