Santtu: “Ota haltuun” 😀 Vai otatko enää haltuun

Santtu vastaa: Joojoo, juujuu. Hommat oli hallussa ja hopiasta peslai piippu.

Mitkähä lie soittoajat lauantaina???

Ei mitään hajua. Miltäs kuulostais vaikka 22.00, 23.00 ja 00.30?

Missä ovat vetoketjuttomat Siipi- ja Kukkohupparit? Ei ollunna Airossa myynnissä.

Voi pöhkö, eihän tuollaisia edes ole.

aivan mahtavaa musaa!!!iha oikeesti!!!

Waw-kay.

Tuolta löytyy muutamia ei-niin-hyvälaatusia kuvia Judgesta -> http://henkka.lostdomain.org/judgefest/ Markolle: Kyllähän onnistui tuo meidän yhteiskuva vaikka paikan päällä väitit toisin. Mahtava ilme sulla tuossa! :)Nosturissa nähään taas.

Jeh, tattis.

En olisi muuten koskaan kysynyt tätä, mut kun kerran muutkin kyselevät tyhmiä jopa vaimoksi pääsystä…(seli seli) Lähtisikö Tuomo treffeille jos pyytäisin kauniisti?

Tuomo vastaa: Kiitos, ei kiitos

Miks mäntit ei tuu puustockiin soittaa?

No siks siks siks.

Tohtisko Markolta kysyä niistä ranteissasi olevista “tähti” tatuoinneista,onko niillä jokin syvällisempi tarkoitus? juu ruul.

Marko vastaa: No ei mtn elämää suurempaa syvällistä tarkoitusta, mutta onhan niissä sellainen ajatus, että oikeassa kädessä olevassa heksagrammissa (Daavidin tähti, Salomonin sinetti) on sivullaan makaava kolmio, eli miekka, joka symboloi miestä ja vasemmassa kärjellään makaava kolmio, eli malja, joka symboloi naista. Yhteenliitettyinähän nuo kolmiot muodostavat liiton miehen ja naisen välillä. Eräänlainen ihmisyyden ylistys siis.

Oliko Deathin musiikki saatanaan päin kallellaan?

Ei.

Ku kaikki kerran aina kehuu, niin annetaan vähän muutakin. Judgen perusteella uusi kuuaurinko-slowari ei vakuuttanut. Toki tuollaiseen lemmenlauluun tulee levyllä paljon enemmän nyansseja kuin livenä ekaa kertaa kuultuna. Aatami ja Eeva sen sijaan putosi livenä mainosti. Ja Lahti on sitten jalkapallo- ei pesäpallokaupunki…

Höh, taidat olla heteromies.

Perkele, mulla on tuo teidän settilista Lahdesta. Miksi jätitte Avoimen Haudan väliin vaikka se tuossa lukee? Aikako loppui?

Emme osaa sanoa. Anteeksi.

Mahtavasti veditte Judgement Nightissä! monen tunnin metallimyrkytys ei paljoa haitannu. Mä ainaki tunsin oloni uudestisyntyneeks ku kajahti Uusi Aatami, Uusi Eeva soimaan!! Kylla tunsin seuraavana päivänä niskalihaksissani että moshattu on.

Heh.

PERKELE!! Lissee rässii!!!

Pikkuhiljaa.

On tässä kierrellyt huhuja että Lutakko ajettaisiin maan tasalle kaulusväen parkkipaikoiksi. Tiedättekös te mitään näistä tämmöisistä ja mitä olette siitä mieltä?

Joo, olemme kuulleet kaulusväestä. Ihme porukkaa. Lutakon kohtalo näyttää hyvältä, ja toiminta sai vissiin taas jatkoaikaa.

millä perusteilla saan käyttää sakara-paitaa? olette niin ihanuuksia. <3764

Esimerkiksi jos vaikka ostat sellaisen.

Terve mokomat! Jäi vähän häirittemään että mitä siinä kipaleessa vade,retro satanan jälkeen puhutaan? jotai helvetistä vissiin.. tänks. \../

Hmm. Katso levyn kansivihkosta, sieltä selviää.

Marko! Luovuta jo! Ei siis musiikin tekoa vaan sen tärkeimmän suhteen. Luovutus = voitto. Ja Callisto on hyvetys.

Marko vastaa: Yrität olla kryptinen, mutta et vain osaa. Tiedän mistä puhut, mutta en tunne silti suurta yhteenkuuluvuutta sinun kaltaistesi markkinamiesten kanssa. Pidän enemmän heistä, jotka antavat tilaa.

Tänä vuonna taas jää Nummijärven rantaan kaikumaan Mokoma-huudot! 😉 Ja ota Santtu taas Jallua mukaan!

Auts. Pelottaa jo etukäteen.

