Olen positiivisesti yllättynyt kamavalinnoistanne, etenkin siitä että Santtu on näköjään viskannut jo Big Muffin Volgaan ja hommannut MultiDriven. Mitenkäs se EBS pörisee?

Pörisee ihan muikeasti.

mitä yhteistä on kortsulla ja pemarilla? molemmissa on mulkku sisällä! hyvää kesää pojat 🙂

Osu ja uppos.

Kommenttien joukossa silmään pisti “ADHD Annala” Onko markolla ADHD? ainakin kaiken perusteella vaikuttaa kovin rauhalliselta kaverilta. Itselläni on kyseinen ominaisuus.

Rauhallinen kaveri. Jep. Oha se varma.

Pojat näyttee varsin kivoilta ja pieniltä ja sieviltä otuksilta Kasvan ja Rajapyykki -videoissa. Mokoma DVD taitee olla leffahyllyn kulutetuin levy. Saunaan ennää muutama päivä. Jännittee.

Kuin myös.

Näkyykö mokoman fab5:a tallustelemassa provinssirockissa tänä vuonna?

Ei näy, myö lomaillaan silloin.

Kiitokset Kotkan keikasta. Kuulin ekan kerran ja tykästyin… Ensimmäinen levykin löytyy jo hyllystä ja lisää hankitaan kun varallisuus antaa myöten! Lisää tällaista… terv. Anna

Hienoa, lisää tällaista.

Onko santtu soitellu bassoa kauan? vai onko kitara hänen pääinstrumenttinsa?

Santtu vastaa: Ensimmäiset kosketukset bassoon tapahtuivat joskus -88 tienoilla. Sen jälkeen on ollu vähä hiljasempaa. Paitsi tietysti nyt ja vähä aikaa sitten ja vastakin.

Mistä muuten keksittiin antaa bändille nimeks mokoma?

Yheltä mummolta.

Hevinokkaeläimet, metallimursut. Hei, ja anteeksi.

Jep.

Marako onk siul joku ratuointi piänahhas oikial pualel?

Marko vastaa: O.

Mistä idea Markon Chewbacca-lookiin? Hyvä kesää pojille!

Marko vastaa: Prinsessa Leialta.

Minkälaisilla kitaroilla Marko kotosalla riffejä rustailee?

Marko vastaa: PRS:llä, yksilöllä joka on palvellut oivasti jo tseitsemän vuotta. Pitäisikö miun nyt pyytää Mr.Smithiltä vähän karkkirahaa siitä hyvästä, että mainostan hänen kitaroitaan?

Helöu pojat!! Tässä on Saikkosen sukulaisnaiselle ilimoteltu että myö fanit tahotaa MOKOMA pipot päitämme talveks ja miks ei muulloinki suojaamaan… Että onko viesti tullu perille ja tulokoo niitä pipoja? Hä?

Mehän jo vastattiin sun tädin pikkuserkun kaiman kälylle. Nyt on kuitenkin kesä ja kauden hittipäähine lippis, joita löytyy esim. Airon nettikaupasta.

Voi eiii nyt on loppu koittanu meikä pojalla sillä tänään alkaa rippileiri..ej millää iskis mennä krapulassa ku tuli eilen juhlittua koulujen loppumista..

Teinien juopottelu on inhaa.

Jee näin teidän basistin kalliossa tuossa yksi päivä…Olenko se8?

Täh.

Mitä mieltä olette Mokomasta?

Silkkaa pashaa.

Tuleeko uudelle levyllenne kitarasooloja? Edellisellä levyllä taisi olla vain yksi.

Sooloja soitetaan, mikäli ilmenee sellaista sanottavaa, jota soolon keinoin täytyy ilmaista. Harvemmin näin kuitenkaan tapahtuu, kuten olet huomannut.

jos satutaan jörisrockissa vastakkain, niin otetaanko ybermatsi lentopalloa niinkuin viimeksi teimmä?

Katellaan, kyllähän meillä on tapana aina pallojen perään rynnätä.

Oottako kuullu ikinä semmosta bändiä ku KaMu ry? Jos ette niin paljosta ootte paitsi jääny 😉

Ei ole tuttu, kaikkea ei voi eikä pidäkään saada (kuulla).

Näyttäkää tissit! No ei silti. Näyttäkää ne vasta Qstockissa.

Juu, eiköhän ne olut/makkara -dieetin myötä ole loppukesään mennessä taas eräille muodostuneet.

minkä merkkistä mikkiä marko käyttää audix?

