Alkaako huimaa kun ”heittää” hevilettiä?

Alkaa.

Miksi Markolla on tendenssi aina laulaa noi Punasen Kukon sanat erilailla ku itse levyllä?

Marko vastaa: Miten mie ne sitten laulan? Mie oon sanottanu tommosen kuutisenkymmentä kipaletta ja lisäksi päässä takoo kaiken maailman Kis kis kippurahäntää ja Kuolevaa Chicagoa, et voihan se väliin vähä väärinki mennä.

“Hienoja tarinoitahan riittää, mutta tunnen itseni kyvyttömäksi pukemaan niitä pop-musiikin muotoon. Isäni kertoi tarinan lapsuudestaan, kun hänen äitinsä kielsi kiroilemasta sillä uhalla, että Jumala heittää kiven kiroajan niskaan. Isäni mietti lapsena suuria kiviä nähdessään, että keitä mahtoikaan niiden kaikkien alla lepäillä. Tätäkään tarinaa en ole kyennyt biisiksi kirjoittamaan.” Onko tarinasta jo biisi tai onko sellaista tulossa?

Marko vastaa: Parhaat tarinat kerrotaan saunan lauteilla, eikä niitä sepitetä lauluiksi.

Kuinka paljon Markon ‘jeesuslasit’ maksoi?

Marko vastaa: Sie taitasit tarvita silmälaseja kyl kipeemmi ku mie. Tai sit sie istut sen silmäs päällä ja tartteet siis monokkelin. Miun lasit on Ray Banin miesten silmälasimallistoa, eikä niitä voi kyl suurin surminkaan ‘jeesuslaseiks’ sanoo.

Makelle: Paljon siulla on cd-levyjä, varmaan hurjasti?

Marko vastaa: Miks just miulla ois paljo levyjä? Ei miul oo ku vajaa kuussataa, toisin ku vaikka Infernon toimittajalla Megalla, jolla on viitisentuhatta levyä ja neki kaikki Acceptin levyjä.

Marko jatka: something inside me. It´s, it´s coming out..

Marko vastaa: Voiko tähän jatkaa muuta kuin SPEMET!?

onko markolla paljon naisia?

Marko vastaa: Ei. Entä itselläsi? Mustikki, Mansikki, Vuokko ja moni muu?

nokun kaikki kyselee et mitä työ tykkäätte mistäkin ni mie kans. eli onko kukaan teistä perehtynyt humppaorkesteriin nimeltä abduktio?

Janne vastaa: Fullsteamin kokoelmalta pari biisiä kuullut, tämän perusteella toiminta on asiallista.

Terve terve. Oli kova meno Tavastialla. Kiitos siitä. Heh, Santtu on 30v, toivottavasti ei kärsi mistään ikä kriisistä. Eihän ? Onnea vaan, vaikka eilen täyttikin jo.

Santtu vastaa: Kiitosta vaan. Ei ole kriisejä miulla ei. Niitä odotellessa.

Tossa etusivulla on Inferno-DVD:stä juuttua niin keskustelupalstalla sanotaan, että aihetta ei löydy

Olivat siirtäneet topicin. No, nyt se on korjattu.

Kerpeleen hienot sivut! ketä suunnitteli? Ketäs on teijän tietokoneiden tietäjä?

Klikkaapa otsikkokuvan Mokoma-logoa, niin viisastut.

Ketä teistä on herkin suuttumaan?

Harvemmin meistä kukaan oikeasti suuttuu, leppoisia hippejä kun olemme. Hektisen vokalistimme mahdollinen kiehahtaminen näkyy ehkä herkimmin ulospäin.

KENELLÄ oli siellä kuvassa keskisormi pystyssä? Siis siinä kuvassa missä seisotte jonkun Linja-auton edessä ja kaljapullot kilisee

Jos tarkoitat päiväkirjassa olevaa Stam1nan ja meidän yhteiskuvaa, niin olisit tietysti voinut kokeilla vanhaa kunnon “lue kuvateksti” -temppua. Mutta ilmeisesti tarkoittamasi haistattelija on Tuomo, joka Mokoman kitaristinakin tunnetaan.

Slayer oli Saunassa täydellinen, työ olitte vielä parempia. Kiitokset keikasta.

Äläs nyt.

Tiiättekö mikä on unipersumin paras albumi? No se on tää Amorphis – Tales from the Thousand Lakes. Kuuluuko vastaväitteitä?

Tales on ilman muuta Suomi-dödön kirkkain klassikko.

Voe voe. Kaikenlaista.

Eipä.

