Ootteks työ pojat onnellisia??

Mitä se meille kuuluu.

Suomen toistaiseksi nuorin faninne Tonja 7 vkoa kiittää vanhempineen saamastaan pullosta nimmareilla höystettynä Janeten välityksellä.

No mikä ettei. Hieman nauratti kyllä.

Kumpi on Tuomo parempi, Boss sd-1 vai Metal Zone? No sano nyt vaan.

Tuomo vastaa: Metal Zone on ihan paski, mutta paremman puutteessa se välttää kotivahvistimeni soundin lisämurotukseen. SD-1 on luonteeltaan niin erilainen, ettei vertailussa ole mitn järkeä. Buustaavana overdrivenä kyseinen laatikko on maailman parhaimpia, ellei peräti PARAS.

Ei muuten kuultu HELLiä Tampereella prkele. No ompahan tässä jo lippuja niin saunaan kuin nummeen, että ehkä vielä kuulen kyseinen kipaleen. Oli muuten aikas kova meno Klubilla! Ja kyllä se Stamina viä lämppäristä menee, ei kannata huolestua! Ainut mistä olen huolestunut on, että vesitätte Slayerin keikan! Teidä “livekunto” on niin kovaa luokkaa, että legendat vapiskoon! Vai pitäisikö laittaa Slayer lämppäriksi?

No eipäs nyt.

Jos kerran olette 5150 vaihtaneet mesoihin, niin myykä mulle yks sellanen vanha 5150, eikö?

Ei myydä.

Mikäs pumppu sahasi Tampereella ennen Stam1naa?? Kannatti kyllä tulla kauempaakin paikalle, keikka kyllä palkitsi. Kiitokset Kuismalle plekusta. Lutakossakin meno hirvitti heikko hermoista!

Se oli Steep. Nyt Kuismalla ei ole enää plektroja, mutta ei sen väliä.

Saisiko miehistä tarkempia tietoja kuin esim. “70-luku”? Vai tiedättekö itsekään sen tarkemmin…?

Joo, se on siis 1970-luku.

Ootteko huomannu, että Niklas “pikku-hakki” Hagman näyttää ihan Saikkoselta. Hiukset on vaan eripituset.

Myös vatsalihasten “definition” on hieman eri luokkaa.

kauanko ootte kukin soittanu omaa soitintanna

Yllättävän kauan.

Joo se oli paikka mikä meni sekaisin…liikaa paikkoja stadissa 😀 Tarkotin Nosturia, mutta kirjotin Tavastian, taisin ajatella sitä paikkaa sillä hetkellä kun kirjoitin:D Mutta Turun keikka oli pejantaina kyllä mukava, harmi vaan että oli taas kauhean kuuma 😀 housut liimautu kiinni, sorkkaraudan kanssa sai ottaa niitä pois yöllä kun löysin kotiin nukkumaan. -Mirka-

Hmm, hassut housut.

ettekö vois tehä coveria angel of dethistä

Et sitten mitään muuta kysymystä keksinyt?

Mistä työ ootte ostanu teiän housut? Semmottiset housut joissa oli taskuja reisissä..hullua on se, mutta mukavilta näyttivät. -Franklin-

Housukaupasta niitä saa.

Kiitokset vapusta. Vois melkein sanoa, että toi oli parempaa kuin seksi.. mutta ei ihan! No ainakin olin yhtä hengästynyt.. 😉 Koska muuten tulee seuraava mokoma-levy? Seuraavia keikkoja ja levyä odotellessa: Rok, rok! \,,/

Seksi, mitä se on? Seuraava levy tulee vissiin alkuvuodesta 2006. Tai ehä mie tiiä.

moro taas kysymys haudan takaa biisi videosta….olikoha oikee biisi.. no nii sanooko sanat triple strah street mitää ku kuvausta aattelee… terv. vanha päähänpotkittu

Ei sano.

Marko; Äidilläs on hyvä perse kun sinut sai! onko toi teijän logo tossa sivun vasemmassa ylä kulmassa Marko krapulassa?

On. Siksi Marko on ollut absolutisti vuodesta 1992.

Jos olette ajatelleet joskus uuden dvd:n tekoa, niin olisi tosi hienoa jos siinä olisi materiaalia studiosta. Eli kuvaatte videolle kun bändin kovin jätkä repii itteään laulukopissa ja kuinka ne loput rämpyttävät suloisia thrash-riffejä nauhalle. olisi hienoa nähä mitä siellä studiossa ihan käytännössä teette.

Kassellaan. Aika tylsäähän se studioelämä on.

Levy-Eskoilta löytyi muutama kappale Punainen kukko cd:tä, niitä kaipaaville. Nyt olen itsekin yhden onnellinen omistaja .Onko koskaan käynyt kokeilumielessä Unplugged-tyylinen ilmaisu joistain ralleista? Teetteko koskaan biisejä akustista kitaraa tapaillen vai säröpoljennollako biisit syntyvät? Parasta kesää koko orkesterille ja sidosryhmille.

Biisejä tehdään miten milloinkin. Perspiraatio ei katso aikaa eikä paikkaa. Akustisia versioita ei ole koskaan vakavissaan kokeiltu.

Ei sa***na Avoin hauta soitetaan SOA:ssa vaikka mikä ois!!

Soittakaa pois.

Skädäm ja kiitos paluustanne lavoille! Oletteko koskaan ehtineet vierailla nettivisailu Älypään sivuilla? Tiesittekö, että Mokomasta on tehty sinne monen monta visaista kysymystä? Tätä seuraavaa siellä ei ole (vielä), mutta kysynkin miten monta kpl:a on myyty Tämän maailman ruhtinaan hovi-levyä tähän mennessä?

Ruhtinaan myynti heiluu siinä kymppätonnin korvilla.

Hih, minä kun pojille Tampereen keikan jälkeen vain meuhkasin että ette soittaneet Houkkaa, kele, niin haluaisin tässä hieman katuvana nyt myöskin kiitellä loistokeikasta 🙂 Erityiskiitokset Sudet- ja Toista maata -biiseistä, oli upea kuulla ne vihdoin livenä! -M-

Oleppa hyvä!

miksi?

Miksipä ei.

Milloin Mokoma tulee Thaimaahan keikalle?

Ei koskaan?

Olisiko mahdollista saada Kuu saa valtansa auringolta, joka on niin loistava biisi, esimerkiksi keikkataltioituna tänne sivustolle ladattavaksi? Ois kiva.

Ei olisi.

koskas teiltä tulee uutta levyä? ei oo hetkeen tullu mitää, ja voisitte pistää sen UAUE:n siihen. kiits.

Emme ole tosiaan julkaisseet viiteen kuukauteen mitään. Olemme saamattomia paskoja. Uutta levyä ensi vuoden alkupuolella.