Audixeihin huutelemme koko porukka.

dear marko, onko sulla päässä tatuointi? niin ja voisinkohan mä kosia kuismaa?

On sillä ja ei kannata.

Oh noh. Puhelimen takakuori kärsi vesivahingoista maanantaina ja sen seurauksena nimikirjoitukset ovat kuluneet miltei olemattomiin. How sad is that. Mutta tämähän tarkoittaa kahta asiaa. Ensinnäkin sitä, että tulen kinuamaan niitä uudestaan taas tulevaisuudessa ja toiseksi sitä, että tussi ei olekaan vedenpitävä.

Tuuhan taas morjestamaan.

mikä hevissä kiehtoo? diggaatteko iskelmästä? t: yölintu

Hevissä kiehtoo sen parhaus. Kaihoisa iskelmä on koodattu suomalaiselle dna:han, joten ei sitä diggailla. Se tulee mukana kuten persjalkaisuuskin.

Kyllä pojille alkoholi näyttää maistuvan kuvista päätellen? Eikö Markon pitäny olla juomatta?

Missähän kuvassa sie Markon olet nähnyt alkoholiputeli huulilla?

Kirjoitan tätä viestiä kun taustalla soi Kasvot kohti itää- kipale. Herran siunausta teille kaikille

Kiitos, vissiin.

Olen kuullut ihan pikkuisen huhua että setissänne olisi jotain uutta tarkoitan materiaalia joka ei ole Kurimukselta tai TMRH:lta, mukavaa jos on Toitottavasti kuullaan sitä Tavastialla

Kahta uutta biisiä on soiteltu. Tavastialla kuullaan ainakin nämä kaksi, toivottavasti ehdimme treenata mukaan kolmannenkin.

HÖö Kuisma tai Tuomo minkäslaista ja kokosta/paksusta ratakiskoo löytyy kitaran varresta ku tarvis tietää millaisia ostais kun ei oo mitään hajua että pääsis raiskaan kaikkia huvia biisejä

10-52 -settiä pidetään drop-D -vireessä. Ala-A kielenä on .70.

Miten on Catch 33 uponnu? Ite tykkäsin että se oli kyl mainio. Ja eilen käväsin sit ostamas ton Destroy, Erase, Improve. Seki on saatanan kova. Elikkä… MESHUGGAH!!!!!!!!!!!!! liitetääs tässä viel tämä. http://www.chimaira.com/news.html kuulkaas toi Nothing Remains, perkele bändi se vaan paranee levy levyltään.

Catch 33 toimii.

Jaa, mitäköhän Saikkonen & kumppanit siellä Imatralla tekee… the Machete? 😉

Tuomo vastaa: Aivan oikein. Massikan levyähän siellä väsättiin, minkä Imatran kuumimmassa yökerhossa bailaamiselta ehdittiin. No, valmista kuitenkin tuli.

Onkos pojat menossa kahtomaan syksyllä Dream Theateria Helsingin jäähalliin? Mitä Mieltä olette yhtyeestä muuten? Ja erittäin tärkeä kysymys: Kuinka usein vaihdatte kalsarit? puhtaus kun on puoliruokaa!

Kalsarit vaihdetaan melkein yhtä usein kuin kitaran kielet. Dream Theater ei puhuttele oikein millään tasolla. Jäänee siis väliin.

Jouduin pakosta käymään eräässä nuorison suosimassa Toukofest tapahtumassa jyväkylän hippoksella ja siellä oli bändiskabassa bändi, joka soitti Haudan takaa-kappaleen. Se oli kamala kokemus. Syy ei ollut itse kappaleessa vaan sen kertaisessa esittäjässä.

Heh.

kasvot kohti itää on aika loistava kappale. Saa olla taitava jätkä jos senkin riffit on syntyny vahingossa.

Marko on taitava jätkä.

Hähähähähäää!!! Kuisma sie oot IHQ!! no ei kai 🙂 Tuota, tuota… niin Saunassa on sitte paree soittaa sitte avoin hauta TAI MUUTEN!!no okei saatte armoo jos vedätte paremmin ku Slayer… Ihq! kiitos ja Anteexi

Joo, vanha Death on tosi ihq.

soittakaa Saunassa Avoin Hauta!!! SAATAnA!!! kyllä,kyllä, niin. pakkopakkopakko. se on teidän paras biisi… jos se olis teidän. toivottavasti tämä viesti ei estä sen soittamista.

Soitetaan jos sattuu huvittamaan.