Painakaa ny Tampereelle joskus talven saapuessa jonkinmoine yllärikeikka, että ei iske Mokoma vierotusoireet pitkän talven aikana.

koskas se mokoma valuu taas tänne turkkuseen? oli nii perkeleen hyvä keikka ruisrääkis.. sitä jäi oikee kaipaamaan. tulkaa poijat takasi!! T: riil fani

Jäättekö syksyllä keikkatauolle, vai oisko toiveissa saada teidät vielä RockCockin jälkeenkin Kuopioon? Edes joskus 😀

Keikkatauko alkaa Pellavarockin jälkeen. Tiedoitamme sitten syksyllä mitä tapahtuu ja milloin tapahtuu.

miks te ette käytä alexi laihon singnature skittaa sekin on esp?

Siks.

Paljon kiitoksia hyvästä vedosta Ilosaarirockissa. Pakko sanoa että oli kunnolla meininkiä ku olin parin kaverin kans siin eturivissä tukanreuhkaa pyörittämässä. Lähti Sunnuntaipäivä käyntiin kyllä oikee jämäkästi! Meininkiä vaan parans ku järkkäri jossain vaiheessa ruiskutti vettä suoraan päin pärstää, enkä voi muuta sanoa että ainoa vika keikassa oli se et kesti vain vaivaisen tunnin (toisaalta pitempi aikainen mossaus ois ainakin allekirjottaneelta tiputtanu pään harteilta – sen verran oli kaalinkannattimet jumissa ettei erään ruotsalaispumpun aikana riehuminen enää onnistunu!) “Kuu saa valtansa auringolta” tuntui toimivan tosi hyvin ja se nopeampikin (Onko sen nimi “Pahan valtaan”?) rokkasi. Voiko olla enää mitään mukavempaa kuin kävellä pois keikalta kun niska on maitohapoilla, vaatteet läpimärkinä ja artikulaatio kuulostaa Dave Mustaine-imitaatiolta. Iso kiitos! nähään taas ens kesänä! – Jarkko P.S. Kuinka monessa biisis “Haudan takaa”-kappaleen lisäks Hyrkäs tarvii tuota toista basaria? Tyylikäs se ainakin on.

Kiitos. Uudet kappaleet olivat “Kuu saa valtansa auringolta” sekä “Pahaa verta”. Ja kyllä se Janne niitä tuplia polkee kaikissa biiseissä. Toisissa enempi, toisissa vähempi.

Saisiko tuon Rankaisupokerin viralliset säännöt jonnekin? 😉 Hygelle terkkuja, olet virallisesti rumpuharrastukseni uusiutumisen innoittaja.

Ne löytyvät tältä palstalta.

Kuinkas Kuisma on 6-kieliseen siirtynyt?

Kuisma vastaa: Olen ollut kutosten ja seiskojen suhteen sekäkäyttäjä jo pitkään. Valitsen instrumentin tarkoituksenmukaisuusperustein. Tai jotain.

Onko marko suomen kovin slayer fani? markolla taitaa olla molemmat slayer dvd:t eikö vain? mulla on vaan still reigning ja kohtapiakkoin varmaan se toinen. Ihmettelen Soundtrack to the Apocalypse hintaluokkaa aika korkea kun näyttää olevan. Hyvät hellepäivät teille!

Marko vastaa: En ole vielä viillellyt Slayerin logoa ihooni enkä omista yhtään orkesterin dvd:tä, vaan olen lainannut Still Reigningin Tuomolta vakaana aikomuksenani olla koskaan palauttamatta sitä. Sori Tuomo.

Jörisrockissa nähdään. Vetäkää sit kova keikka…niin kuin aina teette. Voisitte vetästä myös H.E.L.L. biisin, koska se on täyttä tykitystä!!

Jeh.

mikä on paras kitara?

Oma.

Saikkonen ja Annala sitten olivat lauantai-illan ohjelmassa Telakassa (vai mikä se nyt olikaan. Kyllähän työ nyt Slayerin pesette! (köh köh) Olisi saanut haastattelu olla kylläkin pidempi, teitä on niin mukava katella kun olette niin leppoisia ja mukavanoloisia. Hyvä asenne…

Kiitos.

Tervetuloa suonenjoelle. perjantaina pistetään niskat paskaxxxx.

