Onkohan herrat kuulleet orkesterista nimeltä Vesilaitos? Olisi aivan jumalaista jos soittaisitte samana iltana!!

Ei olla ei.

voisittekos kertoa, että mihin tarkoitukseen menee tuo Lutakossa tehty monikamera tallennus? ja kuulinko oikein, että janne huusi keikan jälkeen yleisöön “paras yleisö!”? oikein taisin kuulla…

Otettiin se nauhalle tulevaa käyttötarvetta silmälläpitäen.

Terve…Kova meno oli saunassa ja sounditkin kohallaan! Näin teijät ekaa kertaa enkä pettynyt. Mites kolahti slayer Markolle?

olipa hyvä keikka, eturivissä tuli moshattua koko keikka läpi. vaan mikä oli se säätö minä elän! alussa?? meni jokseenkin hassusti. (vituilleen?)

pesitte slayerin 6-0 saunassa prkl! volyymiä ois voinu kyllä olla enemmän

Hyvän setin veditte Sauna Openissa.. niin kuin myös Slayer. 🙂

Mahtava veto oli se Eilinen Sauna open Air. Mokoma näytti mistä kukko pissii. Mutta Slayer! No huh huh, täydellinen, että turha sitä lähteä kenenkään coveroimaan. Lombardo rules. 😉

Te soititte sitten sen avoin hauta! Loistavaa prkl. Mutta jälleen kerran oli vokaalit liian pienellä mutta eipä voi mittään 😉

Hyvän keikan veditte Sauna Open Airissa! Hienoa poijjaat, sain teijän nimmaritkin jopa. Te kyllä varastitte mun tussin. Ei se mitään, hyvää kesän jatkoa koko orkesterille!

Voi Luoja!!! Empä usko pääseväni samanmoiseen ralliin enää koskaan, ellen mene vielä uudestaan katsomaan SLAYERIÄ!!!Nytpä tiedän miten asiat hoidetaan isossa maailmassa! Teidän keikka olisi hiponut täydellisyyttä, ellei volyymi olisi ollut siinä 1/3 asennossa. Saikkosenkin Jeahhit kuuluivat kesken biisien yleisöön vaikkei edes mikkiin huutanut! Kyllä olisitte Painin paikan ansainneet! Voi Luoja, vieläkin aivan täpinöissä SLAYERISTÄ!!!

Kiitos. Keikka oli niin hyvä että Santtu ei edes muistanut mistä laatikosta Minä elän! pitää vetää.

Mitäköhän minä voisin kysyä teiltä?

Kysy vaikka että mitkä on Jaakobin poikien vaimojen nimet? Ei tiedettäis.

Joko pelataan pesäpalloa?

Kai joku jossain pelaa sitäkin.

Onkos pojat perehtyny hardcore musiikkiin? Agnostic front ja Scalping screen?… Ilosaaressa tulee olemaan iso pitti!

Janne vastaa: Hard corea on tullut kuunneltua jo ennen wanhaan (esim. D.R.I., Sick of it All, Discharge, Kohu-63, Turun Tauti, Kiima, Euthanasia, Käskynanto, Maho Neitsyt, heh). Ja nykyisinkin maittaa ihan hyvältä, lähinnä tuo metalliin kallellaan oleva osasto (esim. Most Precious Blood, Terror, Down my Throat, Raised Fist…). Nimim. Pitää vissiin lähteä katsomaan Lamaa Tavastialle.

Marko vastaa: Tykkään!

Santtu vastaa: Mie tykkään and.

Moe, mie sitä vaa et olis aika kiva jos kesällä kuulis vanhojaki biisuja. Mahdotonta? Uudethi fanit sais kuulla millasta se enne oli:)Kesää sinne!

Yritetään. Festareilla ei ole yleensä aikaa soittaa koko tuotantoa, joten “hittikimaraksi” alkuillan keikat yleensä muotoutuu.

No vedittekö hyvän keikan Saunassa? Pääsittekö jutustelemaan Slayerin poikien kanssa? En päässy paikalle kun ei ollu lippua mutta illalla kuulin huhun, että siellä olisi ollut vielä torstain lippuja myynnissä.. pöh nojaa eipä mahda enää mitään. kassellaan nummirockissa sit.

Höh, ensi kerralla sit.

Olisitteko valmis tekemään Idän sputnikeille SaiPalle maalibiisiä?

Sitä soitettais niin harvoin, että ei maksa vaivaa. Maksa kylläkin vaivaa.

Että Jarkko on seksikäs kiltissä

Eipä, ja Jarskilla ei tosiaankaan ollut kalsareita jalassa. Asia tarkistettiin monta kertaa. Myös orkesterin ja crewin kännykkäkameroiden muistikorteilla on tästä paljon todisteita.

