Mitenkäs teihin uppoaa orkesteri nimeltä Death omasta mielestäni suurinpia yhtyeitä ikinä! vetäkäähän jyväskylässä sitten kelpo setti. kovaa ja korkealta..

Uppoaahan se.

Onko Markolla lapsi(a), vai laulattaa/lapsettaa muuten vaan?

Ei sillä mitään lapsia oo.

http://www.effi.org/julkaisut/tiedotteet/lehdistotiedote-2005-04-18.html mitäs tuosta olette mieltä?

Tuo EFFIn kirjoitus oli mitä oli, mutta itse lakiuudistus vaikuttaa ihan hyvältä jutulta.

mitä sanotte parturille kun parturi kysyy että miten leikataan?

Mikä on parturi?

Marko: Joko olet harrastanut Keppijumppaa? Vitjake kun tää on hyvää!

Marko vastaa: Hyvä levy kerta kaikkiaan! Ja komea paketti kansine kaikkineen. Kitaristeille tuo levy on myös todellakin enemmän keppijumppaa kuin viimeisimmät tätä edeltäneet.

en ole homo mutta… marko sulla on hyvä perse.

Marko vastaa: Äitilläs oli hyvä perse ku siut sai.

Oli niin loistava bongata rakkaan Mokoma-orkesterin solisti Tampereen Klubilta (14.4.) kuuntelemassa laatumusaiikkia (Magyar Possea, Callistoa..). Kuunteletko Marko paljonkin tuommoista miellyttävää progea?

Marko vastaa: Callisto on v***u, PARAS! Onko se progea? Siitä en tiedä mtn.

Teettäkäähän niitä t-paitoja lisää jossa on Tämän Maailman Ruhtinaan Hovi -levyn kansikuva! Ne on niin hienoja…

Kattellaan.

Päivää eli iltaa eli yötä! Käyttekös koskaan salaa tiirailemassa Muusikoiden.net:in sivustoja? Mie luuhaan siellä kaiket päivät. Paljon kaikkea hyvääkin löytynyt sieltä omaan eväsreppuun. Oottelen jo innolla teijän seuraavaa levyä… T: kaad is lav

On sitä joskus selailtu, välillä itkien ja välillä nauraen. Mutta muutama ihan asiallinenkin kirjoitus on tosiaan tullut vastaan.

Tullaanko seuraavalla levyllä kuulemaan tuplabasareita?

Se on saletti.

Jos tehtäisiin sillä tavalla, että Nämä kolme ovat yhtä-kipale kuuluisi Nosturin keikkasettiinne. Se biisi räjäyttelee päitä. Luottakaa itseenne, kyllä se onnistuu!

Homma on nyt niin, että Jörisrockissa soitetaan Viholliset. Eikö vain? Uusi Aatami, Uusi Eeva olisi myös toivottu tulokas. Avoin Hauta on niin itsestäänselvyys, että sehän teiltä lävähtäisi varmaan muutenkin.

Saapuu takatakatakatakatakatakatalvi, ainaki täällä pääkaupungissa. Mites mokomille mänteillä maistuu piimä? Hienolta kuullostaa tuo settiuutinen. Kuullaanko Nämä kolme ovat yhtä – rallatus tästä lähtien keikoilla?

Treenattu on, katsotaan miten arpaonni suosii.

tervehdys teille! tippuuko herroille minkäänlainen akustinen fiilistely tyyliin beck tai damien rice vai täytyykö jokaisessa kappaleessa olla säröä? kirjoitteleeko herra annala muutenkin kuin pelkästään sanoituksia? kiitoksia julkaisuistanne ja hyvät kevään jatkot!

Väliilä joku on kuunnellut jotain, mutta miksi soittaa ilman säröä, kun voi soittaa särön kanssa? Marko kirjoittelee myös kolumneja muutamaan lehteen sekä nimmareita pankkikorttikuitteihin.

mistäköhän saisi hienoja mokoma-lippiksiä? ei tunnu löytyvän mistään.

Keikoilta saa.

nonni ei ollu dvd:llä tämä puoli kun olis tarttennu kattoakseni kuinka pojat soittaa sitä kitaralla(aloittelija kun olen niin en ole täysin varma miten rämpyttelisin) no pitää sit olla luova ja kehittää oma tapa. jees

Se on hyvä tie elää.

