Santtu; terkkuja Kuala Lumpurista t. tiedat kylla kuka 😉 vihje:roskapankki

Santtu vastaa: Kiitos.

Ja minä kun luulin että se stam1na oli kova (no joo, oli se), mutta kyllä moxoma voitti tampereella nähdyn kukkotappelun perskarvan mitalla juurineen!! Häkellyttävää löylytystä, parhaita keikkoja sitten moneeeeeeen vuoteen. Ja liput myytiin taas loppuun! Ootte kyllä eri härpäköitä… Rok rok cocks \,,/

Mä olin jo ihan unohtanu miten parhaita työ ootte ku kuuntelin stam1naa vähän aikaa. Mut ei ne teitä voita

Siitä saivat. Ja siitä. Ja vielä tuosta.

Mitkäs oli nimeltään ne kaksi uutta kappaletta, jotka soititte Turun Klubilla?

Kuu saa valtansa auringolta sekä Pahaa verta.

Milläs vahvistimilla + vermeillä Kuisma & Tuomo soittelevat kodeissansa nykyään ja ennen?

Tuomo vastaa: Viisitoista vuotta sitten hankittu Peaveyn pikkukombo palvelee edelleen kotioloissa. Kitaran ja vaffarin väliin laitan muistaessani Bossin sd-1:n tai Metal Zonen. Kotikitaroina on Gibson ja PRS, koska ESPit ovat aina jossain maailmalla keikkakamojen seassa.

Kuisma vastaa: Mulla on harrastushuoneessa välttäväsoundinen Line6-kombo, jonka kanssa voi soitella suosikkilevyjen tahdissa. Lisäksi atk-laitteessani on nauhoitusvehkeet sekä joku kitaravahvistinsimulointissofta.

Tehkää enemmän Deathin covereita! ja löytyykö teidän versiota,”Avoin Hauta” millään levyltä tai sinkulta? Olisi kiva kuulla se useamminkin..

Joo, ei tehdä ollenkaan omia biisejä vaan soitellaan treenikämpällä kaljapäissämme Deathia. Ei helvetti, olemme jo liian vanhoja sellaiseen.

Veditte hyvin Tampereella! kiitoksia siitä 🙂 Miten sen uuden biisin (Kuu saa valonsa auringolta??) kaks ekaa säkeistöä menee?

Tos. Kuulet ne säkeistöt sitten myöhemmin.

Ei muuta kuin kiitokset “Stakomalle” (Tuolla nimellähän teidän kannattaa molempia Sakara records:n bändejä kutsua)loistavasta keikasta Tampereella. meno varsin mahtavaa, hiki pääsi jotenkin kummasti tulemaan.

Kiitos, mukavaa oli meilläkin.

Kiitos Mokoma orkesterille Turun keikasta!!! Kyseinen keikka oli ensimmäiseni mutta ei varmastikkaan viimeinen. Bujakasha!

Oleppa hyvä.

Kova meno Turussa! Kuisma näytti jotenkin huumatulta. Mikä Saikkoselle tuli kun niin suutuksissaan lavalta lähti. Kitaratkin saivat kyytiä.

Kuismalla oli piuhat tavallista pahemmin sekaisin. Mies oli saanut edellisenä iltana potkupallopelissä melkoisen tällin, josta tuloksena 4 tikkiä takaraivoon ja aivotärähdys. Tuomo taas flippasi ihan normaalisti, eli flippaamiselle ei ollut mitään erityistä syytä. Seko mikä seko.

Olotteko uskovaisia? Kukaan teistä?

Mokoma on aatteeton, mielipiteetön ja älytön kollektiivi. Soittajien yksityiasiat eivät kuulu sinullekaan.

No, missä oli Avoin Hauta Turussa? Eipä kuulunut. Miksei metsä vastannut (taaskaan!) huutoon? Ruisrockissa toivomme ja oletamme nyt ainakin vähintään sen vihdoin kuulevan. Paidat lähtevät jo kohta painoon. Kahden pettymyksen jälkeen lavaliikkeet kunniaa sit… Mut eipä vaan kitistä taaskin, olihan keikka helvetin kova. Markon ääni tuntui olevan erityisenkin kohdallaan ja uudet biisit toimi jo ensikuulemalta kivasti. Varsinkin Pahaa Verta(?). Ilmeisesti KsE on tullut tarkasti scoutattu? No mutta, kiitokset taas tästä eilisestä annista.

