hähä,just tilasin 8 lippua vappukeikalle!nurmijärveläiset ottaa nosturin haltuun!onko slayerin “still reigning” ostamisen arvoinen? teiän dvd ainaki oli!

Still Reigning on “ihan hyvä” DVD. Jos tykkää orkesterin musiikista oikein kovasti, niin kyllä sitä voi suositella.

24.2. Synty poika Ouluun! t: Antti

Onnittelut.

Mistä hhelv… nuita lyriikoita löytyy!? Kyseleepi 11v. “Imatran kovin hevari”

Levyn kansivihkosta. Tietääkö isi mihin käytät perheenne tietokonetta?

Onko kitaroissanne aktiivi- vai passiivimikit?

On. Siis sekä että. Tuomolla passiivit ja Kuismalla aktiivit.

Täällä paistaa aurinko ja hevi soi. Hienoa! Mitenkäs teillä? ps. Raportoin taas joskus sitten

Samoin. Mahtava meininki meneillään.

Morjensta! Tehkää viitun kova kesäbiisi ni sitte on taas kaikilla mukavaa, eikös juu? Tuutte sitte RMJ:jiihin.

Alexian “Summer Is Grazy” saa riittää teille, kun se riittää meillekin.

TERVE!!! ootteko tulossa välipuisto rokkiin??? oli hurja keikka siellä viimevuonna…

Jaa-a.

Terve! Ymmärsinkö oikein, että Tuomokin pitää keppiä A:ssa nykyään?

Jep, on sillä ainaski treeneissä yks skepa tuossa baritoni-vireessä. Lisäksi housun perseet on laskettu polviin ja kaulassa kilisee söpöt puuhelmet.

jaa missäs Mokoman hihattomat “tank-top”-paidat? Ei näytä Airosta löytyvän. Pitää käydä varmaan kassalla kolkuttelemassa.

Just. Sit ne on varmaan loppu. Sori.

Kuuluuko Sakara records ÄKT:hen?

Ei.

Hannele Laurilla on uudessa talossaan kullanvärinen suihku. (MTV3/T.I.L.A. 24.2.)

Heh.

Hommasin sitten läjäpäin (2 kpl) teidän vanhempia levyjä ja iskin ne sisään cd-soittimeeni. Tuloksena oli hirveä raksutus ja vähän ajan päästä näytöllä teksti “No Audio”. Vaan eipä kannata turhaan huolestua, tämähän johtuu vain siitä että soittimeni cd-silmään on päässyt jotain epämääräistä töhnää, enkä ole vieläkään sitä viitsinyt puhdistaa. Eli noissa levyissä ei sinänsä ole mitään vikaa vaan tekniikka reistailee tässä päässä. Sitä vaan silti ihmettelen, että miksi monet muut levyt toimii moitteettomasti vähän paskasemmassakin HiFi-laitteistossa kun taas osa (mm. Mokoman 120 päivää ja Valu) jumittaa niin vietävästi. Käytättekö paskaa tekniikka vai ettekö kykene parempaan?

Sun pitää nyt kuule hei tiedustella tota tiätsä EMIltä hei, ku kato me ei tiätsä oo tehty noita levyi ite.

Ootte parhaita!!!!!!!!

Jesh.

Totta teillä vanhuksilla vituttaa kun nuoret tulee ja jyrää!! stam1na hyökkää ja vie suomen rässikuninkuuden. Siis että mitä mieltä ootte Stam1nan saamasta suosiosta??

No arvaa?

onks tonne Turun klubi keikalle mitään ikärajaa???

Ei tiietä.

Mokoma on terästä.

Tappara and.

Te olette kuitenkin Sakaran pomoja, niin kysyn tätä suoraan teiltä: Miksi Free Record Shop alkoi myymään Stam1nan levyä jo tänään (maanantaina 28.2) vaikka julkaisupäivä on vasta keskiviikko (2.3)? Jos levyä myydään ennakkoon, niin sehän vaikuttaa orkesterin lista sijoitukseen, koska listaviikkohan alkaa keskiviikosta. Ja se on epäreilua tietenkin yhtyettä kohtaan, sekä muita levykauppoja jotka kunnioittavat julk.päivämääriä eli alkavat myydä levyjä vasta sitten, kun se on virallisesti julkaistu ja normaalilla kuluttajalla menee usko julk.päivämääriin, kun levyä saa jo kahta päivää ennakkoon. -kiitos

Sakara vastaa: Jyväskylän FRS myi levyä maanantaina. Samoin meinasi joku Helsingin liike meinasi varastaa jo sunnuntaina. Alalla vallitsee herrasmiessopimus julkaisupäivien kunnioittamisen suhteen. Muuta lakia asiasta ei ole.