Kertokaas pojat mikä olisi oikeatyyli mokomamaskille keikalla minkälaine malli ois hyvä?. Ps. Diggaileeko Orkesteri The Haunted – Burnt to a shell biisistä väärin nostaa helvetin hyvästä levystä yks biisi esille mut kummiski vallanmainio biisi Vokalisti pääsee parhaimpaansa

Pussit silmien alla.

Saipa voittaa ensi kaudella jääkiekon SM-kultaa.

Oha se varma.

Mitä pitäs tehä että saa Esp:ltä oman customikitaran?

Täytä tilauskaavake vaikka Musamaailman myymälässä.

mIKSI???

No siksi.

EtteksTeVoisJoAlkaaHevaaJokaPäiväVaikkaTavastialla???

No ei.

En tiedä kumpi meistä samat virheet toisti, mutta täytyy sanoa, että Uusi Aatami, uusi Eeva koskettaa kovasti. Mielettömän upea viisu!

Kiitos.

Kylläpä noita Sakararecordsin sivuja on taas oikein urakalla päivitetty… Stam1nakin on debytoinut sinkkulistalla sijalla 5!

Katoppas, pitääpä avautua tolle Hyrkkään Jannelle. Hyge ainakin ilmoitti Suosikissa olevansa kyseisen paskalafkan viestintäjohtaja.

Voi helv.. Onko kivempaa olla 30 kuin 20? Kiitos nyt kuitenkin siitä, että väännätte niin mainiota muziikkia, tulen kasselemaan ja kuullostelemaan vapuntienoilla. Kevään saapuminen ja Kurimus tai TMRH fillaroidessa on ihan wittu parasta. Minulle ootte ihan legenda. Hyvät keikkailut ja inspiraatioita tulevalle kiekolle toivottelen.

Onko kivempi olla 10 vuotta lähempänä kuolemaa? Se vähän riippuu päivästä.

Miten Hevi-Isännille uppoo Killswitch Engage??? Aikas lladukasta mättöö. Kuumeisesti odotellaan Nosturin vetoa ja Bukkakee!!!

7½. Nosturissa sitten.

Mitä pidätte kohua herättäneestä Teräsbetoni-yhtyeestä?

Laulaja vetää komeasti.

Vedättekö keikoilla Liiton loppua kovinkaan usein? Ai luoja että tuo lopun melodia on yksinkertaisen kaunis! Sitä olisi pakko joskus fiilistellä livenä

Ei olla. Marski ei ole toistaiseksi saanut tuota kulkemaan, vajavainen paska kun on.

Ehkä vähän nuija kysymys, mutta edustaako Haudan takaa biisin ruumis, joka päätyy haudatuksi metsään kertojan omatuntoa vai oikeaa ihmistä? Omatuntoon sopisi se, että se palaa potkimaan ovia kumoon ja ihmiseen taaas “saa ei koskaan tietää” -osa. Voihan hämmennys…

Marko vastaa: Ei yhtn nuija kysymys. Päätelmäsi on aivan “oikea” jos tahdot tietää nimenomaan mitä kappaleen teksti tekijälleen meinaa. Millä tavalla nuo kysymäsi päätelmät ovat toisensa poissulkevia? Omatuntoa rikkoessaanhan sitä monesti on sellaisessa yksityisessä tilassa jossa toivoo, ettei kukaan saisi koskaan tietää niistä tekosista tai ajatuksista joiden parissa piehtaroi.

moi! markolta kysyisin sellasta että miten sie pystyt venyttämään sitä karjumis ääntäs noilla levyillä niin pitkäks ja dvdeelläkin ku biisi loppuu niin karjuminen vaan jatkuu! (ainakin yhessä biisissä) Miten sie treenaat ääntäs? ois kiva tietää ku itse haluisin päästä samanlaiseen suoritukseen. kiitos jo näin etukäteen!

Marko vastaa: Harjoitusta, harjoitusta ja vielä kerran harjoitusta. Huutamaan oppii huutamalla. Huuda siis ystävillesi.

kyllähän teidän keikoilla on vielä parempi meno kuin hautajaisissa =) tuleeko mitään uusia vaatteita myyntiin sinne keikalle nosthuriin? -D-

Ehkä tulee. Ehkä ei. Mystiikan verho leijailee paitabusineksemme yllä.

