Juhannus lähehestyy oletteko valmiina?

Valmiina kun porkkana.

600 levyä..no ei se ihan vähänen määrä ole. Aika paljon

Se on suhteellista. Marginaaliheville se on hyvä suoritus, Popstars2-voittajille taas ei.

Jos ei Kajjaani käy, tulkaa Sotkamoon!

No ei.

Oletteko kuulleet Suomalaisen metallismusiikin uutta toivoa, orkesteria nimeltä NapalmRS? (www.mikseri.net/NapalmRS) Tällainen musiikki kyllä herkistää mielen ja sydämen.

Lapsi on terve kun se leikkii. Ja eivätpähän ole kaduilla mummojen potkittavana.

Poijjat perkale, aikaslailla tasan kuukauden päästä ilmestyypi Obituaryn Frozen in time! En oo sitten teitin eellislevyn oottanu mitään levyä näin paljon!

Pitääpä tsekata. Yeaaaaaargh!

onko kukaan teistä uskossa?

Uskossa on hyvä elää, sanoi lapamato.

Mulla on kyllä nyt ollut aika huono tuuri teidän keikkojen suhteen tänä vuonna: Tampereen keikka 7.5 meni ohi, kun äitienpäivä osui samalle viikonlopulle (ja äiti asuu Pohjanmaalla). No, ajattelin että näenhän mä sitten teidät Sauna Openissa, mutta toisin kävi: Suomeen-paluuni Italiasta viivästyi vuorokaudella ja missasin täten 1. Sauna-päivän kokonaisuudessaan. Vitutti aika lailla. Uusi yritys olisi tarkoitus ottaa Kalajoen juhannuksessa, toivottavasti tällä kertaa ei tule minkään sortin esteitä, ei taivaallisia tai terveydellisiä (ei ole 100-prosenttinen terveys nimittäin ainakaan vielä…)

Hyvät on tuurit. Nyt vielä vedät Kalajoella kunnon kännit ja sammut ennen keikkamme alkua.

Mä taidan perustaa yhtyeen nimeltä You Bastard. Kappaleita olis Behind The Grave ja Faces To The East

No jopas jotakin.

Kuka sano slayeriä tallibändiksi imeköön homopissiä pillillä!!! no Marko mitä kuluu?

Äitis oli homopissi ku siut sai.

voiko tuomoa verrata alexi laihoon soitto-osaamisen taholta?:D

Tottakai voi. Ei oo vaan kauhean reilua.

Erinomaisen suuri kiitos teille tuotannostanne. Pääsette Slayerin ja Panteran kanssa samalle listalle ja jopa listan kiistattomaan kärkeen. Työ ootte parhaita. Miulla on kaikki Mokoma-levyt (Kiitos että myytte uusintapainoksia keikoilla, nyt kokoelma on kokonainen) ja ne soi koko ajan kotona, töissä, autossa ja puhelimessa. En oo mitään kuunnellu näin täyspuolisesti sitten Far Beyond Drivenin. En nyt viitti alkaa hempeilemään joten se siitä.

Hiljaiseksi vetää. Kiitos.

olipas kova meno tavalla, niskat tuli kipeeks vaikka pipo oli vastapainona 🙂 kieltäkää hyppiminen lavalta keikan aikana, vieressä olleiden neitojen kädet aukesi verille kun urhea stage daivaala rikkoi lasin monitorin vieressä. akku loppui kamerasta, syksyllä kuvakimaraa käydyiltä keikoilta, jos tilaa löytyy jonkun serveriltä. kiitos, taas. t: pipo pieksusta

Sellaista se on hevikeikoilla parhaimmillaan.

Onko mukavaa?

vituttaako?

Joo.

Olen erittäin tyytyväinen tilaamiini Mokoma-varusteisiin ja vaatteisiin! Myyttekö romppeitanne Ruisrockissa? Siellä sitte moshataa ja lujaa!

