Mitään kysyttävää minulla ei tällä kertaa ole, haluan vain kiittää Mokomaa hienosta musiikista sekä Markoa hyvistä ja koskettavista sanoituksista. Varsinkin “Lupaus”- ja “Kasvot kohti itää”-kertsejä on tullut useammankin kerran hyräiltyä mielen ollessa maassa. T.J.-

Olepa hyvä.

ha haa! katoin tos nuita nyt.fi tuloksia.. ette olleet vissin ees listoilla! hävettääkö? olihan siellä kotiteollisuus.. eiks ne oo jotain teidän kamui? vaikko huhu puhetta?…

Millä listoilla? Tästä viestistä ei taas ymmärrä hölkäsen pöläystä.

Eipä oo kuulkaa mitään niin mukavaa kun laittaa teidän levyt sterkkoihin jylisemään ja nupit kaakkoon ja soittaa kitaralla mukana!

Kyllä muuten on.

Osaatteko sanoa lempibiisiänne Metallicalta? Omani ovat For whom the bell tolls ja Master of puppets. Ja vielä että mitä mieltä olette Cliff burtonista? Aivan mahtava basisti! Metallica kuoli Burtonin mukana. Muita hyviä basisteja: Steve Harris, Steve Di’giorgio. Heikki Kärkkäinen ja Santtu Hämäläinen.

Suosikkiviisut löytynevät Masters of Puppets -levyltä. Cliff Burton oli PARAS.

Onko teidän bändi enemmän demokratia vai diktatuuri?

Dicktaattoreita kaikki tyynni.

Hei, voisitteko ottaa myyntiin noita Mokoma plektroja näin semmoisen siinä teidän DVD sisäkannessa. No sitten ajattelin että jospa jossain voisi teettä haluamallaa kuvalla/tekstillä plektroja löysin vain yhdenpaikan http://www.ovaali.org/plektrafirma/ No katsoin hintoja niin jo on perkele kallista ja kun ei voi vain yhtä tilata. Luulenpa että ne teidän plektrat menisivät kaupaksi.

Kyseisen firman kanssa olemme tehneet yhteistyötä, mutta ei tehdä enää. Plektroja on teetetty ja jaeltu ympäriinsä useita kourallisia. On mahdollista, että jossain vaiheessa teemme uuden satsin soittolehtisiä, mikäli sopiva malli ja toimittaja löytyy.

Tervehdys, Haluaisin vain kiittää loistavasta musiikista ja omasta linjasta, viimeisten viikkojen aikana levysoittimessani on pyörinyt pelkästään Mokoma. Tutustuin bändiin vasta muutama kuukausi sitten, mutta musiikki vei mukanaan ja ostin kaikki teidän löytyvät levyt saman tien. t.Maria

Terve Maria, hyvää toimintaa. Kiitokset.

Kerrassaan mieluisaa että Nummirockiin tänäkin vuonna saavutte. Kaipa tähän nyt joku kysymyskin pitää työntää, siispä: Oletteko nyt mielissänne?

Toki olemme mielissämme. Nummirock on positiivisella tavalla kotikutoinen ja myös kotoinen festivaali, jossa hevarin on hyvä olla.

onnitelkaas prkl, mulla on synttärit 15. päivä 🙂

No onnittelut sitten, prkl.

Koska tulee uusi erä vaatekappaleita teidän logoilla ja muilla kommenverkeillä varustettuna?? viimeksi sain kuulla että on tullut naisten paitoja MUSTANA (jes!) ja onnesta soikeana säntäsin heti tilaamaan. Parin viikon päästä soitettiin että sori, paidat loppu. Tiedän myös muutaman muun jolle kävi samoin.. We want more, ei riittäny kaikille!

Kappas, Airolta ovat nähtävästi loppu. Swamp Musicin listoilla niitä ainakin vielä on, joten kysypä vielä sieltä.

Olette te jäbät aika mokomia. Olettekos muuten suuntaamas Raumalle jossain vaiheessa??

23.6.2005 olisi tarkoitus piipahtaa.

Mikä hemmetin kaskut?!

Kasku = tarina, juttu, vitsi…

Kun mokomassa nyt on noita monitaitureita …niin mitä jos Mage soittaisi kitaraa ja laulaisi yht.aik. kun Tuge ja Kuge soittaisivat samalla jotain mahtipontista melodiaa. Ja kappaleen tempo olisi jotain tyyliin ‘Toista maata’ja fiilis kuin TMRH:n kertsissä. Minun mielestä tämä olisi hienoa. Miltä tämä kuulostaisi teistä. Tv Tertin-Martti

Mitä jos perustaisit oman yhtyeen ja toteuttaisit villeimmätkin fantasiasi.

Aattelin lähtee kattoon teitä ratinaan kesäkuussa. Ainoo vaan et siä on joku mitäänsanomaton jenkkiläinen humppabändi, joka varastaa teidän paikan pääesiintyjänä. Mut kai te silti vedätte w*ttu parhaan keikan?

Ihan omaa hiihtoa lähdetään hiihtämään.

Paskat säälipisteistä. Valu on oikeesti hiton hyvä! Ja Mokoman 120 päivää oli ensimmäinen Mokoma-albumi, johon rakastuin, vaikka kuulin sitä vasta kun Kurimuskin oli ilmestynyt.

Sillä tavalla. Kyllä niistä vanhoistakin levyistä saa tykätä.