Minkätakia kaikki on parhautta mitä teille ehottaa? “MItä mieltä Slayeristä?” “Se on parhautta!” Mitä mieltä Dannystä?” “Parhautta” Mitä mieltä vanhusten humalajuonnista? Parhautta! Että näin.

“Mitä mieltä” -kysymykset ovat pääsääntöisesti perseestä. Mutta jos on pakko kysyä, niin suuntaa utelu jollekin tietylle mokomalaiselle. Saatat saada mielenkiintoisemman vastauksen.

Mitä pitäisi sanoa kaverille kun kysy että mikä on Mokoma, joku festari vai? Mä en osannut sanoa mitään.

Hyvä että sivujemme palautelomake kuitenkin löytyi.

Marko vastaa: Toinen jalka todellakin lepää Kihniön maaperässä… No eipä tuo ny niin kaksinen ole tosiaan. Millanen se Joutsenon vastaava sitte on? Onko siinä ite jouhten?

On.

Kuinkas Markolle avautui Fantomas: Suspended Animation? Mielenkiintoinen levy, ei ihan heti kyllästy, sano.

Marko vastaa: Minulle Fantomasin uutuus oli ennemminkin äänikollaasi kuin rocklevy. Mukavan kuuloista epämusiikkia. Tykkään!

Mitä mieltä The Funeral Albumista ja muutenkin sentencedistä???????????

Senarit on ihan parhaita.

Hei vautsi, Kuisma onko siulla taas joku uusi lelu?

Kuisma vastaa: On. Uusien lelujen hankkimisesta saan elossa olemista etäisesti muistuttavia kokemuksia.

Mitä TEIJÄN biisejä te soitatte Ruisrockissa?

onkos mokoma poijjaat miettiny vielä yhtään et minkä kaikkien kappaleiden tahdissa saamme hyppiä ja juhlia kalajoella juhanusta??

Mahdotonta sanoa tarkasti, sillä valikoimaa on 25 biisin verran. Kyllä siellä setissä nyt ainakin Kasvot kohti itää ja Hiljaisuuden julistaja luulis olevan. Festareilla vedetään alkuillan slotissa kompakti turpaanvetosetti, ja mikäli keikka on myöhemmin eli soittoaikaa on enemmän, soittelemme sitten vähän enemmin kaikenlaista paskaa.

paljon kello on?

Kysymyksen lähettäessäsi se oli 12.25, nyt se on 1.21.

Alla on listattu Mikseri.netin artistien suosituimmat suomalaiset vaikutteet. 1. Darude 2. Asa 3. CMX 4. Mokoma 5. Rotten Sound (lähde: mikseri.net)

Oho. Hassu lista.

Mikä The Hauntedin levy uppoaa mokomalaisiin parhaiten?

Kaikki ne on ihan parhaita.

Prkl! Ostin teidän helvetin hienon mokoma-paidan tampereen keikalta ja pesin sen kerran koneessa(40astetta). Koneesta löysin paidan mistä oli resorin langat ihan vituillaan! ei sellasta kehtaa enään päälle laittaa. KUKA OTTAA VASTUUN?

Harmi. Paidat ovat Fruit of the Loomin peruspaitoja. Kyllähän ne käytössä kuluvat, mutta emme ole aikaisemmin kuulleet että ne ensimmäisessä pesussa menisivät paskaksi. Kysy tarkempia pyykinpesuun liittyviä vinkkejä joltain kotitalouteen erikoistuneelta taholta.

Moi.Mitäs tykkäätte System Of A Downin mezmerizesta?

Mites mokoman miehistölle uppoaa uusi SOAD?

Jokos olette tutustuneet System Of A Downin uutukaiseen? On muuten melko mukavankuuloista rytkettä herroilta taas. Ei tarvinnut pettyä odotuksiin! “My cock is much bigger than yours!” (SOAD – Cigaro) Itseasiassa, tällä hetkellä tuntuu että Mezmerize on w*ttu, PARAS! (no sori-i-i-i)

SOAD on ihana.

Mossaaminen ja Mokoma pelastaa päivän!! Kiitos siitä.

Ole hyvä.

Piru vie, autolla ajelin, cd-soittimesta alkoi kuulumaan Haudan Takaa ja samantien kytkin hajos. Ei siinä muu auttanu ku kuunnella biisi loppuun, hinata auto korjaamolle ja kallis lasku. Nyt on auto taas menossa mukana. Katellaan.

Heh. Siitäs sait.

Onko totta että Marko on ollut sanoittamassa Timo Rautiaisen & Trio Niskalaukauksen biisiä Rahat ja Henki Itku Pitkästä Ilosta levylle?

Pitää paikkansa.