Näin teemme.

metallica vai sakari östermalmn?

Keikkabussissa ja DVD-muodossa ehdottomasti Östermalm.

Tänks pojat, te ette petä keikalla koskaan! Ekstraplussat livemiksauksesta. En ole ollut yhdelläkään Mokoma-keikalla, jossa olisi ollut paskat soudit!

Aaltosen Miitri on w*ttu PARAS!

Mahtava keikka ilosaaressa! Meininki oli sanoinkuvaamaton. Tää oli nyt kolmas keikka minkä oon teiltä nähny ja kokoajan paranee. Erityisesti kun sain kuulla Sudet Ihmisten Vaatteissa. Mokoma -huutojen saattelemana fiilis vieläkin korkealla. ROK!

kiitos parhaasta keikasta ilosaarirockissa! ääni vieläkin käheä kun tuli vähän huudettua mukana..

Kylläpä poijaat pisti perkeleen kovan keikan ilosaaressa!! kiitos kovasti!

mie oon aina tykänny teidän livepoljennosta.se räjäyttää melkein tajunnan!!!jatkakaa samaam malliin.t.yks itäsuomen hörhö

Suuret kiitokset Ilosaaren vedosta. Oli hauskaa, kuten näytti teilläkin olevan. Btw, siinäpä joku hullu pelin hurmiossa http://i2.photobucket.com/albums/y25/Moon_witch /Ilosaarirock%20-05/DSC00526.jpg

Kiitoksia taas kerran mahtavasta Ilosaaren keikasta! Joka vuosi on kyllä meininki (teltan) katossa. Jöriksessä ja Kuopiorokissa nähdään \,,/ Pakko se on nääs äijiä nähdä niin paljon kun ehtii tässä uutta lättyä odotellessa.

Työ olitte ihan parhaita Ilosaaressa. Meininki oli niin hurja että vieläkin oon ihan sekasin!

Tahtoisin kiittää siitä että olette olemassa. Kuulette tämän ehkä usein mutta olette paras bändi mitä tiedän ja KIITOS 05 ilosaari rokista!

ilosaari, vielä parempi ku ruisrock! ja taas eturivissä olin moshaamassa, maailman paras bändi \m/

Kiitoksia Ilosaarirockin esityksestä oli kyllä perkuleen kova esitys. Kiitos siis teille. Eturivin paikkoja odoteltiin puol tuntia ennen esitystä mutta oli se sen arvoinenkin 🙂

Hienon keikan veditte Ilosaaressa! Kiitoksia paljon! Mitkä mahtoivat muuten olla niiden kahden uuden varsin tasokkaan kipaleen nimet jotka soititte?

Kiitos. Se oli mahtavaa.

marko, mitä sanoit rmj:n keikalla vade retron alus? miks kuisma ei pitäny saipa-paitaa? vai pitiks se?

Ei kerrota.

Vaihteeks negatiivista palautetta: Joskus muistan lukeneeni, että noi Mokoma-tekstiilit olis halvempia kun ostaa keikalta. Enpä niitä vaan Kalajoelta tai Vaasan RockPerrystä löytänyt, vaikka yritin tietä ja paikkaa kysyä… Hyvää mainosta, et ihmiset tulis keikoille!!! Ja ne keikathan oli mahtavia! Apinaa koijjataan….. apinaa pumpataan… Mut ei se mitn!

Pahoittelumme epäselvittämisestä. Tämä tieto juontaa juurensa siitä, että paitoja saa ostaa Mokomanomilta keikoilta. Festareilla tuo paitamyynti on hieman monimutkaisemmin organisoitavissa, ja mainitsemiltasi festareilta paitoja ei todellakaan saanut.

Oisko suunnitelmissa tulla tänne ruotsin puolelle soittaan? Me ootetaan 🙂

Niin mekin. Meinaan ruotsalaisten keikkapromoottorien yhteydenottoja.