Oleppa hyvä. Avoin hauta jää jostain syystä setistä pois ihan alvariinsa. Pitäisköhän siitä vetää jotain johtopäätöksiä? No kassellaan. KsE? Nevehööd.

Tuossa herätessäni nahkatakki päällä asuntoni eteisestä oli todettava ,että veditte kyllä aivan sairaan hyvän keikan Turun klubilla! Niska on kun hylkeellä. Taisi tuo paitakin lähteä päältä kesken keikan. Uudet biisit kolahti miuun aivan kympillä! Mielettömän hyviä biisejä!! Kiitos Markolle ,että antoi hetken ajastaan ennen keikkaa.. Olet kyllä mahtava ihminen!! KIITOS!! -pete-

Kiitos. Speed, aggression and violece.

Niin mitä onko tuomolla uuts skeba vai mitä touhotitto päiväkirjassa?

Onhan noita kitaroita.

“Vade Retro Santana!” heh… mullaki on yks. VADE RETRO LAKANA!

Jaa. Tässä ei ole kyllä mitään järkeä.

Mites kommentoitte Imatralla liikkuvaan huhuun siitä, että olisitte tulossa rock to the riveriin? Mites ne mokoma tekstillä varustetut lippikset?

Mokoma-lippikset eivät ole tulossa Imatralle.

Hei äijät, missasin kenttälakin tuolla Nosturin keikalla ja herra “ti-ding!” Heilimo sanoi, että sellaisia on tulossa lisää, mustia ja vihreitä, niiiiin kysymykseni onkin, että koska on tulossa ja saako esim. Airon musiikista, vai pitääkö odottaa kesäkuun keikoille? :-O

Lakkeja saattaa tulla myös verkkokauppoihin. Ei me tiietä vielä.

Ääni on lähteny ja se on teiän vika ku ootte kirjottanu niin mahottomia biisejä! Ja jos vain suinkin mahdollista ni paitamalleihin myös m-koko.

M-koko on nostanut suosiotaan. Otetaan asia huomioon kun tilataan lisää rätei ja lumpui.

Kai teidän tulevalle levylle on tulossa kitara soolo? Eikä selitetä ettei ole mitn sanomista silla puolella. Jokaisella skeba diggarilla on jotain takataskussa oli se sitten nopeaa tai ei. Vai mit.

No se on varma että jokaisella sängynlaitakitaristilla on pari liksiä takataskussa. Niitä pääsee kuuntelemaan aina musiikkiliikkeessä asioidessaan. Mutta miten se meihin liittyy?

terve! herra annalalle kysymys: miten piiskaat itsesi laulu/keikkasuoritukseen? hakkaatko päätäsi seinään hetkeä ennen tapahtumaa vai oletko ihan muuten vaan niin ahdistunut, demonien riivaama henkilöitymä, että kaikki tuo aggressiivisuus syntyy kuin itsestään? lisäksi kiittäisin koko orkesteria mykistävästä nosturin keikasta. tavataan taas myöhemmin kesällä!

Marko vastaa: En minä valmistaudu keikkaan sen kummosemmin, settilistaa tehdessä teen jotain mielikuvaharjoituksia, saatan hieman riuhtoa ruumistani “voimistelun” merkeissä ja toisinaan hoilailen äänenavausmielessä Tuomon kanssa takahuoneessa, mutta siihen se valmistautuminen yleensä jääkin. Vihainen en ole ollut lavalle mennessä koskaan, ja kaikki se aggressiivisuus mikä minusta/meistä siellä purkautuu on tyystin positiivista luonteeltaan. Karelian Aggre!

tuli tässä mileen semmoinen kysymys että voisitteko painattaa ns. ISOJA paitoja jotka mahtuvat meille isoille pojillekkin tyyliin niskalaukaus. teidän xxl paita on tämmönen napapaita tosihevijörmylle. muuten mahtava meininki ja kiitos lutakon upeasta keikasta!! kuopiossa nähdään taas.