Mikä on viimeisin kuulemanne ei-hevilevy, joka on iskenyt lujaa?

Luultavasti Femmagaalassa www.mokoma.comin saaman kunniakirjan päällä ollut lasilevy, joka iskeytyi säpäleiksi Kuisman naamaan.

myyttekö lutakon keikalla 22.4 mokoma paitoja..!!

Eiköhän siellä jotain rättiä ole kaupan.

Onko teillä jatkossa kamerat mukana kiertueilla? Nimittäin loistavan musiikillisen annin ulkopuolella Mokoma-DVD oli lievä pettymys sen muihin osuuksiin; Bussia ja Annalan Nokiaa. Olitte toki koostaneet sen suht lyhyessä ajassa ja uskoitte itsekin musiikillisen annin olevan helvetin kova, kuten onkin. Sanotaan jos 2010 tulee seuraava DVD niin siinä ehtis jo kertyä vähän katsottavampaakin oheismateriaalia?

Joo, seuraavaksi keskitymme määrän sijasta laatuun. Toivottavasti vain jaksatte odottaa.

Perkeleen hyvä orkesteri! Kuulin että olisitte tulossa ilosaarirockiin tänä vuonna, pitääkö paikkansa? Varasin liput tonne Nosturin keikallekin pari tuntia takaperin.

Jaa mää vai?

päiviä, sanoisin vaan että Uni Saa Tulla on ihan paska kappale ja toivoisin että lopetatte sen soittamisen keikoilla. kiitos

Ole hyvä.

kyllähän se nyt on niin että on noita vaikutteita otettu hieman metallicalta, kuis mokoman pojille iskee koRnin musa, ei nu-metal vaa korn 😉 basistit jyrää! (etenki 5-kieliset)

No shit, Sherlock! Kornilla on hetkensä.

“Emma kuuluu todellakin Nightwishille, joka myi Once-levyään kymmenen kertaa enemmän kuin me Ruhtinasta.” Ruhtinas on silti kymmenen kertaa parempi kuin Once, kaikki vaan ei ymmärrä hyvän päälle.

Kiitos. Millä muuten mittasit tuon paremmuuskertoimen?

Katselin tossa SAKARA-logoa ja mietin että onko kyseisellä logolla yhteyksiä pentagrammiin (sakara viittaisi pentaclen sakaroihin ja nurinpäin olevasta a-kirjaimesta voi muodostaa parilla viivalla sakarallaan seisovan viisikannan)?

Nerokkuus, tuo lisääntymisen kannalta turha ominaisuus.

GANJA LAILLISEKSI!!! JA PROSTITUUTIO MYÖS!!!

Julkiset teloitukset telkkariin uutisten ja sään väliin!

Mokoma Nummessa juhannuksena , ihanaa!

Hanaa!

eipä mulla mitään kysyttävää juurikaan ole… joskus aaaaikoja sitten lupasin viime vuoden kesäkuun dbtl keikasta pistää kuvia linkin taakse… ja nyt vihdoin ja viimein sain lisättyä ne… huonosti onnistuneita kuvia oikeastaan koska valotus tuli ikävästä spoteista suoraan bändin takaa… markohan sai tuolloin meikäläisten vierssä olevalta sälliltä jalkaansa mojovan tällin ja se yks sekopää sammui siihen puoliksi lavan reunaan… pari sälliä takana sai kyynärpäästä silmäänsä ja sitä rataa eli hemmetin hyvin onnistunut keikka … jatketaan samaa rataa poijjaat…-Antti-

Jesh. Linkki unohtui, mutta ei mitään kiirettä.

Joo, onhan toki Rainerikin kova jätkä. Kaikki kunnia hänelle, mutta Janne “Rane” Ahonen se vasta kova jätkä onkin, kun hyppäsi kylkiluu murtuneena kultaa suurmäessä. kyllä siinä tuli itsellekin tippa linssiin. Tämä siis opetuksena kaikille, että tavoitteista ei kannata luopua ja että kaikki on mahdollista! T: Mies19

On se hurja kaveri, restepct!

Annala/muut mäntit!!!Mennäänkö huomenna Manseen kattoon Judan Priestiä ja In Flamesia???Minä ainakin aion todistaa tilaisuutta ja tietty rikkoa lakia!!!

Mennään vaan. Vai oliko se jo?