Kiitos kannustuksesta. Ruisrockissakin pitäisi olla paitoja saatavilla.

Se on sitten hieman yli viikko Saunan keikasta.Ensimmäistä kertaa Mokoman näin enkä pettynyt,tattista

Ollos hyvä.

Mitäs tuo Vade Retro, Satana tarkoittaa vai onko se jotain ”Teijän outoa lokiikkaa’?

Se on Markon itse keksimää kieltä, vähän samanlaista kuin J.R.R. Tolkienin keksimä haltiakieli. Se tarkoitta että “se joka pierua pidätää, tekee muutakin vilppiä”.

Kun yritin tuota Haudan Takaa- Musa videota lataa niin siinä on jotain hämminkiä, tarkastakaa

Vanhat uutiset, vanhat linkit. Käypä kaupasta Inferno DVD niin saat Haudan takaa -videon lisäksi pari muutakin musiikkikuvaelmaa.

mistäpäin suomea nuita kilttejä saa – jos ylipäätänsä mistään. oisitta äijät tullu rovaniemirokkiinkin lauteet lämmittämään, orpo on vestari ilman teitä. aina ei voi voittaa, täytyypi ite raahata tää ruho ouluun. rock!

Ei niitä taida oiken saadakkaan. Jarski osti omansa Rotterdamista.

Te ootte tehneet 45 biisiä, jos jotain kiinnostaa. Jumalan siunausta teille

Ollaan tehty enemmnkin, mutta suurinpiirtein noin monta biisiä olemme julkaisseet.

Onko koskaan käynyt niin kun ”heilutatte hiuksianne” niin joku kaatuu?

Läheltä piti -tilanteita on ollut, mutta itse akti on tainnut jäädä suorittamatta.

Kestikö kauan oppia kävellä puujaloilla kattoen tota Rajapyykki- videota?

Miten niin oppia? Aikamoista kaatuilua se oli. Ja se parista metristä kaatuilu on muuten melko hurjaa puuhaa kitara kädessä.

Aika hulluja saa olla tyypit ku kiljuu kovemmin ku te soititte

Hullujahan ne ovat, perkeleet.

Mulla oo mitään kysyttävää, kehuisin vaan teijän bändiä, ollaan kovia diggareita mun 6- vuotiaan pojan kanssa, nähtiin teidät ekan kerran vuos sitte ruisrockissa ja tänä vuon oltais taas tulos, tsemiä. Love J.

Tervetuloa vaan!

mitä meinaatte soittaa ruisrockissa?

Kitaraa, bassoa ja rumpuja.

Mitäs tykkäätte tatskoista?

Marko, Janne ja Santtu taitaa tykätä. Kuisma ja Tuomo ei.

Mitä mieltä olette Rotten Soundista ja Nasumista? Mun mielestä ne on aivan helvetin hyviä bändejä

Niin meidänkin mielestämme.

Tulisitteko pojat saunomaan jos hankkisin teille mökin Wanaja-festivaalin jälkeen? Kaljaa soittajille ja batteryä solistille. Mitä mieltä olette asiasta? Vai tyydyttekö vain antamaan nimikirjoituksenne? No kattellaan siel sit. Marko kuulemma puhuit kaverini kanssa Saunassa takahuoneessa. Hän oli kuulemma vartioimassa jotain bänditiloja siellä. Ruma kalju kaveri. No eipä kummempia mutta päätinpä kertoa tällaisen jutun sitten. Kassellaan.

Ei ehditä, kiitos vaan kutsusta.

Mikä on mokomalaisten “noloin” tapaus, mikä levyhyllystä löytyy?

Mahdottoman vaikea kysymys. Seuraava.

Kai vihaatte Roctumia?

Jaa mää vai?