Muutama XXL on mukana keikoilla. Sitä isommat paidat vuokraa Lainapeite Oy.

kiitos judgen keikasta..oli iha hemmetin kova veto.. ainoa että “voksut” oli liian hiljaiset…kiitos kahdesta juomapullosta..nyt oon niin saatanan FAME..:D ei mutta ne kaksi uutta kipaletta oli hemmetin kovia..

Ole hyvä.

bryhyy…näyttäisi hieman siltä, ettei lippalakkejanne enää noissa nettikaupoissa.. Millä nyt suojaan silmäni suomalaisen kesän auringonpaisteelta, jossen saa Mokoma lätsää… koittakaas hommata tavaraa putiikkeihin. -hena

Lippiksiä saa keikoilta, ehkä kaupoistakin joskus myöhemmin.

Kiitos teidän, oli jo ennestäänkin miellyttävä vappuni aivan täydellinen. Jumalauta, kun avasitte settinne UA,uE:llä, meinasi tulla kakka housuun. Uskomaton biisi.

Kiitos.

5-1!

Ei puhuta tästäkään enää koskaan.

Ottakaapas mokomatkin tuorein Napalm Death -julkaisu tarkasteluun kun ehditte. Se on oikein hyvää paskaa. Te olitte Nosturissa wittu parhaita. Stam1na oli toki erinomainen myös. Mehut eivät tässä kehossa riittäneet enää Viikatetta kahtomaan, sen verran tuli meuhkattua pitissä.

Jeh.

Oh oh tohon Kuisman raporttiin vapusta, ni se pitti oli sellast kännist örvellystä eikä mitää “yliskitsoilua”. Et sellasii. OLI MUUTEN IHAN LIIAN HYVÄ KEIKKA EI TOLLASII SAIS OLLA!!! No ei ihan hyvä et on. SÖPS

Luin tämän viestisi neljään kertaan enkä tajunnut siitä mitään. Olenko normaali?

MITES VAPPU MENI? OLIKS KOVAT BILEET?

Ei, mutta sinulla näyttävät kadonneen pienet kirjaimet.

Kun kerran Jyväskylästä niin kovin tykkäätte, niin muuttakaa asumaan tänne! Voitte asua meillä sen aikaa, kunnues löydätte itsellenne ihan omat kämpät. PS. Minulla on vippi Freetimeen ja muihinkin ravintoloihin, pääsette jonon ohi myös.

Oha se varma.

Hitto vie. Kun en kyennyt lutakon keikallenne ennakkoon lippua hankkimaan,enkä ehättänyt edes jonottamaan ovelle aivan riittävän ajoissa, päädyin sitten seisoskelemaan lähemmäs neljäksi tunniksi ko. paikan oven taakse toivoen edes yhtä peruutus paikkaa. Lahden keikka kyllä lievitti pahinta ahdistusta, mutta nyt sitä saa kuulla että olittekin soittaneet Sudet ihmisten vaatteissa jyväskylässä. Nyt vain sopii toivoa, että kyseisen vedon voisi tampereella sitten kuulla.

Osanottomme.

Koskos teiän uus levy tulloo? Pitää viel sanoa et ootte jumalii

Levyä ensi vuonna ehkä. Jumala sulla on housuissas.

Olisi kysymys,laitan kaiken musiikin koneelle (sitä ennen ostan bändin levyn) helpottaakseni elämää ettei tarvitse vaivautua vaihtamaan cd:tä ja minulla on kauhjat supparit ja surround kajarit ym, mutta en saa otettua uusi aatami uusi eeva kappaletta DVD:ltä pois, ja se on yksi parhaimmista kappaleistanne, saisiko sen netistä tai sinkulta?

Ei saa. Valitamme

No perkele! Täytyy kyllä puuttua tuohon Nosturi-hehkutukseen hieman. Keikka ei ollut paska ja varsinkin tuohon aikaan vuodesta oikein sopiva pakopaikka (En pidä espan pullomerestä) mutta ei se nyt vaan oikein kuulkaas iskenyt. Markolla tais laulut olla vähän alavireessä, mutta kyllä tuo Stam1nan jälkeen kuulosti helkkarin messevältä (ja ennen Viikatetta). Lahdessakin kuulostitte paremmalta vaikka siellä ilmeisesti oli jotain monitoriongelmia. Olen puhunut. ps. ja perkele Markolle jotain muuta kuin mustia paitoja päälle >:|

Negatiivistä palautetta! Ammun bändikaverit ja itseni.