Veditte judgessa hienon keikan! Minkälaista oli soittaa lahdessa, siis aiotteko tulla toistenkin? Mutta sitä olin kysymässä, että ne kaksi uuttaa biisii mitkä täräytitte olivat siis Kuu saa valtansa auringolta ja toisen nimeä et tainnut marko mainita?! Ni viittisitkös kertoo ni ei jää mun päätä vaivaamaa… Muttaa kiitos vedestä iskiki jano siin jammaillessa. Ja tosissaan en ole hyvä pesäpallossa!

Se toinen oli Pahaa verta ja Lahteen tullaan taas kunhan ehditään.

Terveppä MOKOMAN MOKOMA!Olis sellasta utelua,et saisko tota Uusi Aatami,uusi Eeva kipaletta ihan cd laatusena.Tosta DVD:ltä on tullut huudatettua,niin et sain diskantit poltettua. Patse

Siinä DVD:llä se on CD-laatuisena. Muuta julkaisua ko. biisitä ei ole.

Täytyy kiittää koko orkesteria AIVAN MAHTAVASTA keikasta Lutakossa 22.04.05! Rehellisyyden nimissä voin sanoa että oli yksi parhaista keikoista mitä olen nähnyt/kokenut! Mielenkiinnosta kysyn vaan että miltä se meno teidän silmiin näytti? Meinaan vaan että onko teidän keikoilla aina noin hyvä meno, vai pistikö JKL pohjat? Uusi Aatami, Uusi Eeva on w*ttu paras! Loppu.

Jyväskylä oli yksi parhaista vedoista ikinä. Aina me yritämme parhaamme, mutta Lutakossa vuorovaikutus yleisön kanssa toimi jotenkin elämää suuremmalla tasolla.

Marko, Oliko Lahdessa mielestäsi “voksut” tarpeeksi kovalla?

Lavalla ei ollut, saliäänestä on vaikea sanoa.

Tietoa nosturin lauantaisesta aikataulusta? olis kiva tietää vähän että missä vaiheessa stam1na alkais paukutteleen ja missä välissä te, ja kuin pitkää settilistaa olis tulossa. -D-

Soittoajoista ei ole tietoa. Varmaan kannattaa tulla paikalle ysin jälkeen. Stamppa vetänee kolmisen varttia, Moksu tunnin ja Vii loppuyön.

Nyt olisi pojat kuningasidea: Mokoma-ravintola. Ruokalistalta löytyy mm. Santun kanttarellit, Susipihvi ihmisten vaatteissa ja Kukkoburger, uusimpana tuotteena Pahat verilätyt. Lisäksi kassalta jaetaan ilmaiseksi uusinta sinkkua ja Uni saa tulla -unilääkkeitä. Saatte kyllä täydet oikeudet ideaani. Jos kelpaa.

Santun ranttakellit? Pisisuhvi? Mättikurgerpuntti? Märilättyventti?

Tuutteko Rantarockkiin soittamaan ens talvena? –eräjorma–

Buhahaa.

Lappeenrannan ala-asteiden julkaisema Opinsaunalehti, ja sieltä poimittu teksti. Mokoman kappale Viholliset on todella hyvä.Kappale muistuttaa lähinnä Children of Bodomia suomeksi. Kappale on heviä.Mokoma _ Viholliset arvosana:10. Ja tän on kirjoittanut 11-v. poika. Vai ei nykyiajan penskat mitään mistään tiedä?

Hyvä, ei mennyt Suosikin juttu hukkaan.

j-lauta minkä keikan poljitte Lutakossa! ette vaan soittanu sitä Vainottua vaikka kuinka sitä toivoin.. mutta oli kyllä perkeleen kova keikka. niin ja kiitos Kuisma plektrasta jonka minulle heitit. pääsee kunniapaikalle

Oleppa hyvä.

Hyge, se taisi olla Kataklysm, missä se rumpali veti hirmusta blästiä, josta yritin perjantaina selittää. Aivan näin.

Janne vastaa: No nyt on homma selvä ja mie kans, ja vissii siekin.

Voe Loiri!! Kannatti jättää se enkun tentti väliin. (katso alempana) Mitä mahtavuutta! p.s. oli niska kipiä seuraavana päivänä

Voi roili, eipä vähän hellät niskat juu.

Terve. Tuleeko näille sivuille kuvia esim. tuosta Lahden keikasta? Hyvää jatkoa.

Ehkä. Jos Jarkko “Juon verta suruuni” Heilimo vaan saa kuvat pois kamerasta.

Kyllä täytyy tuosta Lutakon keikasta kiitellä todella suurella kädellä teitä! Oli ehdottomasti elämäni parhain keikka. Tunnelma oli todella katossa ja kaikki yleisöstä sekä bändistä täysillä mukana! Kiitokset vielä tuosta ja toivottavasti näkee teidät pian uudestaan!!

Ollos hyv. Me tulemme taas sinä tyttöni hoi.