Moi! Mieltäni on askarruttanut, että miksi dvd:n audioraitoina toimivat Uusi Aatami, uusi Eevan ohella juuri Lupaus ja Haudan takaa? Varsinkin kuin jälkimmäinen näistä on jo Dipolin live-osuudessa. Ei kyseisissä kipaleissa mitään vikaa ole, kunhan vain mietiskelin asiaa… Wanaja-festivaalia odotellessa!

Dipolin keikka näyttää hyvältä, mutta soitto tökkii. Bar68:n otoksessa taas soitto kulkee paremmin ja se päätyi lätylle audioraitana.

Tosi “ihana keikka” tuolla Nummirockissa. Ja Marko-sedän partakin oli niin kivasti. Vahinko että sää oli mitä oli. Kalpeiden hevareiden tämä viikko meneekin palovammoista paranemisessa.

Sellaista se on pohjolan menninkäisten elämä.

tuo rangaistuspokerihan kuulostaa mukavalta touhulta! selventäkääs vielä, että millä maalla tulee minkäkinlaatuinen rangaistus?

Ruudulla vedetään korttipakan kantilla rystysille, ristillä raavitaan pakalla käsivarsi vereslihalle ja padalla siis annetaan litsarit. Hertalla saa vapautuksen rangaistuksesta. Nerokasta

Ei mulla kysyttävää oo…mutta vähän vituttaa kun missasin Mokoman Nummessa omista kiireistä johtuen,no Pellavassa sitten,prkl!Kuismalle kiitokset juttutuokiosta!Stone jyrää!

Pellavassa sit paremmalla onnella.

Ostin Mokoma-paidan!

Loistavaa!!!11!!!!!!

mitä aattelitte soittaa Qstockissa? moon tulos sinne.. olin viime kesänä pihtiputaalla kattomas teitä ja kotitalouskoulua

Eiköhän soiteta vähä rässii.

Kuka teistä on (kännissä) kovin poika harrastamaan homoeroottista irstailua?

Kuka on Mokoma-orkesterin suurin viina sieppo?.. Veikkaisin jopaa kumpaa kitaristeista.

Kaikki muut paitsi Marko.

Hyge! Saitko “Merviltä” muuta ku sen yhteiskuvan?

Janne vastaa: Huudot.

Tässä tulee nyt jokaiselle erikseen. Marko: Valehtelematta olet suomen parhaita laulajia ja Nummessa oman keikkanne lisäksi kävit myös Viikatteen keikalla laulamassa. En voi muuta kuin kiittää loistavista teksteistä ja mahtavasta lava-karismasta jonka omaat. Kuisma: Mahtavasti vedit nummessa ja uus kitara on todella hieno! Ja myös pahaa verta on todella hieno biisi! Olit sitte myöhemmin illalla mukavaa seuraa siellä rannalla “polvisukkinesi” ja kiitos myös siitä viinistä 🙂 Tuomo: Loistavasti vedit nummessa ja varsinkin pahaa verta kappaleen alku-riffi nosti karvat pystyyn. Oli kans sun kans hauska jutella siellä rannalla. varsinkin se “kaikenlainen hifistelyhän on just se meidän juttu” laitto naurattamaan 🙂 Janne: Mahtavasti vedit sinäkin Nummessa, vaikka joku olikin sössinyt biisi-listan jotenkin ;P Kiitos myös niistä mokoman ja sakara-recordsin paidoista, vaikka niitä ei l-kokoisina löytynytkää.. mie oon “tzeksi symbaali” kun ne on päällä 😉 Santtu: Hienoa sooloilua nummessa biisien välissä 😉 ja hienosti vedit muutenkin! Kiva Jutustella siunkin kanssa siellä rannassa. Se tuli varmasti selväksi että Macheten levy ostetaan 3.8 ja että tupakkia mukaan seuraavalla kerralla.. 🙂 Ja kiitos ku neuvoit toiselle kitaristi-basistille kuinka se viini-hässäkkä oikein toimii 😀 Ei kehannu teiltä nimmareita pyytää, mutta mulle jäi tästä nummesta sellaiset muistot, että ne kyllä korvaa ihan kaiken. Saattaa vaikuttaa perseen nuolemiselta nämä miun kommentit mutta ei ne ole sitä 😀 Te vaan ootte niin loistava kokonaisuus että sitä ei voi sanoin kuvata. Voin vain sanoa kiitos aivan kaikesta. T: Tosifani vähän niinku w#ttu ikuisesti:)

Kiitos.

