Tykkäättekö työ Barathrumista? Mitäs ootte mieltä Slipknotista? Ja ootteko te w*ttu parhaita? No ootte!

Sellaisiahan ne.

Minkä takia ei ole tuotteista kuvia ? t.ropo

Onpas. Tuolla vasemmalla olis linkki.

Käskekäähän sen Miitrin perustaa taas oma bändi. Magneettihan edusti askartelumusiikkia vangitsevimmillaan, eikä M.T. Waverkaan paskempi yritys ollut. Jätkä vetää nimittäin KT:n levyllä niin hienosti, että.

Miitri on monilahjakas paskiainen. Terveiset menee ehkä perille.

Tahtoisin kiittää poikia hienosta dvd:stä ja musiikistanne. Isäni on kuolemassa syöpään ja odotamme hänen kuolemaansa. Tovomme että hän pääsisi äkkiä pois täältä, koska hänen kipunsa ovat niin suuret. Hän painaa noin 38 kiloa ja on hereillä päivässä noin 3 tuntia. Paljon on asioita joita on puhumatta.. liikaakin. Mutta tahtoisin sanoa että kiitos musiikistanne, se on auttanut minua tänä vaikeana aikana. Kiitos!

Pärjäile.

Miepäs osaan soittaa yli puolet teiän biiseistä kitaralla.

Niin minäkin!

Työ soitatte Nummessa sitten illan vikana tänä vuonna! Mur.. viime vuonna otti päähän, ku kesken jouduitte lopettamaan.

Kattellaan.

Milloinkas mokoma nähdään seuraavan kerran Oulussa? Äijien viimekertainen mättö oli 1-luokkaista matskua!

Oisko se kesällä ollut se keikka siellä.

Ootteko tulossa joskus Rovaniemelle soittaan? Täällä ois aika monta fania.

Ehkä joskus, mutta ei ihan lähiaikoina kuitenkaan.

Koskettiko Dimebagin kuolema orkesterin jäseniä millään tavalla?

Kosketti.

Moro, liput on jo hommattu 22.4 Lutakon keikalle, miten on, onko hjuva fiilis lähteä vetämään taas lavoille? täälläpäin on varmasti paljon ystäviä odottamassa tuloanne, eikä kukaan varmasti pane pahakseen vaikka Stam1na:kin on lauteilla, sehän on vallan mainio bändi. Tervetuloa pian t.J Hirvonen Muurame

Kiitos. Jännittää.

Mites ku haluisin mokoman harmaan hupparin… tai mustan mut ei mistää löydy. Onks niit tulos tai mitää. Kaveritki kyselly. Ite aloin kuuntelee Mokomaa viime kesän tuskan jälkee…. teette jytyy settii ja toivottavasti jatkossa tulee lisää…. Tulkaa Haminaa tai karhulaa joskus että pääsis kuuntelee taas livenä. T: Mokoma MOKOMAn Fanittaja!

Noissa meidän webbikaupoissa (linkit sivun vasemmassa reunassa) niitä mustia on jos on. Harmaat ovat täysin loppu.

Mitä kannattaa tehdä jos aikoo perustaa bändin? Mihin pitää mennä tai mihin pitää ottaa yhteyttä?

Vaikea sanoa. Jotain paikallista nuorisotaloa voisit yrittää lähestyä.

Miten käytätte saamanne rahat? Juotteko ne pois? =D

Suurin piirtein.

tyä ootta muuten aika helvetin hyvä TikTakki! -NHP-

Jeh.

Onko Mokomalla oma IRC-kanava?

Vaikea sanoa.

onko leningrad cowboys vaikuttanut teihin ulkomusiikillisesti… hä?

Miltäs vaikuttaa?

Ostakaa Gibsoni 700e!!!!!!!

Kiinni vetäs.

oletteko tulossa provinssirockiin ensi kesänä? mokomaa todella kaivattaisiin sinne:)

Julkaisemme kesän keikat tuota pikaa.

Täällä kannetaan huolta, että saanko varmasti Lutakon keikalla ostettua oman Mokoma-tyttöpaidan..?

Pistetään paitoja tilaukseen. Eiköhän niitä sit oo.

Oisko mitenkään mahdollista saada ensi kesäksi uutta mokoma lippistä, mokoma tekstillä varustettuna?

Kenties. Kokeillaan.

Voisitte kyl tehdä levyllisen 80-lukuhenkistä angstipoppia, niin miutakin vituttais. Markolle huulipunaa ja Santtu kaksinkerroin basson varteen.

Ok.

Joko olette kuulleet Kotiteollisuuden uutta levyä? On se kyllä parempi kuin Helvetistä itään. Kukko laulaa – Punainen kukko, Minä olen – Minä elän!, Syli – hyinen syli. En ymmärrä mitä järkeä noita oli edes listata, mutta nimissä on jotain samaa. Häivyn vähin äänin ja pyydän anteeksi…

Onhan sitä tullut kuultua. Kelpo lätty.

Da Vinci-koodi, iskeekö?