Mahdottoman hyvä oli keikka Nosturissa. Sitä tuli oikein hyvälle päälle. Mukava katsella bändiä, jolla on selvästikin hauskaa soittaessaan. Kiitämme, kannatti raahautua kauempaakin. Ja sitten vielä tuo vanha juttu: “Saako naapurin tontille rakentaa? nimim. paalutinko turhaan”. Ilmeisesti lakia on tulkittu niin, että jos olet aloittanut rakentamisen eikä naapuri ole heti puuttunut asiaan ja jos rakennuksen purkaminen aiheuttaa kohtuuttomia kustannuksia tai haittoja, niin sitten se saa olla sijoillaan. Tosin naapurilla on oikeus periä vuokraa maa-alasta. Outoa! Etten sanoisi p3rs33stä.

Heh. Tämä selvä.

Vieläkö mahtuu sivulle kehuja vai joko on ihan liiaksi niitä saatu? Voi hyvän tähen, minkämoisen keikan soititte Nosturissa männäviikonloppuna! Oikein erityiskiitokset Hyrkäkselle: on aina niin ilahduttavaa todeta, että Mokoman rytmistä selkärankaa ei skolioosi vaivaa. Tässähän alkaa epäillä, että teillä on mukavaa töissä. Ei sunkaan?

Mahtuu mahtuu! Kiitos, mukavaa on.

Joku tuossa ennemmin murehti tuota kysymyspalstan “maalaamista”, niin siirrytäänpäs nyt vain kaikki sankoin joukoin eroon siitä IE selaimesta. Sellainen turvallisuusriski että. Esim. ilmainen Mozilla on oivallinen selain ja sillä onnistuu linkkien copy/paste oivallisesti. Tampereen klubilla toivottavasti kuullaan HELLi!

Ok.

Eikös se olisi millään tavalla mahdollista, että teidän Rauman keikka näytettäs telkkarissa? Ainakin viime vuonna niitä päälavan esiintyjiä siellä näytettiin…

Minä ei tietä. Kysy Yle tai joku muu.

Niin mutta eikö me ihmiset nyt aika tyhmiä olla, näin isona kasana ajatellen.. Kyllähän yksilöt on ihan ilosia kun nätisti käy.. Lepposta lepposta, aattelin jos ois vaan Markolla ollu nin kiirus johki, ninkus teillä julkimoilla sillon tällön tuntuu olevan, ettei oisi ehtinyt mestarillisuutta kattelemaan. Kippis ettei oo, kippistetään vaikka lähdevettä.

Jeh.

Teidän keikka lutakossa oli jotain elämää parempaa.Enpä ole koskaan noin kovalla keikalla ollut.Hiki valui ja hymy paistoi naamalta vielä seuraavanakin aamuna. Olette kultia ja jatkakaa samaan malliin. Miten jaksatte olla niin mukavia?

Äitis oli mukava kun siut sai. Kiitos kuitenkin.

Oi Tavastian keikka oli sitten kivoin. Pakko tulla turkuun perjantaina katsomaan ja kuuntelemaan lisää.Vappua muistellessa ei voi muuta kun hymyillä..Sen hetken voisin elää tuhannesti uudelleen.Kyllä hiki valui ja korsettikin vähän hajosi ja rastat oli ihan märät mut oli se kaikki niin loistavaa. Jotain parasta maailmassa 🙂 Perjantaina nähdään. -Mirka-

Mirkalla meni joko bändit tai keikkapaikat sekaisin, sillä Tavastialla soitti nimittäin Teräsbetoni. Me vedimme Nosturissa. Toisaalta sekannuksilta ei voi näiden bändien kohdalla välttyä, sillä molemmissa orkestereissa soittaa rasvasta kiilteleviä ja pahaäänisesti vinkuvia rimpuloita.

Wittu, Pahaa verta on aivan uusi juttu teiltä! Miten keksitte sellaisen alkuriffin:) ? Hyvvee geikka oli rivierassa.

Riffejä tehdään vahingossa. Aivan kuten lapsiakin.