Kannattaako mun ostaa teidän Tamän Maailman Ruthinaan Hovi – levy, oon kuullu siitä vaan Hiljaisuuden Julistaja ja Uni Saa Tulla – veisut ja ne on aika loistavia. Thrash Metalia, hä? Kaikki niinkun Hiljaisuudenjulistajia vai Unitullasaa biisejä? Hyviähän ne, ja asenne on kohdallaan, mitkä on bändin suurimmat vaikuttajat? En ala arvaileen mitään…

On siitä joku tykännyt, joten siinä mielessä sitä voi suositella myös sinulle. Bändin kollektiiviset vaikuttajat löytyvät 80-luvun lopun ja 90-luvun alun metallimusiikista.

tuomo monta esp:tä sul on T:jonka kans oot puhunu

Tuomiolla on yksi Custom Shop, kaksi Standardia ja yksi Junior.

Vaihdoin tuossa pari sanaa Chuck Billyn kanssa baarissa Testamentin Tuskan vedon jälkeen ja kehaisin samalla suomalaisen trashin tasoa. Mies vaikutti uskovan. Että tällaista promootiota.

Selvyys.

Jos ette soittas ton tyylistä musaa niin minkä tyylistä soittasitte?

Soittelisimme pilven reunalla taivaallista harppumusiikkia.

Kiitoksia paljon keikastanne Tammerfesteillä, oli kyllä aivan mahtavaa!!!! Eturivissä, kyllä.. ..ja CMX oli muuten ihan… ruosteessa.. ei kuulosta mikään oikeen miltään teidän keikan jälkeen. 🙂

Oli niin kova tunnin setti Tampereella, että ei tommosen tykityksen jälkeen jaksa jäädä kuuntelee enää mitää A.W Yrjänää ja lähdin menee.

Hienoa, tossa aikasemmin puhuin siitä kaverin koukuttamisesta teiän musaan, niin se tosiaan onnistu tuolla Tammerfestin keikalla. Oltiin kaverin kanssa vielä koko keikka siinä komeessa “moshpitissä”. Eli kiitti hyvästä keikasta.

Olipas melkoinen veto Tammerfesteilla. Huh. Ehkä paras näkemäni Moksu keikka. On se Aaltonen melkoinen kultakorva ja nappulavelho.

Kiitos.

Mitä pitää tehdä, kun on 25 ja 1/2 vuotta, kuunnellut teidän ja CMX:n keikat peräkanaa ja silti haluaisi olla kuollut?

Voi kyynel. Javanaisen Jallu tekee sinulle dance-kokoelman, jonka avulla pääset varmasti iloiseen kesätunnelmaan.

Kun selaa näitä kysymyksiä vuosilta 2000-2003 ja sitten katsoo näitä nykyisiä niin on havaittavissa lievä laadun romahtaminen. Ja nimenomaan kysymyksissä. Ärsyttääkö vastata mukahauskoihin kommentteihin jotain mukahauskaa?

Vuonna 2002 palautetta kirjoitteli noin zeitzemen fania ja meidän äidit. Nykyään tilanne on hieman toinen, mutta kyllä me edelleeenkin ihan mielellämme luemme fanipalautetta, joten ei muuta kun atk-tunnit hyötykäyttöön ja Mokomalle viestejä!

tulukaapa kuule sieviin keikalle, maksan 20£!

Selvä.

Tervehdys! Olenko minä nähnyt unta vai näyttikö Kuisma Ruisrockissa kansainvälistä käsimerkkiä kitaralleen ennen encorea?? Mikäs keppiä vaivasi JOS sitä solvata piti? (on suuri mahdollisuus että keksin tuonkin päästäni) Kiitos keikasta. Hieno oli!

Rakkaus on välillä vähän arvaamatonta.

Joo..kattelin noita kysymyksia ja enkä lötänyt vastaavaa (tosin en jaksanut selata lähellekkään noita kaikkia, kun noita niin hirveenä). Joo elikkäs sanokaapa mielipiteenne vertaisverkoista. mitä ootta mieltä nettipiratismista? ihastutteko vai vihastutteko, kun netistä impataan monien artistien (kuten myös teidän.. tiedän sen, sori) kappaleita?

Varastaminen on väärin.

Mikä on Slayerin paras piizi?

Begin the Beguine.

Iso kiitos rockperryn keikasta!!! Terveisin: just niskakivusta parantunut

Kiitoksia Vaasan Rockperryn keikasta! oli huisi meno päällä ja ääniki lähti.. tänkjuuverimats!!

Oli tosi hieno keikka teillä Rockperryssä! Settilistasta ei puuttunu mitään. Kiitoksia paljon hienosta keikasta MOKOMA-yhtye!

