noh, miten selvisitte vapusta? Miltä tuntui katsella nuorten örvellystä?

Alkoholin luovuttaminen alaikäiselle on rikos.

Uusiisomänttibussi????? ette kai vaan ole hankkineet uutta menopeliä??

Ei myö mitään hankita. Vuokrataan.

Ihmisyydessä ei hirvittävästi paljon ylistelemistä ole, olen olevinaan huomannut, viitaten MarkoHerran tatulointiselitykseen.Meinaakos Marko mutes saunassa käyä Slayerin kattomassa, kun sekin kerta sinne tulee?

Marko vastaa: Päättelit väärin. Vaikka ihminen onkin julma otus, on se silti perin juurin kiehtova ja ansaitsee aika ajoin kaiken ihailuni. Juuri nyt elän taas aikaa jolloin te kaikki ihmiset näytätte varsin valloittavilta! Entä käynkö katsomassa Slayerin, maailmankaikkeuden täydellisimmän bändin livenä kun se tulee kotikaupunkiini soittamaan, samalle lavalle esiintymään kuin missä mekin esiinnymme ja tämä mahdollisuus on vielä ilmainenkin? Äh, enpä usko, telkusta tulee just sillo kaikki hyvät.

Voi itku! Kävin sitten Rivieran alakerrassa perjantaina. Mitä pääni sisällä liikkui kun en tullut keikalle? Miksi en vienyt matkatavaroita säilöön ja jäänyt kuuntelemaan räimettä? Kielsin kai itseni ja menin kotiin.-paula-

Voi Paula minkä teit.

Etusivulla oleva linkki korva.net -sivustolle ei toimi. Mitä siellä sanottiin?

No katoppas. Pitääpä ottaa linkki pois. Siellä sanottiin, että Mokoma soitti kaikista koviten Ruisrockissa 2004. Kovempaa kuin esim. maailman kovaäänisimmäksi bändiksi tituleerattu Motörhead.

te ehkä räjäytitte universumin nosturissa. kiitos siitä.

Pakkohan teitä on tulla kiittämään tuosta Nosturin vedosta. Oli aivan perrrrkeleen kova keikka. Elämäni paras vappu, ei voisi olla parempaa tapaa viettää vappua. Toivottavasti eksytte tänne päin toistekkin. Ei muuta kun vappunaamarit kohti itää ja kiitokset!

kiiots loistavasa, mutta hikisestä Nosturin keikasta!! Mahtavaa nähdä teitä pitkäöstä aikaa livenä ja hyvältähän se tietysti kuulosti!! Kiitos ku soititte uuis aatemi uusi eeva ihan paras!!

Nosturi. Olen sanaton. Kiitos.

Kiitos eilisestä Nosturin keikasta, oli kovimpia mitä olen kokenut, hyvä meininki vapusta, eikä mitää tarvinnut ottaa (paitsi pitsaa kun oli keikan jälkeen vähän voimat loppu). Tykkääkö Santtu Tiktakista? 😀 Anteeksi jos tätä on kysytty, mutta en ainakan vilkaisulla nähnyt, että millon teiltä olisi uutta levyä/sinkkua/Ep:tä tulossa?

Kiitos muikeasta vapusta!! Kuvia löytyy: http://www.saunalahti.fi/%7Eapezone/sunflower/kuvia/ – Tiia

Kiitokset aivan saatanan mahtavasta Nosturin keikasta. Harmi, että teillä on niin paljon loistavia biisejä, niin moni hyvää veisu jää pakostakin soittamatta. Olen myyty. <3

Kiitos mahtavasta Nosturin keikasta. Meininki oli kohillaan!

Oli muuten älytön keikka eilen nosturissa :D.. kiitos siitä.

Kiitos karvanaamoille mahtavasta Wappuviuhahduksesta! \../ Hyvin irtos kaikki Wappurallit: Tämän vapun ruhtinaan hovi, vappu retro satana, kiellän vappuni, väsynyt vappu, punainen vappu ja yms. Keep on searching!!!

Kiitoksia nosturin keikasta, aivan tajuttoman hyvä. Nyt tätä kirjoittaessa on ääni poissa ja niska kipeänä. Mitä itse tykkäsitte? :>

Mä kokeilin sitä Markon serpentiini temppua mutta ei toiminut, oli kai huonot välineet. Kiitokset keikasta oli erittäin hauskaa.

