Toivottaisin hauskaa kesän odotusta ja terveisiä kaikille!!!!!

No kiitos vaan.

Kiitokset mahtavasta Lutakon keikasta! Näyttäisi ja kuulostaisi bändi olevan hyvässä kunnossa. Naisyleisö kiittää.

Pelottavan kovalta kuulosti tuo “pahaa verta” (?) eilen Lutakossa… Huhhuh… Kits keikasta!

Oliko Lutakossa vi*un siistiä? Itellä ainakin oli.

22.4. Lutakko syttyi tuleen! Kiitos! *eturivin moshaaja*

RudiHalla kiittää ja kuittaa eilisen Lutakon rypistyksen!Sehän toimi taas aivan loistavasti ja Stam1na hienosti säestäen…ehtoo oli mahtavuutta!Oliko pimeinä yön tunteina vielä niskiksen 6-kieli duon kanssa vauhtia ja vaarallisia tilanteita…bäkkärin ovi näytti ahtaalta kaksikon siinä temutessa?!?…mutta,mutta vielä nöyrin ki-toooooooooos teille mokomat!Jäi ratkiriemukas muisto tästä “vanhasta” Lutakosta,kun allekirjoittaneella se oli viimeinen reissu sinne,(Ei ehdi edes KT:ta ens viiikolla kattoon,työnantajan perskules on keksinny jotain iltapuhteita??!)että palaamme pääkallo paikalle ilmeisesti ensi syksynä uusituin tiloin!!!

Aivan loistava keikka lutakossa. Harmi vaan että vasemmassa korvassa tinnittää vielki :< Stam1na oli myös perkeleenmoinen yllätys, uskomaton keikka oli heilläkin. Uudet biisit iski ku metrinen leka ja loistavaa oli kuulla uusi aatami, uusi eevakin livenä. Kaikin puolin pirun hyvä meno oli. Kiitos

Vitun kova meininki Lutakossa, tuli nimittäin hiki. Meikä kiittää!

teillä oli hyvä keikka lutakossa!! lujaa meni.

Oli kyllä ihan saatanan hyvä keikka eilen Lutakossa. Ihan älyttömän hyvä meininki. Kiitos ku soititte Sudet ihmisten vaatteissa. Meinas tulla tippa linssiin. Pahaa verta on muuten kanssa tosi hyvä.

Kiitos. Jyväskyläläiset ovat w*ttu PARHAITA! Laittakaa se Luteikko kuntoon (Petosalmi ja Huttunen kans) niin tulemme takaisin ennen kuin uskommekaan.

Mikä on ja mitä edustaa tämä “karkyyli”? Joku taruolento kenties, vai tapaako niitä ihan luonnossa Etelä-Karjalan metsissä?

Tsekkaa vaikka Googlesta hakusanalla “gargoyle”. Karkyyli on sellainen patsas joita näkee vanhojen rakennusten katon rajassa. Usein ne toimivat sadeveden ohjaajana. Näiden pirunkuvien ajateltiin suojelevan rakennusta pahoilta voimilta.

Jerry Cantrellin Degradation Trip on loisto levy! Kuunnelkaa ihmeellä, ni ei tu paha mieli.

Selvä.

H*tto! Aattelin kutoa Mokoma-slipoverin, saanko?

Anna mennä vaan.

Minkä sortin Mesa/Boogiet teillä kitaristeilla on ?

Miksi vaihdoitte Peavyn nupit Mesa Boogieen?

Miksi ihmeessä karvaturvat on vaihtaneet Peavey 5150 –> Mesa Boogieihin? Kalliimpi, parempi? 😉

Onko Stiletot täysin käytössä, että pääsee jo kevään keikoilla ihmettelemään uutta soundia? Mikä _muu_ kuin vaihtelun virkistävä vaikutus ja/tai kokeilunhalu sai siirtymään Mesaan?

Tuomo ja Kuisma vaihtoivat sitten vahvistimet Mesa Boogien pelehein.Kumpi Tuomo sulla on Stiletto Deuce vai Trident? Entä Kuisma mikä Mesa sulla on käytössä?

Kuisma vastaa: Mulla on Triple Rectifier ja Tuomolla on Stiletto Trident, molemmilla lisäksi Rectifier-kaapit. Ei meidän edes pitänyt hankkia uusia vahvistimia, mutta sitten Levytukun Piirainen ja Mesa/Boogie tekivät sellaisen tarjouksen josta ei voinut kieltäytyä. Onhan se aina ollut tiedossa että Mesat on ihan helvetin hyviä vahvistimia, joten otimme vehkeet testiin. Lisäksi olimme jo aikaisemmin spekuloineet soundin päivittämisellä, kun tuota 5150:lle ominaista turboahdettua sirinää kuulee nykyään jo melkein joka paikassa. Viikonlopun treenisession jälkeen molemmilla oli naama virneessä ja hankintapäätös syntyi kivuttomasti. Nyt mulla on sitten samat kamat kun James Hetfieldillä. 15 vuotta niistä ehti haaveilla, mutta kärsivällisyys palkitaan. Toisaalta on harmi että enää ei voi selitellä millään. Pitää sit kai opetella soittamaan tässä joku päivä.

Tämä on pakko tietää, kysyn siis: Mikä basso esiintyy DVD:nne sisäkansissa ja mistä sellaisen saattaisi itselleen hankkia?

Se on joku ESP/LTD 5-kielinen.

Ai niin. Meinas ihan kokonaan unohtua. Kiitos erityisesti Markolle siitä silmästä silmään kohtauksesta Poltetun maan taktiikan aikana.Ensimmäinen konsertti ikinä ja jäi vahvasti ikimuistoiseksi! Kiitos vielä kerran!

