Mokoma kytkee lepovaihteen toiminta-asentoon ja suuntaa lapa pystyssä kohti kesää. Vauhtia haetaan huhti-toukokuun aikana yhdeksän keikan voimin Suomen suurimpien kaupunkien kuumimmista rock-luolista. Erikoisvieraana osalla kevään keikoista illan musiikkitarjontaa täydentää Stam1na-yhtye.

Kesäkuun alun Sauna Open Air -festivaalista alkaen Mokoma kunnioittaa läsnäolollaan 14 kesäfestivaalia, joista viimeisenä orkesteri kahlaa läpi Pellavarockin kuvankauniin järvimaiseman.

Mokoma on treenannut talven iltoina soittokuntoon kaikkiaan 37 kappaletta, joten keikkojen settilistoihin on odotettavissa vaihtelua ja hienoisia yllätyksiäkin. DVD:llä julkaistu Uusi Aatami, uusi Eeva kuullaan livenä ensimmäistä kertaa. Lisäksi uusina tulokkaina ohjelmistossa on muutama kuluvana keväänä syntynyt kappale.