Pitääkö aina sanoissa olla jotain sanomaa ja järkeä? Eikös se riitä, että ne rimmaa ja ne lauletaan helvetin kovaa? En mää ainakaan oo koskaan miettiny mokoman biisien sanojen merkitystä ja jos miettisin niin tuskin niistä saisin selvää enempää kuin eläin sipsistä. Se riittä kun biisissä on H.E.L.L vetin kova meisinki! Alkaako teidän tuotteiden paitojen, levyjen ja DVD kans kesäale? – 50% kaikki?!

Pitäähän taiteilijan vuodattaa sydänvertaan. Mitäs taitelija sitten tekisi jos ei vuodattaisi, häh? Paita-alea ei tule. Varasto myydään loppuun täydellä hinnalla, ja sen jälkeen “keräilykappaleista” veloitetaan kolminkertainen hinta.

miten voi olla kun katoin kuvia nuista vaatteista, niin t-paita (punainen kukko painatus edessä) maksaa 15€ ja airon musiikissa lukee 20€??? vai laskeeko ne siellä silleen että +5€ eli toimituskulut siihen samaan syssyyn?

Hinnasto korjattu. Eli paita kustantaa keikoilla 15e, kaupoissa 20e.

Otteita Aku Ankasta; Mokoma pääsi yllättämään, Mokomia ei kuulu eikä näy. Ei tässä näin pitänyt käydä

Roope: Rahantuloa ei voi estää.
Karhukopla: Eikä Karhukoplan liioin.

Tuhlaan tällä viestillä tahallani aikaanne. hahhaa

Tällä palstalla tuhlataan kaikkien teidän ja meidän aikaa.

olen tyytyväinen teihin

No mutta eihän se käy.

Onks kenllekkää tullu mieleen jotain tämmöstä ajatusta Markosta; “Voi vittujen kevät sil taitaa olla kuukautiset ku noin kovin rähjää ja on niin kova pomo, Perkele”? Teille on varmaan kyllä tälläisiä ajatuksia tullut: “voi vittujen perkele ku ne kysyy taas tyhmiä”

Miehillä on paskikset. Kun tulet vanhemmaksi niin ymmärrät eron.

Mikste vastaatte sarkastisesti kysymyksiin?

Se on mielestämme hauskaa. Mikä sinun mielestäsi on hauskaa?

Mitäs sanotte, jos alan haukkua teijän äitejä? No, ei vaiskaa. Soittakaa sitte Ruisrockissa kunnolla, en mie turhasta maksa!

Alamme itkemään. Ja mitä soittohommiin tulee, niin lähdemme taas hiihtämään omaa hiihtoa, ja katsotaan mihin se riittää.

Heh, mä oon piirtäny pilakuvia Markosta. Siis semmosia missä se tappelee partakoneita vastaan

Ihanaa. Kevensikö osastolääkäri kenties lääkitystäsi?

Miksi olette tehneet “kevyempiä” biisejä väliin?

Että raskaampi kuulostaisi raskaammalta.

Oih. Tuomo on ihan liian söpö. Ja sen velikin menettelee.

Kyllä siellä Saikkosten kartanolla nyt ollaan ylpeitä jälkikasvusta.

“Marko Annala oli taivaanportilla. Pyhä pietari katsoi tulokasta, joka kovasti muistutti muuten Pietarin nuorempaa painosta. Hetken toistensa tuijottelun jälkeen Pietari päätti vetää vanhan ässän hihasta ja heitti Markolle : “Ei tänne hevillä pääse!” “Mie soitankii rässiä…”, Marko-poika yritti. Ja sit ne pisti pitin pystyy ja karvaa oli ilmassa!!!!” Otettu muusikoiden.net:in keskustelupalstalta, aiheena THV.[Tyhmät, Huonot Vitsit]

Loppuhuipennusta odotellessa.

Nyt pittää ihan kysästä, kun pisti ihmettelemään, kun tuolla arkistojen helmissä herra hyrkkäällä on “Lemin Erävä” t-paita päällänsä. Mitä?? Onko Hyrkkäällä jonniinmoinen partiotausta vai mistä mies on tommosen paijan itellesä hankkinu?!

Janne vastaa: Partiotaustapa hyvinnii… Väsäilin pentuna Lemin nuorisotalolla tulitikkumökkejä ja pannunalusia, sen hurjemmaksi eivät partiohommat sitten menneetkään.

Onko mahdollisuutta saada paitaa, jossa olisi printtinä tuo (tämän maailman ruhtinaan hovi) levyn kansikuva?

Niitä on tuolla bussin takakontissa vielä jokunen jäljellä. Tule keikoille, niin mahdollisuutesi paranevat.

Todella uskomattoman tärkeää asiaa Qstockista: Sanokaapa Stam1nan poijille, että pysyvät aikataulussaan ja te voisitte hieman myöhästyä, sillä järjestäjät olivat saanet älynväläyksen pistää teidät ja stam1nan sen verran päällekkäin, että stam1nan viimeinen 15 minuuttia menee teidän alun päälle. Tämä ei sitte ole pyyntö, vaan määräys.