Rrrh…Sentenced pistää pillit pussiin, Demigod pysyy hiljaa ja Lubricant on hajonnut jo ties koska viimeksi. Nyt 1990-luvun alun taidemusiikki lepää yksin Impaled Nazarenen harteilla. Kai olette Luttisen tuotannon ystäviä?

Vähän.

kerpele, ku te viette paljon tilaa mun kuvatiedostoist

Paina delete-e.

Ilmottakaa sitte ku ootte varmoja mitä te Ruisrockissa soitatte

Ok.

Mistäs teiän biisejä sais ilmatteeks ku ei multa onnistu toi DC++an käyttö? Mul on teijän sivuilt otettu Hiljaisuuden Julistaja mp3 ja Takatalvi mul on koko biisi

Naurattaa ihan saatanasti.

Käytättekö studiossa ja/tai keikoilla Auto-Tunea?

Studiossa sitä aina välillä vähän käytellään, keikoilla ei.

Uppoaako Mokomalaisiin In Flames?

Tavallaan. Kuisma on ehkä suurin ymmärtäjä.

Hyvä mokoman kansa, minua suuresti hämmastyttää ja kummastuttaa että millaiset paperit te olette saaneet koulusta aineena musiikki? veikkaisin numeroa kiitettävä mutta eihän sitä koskaan tiedä millainen natsi teidän musiikin opettajanne on ollut ^^ ja vielä toinen kymysys, kuinka pitkään arvelette musikaalisen ja tulkinnallisesti taiteellisen ryhmänne jatkavan tuota mokoman musiikin tekoa? T:pekka pilleri ps: porkkanat ovat terveellisiä

Marko vastaa: Miul oli musiikki läpi koko peruskoulun kutosen ja kasin välillä riippuen opettajasta. Yläasteella musiikinopettajani, jota kutsuimme leikkisästi Mozartin kuulaksi, totesi levyraatiin tuomani Carnivoren Jesus Hitler -kappaleen olevan melua, ei musiikkia.

Janne vastaa: Musiikkinumero oli yleensä kiitettävä. Epäilen syyksi sitä, että toin levyraatiin aina voittajabiisit. Tai ainakin silloin kerran kun ‘The Final countdown’ ja ‘Over the hills and far away’ korjasivat ns. potin.

Santtu vastaa: Miul oli numerona kymmenen. Syytä en ymmärrä. Mitä arveluihin tulee, niin siteeraan Ahti Karjalaista: Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen.

Kuisma vastaa: Kai mulla suht hyvä numero oli, vaikka lauloin ja höpötin myös silloin kun olisi pitänyt olla hiljaa.

Mitäs marko tykkää sellasesta kansanmusiikkiryhmästä ku Finntroll?

Marko vastaa: Tykkään!

Ottaako herra tohtori (siis Marko) pähkinöitä?

Marko vastaa: On se hyvä, että meillä on tämmöinen media olemassa kuin tää Mokoman kysymys-vastaus-palsta, missä kaikki voivat käydä purkamassa syvimpiä tuntojaan. Jatkakaa samaan tapaan, eipä tässä parempaa tekemistä oliskaan kuin vastailla kaiken maalimman älyttömyyksiin.

ootteko te siis SE, siis SE!

Me mikään v*tun pronomini olla.

Jos hankin sakara records paidan, saanko mainostila vuokraa?

Häh. Lopeta se huumeiden käyttö.

missä ne mun ruskeet housut on? ai joo on se jalkapalliki ihan kivaa isolla lekalla?

Joo joo.

Hienoa läskit! Huomenna sitten tampere matalaksi, avoin hauta soimaan ja prkl uran hienoimman keikkanne vedätte kyl jookosta? 😉

Se joka sanoo toista on ite.

Diggaatko Marko tosta SLAYERSISTÄ? Ne on kuulema tulossa Sauna open airiin!! Aiotteko pitää keikka tauon kesän jälkeen vai aiotteko pukata uutta materiaalia tulevalle levylle?

Sie oot niin hauska. Aiomme pitää keikkatauon jonka aikana pukkaamme uutta materiaalia tulevalle levylle.

Onnea pojat huomiselle Saunan keikalle, vaikkei teidän tasoiselle bändille sitä tarttekaa toivottaa. Mokoma on vittu PARAS!

Kiitos. * unohtui.

Onko Klitoristeista kumpikaan koskaan kokeillu pod xt live:ä? Jos olette,niin millaisen tuomion annatte?

Miksi ihmeessä turvautua muovisen laatikkon jäljitelmäsaundiin, jos kerran voi vetää sillä alkuperäisellä soundilla?