Käytittekö työ tuota ADADGB(e)- virettä jo TMRH:n aikaan, vai onko tämä nyt uusi villitys?

Kuismalla tuo vire on ollut jo 120 päiväästä asti. Tuomo alkaa pikkuhiljaa innostumaan asiasta.

vai oulun Qstockiin kesällä?kerran olen teidät nähnyt, oulussa sekin keikka, upea keikka olikin. Festareille sitten maha-asukin kans, oppiipahan jälkikasvukin alusta alkaen heville:) Keep on heavy!

Jeh.

Siis, onko netistä musiikin hakeminen pelkkää pahaa. Eikö siinä ole mitään positiivista? Omalla kohdalla olisi varmaan jäänyt kaikki mokoman levyt (omistan siis kaikki) + DVD + T-paita ostamatta jos en olisi aikoinaan imuttanut Kurimusta. Sama on laita monen muun bändin kanssa. Kovalevylläni on noin 40gigaa musiikkia, eli melkoinen määrä. Silti ostan pyrin ostamaan vähintään pari levyä kuukaudessa. Ostan myös levyja, jotka olen netistä hakenut. Siis jos se on hyvä levy.

Kuulostat tasapainoiselta ja onnelliselta ihmiseltä. Onnittelumme!

Jos Janne Hyrkäs ois pornotähti niin sen nimi ois Joey Rambone! 🙂 http://biphome.spray.se/pash/pornalizer/

Miten niin jos olis?

Onko Tuomo Tommi Saikkosen veli?

Ei.

YUP:n normaalien maihinnousu, aivan nerokasta! Onkohan keikkaa tulossa Kurikkaan tai Kauhajoelle?

Saas nähdä.

Ootteko harkinnut koskaan leikkaavaanne fledaa??? -kaljuna maailmalle-

Hyge harkitsi.

Mieleeni tuli loistava tuuma Viikatteen sivuilta! Oisko mahollista että kun marssitte studioon nauhottamaan levyä, niin että siellä olisi webbikamera jotta nauhotuksia voisi seurata täältä sivuilta?

Palataan asiaan. Tylsää katsottavaahan se tosin on, mutta katsoihan jotkut tv:n virityskuvaakin ennekun noi tsätit ja visailut tulivat niiden tilalle. No nyt jotkut sitten katsovat noita tsättejä ja visailuja.

Aijoteko Sauna Open-Airissa vetäistä jonkun näköisen Slayer coverin? Olis meinaa hianoo…

No ihan varmasti ei.

Mokoma ja Slayer peräkkäin. jo pelottaa – yhdeksän rumaa karpaasia hikisenä vetämässä kovaakin kovempaa rässiä. kertokaa sepi-sedältä arayalle terkkuja

Ei uskalleta.

Ilmottakaa kun m-koot ovat kaupoissa? kiitos!

Ok.

millä mielellä lähössä lahteen rotten soundin ja swallow the sunin kera?

Nöyrällä mielellä.

Aikasemmin oli puhetta tuosta levyjen lataamisesta, niin tulipa vaan mieleen että esmes minä kuulin mokomaa ensimmäisen kerran netistä ladattuna, jolloin innostuin ja latasin loputkin levyt. Nykyään omistan melkein koko mokoman tuotannon, DVD:n, 3 levyä, singlen, ja useamman vaate kappaleen ja kaikki vieläpä ostettuna. En puolustele piratismia, totean vaan että ainakin minun tapauksessani siitä on ollut hyötyä.

Hienoa.

“Voisitteko muuten Qstockissa potkia Apulannan pois lavalta. Me ei haluta nähä sitä. Niin ja ootteko kuunnellu Annihilatoria? mitä mieltä?” Sinä joka sanoit näin haista wittu apulanta on perkeleen kova.

Tsätti jatkuu mesta.netissä.

Hmmh. Miksei noita naisten paitoja oo minkään muunlaisia ku tommosia yksinkertasia joissa lukee Mokoma? ihna hienoja nekin, mutta aina miehiä suositaan ja niille tehää kaikkee jänskää… Perkele. Mitä pojille kuuluu? Hahahaha.. meinaako ne vetää kaikkea siistiä Qstockissa?

Onhan niissä siivet seljässä. Mutta totta puhut, naisten paidoissa on suppeampi valikoima kun miesten paidoissa. Miksikö? Emme tiedä.

Oottekos kuunnellu Annihilatorin Never, Neverland levyä? se on Rankka! Mitä mieltä ootte?

Annililatorilla on hetkensä. Erityisesti tällä levyllä.