Odotan innolla että Tanssisali Lutakko saadaan nopeasti kuntoon, ja tehän tulette sinne sitten heti ensimmäisten joukossa eikö vain? No ette tietenkään tule, vaan alatte värkkäämään uutta levyä, niinhän työ teette! Mutta mitä kaikkea mahtaakaan tapahtua keikkabussissanne? Lyön vetoa että mitä meille kerrotaan on vain pieni murto-osa kaikesta hauskasta. Lutakossa sitten tavataan, oli muuten 22.4. sen verran hauskaa että pakko ottaa revanssi!

Käy Mokoman keikkaa odottaessa katsomassa 30.9. Massikka ja Sm3tana. Myökin tullaan kyllä heti kun kiireiltämme joudetaan. Kotamäen Mikko kehui minkä halipussailultaan ehti, että siitä tulee rempan jälkeen hieno. Ja mitä keikkabussitouhuihin tulee, niin saattaisit yllättyä kuinka tylsää se touhu on. Tai no, riippuu vähän reissusta.

Hohhoijaa! Mitähän sitä tekisi tänään?

Keittele kahvit ja lue aamun lehdet. Kyllä se siitä sitten lähtee sujumaan.

Marko: aiotko laulaa Nummirockissa Viikatteen kanssa sen kipaleen Viikatteen uudelta albumilta

Marko vastaa: Kassellaa…

Harrastaako joku mokomasta tietokoneellapelaamista?

Eipä juuri. Ei oo aikaa.

Mikä on paras Juhannusfestari mielestänne?

Jaa-a. Jos sais Raumanmeren bäkkäricateringin Nummirockiin niin oltais aika lähellä.

Tuleehan teiltä taas kesästä sit tollanen tyyliin “Kesä on hullu 2004” tapanen kuvakimara, johon on mukava palata syksyn synkkinä iltoina jolloin työ pidätte taukoa keikoista..

Heh, tän viestin jälkeen sellainen on viimeistään pakko tehdä.

Puhutaanpa hammas hoidosta. 1.Monta reikää herroilla oli kun viimeksi kävitte tarkastuksessa? 2. Ketkä bändistä kiskoo norttia??? 3.Mikä on paras auto merkki??4. Kuinka suuressa promilli humalassa saa/kannattaa levy tehä? 5.Kenet olette voittaneet kädenväännössä.? 6.Mikä on paras urheilu laji.?7Kuka voittaa F1 mm. Tänä vuonna.? 8.Paljon työnnätte kuulaa.? 9.uka on paras hanuristi.10. Kuka voitti jalkapallon suomen mestaruuden 79? 11.Minkä väriset pelipaidat voittaja joukkueella oli? Näin! ————————————- Kysely! rehellisyyttä!

1. Zeitzemen kertaa zeitzemen. 2. Santtu ja Miitri on pahimmat. Jallu ja Kuisma välillä vähän kaljapäissään tsupsauttelee. 3. Scania 4. Suosittelemme veren alkoholipitoisuudeksi 0.00 promillea. 5. Ei juuri ketään. Ehkä Tik Takille pärjättäis nippa nappa. 6. Jääkiekko. 7. Tiago Montero saattaa yllättää. Sai kuitenkin ekan palkintopallisijoituksenkin viime sunnintaina. 8. Hyvin vähän, tuskin koskaan. 9. Severi Suhonen. 10. OPS 11. Pakko arvata. Siniset?

Paljon teidän paku syö sadalle kilsalle??? Voitteko luvata tulevanne ens vuona Rollo Rockiin… Perskeles kun sauna meni sivu suun 🙁

Paku imee 10l/100km, bussi ainakin tuplat. Ei voida luvata, sori.

Mistä juontaa juurensa se, että toinen kitaristi soittaa 7-kielisellä kitaralla? Ja käytetäänkö sitä seitsemättä(A)kieltä paljonkin?

Koska Meshuggahkin soitti. Ja kyllä, sitä A-kieltä myös käytetään.

