Koska tulee seuraava ilosanoma tuutista ulos? tarkoitan levyä.

Ehkä vasta 2006. Ei tiiä vielä.

Yleisön? -Artisti/Outokumpu

Was?

te kuulemma tunnette meiä fyssan maikan, anttonen lappeenrannast, sanokaa et antaa mulle paremman numeron prkl

Parempia numeroita saa joko opiskelemalla tai sit olemalla kiltti. Tsemppiä.

mitäs mieltä pojat on the hauntedista? kiitos loistavasta musasta

The Haunted on ehkä paras.

Tuo uusi Tuomari Nurmio & Alamaailman vasarat on huima levy. Saattaapi olla vuoden paras levy? Kyllä musiikki on ihana asia, toverit. Naama menee hangonkeksille niin että soi.

Tuomari on kova, Vasarat and. He ovat kaikki nähneet mustan enkelin.

On paras pitää huoli nummella sitten siitä että soitatte viimeisenä. Eikä mitään puolikkaita keikkoja soiteta vaan niin kauan kun yli 100 urpoa jaksaa huutaa lisää, eikös vaan?

Kuulostaa hyvältä. Kassellaan.

Onko kukaan teistä kerenny tutustua Kaucasin tuotantoon mitenkä? Uppooko? Onhan ne kuitenki lappeen Rannan kovimpii poikii ja ovat peräti löytäneet hyvän vaihtoehtoisen ilmaisun.

Ei ole Kaucas tuttu, mutta asia pitää korjata tässä joku päivä.

Tervehdys Mokoma! Katselin tässä eilen teidän DVD:nne ja on pakko sanoa että monilla bändeillä on teistä opittavaa. Minuun iski ensimmäisenä loistava lavakarismanne ja bändin sisäinen lämmin yhtenäisyytenne. En ollut kuullut musiikkianne ennen DVD:n katsomista ja yllätyin positiivisesti varsinkin hienoista sanotuksista. Olisi hienoa jos tekisitte uuden rundin tänne Ouluun. Odotan innolla. Tsemppiä vaan! Teistä todellakin on otettava mallia. Olette ehkä ensimmäinen oikea ja todellinen “bändi” sen sanan merkityksessä. T:Jussi

Vau. Kiitos vaan. Sanattomaksi vetää. Kyllä me sinne Ouluunkin taas eksytään.

Mahtavaa torakat!!!! Koulussa on hienoa kun kuuntelee Hiljaisuuden julistajaa, niin tuntuu siltä että kukaan ei pystyisi vittuilemaan.

Heh.

teitä hehkutetaan liikaa. Ootte oikeesti ihan paskoja.

Saat miehen kyyneliin, se helppoa on.

Väsynyt Atlas. Aiwan. Loistava. Biisi. Tuo teidän on soitettava nosturissa vapunaattona ainaskin (ja 25 muuta vähintään :).

Ugh all night.

Moro poijjaat!Minkä perusteella nämä 6-kieli virtuoosit valitsi juuri ESP:n ja just nuo mallit eli Viperin ja Eclipsen?Soittiko kenties joku teijän itoleista ESP:llä?

Ootte muuten Suomen toisiks kovin bändi heti COB:n jälkeen.Tiesittekö sitä?Millanen tuo kitaristien ESP diili on ja miksei saa soittaa muilla kitaroilla?

Kuisma vastaa: ESP teki meikälle ja Tuomolle sellaisen tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Asiaa helpotti myös se, että molemmat löysivät ESPin mallistosta sellaiset vehkeet jotka miellyttävät sekä kättä, korvaa että silmää. Tämän tyyppiseen diiliin kuuluu eksklusiivisuus, eli emme saa soittaa muilla kitaroilla kunnes sopimus raukeaa. Idoleistamme ainakin Jeff Hanneman, James Hetfield, Jarkko Petosalmi vetelevät ESPillä pitkin poikin, joten saattoi sekin vaikuttaa asiaan.

Avoid hangover – stay drunk.

Let’s born to rock.

Onko Valua ja 120-päivää myyty enemmän uusintapainoksina kuin levyjen omana aikanaan? Itellenki ainaski rupes vanha mokoma iskeen kun oli kuunnellut uutta enenmpi. btw. koiruoho ja kurjen laulu on kyl kovia ralleja.

Vaikea sanoa, kysy EMIltä.

Teillä on noussut kusi päähän ja “Sakaran jätkät” on jo pilanneet sen toisenkin lupaavan suomalaisen bändin. Kiitti vitisti!

Totta. Anteeksi.

Oli muuten harvinaisen paska arvostelu mtv3:n sivuilla tuosta TMRH levystä. Lutakossa sitten jyräättö kovaa.

Jaa. Joo.

Hei Kuisma!! Oot näköjään tehny miehen työn ja aika reilun määrän tehny Meshuggahin tabloja. Mieletön homma!!! Kiitos musiikista koko bändille ja erityiskiitos Markolle teksteistä. En oo ikinä kuullu/lukenu yhtä nerokkaita tekstejä, suomeksi taikka mikskään muuksikaan kieleksi.

Kuisma vastaa: Kiitos. Pikkuisen hätäisesti ne tuli tehtyä ja niissä on aika paljon virheitä. Mutta samaa sanoivat vanhempani myös minusta, joten eiköhän se siitä. Terveiset meni perille.