Marko vastaa: Oleppa hyvä! Silmästä silmään ja hampaasta hampaaseen.

noista uusista biiseistä (tajunnanräjäyttävä setti lutakossa muute), sellasta et mistäs tollane hempeily kumpuaa Kuu luo valtansa Auringosta (tai jotain) biisissä. Onks Marko rakastunu ylenpalttisesti vai? Haiskahtaa sinkulta. Pahaa verta veti sanattomaksi. Kyl työ sit ootte parhaita.

Marko vastaa: Kiitos kehuista, vai oliko ne kehuja? Ainahan minä oon rakastunu, jotkut meistä vaan on sellasia.

Mahtava keikka lahdessa! toivottavasti tulette pian uudestaan! Viimeistää pellava rockis nähdään! kiitos!

mokoma on wittu paras, kyllä judgessa pää irtos!

Voi luoja työ teittei minut hulluksi! Oli teidän lahden keikka aivan mahtava vaikka tosin oli suht lyhyt. Uudet biisit kuulosti kivalta ja Uusi aatami, uusi eeva oli kova veto. Ja erikoiskiitos markolle vielä yhteyskuvasta. Niin ja myö ei osata pelata pesäpalloa 😀

Kiitos itsellenne. Hienosti jaksoitte bailata, vaikka seitsemän tunnin metallimyrkytyksen on täytynyt olla melko hurjaa tavaraa sekä korville että aivoille.

Jaksatteko aina antaa keikoilla kaikkenne jos on peräkkäisinä päivinä keikkoja? Ihmettelen vaan kun teillä on aika meno yleensä keikoilla. Itse joutuu kaksi seuraavaa päivää selviämään ja te vielä soitatte. Ihmettelen suuresti.

Viime viikonloppuna oli ensimmäiset keikat puoleen vuoteen ja kieltämättä se tuntui todella hankalalta. Mutta kyllä sitä tuollaisen sekopää yleisön edessä vaan jotenkin saa adrenaliinin virtaamaan, eikä niskakivut enää tunnun misn. Eiköhän potkita jatkossakin toisiamme perseelle.

Marko: TOP 5 kotiteollisuus-biisit?

Marko vastaa: En kuuntele biisejä, kuuntelen levyjä.

Kotiteollisuuden taustalla vaikutti/vaikuttaa kiertuepäiväkirjojen mukaan Herra Tossavainen. Herra Tossavainenhan on Peppi Pitkätossun apina. Onko teidän orkisterillakin supersankareita taustavoimina?

On. Tokolan Janne ja Alhgrenin Ile.

Ja äitiäs kans! \../

Juurikin.

kuismalla oli aika ihq tiktak-paita judges.

Eipä!

PERKELEEN VITUT!! MIKSI ETTE VEDÄ KEIKKAA PROVINSSISSA?

No mitä se mulle kuuluu mitä mä teen.

Näistä Lutakossa soiduista uusista piiseistä olis, että mitkä oli nimet ja tuleeko sinkkuna esiin vai vasta seuraavalla levyllä?

Kuu saa valtansa auringolta sekä Pahaa verta. Julkaisuista ei tiedä vielä kukaan mitään.

muistin taas, mitä meinaa, kun on keikan aikana liekeissä! teillä on ihme mahti!! kiitos mahtavasta keikasta. puoli vuotta oli kyllä ihan liian kauan 😉

Kiitos vaan.

En mä noita kaikkia kysymyksiä jaksa lukea, joten kysytään nyt sitten vaan: Mitäs Mokoma tykkää Rammsteinista? Omasta mielestäni paras ulkomainen bändi koskaan.

On siinä Rammsteinissa jotain hyvääkin.

Oliko hyvä keikka Porissa..? Itse en päässyt, kun joutuu vielä vuoden odottamaan että Kinoon pääsee.. P.s. Kiitos Santulle siitä nimikirjoituksesta jota tämä kääpiö tuli pyytämään..

No vuoden päästä sitten.

Miten helvetissä jaksatte vastailla suurimmaksi osaksi näinkin turhiin ja (ajoittain) jopa naurettaviin kysymyksiin?

Hau hau hau / Ja vou vou vou / Siinä on meidän työmme

kiitos kinon keikasta, niskat edelleen poikki.. mutta asiaan: tuleeko “kuu saa valonsa auringolta” seuraavalle levylle ja onko seuraavalle levylle olemassa työnimeä tai virallista nimeä jo?

Kiitos kaunis Porin jyräämisestä. Meno oli niin kova, että tälläinen vanhempikin metallipää intoutui itseään ruhjomaan. Helvetin hyvää nimipäivää, Marko!

Eipä kestä kiitellä. Meno oli hurjaa vaikka olikin torstai ja ensimmäinen keikka puoleen vuoteen jännitti ihan pirusti.

Käviskös nyt pojat sellainen järjestely, että siirtäisitte Vappukeikkanne myöhempään vaiheeseen. Äitini ei nimittäin päästä alaikäistä lastaan yksin kaupunkiin vappuna. Ja sekös minua harmittaa.

Selvä. Kävisikö sinulle että vietetään Vappua 32.12.2005?

Onko totta, että minä olla rotta. Päässä olla potta ja huosussa Lotta?

Jes.

mistä näitä sakara records paitoja vois mahdollisesti saada? kun ei sakaran sivuilta löytyny.

Keikoilta ehkä.

kun Deathista puhutaan niin Onko avointa hautaa treenattu??? saatte luvan vetää sen saunoissa

On treenattu.