Juu, tuollaista huhua on kuultu. Erikoisratkaisu.

Helou! Pakko kiittää teitä Kalajoen juhannuskeikastanne. Eka kerta kun olin teidän keikalla ja oli kyllä aivan mieletöntä! Että kiitos teille ja onneksi olkoon, olette saaneet uuden fanin! 🙂 Hyviä kesän jatkoja koko porukalle ja toivottavasti vielä nähdään.

Kiitos itsellesi.

Onko vielä mitään tietoa että voisitteko kenties tulla vuoden 2006 Tuska-Festareille?

Mahdotonta sanoa.

Oletteko ajatellet laittaa päiväkirjaan sen setin mitä siellä soititte? Ja kysyn kuinka paljon se esiintymisaika on Ruisrockissa ja kuinka monta kappaletta ehitte soittaa?

Häh? Ei me etukäteen tuollaisia murehdita. Sitäpaitsi asiaan ei voi vaikuttaa, joten turhaahan se olisi.

Soittakaa Paranoid!

Soitettiin jo. Kuulosti paskalta.

Kusisihisipississä

Hauska.

Mitäs sanotte jos Stam1na syrjäyttää teidät Sakarassa? Mahtonta se kyllä on, mutta aika järkevä ajatus toi Sakara ku tehän saatte nyt kaiken rahan ittellenne

Jep. Ala-astelogiikkaa parhaimmillaan.

Kalajoella oli kunnon meno, kiitos. Saatiinhan sitä moshpitti pystyyn vaikka vähän hakusessa oli aluksi.

Joo, kivaa oli ja hyvin meni. Teillä and.

Vaikka oli RMJ:n päälavan saundit naurettavan hiljaiset, niin kyllä veditte vitun hyvin ja yleisöllä oli hauskaa.. Kiitos Mokoma! Harmittamaan jäi kun en löytäny poikia keikan jälkeen, olisi ruhtinaan kannet ollu nimmareita vailla. No Ruisrockissa sitte!

Jeh. Rukiissa uusiksi.

Marko! Pystyykö james hetfield laulamaan sut suohon?

Marko vastaa: No ei tee Jamesilta kyllä tiukkaakaan.

Mikä on laulajanne taiteilijanimi.

Kyllä se useimmiten on “Marski” tai “Herra Taiteilija”.

Onkos pojat ehtiny tutustumaan soilworkin stabbing the drama uutuuslevyyn? On muuten hyvää musaa!

Ei oo vielä ehditty. Kai se laadukasta paskaa taas on.

Mites onko poikia odotettavissa Nivalaan Tuiskulaan. Oli tuolla Kalajoella sen verran kova meno teijän keikalla et niskakipu voitti krapulan. oisko kannattanu jäähä lavan eteen keikan jälkeen

Vaikea sanoa. Vaikea sanoa.

Käykäähän kuuntelemassa death metal -bändi Thy Legacyn biisi Vile Crematory. Mokoma on kuulemma säveltänyt kenties vahingossa yhden saman riffin siitä uuteen Pahaa Verta -biisiinsä. www.mikseri.net/thylegacy

Ei ihan, mutta samalla seinällä kuitenkin. Ei voi kyllä kumpaakaan leiriä syyttää neroudesta. On meinaan sen verran urpoista riffeistä kyse.

Kuinka pitkän setin ehditte soittaa tampereen pakkahuoneella 16.7?

Me not know.

Mistä saa ostettua ton Inferno DVD:n? ON PAKKO SAADA!!!

Hyvin varustetuista levykaupoista?

Avoin hauta lyriikat? Mistä? Milloin? PS. Screw Schuldinerin perikunta…

Luultavasti ei koskaan.

Tuli tässä valon juhlan kynnyksellä hankittua viimeisin pitkäsoittonne. Sitä oli kiva kuunnella mökillä meren äärellä, tasapainotti mukavasti sitä ahdistavaa rauhaa, luonnon harmoniaa, tuulen tuiverrusta ja linnunlaulua. Aika jätte kivat soundit ja syvältä riipivät sanotukset. Ja se Nummen keikka oli tiukka, terveisin pikkusiskoni.

Heh. Se on kyllä v*ttumaista kun hiljaisuus alkaa ahdistamaan. Silloin pitää mennä itseensä.

Hyrkäs! älä siirry tuplasettii! yhen bassarin setit on siistimpiä!!

Janne vastaa: Taitaapi olla myöhäistä pyristellä kun kakkaa on jo housussa.

Mitäs mieltä ootte onko kotiteollisuudesta teille haastajaksi mun mielest ei. Ainaki Marko Annala laulaa paremmin ku Jouni Hynynen.

Huoh.