Mitäs mieltä olette Brian Enosta?

Taitaa osata hommansa.

Seisooko?

Yhä harvemmin.

Haunted perkele on kopioinu Liquid Burnsin säkeistön riffin Hiljaisuuden julistajasta, ja se säkeistöä edeltävä osa muistuttaa “vähän” Julistajan introa. Oletteko tätä huomanneet?

Ei olla huomattu, koska eihän nuo ole edes lähellä toisiaan rässiriffien mittapuulla. Aksentit ennen säkeistöä ovat kyllä aika hyvin linjassa. Samat mietteet olleet äijillä molemmin puolen lahtea.

http://www.saunalahti.fi/jesvah/mokoma/ tuolla pari tavastiakuvaa

Tattis.

Hyi helvetti näin viime yönä hirveän painajaisen, siinä mokoma hajosi? Ettehän te o hajoamassa?

Äijät hajoilee vähän väliä, mutta bändi tuntuis pysyvän kasassa.

Oottekos te mokomalaiset kuulleet Kiuasta – on muuten aivan helevetin hyvä pumppu.

Kuultu on, taitavasti vetävät.

Pojat, elekää naurako, vaan kertokaa, jotta mikäs on tuon Avoin Hauta -biisin alkuperäinen nimi? Ku ei millään löydy ainaka niistä DEATH -biiseistä jotka mulla on koneella. Teillä oli muuten oikee meininki Saunassa, oli varmaan Slayerin pojat kateellisia =D… ps, KERRY KING ON KAUNIS MIES \m/

Osta Leprosy, sieltä se löytyy.

kuka on paras laulamaan mokomalaisista?

Hygen Klaus Meine -tulkinta on riipaisevin, Kuisman Mustajärvi-soundi miehekkäin, Santun nuori Nurmio -laulanta humoristisin ja Tuomon Jyrki69-imitaatio matalin. Marko taas on paras Marko Annala.

KKRRRHHÄÄÄÄÄ MIKSI OI MIKSI EN TULLU SAUNOMAAN!!???? Kiroan itseni ja kiellän siinä sivussa. Voi Kyrpä! No Ruisrockiin sitte. Plah.

Nih.

Tekevätkö Mokoman pojat soiton lisäksi muita töitä, vai kykeneekö hevistelyllä maksamaan elämiskustannukset?

4/5 käy oikeissakin töissä.

Sanokaahan pojat teijän suosikkibisit mokomalta

Kumpi on parempaa uus vai vanha (Teijän) musa

Tekijäin mielestä uusin biisi on aina paras. Muutenhan sitä voisi lopetella hommat.

Päätinpä kokeilla mitä tapahtuu kun kahdeksan kuukauden ikäiselle siskontytölle soittaa Mokomaa. Kävi niin, että hän istui stereoitten edessä silmät kiiluen ja taputteli käsiään etenkin Seitsemän sinetin takana -kappaleelle ja päästi välillä innostuneita ööh -huutoja. Oli kyllä jännä kokeilu.

Vastustamme eläin- ja lapsikokeita.

Onko mänteillä tarkotus heittää syksyllä viime vuotiseen tapaan jonkulainen klubi-kierros? Kiitos saunan keikasta, oliha se hienoa!

Pellavarockista alkaa noin puolen vuoden keikkatauko, jonka aikana värkätään toivottavasti levyllinen uutta musiikkia. Tai sitten bailataan Inglesissä.

Mitä teil pyöri päässä (muuta kun naiset) kun teitte Uni saa tulla biisiä?

Marko vastaa: Säveltäjällä ja sanoittajalla pyöri päässä säveliä ja sanoja. Siitä se sitten lähti pikku hiljaa hioutumaan.

Onkos herroilta tulossa uutta materiaalia koska?? Eli koska seuraavan kerran studioon??

Äänitykset aloitellaan näillä näkymin lokakuussa. Mutta kassellaan nyt.

Annala näyttää iha 40-vuotiaalta!

Ja kuulostaa juttujen perusteella 16-vuotiaalta.

Kuinka kauan vielä täytyy?

Riittäähän tätä vielä, tsemiä.

Kumpi on myynyt enemmän Stam1nan ensilevy vai tämän maailman ruhtinaan hovi?

Jälkimmäinen on vielä toistaiseksi edellä.

Herra Hyrkäs teki sillä teijän dvd-hässäkällä varmaan maailman parhaan soittoäänen…. saakohan sitä mistään…?? 🙂

Eivätpä ole operaattorit tuota jakeluun kyselleet. Mikähän siinä ahistaa.

