Onko Joutsenon pojat jo käyneet testaamassa Hinkanrannan savusaunan?

Tuomo vastaa: Ainoastaan normisauna on tullut muutamaan kertaan testattua, savusaunan olemassaolosta en edes ollut tietoinen. Pitääpä kokeilla joskus.

Joko on vaot kuivina? Tapahtumasta on epäselviä kuvia joissa selvyydestä ei ainakaan ole mitään tietoa. Hauskaa oli. -Masa

Tarkoitat ilmeisesti persvakoja, joihin kaadoit kaljaa Nummirockissa? Hauskaa oli.

Kiitos aivan mahtavasta keikasta nummirockissa!!!! Ainut huono puoli keikassa oli se, että olitte vihreällä lavalla…sen äänentoisto oli ihan per***stä. Joka tapauksessa keikka oli aivan mahtava!!! Fiilis on hyvä ja niskat on ihan jumissa. Ääntäkään ei tahdo oikein lähteä (tuli niin paljon huudettua). Nähdään sitten kuopion rockissa..samoissa tunnelmissa. Yritämme tällä kerralla etsiä teidät käsiimme…ois nimittäin ihan kiva päästä vähän juttelemaan (eikä nimmaritkaa ois pahitteeks). Hyvää kesän jatkoa rakkaille mokoman pojille <3:llä kuopion tytöt

Kiitos Nummirockista !!! Kuopiorockissa nähdäään…!!! Ja Kuisma(Otto ei pano)!! ja ilmotelkaahan kun niitä mokoman kauluspaitoja tulee myyntiin !!! Kiitos.

Kiitos itsellenne, Otto ja tytöt.

Mikä ois Mokomalaisten mielestä kaikkien aikojen paras biisi??

Slayer: Raining Blood

siitä Hyrkäs-soittoäänestä: ei siinä mikää ahistanu, päinvastoin.. 🙂 rockcockissa nähhää…. :))

Ihanaa.

Mitäs pidätte Black Sabbathista? Voiko teidät pongata Hartwall Areenalta 5.7?

Meinaakos pojat mennä jaffa areenalle katsomaan maidenia tai sabbathia?

Tuskin.

Hemmetti, ku ei ollut kuvaa kun Santun naamalle se kermamälli täällättiin

Joo, se jäi dokumentoimatta. Mutta otetaan joskus uusiksi.

tE OLETTE HYVÄ BÄNDI!!!

Ite olette.

Eikö sen Avoimen haudan voisi vetää jo levylle vaikka bonuksen muodossa?

Niinpä.

Kiitoksia Kalajoen juhannuskeikasta… Loistavaa, kuten aina teidän keikoillanne, uudet biisit toimivat. Ja kyllä se nimmari nyt komistaa sotilaspassia, kiitoksia vain Marko. Järjestyksenvalvojat ovat ilkeitä sikoja.

Kiitoksia Kalajoen keikasta!! Uudet biisit potkii perseelle kyllä helvetin lujaa. Sudet ihmisten vaatteissakin oli mahtunu settiin, mikä oli myös hienoa.

Kiitti paljon mahtavasta kalajoen keikasta!! oli mahtava tunnelma ja esititte kaikki kappaleet mitkä halusinki kuulla. Kiitos!!

Olkaatten hyvei.

Olitko Marko ihan tippa linssissä kun lämmittelitte Slayeriä ja eikö joku teistä vois opettaa Hynyselle uusia kikkoja kun alkaa vähän tympiä ne sen kuviot.

Marko vastaa: Tippaa puski joka aukosta, oli sen verran hurja kokemus. Jouni on hyvä siinä mitä tekee, ja parempi riffi hallussa kuin kymmenen treenaamatta.

Viittaako Mene ja Tiedä- biisi Amerikan George Bushiin?

Marko vastaa: Sinustako viittaa? Kai se sitten viittaa. Kirjoittaja ei ajatellut sitä aivan noin.

marko: ei kai pahemmin sattunut rajapyykki-videon lopun kaatumisessasi?

Miellyttääkö Bad Religion mokomalaisten musiikkimakua?

90-luvun alun tuotanto miellyttää ihan pikkuisen.