Terve teille, eipä tässä kun ajattelin vaan tulla kysymään että mitä pidätte orkestereista YUP ja Absoluuttinen nollapiste? mö tykkään kyllä

Selvä.

kihniö on suolesta. mä en pysty enää kuuntelemaan Mokomaa tämän kauhean tiedon saatuani. Kihniö sucks. heil Parkano

Voi jumpe.

Onko Sakaraan haussa uusia kiinnityksiä vai otatteko rauhallisesti ja katsotta jos joku hyvä tulee eteen? Mieltäni on askarruttanut että miten löysitte mainion Stam1nan? …lähestyivätkö he teitä esim. demolla yms.? Sakaraahan ilmeisesti voi lähettää demoja..?

Stam1nan uraa on seurattu jo vuodesta yksi alkaen. Demoja saa lähetellä.

Mitä mieltä te itse olette laulusta nimeltä Uni saa tulla? Olitteko tyytyväisiä kun se alko soida radiossa vai tuumasitteko että voi vittu olemme tehneet radio poppia? Ei silti onhan se nyt hyvä biisi vaikkei kuitenkaan lähellekkään paras.

Mitä näitä nyt on. Siitä biisistä tuli sellainen.

Mitä luulette että jos tilaan Mokoma paidan (sen Classik -mallin) olisikohan niitä jo tarjolla?? Vai pitkittyykö piinani?

Saattais ollakin.

Mitä mieltä kitaristit on finntrollista?

Ihan hyvä. Kitaristit pitävät kuitenkin enemmän aikuisten janojuomista, kuten vaikkapa Jaloviinasta.

Yhessä kuvassa Markolla oli sixpäkki käres ja jollain keso pystys (en muista oliko teijän vai Stam1nan porukkaan kuuluva)

Sikspäkki sulla on housuissas.

Onko mokoman äijät ikinä kuullu semmosesta tuotoksesta kun PsychoTapu feat.Military? Aikasta lailla mielenkiintoisia versioita esim. lippulausta ja puuha petestä! saako lähettää terkkuja?

Lähetit jo.

hahhah… Tiedättekö minkätakia ruattalaisilla ei oo ikinä ilmaa pyörän renkaas?? Ne ei saa päätä sopimaan pinnojen väliin!! Tilasin mustasiipi paidan ja nyt luulen ainakin olevani pohojammaan kovin jätkä. koittakaa tehdä vastaisuudessakin parasta musiikkia mitä maa päällään kantaa.

Kiitos paljon. Huumorin tekeminen pitäisi kuitenkin jättää ammattilaisille.

Terve. Mitäs ois pojilta odotettavissa Tavastian keikalla ? yhtä kova meno kuin vappuna Nosturissa, jolloin viimeksi teidät näin ? kiitos muuten siitä keikasta, vähän jälkikäteen tosin.

Tule paikalle ja todista. Ainakin alku ja loppu tulee setistä löytymään. Keskikohta and.

Mitä tehdä kun elämä masentaa, vituttaa ja potkii perseelle pientä mokomafanianne?… Tätä tapahtuu hyvin usein… Mikä neuvoksi?…

Sisuunnu ja potki takaisin.

Mitäs ukot? – NO MITÄS KUKOT!? Nauratti koko loppuilta, kun Jyväskylän keskustassa törmättiin.

No mitäs tässä, sanoi Ritariässä. Joko nauraminen loppui?

Saikkonen ja Aalto = Östermalm ja Keinonen

Maailma tarvitsee esikuvia.

mitäs mieltä ootte Godsplaguest?on aikas kovaa kamaa

On on.

Vai PRS:llä se Marko soittelee.Herra Smith antas varmaan mielellään karkkirahaa jos kertosin et mainostit sitä.Onko “moksuista” kukaan Audioslavea menos kattomaan?Ja uppooko yleensäkään?

Nii. Ei kai. Mistä näistä tietää.

Mitä mieltä olette Abortedista? Tuli mieleen, kun ainakin joku bändin jäsenistä on tutustunut teidän tuotantoon.

Janne vastaa: Uusimpansa on vissiin aika hyvä.

Santulle: Kuka se mahtaa olla paras Spice Girlseistä? t. piiripäällikkö

Santtu vastaa: Ginger Spice onpi just paras.

Maailmam brutaaleimmat/raaimmat albumit? Onko Lepsory TOP vitosessa?

Autopsy: Mental Funeral
Napalm Death: From Enslavement to Obliteration
Carcass: Symphonies of Sickness
Death: Scream Bloody Gore
Repulsion: Horrified
Obituary: Slowly We Rot
Deicide: Deicide
Popeda: Kuulat Sekaisin

Ei kai tämä viesti vie turhaan aikaanne?

Ei tietenkään.