Osittain.

Minkälaisia efektipedaaleja käytätte?

Paria säröpedaalia.

Jessen dietti…tänään olen enimmäkseen kuunnellut mokomaa…siis toimiiko brittihuumori?the fast show-ruuvit löysällä w**tu parahin!!!ja odotan kuin kuuta nousevaa vai pitäisikö sanoa lehmä kevättä (peipposet ilmassa leikkiä lyö!)tuota maagista päivää(22.4),kun te mokomat täytätte lutakon legendaarisen lavan,ottopoikanne stam1nan ohella!!!maalataanko piruja seinille?kuisma ei kauppakasseja pöydälle,joka sisältää jotain arvokasta lasitavaraa ja varoituksen sana tässä koko mänttipoppoolle…elkää elkää tehkö mitään mitä mikä vaarantaisi lutakon keikan,olkaa tällein seesteisesti,askel pari päivässä ja sillein…ei vaiskaan…elämä eletään täysillä,ilman mitään turhanpäiväisiä näppäilyjä…lutakos mosh!!! -RudiHalla-

Brittihuumori ei ole automaattisesti hauskaa mutta The Fast Show on helmi. Yritämme pysyä kasassa Lutakkoon asti.

jätkät on sitte tulossa vissiin ruisrockiin eikö näin?jos niin vitun jees,pakko tulla kaverin kans tsekkaamaan,meinaan jos dvd:tä on uskominen niin teiän livetouhu on aikas energisen näköistä…hei muuten,kun vissiin diggaatte tommosesta perus rässistä niin käykääs tsekkaamassa www.mikseri.net/gore,yhen tutun bändi ja pirun kovaa rässiä veivaavat…tehkääpää seuraavasta lätystänne vähintään yhtä kova kuin tmrh:sta….

Kattellaan mitä keksitään.

Mitäs ovat herrat mieltä Kotiteollisuuden uudesta tuotoksesta? Itse pidän kovasti tämän levyn kauniista melodioista. Entä millä mallilla ovat omat uudet veistonne?

Hyvää paskaa. Omat veistokset ovat vielä työn alla, mutta kyllä siellä muutama kelpo ralli vaikuttaisi taas olevan.

Kannattaako big muffia ostaa bassolle jos on paska vahvistin?

Ei. Paskasta ei saa kun paskaa.

Tätä on varmaan joku kysyny mut mitä tarkoittaa Vade Retro Satana? Ei jaksa ettii, kysymyksien mereen voi hukkua…

Eti nyt.

Arvoisat herrat. Joku mainitsi maikkarin sivuilla olevan levyarvostelun ja pitihän se lukea. Siinä sitten nauroin vartin verran keuhkojani pihalle. “Minä Elän” Trio Niskalaukaus tyyppistä. Tosiaan… Astiasta toiseen.. Onko Stam1nan “Kadonneet Kolme Sanaa” tarkoituksella (tietoisesti) niin lähellä teidän biisejä, vai onko kyseessä tahaton plagiointi. Täysin tarkoituksetonta jauhantaa, jota pahoittelen.

Stam1na tulkitsee elämää kuten parhaakseen näkee. Annetaan heille se mahdollisuus.

Onko Kotiteollisuuden 7 jo kuunneltu? Ja mitä mieltä olette?

Hyvää paskaa.

Ehtoota. Kyselisin, että olettekohan vetäneet keikoilla ‘Uusi Aatami, Uusi Eeva’ biisiä? Levyltä sen hylkäsitte, mutta ette kai keikkasetistä? Meinaan vaan, että loistava biisi. Tämä tältä erää. Keep on trash working!

Toiset tykkää, toiset ei. Olemme treenanneet kipaleen taas keikkasettiin, eli kattellaan.

Tykkäättekö mämmistä?

Vain ulkonäöstä. Maku on aivan hirveä.

multa meni usko, olette suosikissa

Niinpä.

Soittakees se Avoin Hauta -biisi sitte siellä sauna open airissa, sen jos teette ni sitte moshaillaan.

Jaahans.

Mitä pitää tehdä jos aikoo perustaa hevibändin???

No perustaa hevibändi?

Kasvattakaa kaikki samanlaiset viikset kuin teitin ex-basistilla on Rajapyykki-videossa! Takatukkakaan ei olisi pahitteeksi..

Äh, keksitään jotain uuutta.

Tajusin juuri yhden hauskan jutun tuosta teidän Diiviidii-julkaisustanne. Levyn alussahan soitatte vielä suht tuntemattomana bändinä Suomen suurimman metallifestarin päälavalla ihan hirvittävälle laumalle urpoja ja lopussa vedätte yhtenä maan suurimmista metallikoplista piskuisen Kuuskasin lavalla hieman pienemmälle määrälle urpoja! Jokseenkin kieroutunutta, toisinpäinhän se olisi pitänyt mennä! Olisko ihan harkittu veto? Juu, tehkää lisää hyviä ralleja ja keväitä teille.

Heh, huumoria se on huonompikin huumori.