Tulee hiukan myöhässä, mutta hyvä jos silloinkaan. Viime viikon pe olin katsomassa Stam1naa, ja voi luoja millaisen bändin olette ketjuunne saaneet. Onneksi olkoon! Kiip on Träshing:)

Kiitos vaan Sakaran puolesta.

Tuota… kun teillä saattaisi olla jotakin tietoa tästä alasta… niin kysyisin, kuinka rässi kirjoitetaan amerikaksi? Onko se trash, thrash, vai jotenkin muuten. Ja mitä se on suomeksi? Onko se roska vai joku ihme kuritus niinkuin kaverini väittää? Vai että ihan vaan rässi? Antti Tuisku on miesten musiikkia. Mokoma ei, sillä Mokomalla on pitkät tukat.

Trash = roska, thrash = piestä, kurittaa, Thrash Metal = 80-luvun loppupuolella muotonsa löytänyt äänekäs, väkivaltainen ja nopea rock-musiikin laji.

Sinä, kuka ikinä olitkin, tahdon syvästi kiittää päiväni virallisesta pelastamisesta, kun kerroit Nosturin soittojärjestyksen. Tämä pudotti suuren kiven sydämeltäni, koska luulin joutuvani lähtemään kesken teidän keikkanne. Vitutus olisi ollut rajaton. Kiitos.

No pientähän tämä.

Ootte RMJ:ssä oikee päälavalla! Kattellaas siellä sitte!

Sielläpä hyvinkin sitte.

Kai te teette eri tavalla kuin Kotiteollisuus että panostatte enemmän äänentoistoon kun keikkabussiin? Pyydän mitä hartaimmin. Mutta ette ennenkään ole pettäneet että luottavaisin mielin lähdetään täältä korvesta teidän keikalle. Kun liputkin on kauheella vaivalla jo hankittu.

Teemme parhaamme niin äänentoiston kuin logistiikankin saralla.

niii-iiii mut sillä delaylla saa siihen digi-nytkyttimeen sellasen erilaisen…. futsin

Ai vähän niinkun 12AX7-etuasteputkella?

Myö tuun teitä judgement nightiin parin viikon päästä kahtelemaan eturiviin pöökölö.

Okei.

minkä merkkisii kielii ja plekui käytätte?

Ryhdymme mainostamaan kieliä heti kun joko alkaaa tehdä .070 kokoisia irtokieliä. Plekut on jotain sekalaista paksuhkoa tavaraa.

Morjens! Toivottavasti törmäämme joko Raumanmerellä tai Ilosaaressa, niin voin antaa teille AITONA tuon viime Mokoma-kilpailun voittajapiirroksen, se kun sattuu vielä tallessa olemaan. Kesää odottelen, terveisin: -Silmäterä-

No prkl. Koitetaan törmäillä.

taisi kysymykseni olla liian pitkä kun ei tullut vastausta? se lyriikkakysymys

Kattellaan. Taiteilijat on kato välillä vähän sellaisia ja tällaisia.

Ottakaa Macheten paitoja lutakkoon mukaan, hullu swoh lähtee tilaamaan.

Ei meillä niitä oo. Kysy Massikalta.

Kyllä huomaa saundista että Stamina on teidän tallissa.. en sit tiedä onko se hyvä vai huono.

Selvä. Siinäpä terhakka mielipide.

meikä menee ens vkon loppuna erään suon viereen laavulle grillaamaan ja keittoomaan ja kuuntelemaan mokomaa… Kiitos kauheasti työstänne jotta teette tämmöiset hienot hetket mahdollisiksi…

Kuulostaa hienolta.

Pitkätukka on aina sivari tai hevari. Tai nainen.

Ja hevari on w*ttu PARAS!

tota kisa juttuu kyseltiin tuolla…. oisko hyvä kisa vaikka joku paras mokomacoverdemo kilpailu tj……=D

Heh, pistetään harkintaan.

tulkaa soittaa järvelää tai ees kärkölää?xD

Ok.