Niin mites mäntit, kun puhuitte ennen Saunaa että ei kukaan uskalla kuitenkaan mennä tapaamaan Slayerin ukkoja. Mutta näin vissiin kuitenkin kävi. Vaihdoitteko sanoja, kommentoivatko pojat keikkaanne?

Varovaiset kiitokset kaikesta käytiin sanomassa. Slayer ei kommentoinut keikkaa, mutta teknikkonsa tuntuivat diiggailevan sitäkin enemmän.

No, kun nyt kerta kysyt, niin vastataan sitten. Marko, laulat Punaisessa kukossa näin: “Koko tienoo savuaa, kaikki noen peittämää…” vaikka se meneekin toisinpäin itse levyllä. Tämä havaittu kaksi kertaaa livenä + dvd. Mutta eipä tuo haittaa.

Ok. Kyllä sitä omia tekstejään saa laulaa väärin.

Tuomo, pysyykö se sun “espi” vireessä kun nää nakkelet sitä ympäri lavaa? Ajattelin vaan, kun tuo mun kepukka menee epävireeseen jos se vähänkään kolahtaa johonkin.

Pysyy. Tuomo on nyt saanut rasitustestin päätökseen, ja Viper on todettu kestäväksi ja luotettavaksi soittimeksi. Mitä nyt vähän maalit ovat lennelleet sinne & tänne.

muutama kyssäri tässä…marko: ootko ikinä aatellu englannin kielellä tehä sanoitukset nii voisitte menestyä ulkomaillakin, jollain mokoman tyylisellä engallin vastineella esim bastard? santtu: kuinka pitkä letti sulla on ollu ku oot laittanu noi rastat? on meinaa aika kaua himoinnu tommosii rastoi. hyrkäs: onko uudelle levylle ilmestynyt tuplapasari vai onko ne aina olleet? santulle toinen: miten saat noi helvetin hienot särisevät bassosaundit, mikä säristin siulla on? ja siinä olikin sitten kaikki, hyvää makkara kesää pojille 🙂

Marko vastaa: Ku ei ossaa ku karjalaa ja sitäki älämölösti.

Santtu vastaa:Ei niitä takkuja ole mitenkään laitettu. Tein jokunen vuosi sitten periaatepäätöksen etten harjaa enää hiuksiani. Tulos on tässä. Miun livebassosoundin tekeminen kotioloissa on vähän vaikeaa. Toisessa bassokanavassa on Sansampin linjasoundi, jossa on jonkin verran säröä ja toisessa EBS:n Multidrivellä höystetty EBS nupin linjasoundi ,jossa myös jonkin verran säröä. Eli omaa basso-PA:ta hankintaan vaan.

Jannella on ollut tuplaspedu aikojen alusta asti, ja sen käyttö on lisääntynyt Mokoma-biiseissä pikkuhiljaa. Jopa siinä määrin, että mies meinaa siirtyä tuplasettiin tässä lähitulevaisuudessa.

Senkin mokoma!!!!!!!!!!!!!!!

Ihi-hii.

Onko Mokoman äijien korviin kantautunut, että sunnuntain (12.6) Aamulehdessä olleessa v. 1918 syntyneen miehen kuolinilmoituksessa oli pätkä ‘Uni saa tulla’ -biisin lyriikkaa. Näppäsin kuvan ilmoituksesta ja asetin sen hieman sensuroituna tuonne: http://tinyurl.com/df8u2 . PS. Voitteko vaikka ottaa tuon kuvan palvelimellenne ja muuttaa tuon osoitteen, jos tämän kysymyksen julkaisette sivuillanne. Kiitoksia ja rock on! 🙂

Hurjaa jos näin on.

1. Mitä mieltä kuisma on misfitsistä? 2. Mitä mieltä Marko on thyranesta? 3. Mitä mieltä Tuomo on tisseistä? 4. Mitä mieltä santtu on Mokomasta? 5. Mitä mieltä hyrkäs on Mr hygestä? Olenko mielestänne sekaisin?

Olet.