Morjens. Mitä reittiä saapi ottamani Mokoma-kuvat (Nummirock 2005) perille ja julkaistavaksi jos joku niistä kelpaisi julkaistavaksi?

seittimestari(a)mokoma.com

Hyvää Juhannusta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiitos.

Menitte Prkle poistamaan sen Haudan Takaa- videon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(voi ottaa pari huutomerkkiä pois) Kerpele!!!!!!!!

Aika hidas sytytys. Eihän siitä ole vasta kun puoli vuotta.

Aria Pro XX on paras hevikeppi…

Ok.

Noh, selvisittekö juhannuksesta ehjin nahoin?

Juu. Väsyneinä mutta onnellisina.

—————————————————————————————- Mie vaan testailen montako viivaa mahtuu yhelle riville. Montako? Oikeinvastanneiden kesken arvotaan 10 pistettä ja papukaijamerkki!

Mahtavaa. Niitä mahtuu 88.

Kiva orkesteri teillä noin muuten mutta jos kännissä erehtyy sanomaan sanan tai pari, niin Heilimo tulee heti avautumaan… eipä siinä, kai ne känni ääliöt alkaa pidemmän päälle sylettämään ketä tahansa.

Sellainen ol’ Heilimo (lauletaan Mikko Alatalon äänellä Puuhamaan tunnusbiisin mukaan)

ettekös te myyneet hihamerkkejäkin jossain välissä? on tossa takissa jo misfits ja finntroll ja pitäisi saada lisää, ja te olette tehneet minusta hevarin, että kiitos vaan vanhusten haukkumisista ja naisten vähennyksestä 😀

Hehe. No sori.

Soiko Children of Bodom? Entä Sepultura?

Soi tokkiinsa.

sori Marko?!!

Sori oli housuissas kun siut sait.

onko missään Mokoman basso tabulatuureja

Me not know.

nyt ois taas yksi mokoma vuosi takana päin. keikkojen timellys päättyyy (tulihan verta,hikeä,kyyneleitä ja rahaa teihin kulutettua). nyt matka alkaa nummirockiin.. hyvää juhannusta mokoman pojille. toivottavasti vedätte vuoden parhaan keikan nummessa -tytöt kuopiosta-

Mokoma vuosi vai Mokoma vuosi? Eli jotain on alkanut heinäkuussa 2004.. Ääh, ei jaksa vuntsia. Kiitos, kai.

Tere…Onko Ruisrokissa odotettavissa samanlaista vai jopa parempaa tykitystä ku viime vuonna. Ootte ylivoimasesti ykkösbändi siä. Uutta tuotantoa odottelen

Omaa hiihtoa lähdetään hiihtämään, ja yritetään saada rentoutta tekemiseen. Soitetaan biisi kerrallaan ja katsotaan mihin se riittää.

It`s a perfect day to…?

Torstai? Jaa. Eikös se ole englanniksi Thu.

Onko tuo Kuisman V mallinen ESP ihan standardi vai kenties custom shop?Mitkä emg:t siinä on?

Kuisma vastaa: Tavallaan. Se on hyllymalli V-Standard, johon on tehtaalla laitettu aktiivielektroniikka (EMG-81/85).

Hyvvee kessää Mokomille! Hyvä meininki!

No on!

Onko mustat M-kokoiset girlie-paidat loppuneet kokonaan, eikö niitä saa enää mistään? Mikäs tuo tuommoinen Kukko-girliepaita Airon sivuilla on, ja miksi on noin kallis?

Mallit ja koot on välillä tilapäisesti loppu ja välillä tilapäisesti saatavilla. Lisäksi pidätämme oikeuden aloittaa tai poistaa mallistoja mielivaltaisesti. Yritäppä nyt siinä ostella jotain.

Ite lisään vielä vettä myllyyn sen verran, että kuuluu Marko sillointällöin laulavan Kukon myös sanoilla “vie kukolta laulu ja kaula katkeaa”, mutta tämän muutoksen ymmärrän kyllä minäkin. Vetäkääpäs ny Nummes sitte oikein raaka setti +se Lupaus, jota jo pyytelin. Tulee meinaan jussina vastaan sellainen inha rajapyykki kuin 18wee! Miks vaan soitatte niin aikasi?

Miitri väittää että Lupaus kuulostaa meidän soittamana ihan paskalta. Että vedä ite.