No miten on soiko teillä W.A.S.P ??

No tänäpänä enää aika vähän.

Täytyy sanoa että olen ihan vaan pikkusen kateellinen teille, ku työ ootte niin hyviä. Uskokaa kun sanon, että teidän riffit on maailman parhaita. Harmi vaan kun ei ole rahettia ostaa uutta kitaraa. Ette työ haluis laittaa jotain kisaa pystyn, jonka voittaja sais teidän kitaran?

No milläs me sitten soitettais jos annettais omamme pois? Kyllä sun nyt vaan pitää säästää omaa kitaraa varten.

Joo ei mulla muuta muutaku että kuunnelkaapa Haunted – 99 biisiä. Voi v*ttu että siinä on mahtava riffi…toivottavasti se inspirois uuden levyn tekemiseen. Tekee mieli aina riehua kun sen kuule…Hyvää kevättä vaan ja nauttikaa kesästä. T. Mikausa

Näisso.

MOROO! Semmottia vaan, että onko noi tekstiilit keikoilla saman hintaisia ku airossa ja swampissa? Ois kiva tietää, että paljonko rahaa pitää äiskältä ruinata.

Hinnat on samat.

Miksi teillä on pitkä letti? Kertooko hiuskarvan pituus mitään miehestä, halutaanko sillä viestittää jotain? Hyvän ystäväni mielestä miehessä täytyy olla jokin vikana, jos vielä 26-vuotiaana pitää tukan pitkänä. Että tukka lähtee jos elämässä on muitakin arvoja kuin rock`n`roll, kuten työ. Ei oo nykyisen muodin mukaista. Ystävälläni itsellään oli nuorena pitkä tukka, jotta saisi paremmin goottityttöjä, kun ne oli silloin ainoita, jotka piti kireitä vaatteita , niin että pyllyn muodot erottui. Anteeksi ny näin tyhymä kysymys, mutta eipä kehtaa tutuiltakaan udella 🙂 Pusu vastauksesta 🙂

Voi huoh, tervetuloa 2000-luvulle. Eiköhä

Millon niitä harmaita huppn länsimaisen nyky-yhteiskunnan “biodiversiteetti” ala olla jo sen verran kirjava, että sinun ja ystäväsikin on vain pakko muodikkaasti hyväksyä että ihmiset on w*ttu ERILAISIA. Olemme tietenkin pahoillamme jos ystäväsi on jo 26 vuotiaana joutunut luopumaan hiuksien lisäksi ilmeisesti muistakin itselleen tärkeistä asioista. Ja jälkikäteen on varmasti kiva kuulla, että tukan leikkaaminen oli turhaa, sillä kyllä pitkällä tukallakin saa hyviä töitä. Enempi se on kiinni siitä mitä kukakin sattuu osaamaan.

areit saa? Vai eiks pojilla oo varaa hankkii niitä x) Teil vois olla joku varaus juttu noihin Kamoihin. Haluis sellast hikinauhaa ja Harmaata Hupparii ku se on aika nätti. ei muutkaa kamat rumia oo. Mistä hinnasta teijät sais mun rippijuhlii soittaa ja kakku kahveille…. jos kirkko kiinnostaa ni sinnekki xD

Harmaat karkyyli-hupparit ovat loppu, eikä meillä ole varaa hankkia niitä lisää. Varausjutuista voit kysellä webbikauppialtaimme, Airon Musiikilta ja Swamp Musicilta.

Mistä löytäis teän biisien nuotteja??Ja kiitti upeesta DVDstä!!

Kysyppä asiaa foorumimme aktiiveilta. Mokotabin porukka (www.mokotab.tk) on tehnyt kitaratabulatuuriit lähes kaikista Mokoma-biiseistä, ja osasta taitaa olla jotkut versiot missä on mukana myös nuotinnokset.

Meinaatteko tulla Savonlinnaan soittelee joskus hamassa tulevaisuudessa?

Savonlinnan rintamalla on kyllä hiljaista, en tiedä onko kukaan sikäläinen edes pyytänyt meitä sinne.

Kun tuutte ouluun niin tulkaapa matkanvarrella käymään raahessa.

Onko siellä ohitustien varressa hyviä ABC-huoltamoita?