Kiitos pirusti, Nosturi jyräsi. Saviors of Vappu \,,/

Kiitos kiitos kiitos. Nosturin keikka oli kyllä.. Huh huh. Eipä.

Haluatteko te bar 68 kuvia itsellenne? Ei ole aivan hääppösiä kuvia mutta saattepa ihailla itseänne niistä.(hieman myöhään kysyn asiaa kun keikasta on aikaa yli puol vuotta melkein mutta minkäs muistilleni mahdan).

Laita ne inter Nettiin ja lähetä linkki meille, ok?

Miten annalalta taittuu kitaran sointi vielä vanhana miehenä? Mihin genreen valu kuuluu ku ei oikeen kuulosta miltään. Se on teidän parhain rockmetal albumi ja levyhyllyni tärkein platta. Tulee kuunneltua melkein joka viikko kahtesti.

Marko vastaa: Vanha mies! Haista nyt jo! Ite olit vanha mies ku siut sait! Soitan kitaraa tänä pänä paremmin kuin koskaan, sillä istun kotona koko ajan kitara kädessä ja punon uusia riffejä. Tuosma (kaksipäinen kitarasankari) soittaa niin hyvin kyseistä instrumenttia, että on ollut pakko itsekin saada itsestään enemmän irti, jotta kynäilemissäni riffeissä olisi edes hivenen haastetta Tuosmalle (edelleen kaksipäinen kitarasankari).

Saatanan hyvä oli se Nosturin keikka! Sattuisiko teillä olemaan settilistaa jäljellä? Entä mikä V-muotoinen kitara Kuismalla oli käytössä?

Settilista oli ja meni. Kuismalla oli matkassa uusi ESP V-Standard EMG-81 mikeillä.

Mahtavuutta! Kuisma olis tosin voinut pistää sitä vettä välillä lavan toiseenkin laitaan, kun meinas soiton loppupuolella taju lähteä tytöstä. Mutta; Kiitän.

No olipa se Tuomo omapitäväisellä tuulella.

vaput.

K’tos.

vitti, oli ihan pakko tulla tänne kertomaan teille, että te ootte ihan parhaita!!!! (tehän ette sitä varmaankaan tienny… 😉 )rivieran keikka oli aivan mahtava, tunnelma oli suht loistava 🙂 ja te veditte ihan täysillä, (jannelle ylistykset kuumeessa soittamisesta, oot kone!!!) mutta jotta muut eivät tuntisi oloaan sen huonommiksi, ootte työ kaikki ihan koneita, sellasia mättökoneita.. ;)huippua, uskomatonta ja mahtavaa, noin niinku kolmeen sanaan tiivistettynä.. ja täytyy kyllä vielä sanoo, että jarkkoki ol kyllä ihan mahtava (ja juha) 😀 no joo vitti olipas tääki ihan tosi nerokas juttu, mut minkäs sitä ihminen tarpeelleen ilmaista voi.. 😀 mut jatkakaa samaan malliin, tai jopa paremmin, jos mahdollista, ja nähdään sit viimeistään saunassa!!!! 😀

Ei tiedetty. Kiitos.

Helvetin kova keikka Kouvolassa! Ja uudet biisit vaikutti lupaavalta, tutulta Mokomalta! Mut eiks siel ollu fanimyyntii ollenkaan, tai sit vaan se meni ohi… no mut keep up the good work! \,,/

Oli siellä, mutta hommat oli aika pienellä. Ensi kertaan siis.

Tänään (30/4) on mun synttärit ja mä en päässy Nosturiin kuuntelemaan teitä. P3rk3l3.

S44t4n4.

Terve poijjaat! Olen metsästänyt nimikirjoituksianne jo pidemmän aikaa (tiedän on vähän ehkä tyttömäistä :)) mutta olen aina festareilta/keikoilta saanut vain osan nimmareista. Nyt olette tulossa Turkuun ja ajattelin että laitetaan kerralla nimmarit kuntoon. Eli onko mahdollista sopia tapaaminen? Tai voisitteko mahdollisesti kertoa mihin aikoihin olette tuomassa kamat klubille niin voisin olla josain siellä kytiksessä?!? tätä kysymystä ei ole pakko julkaista sitten.. jos voitte vaikka vastata [poistettu] En malta odottaa 6.5 olevaa keikkaa!!!

Mokotabin Johanna on järjestämässä jotain fanitapaamista Turkuun. Tarkista foorumista aika&paikka, ja tule nimmaroitumaan.

Onko uutta materiaalia tulossa lähiaikoina?