Terveisiä Markolle: Sinä sitten bongasit minut Saunassa Slayerin keikan jälkeen, eikä toisinpäin, heh. Harmi vain että jäi juttutuokio hieman lyhyeksi, mutta pitänee sitten törmäillä jossain muualla joskus. 😛 -Tero p.s. Avoin hauta oli helvetin kova!

Terveiset menivät perille.

Olipa hyvä keikka tuo Tavastian rykäisy vähän pittiä lykkäs siihe eteen, toivottavasti luovuttamani partaterä pääsee käyttöön suihkupeilin edes. Uudet biisit rokkasi kyllä niin paljon että oli pakko keskittyä ihan kuuntelemiseen, kysyisin viellä sitä et oliko sen Hitaamman uuden biisin nimi joku Mustan kuun suru. Kiitos

Pitti pyöri mallikkaasti, ilo sitä oli seurata. Uudempi hituri oli nimeltää Kuu saa valtansa auringolta.

Kiitti taas, oli kivaa!! Pari katteltavaa kuvaa tuolta Saunasta. Ja kermanaama-Santtu! http://www.saunalahti.fi/%7Eapezone/sunflower/

Kiitti.

Kiitos ja kumarrus tuosta eilisestä Tavastian keikasta, oli vallan mainio! Paitsi että pää tuntuu painavan jonku kolme tonnia kun ei sitä pysty pitää pystyssä. perkele. Suomen Teräsbetoni kiittää!

Kiitti itsellenne, jätkillä oli meininki meneillään!

Mitäs jos tulisitte joskus keikkailee tonne Kajjaaniin päin? Ostin teidän DVD:n ja pidin VITUSTI! Toisvottavasti saatte uutta materiaalia ulos pian. Samaa rataa!!

Kajaanissa päin ei taida olla sopivaa soittopaikkaa tai riittävästi kysyntää.

Tiedustelisin vain, että onko teillä tarvetta Sauna Open Airissa otetuille kuville ja voikos niitä teille lähettää? Muutama onnistunut täällä ainakin näyttäisi löytyvän. Kiitoksia kovasta keikasta, oi mäntit!

Kiitti, laita vaan osoitteeseen seittimestari@mokoma.com.

http://www.24.fi/rissy/Mokoma/ Kiitoksia löylyistä!

Olepa hyvä, pientähän tuo.

Moi, Kiitokset aivan MAHTAVASTA Tavastian-keikasta! Mikään ei ole kolahtanut tällä tavalla sitten teinivuosien CMX-fanituksen, olen aivan ekstaasissa! 🙂 Uuudet biisit kuulostivat tosi lupaavilta! Jatkakaa samaan malliin! t. Maria

Mahtipontical!

Ei ollu “Tidingillä” kiltin alla kalsareita? Ilmankos paranteli kankaan laskeutumista lavalla kuvia ottaessaan.. IHQUU!!

Pukeutumismäntti tuntee etiketin.

Saikkosen tissi näky Saunassa!

Eipä meidän keikoilla muita tissejä sitten näykään.

Aivan mahtikeikan veditte Saunassa! Mahto vaan jätkiä ihmetyttää, kun oikein kenkään pyydettiin nimmareita? 😀

Pikkuisen juu.

Mikä vitun Slayer? Nevöhööd. Joku kuppanen autotallibändi, vai?

Joojoo.

Miksi ihmisellä on syvältä kumpuava tarve laittaa kuviansa irc-galleriaan?

Kysy joltain ihmiseltä, jolla on tuollainen syvältä kumpuava tarve.

No vittu! oli kova keikka teillä, mutta ihan liian vaisu. volyymiä pitäisi olla paljon enemmän. eihän sitä kitaran raiskaamista kuule muuten oman huudon alta.. Ostakaa pojat slayeriltä ne muutamat marsut. niin vähän saisi fiilistä. Slayer veti kyl kovaa. Se huoria sisältävä yhtye siinä teidän ja slayerin välissä kyllä puudutti täysin. Vittu! Miksi ette vittu voi soittaa koskaan Nämä kolme ovat yhtä -biisiä? Onko se liian nopea teille?

Kovaa tekstiä. Volyymit oli niin kovalla kuin laki salli. Nämä kolme kyllä osataan jotenkin soittaa, mutta jostain syystä se vaan lähes aina tippuu setistä.

Terve…Kova meno oli saunassa ja sounditkin kohallaan! Näin teijät ekaa kertaa enkä pettynyt. Mites kolahti slayer Markolle?

Kyllähän Sleikka Markolle toimii.