Minä olen mämmistä tätä mieltä: aina kun sitä on tarjolla, on pakko maistaa että “jospa mie tänä vuonna oppisin tykkäämään” mutta silti se maistuu aina yhtä pahalta. Siinä on ihmisen ja eläimen ero: eläin oppii virheistään.

Pitää joskus kokeilla Guinnesia kerman kanssa. Miltähän se maistuu?

hi! Ostinpa tuossa sitten Valu levyn,joka koukutti heti.Marko on kyllä lutunen ilman partaa 😀 Nähkäämme Ilosaaressa ja toivottavasti Puustockissa!

Marko on kyllä sellainen tsekstisymbaali.

Miks Mokoman kitaristit ei juurikaan soittele sooloja vaikka taitoa kumminkin löytyy? Kuka on teidän mielestä Suomen kovin kitaristi?Entä koko maailman kovin kepittäjä?

Sooloja soitetetaan heti kun on jotain sanottavaa, viimeaikoina ei ole juurikaan ole ollut.

Mitä tehdä laatikolliselle DURGAA?

Marko vastaa: Mitä tehdä laatikolliselle Popcombon, Barflyn tai Dementedin levyjä? Kyllä menneet on menneitä – kirjoita päälle ‘muistoja’ ja vie varastoon.

Marko! Voisiks kertoa tulevasta viikate-lätystä, eli mitä kävit huutamassa nauhalle?

Marko vastaa: Lauloin “Ajakaa!” nimiseen kappaleeseen: Kertosäkeeseen tuplasin Kallen leadin oktaavia korkeammalta (Kalle leikki Jyrki69:iä, minä Freddie Mercuryä) ja kertosäkeen jälkeen huusin niin maan perusteelisesti.

Pistäkääpä nuo DVD:llä olevat Hiljaisuuden julistajan “takahuoneversiot” boonukseksi seuraavalle levylle.

Heh, ei kuitenkaan. Se sketsi tarvitsee kuvan tueksi.

Huomenta Mokomat. Kovasti jäin teitä kaipaamaan tuosta Tuskan esiintyjälistasta.. Perkeleen hyvä festari on tänä vuonna (jos ette ole käyneet listaa katsomassa,suosittelen) Mutta onneksi edes Stam1na tulee. Ja sitten Marko, tulin tässä miettineeksi kovin vaikutusvaltaista ääntäsi, ja päätin kysyä, että otatko äänesi laulaessa enemmän “kurkusta,vai suusta?” Hemmetin hyvin on teilläkin ura alkanut nousemaan ja kaikkea. Älkää luulkokkaan ettei teitä muistettaisi 20:n vuoden päästä. DVD oli ihan parasta settiä mitä on pitkään aikaan miltään bändiltä tullut,varsinkin ne Santun välikommentit siinä. Ei muuta kun jatkakaa samaan malliin. PS: Miksi Uusi Aatami,uusi Eeva mahtunut levylle? Olisi mielestäni sopinut vallan mainiosti Hiljaisuuden julistajan jälkeen.

Marko vastaa: Laulu ja perushuuto kumpuaa keuhkoista kun taas kirkumiset ja murinat muodostuu enemmin kurkussa. Emme halunneet Ruhtinaasta liian pitkää levyä, joten jostakin oli karsittava, ettei kuuntelukokemuksesta olisi tullut pitkästyttävä. Tällä kertaa näin.

Onkohan marko ottanu minkää näkösiä laulutunteja?

Marko vastaa: Joitain kollegojen vinkkejä olen yrittänyt korvan taakse painaa, mutta tunneilla en kyllä ole käynyt.

Muistaako Marko Sue-lehden “toimittajat” Finnish Metall Expossa?? oli vitun siisti nähä, ja wappuna wedätte sitte witun kovan keikan, eix je???!?! backsatgella nähää!!

Marko vastaa: Vappu on niin turha juhla, että ainut millä siihen saa edes vähän ytyä, on keikkailu. Kovat jätkät, kova keikka; veltot jätkät, veltto keikka. Katsotaan päivän kunto tuonnempana.

Army-mallinen lippalakki olisi sangen mieltäylentävä lisä tuotevalikoimaan. Mutta tämä on vain ehdotus.

Kelpo idea. Mistähän sellaisia voisi hankkia järkevään hintaan?