No ei ihan hetikohta. Ensi vuoteen taitaa mennä.

Mahtava veto lutakossa 🙂 Eturivissä oli kyllä hieman tukalaa pienenpänä ihmisenä kaikkien korstojen tyrkittävänä, mutta ei se mitään… hauskaa oli 😉

Kiitos. Sellaisia ne isot korstot ovat. Hyvä että jaksoit.

Vetäsette sitte RMJ:ssä kunniallisina poikina ne uuet piisit!

Paljon mahdollista.

Homma tuntuu olevan nousussa, kuin tuhkasta nouseva Phoenix! Teillä on suuri vastuu! t. Arkiomaanjärven 2. kovin jätkä

Kattellaan. Keikkarupeama alkoi kieltämättä aika muikeissa merkeissä.

Asum jumalien selkien takana metsässä ja käyn kaupungissa noin kolme kertaa vuodessa kuuntelemassa livemussiikkia. Te olitte Porissa tämän vuoden ensimmäinen keikka. Kiitos sen verran että riittää. Olitte nimittäin hyviä. Punaniska kumartaa ja kiittää.

Ole hyvitetty.

Niinhän siinä sitten kävi että puolen vuoden odotus Mokoman saapumisesta Poriin purkautui ylisuurena läikän ottamisena. Tämä johti tietysti siihen että ainoastaan avausbiisi(uusi aatami…?kaiehkävissiin) ja encoreruinaus ovat jääneet mieleen, jotta kiitosta vain! Jos sitten Tampereella meno olisi rauhaisampaa varpaan luutumista odotellessa(kiitos kuisma, muisto se tämäkin..heh)

Kuisma vastaa: No sori. En ymmärrä mistä puhut, mutta no sori kuitenkin.

Verkkomestarille sellaista kysymystä, että voisiko koodia muokata siihen malliin että tekstiä kysymyspalstalta pystyisi maalaamaan. Pystyyhän sitä nytkin, mutta kun koittaa vaikka jotain linkkiä copy&pastea, niin maalautuu koko palsta. Ei ole kivaa tämä, eikä IE:llä ainakaan pelitä. Jaha että sitä ollaan hommattu oikea iso keikkabussi mänttibussin tilalle? Taitaa olla kusi päässä suurilla taiteilijoilla, heh heh…

Kusta on päässä jonkun verran, kiitos kysymästä.

Verkkomestari vastaa: En osaa. Kassellaan mokoma.com v.5.0 sitten uusillä spekseillä.

Millä mallilla uudet biisit ovat? Onko muita virsiä valmiina näiden kahden jo keikoilla soitettujen lisäksi?

Meillä on noin puolen tusinaa läpisoittokuntoon sovitettua sävellystä. Muutamassa jopa laulut ja tekstit paikallaan. Sitten on toinen mokoma erilaisina aihioina sekä ideasikerminä.

Mistäköhän johtuu, että minulla tulee aina hyvä mieli lukiessani tätä palstaa?

Heh, sympaattista.

Milloinka olisi mahollista kuulla teitin uutta levyä?

Menee tuonne alkuvuoteen 2006. Tai ehä mie tiie.

Saako naapurin tontille rakentaa? nimim. paalutinko turhaan

Heko, vanha klassikko toimii aina.

Mikähän siinä on, että talvella en oikein jaksanut musiikkianne jostain syystä kuunnella, mutta näin alkukesästä matskunne maistuu taas messevälle? Soitatteko kenties elämänmakuista hevimetallia vai häh?

No jopas. Kevätmetallia.

Tarviiko sitä nyt niin kauheesti meuhkata ja melskata, aikuiset miehet.

Nii-i, sanos muuta.

Vade Retro Santana! Eli siis etelä-amerikkalaiset kitaristit saa painua helvettiin 🙂 Eiks jeh?

No älä nyt ole noin julma. Katsos rakennetaan välillä, ei pelkästään hajoiteta, ok?

Löytyipä kirjastosta Mokoman Valu, vieläpä seitsemän vuoden takaisena julkaisuna. Jonkin aikaa tuli ihmeteltyä kansilehdykässä illittänyttä hippiäistä (“mitä Veijo Hietala tekee tällä levyllä?!”) ennenkuin tajusin kuka se oli. Kylläpä parta ja silmälasit muuttaa miestä. Jees, lobotomiaa sitten Jörisrockissa!

Veijo Hietala, buhahahaaa. Aika paha.