Suurkiitokset Vaasan Rockperryn keikasta, oli mukava harrastaa aktiiviliikuntaa ravitsevan musiikkinne tahdissa! Harmi että teistä ottamani kuvat epäonnistuivat allekirjoittaneen huonon kuvaamistaidon vuoksi. T:pöljä

Kiitos vaan itsellesi.

Jumaliste ootte te kovia jätkiä koko sakki!! Paras yhtye ikinä ja laatu läppää dvd:llä!!! Onko teitä mahdollisuus saada hieman pienemmälle paikka kunnalle esiintyyn, ei siis tientenkä iha umpi mettäää mutta no perkele pienemmälle kumminki!! Harmi ku se huomisen pakkahuonee keikka on k18.

Me tulemme ihan minne vaan, kunhan hinnoista sovitaan. Lisätietoja saat paikalliselta keikkajärjestäjältä.

onko kitaristi ajatellut ostaa bc rich warlock kitaran on meinaan komee!!! kihniö no sucks

Jokainen hevikitaristi on kait joskus haaveillut kyseisestä kitarasta. Mutta jos oikein totta puhutaan, niin kyllä se aikan harvalle jätkälle sopii.

Totta puhuakseni,en aluksi oikeen avautunut teidän musiikkiinne.mutta helevetti soikoon rokititte ruisrockissa!! =) Te ootte mahtavia.Olin ihan eturivissä diggailemassa ja paitaki piti vielä saatana soikoon ostaa.Kiitän ja kumarran hienosta live meisingistä. T:Saara

Kiitos Saara!

Meijän isä sanoo, et Annala ei osaa laulaa, mutta rumpali on ihan huippu. Kitarista ei osaa sanoo, eikä bassosta

Hyvä teiän iskä.

Kiitos ystäväni!!

Ole hyvä.

Tänään 15.7 tulin kysyyn sulta Marko nimmaria kun näin sut siinä oottamassa bussia hesen edessä. Ja sä annoit mulle nimmarin JUMALAUTA SAIN MARKO ANNALALTA NIMMARIN olin ihan paskat housussa ennen ja jälkeen sen sitte koko bändi tuli siihen bussilla sillon en kyllä enään uskaltanut tulla pyytää nimmaria (ehkä ois kannattanu , en tiiä)Mihin te olitte menossa??? T: IKUISESTI IHAN ÄLYTTÖMÄN KIITOLLINEN!!!

Ole hyvä vaan. Olimme tietenkin menossa yhteen paikkaan tekemään yksiä juttuja.

Marko sie oot ihan vitin hyvä sanottaja! Voitko luvata että taso vaan nousee uuden levyn myötä?

Tottakai se nousee.

Ai tykkää janne Down my throatista ja terroista! Loistavaa. Lama oli loistava. Olitteko mukana kekkereillä? ei näkynyt.

Ei oltu ei.

Teidän täytyy kyllä uskollisen kuulijakunnan vuoksi venyttää qstokcin keikan alkua vartilla että stam1na ehtii lopettaa ennen ku te alotatte jotta saa festareista kaikki irti!

Asia ei edelleenkään riipu meistä.

Tiede 5/2005: “Kaikkia matemaatikkoja mokoma ei tyydyttänyt..”

Heh.

Kylillä uhotaan, että teikäpojat olisivat mukana Ilosaarirockin yhteydessä järjestetyssä jalkapallo-ottelussa. Meinaako koko yhtye osallistua pallon potkintaan? Ai niin, ja meidän mielestämme Tuomo on enemmän hot kuin Kuisma. Nih!

Potkupallokarkeloihin osallistuivat vain Kuisma ja Janne.

Soitatteko covereita koskaan keikoilla? Ajattelin vaan että ku työhän ootte myös Anthrax faneja ja mie missaan Ilosaaren ni soittakaahan Qstockissa (johon oon tulossa) encorena joku kunnon anthrax-trässi…

Joskus soitellaan, mutta Anthraxia emme ole lähteneet coveroimaan.

Päevää. Ens viikon lauantaina Hämeenlinnassa kova vääntö, jookos? Markolle viime viikonloppuna sanoin, että Turku-Tampere-Hesa -akselilla tulee keikoilla varmaan käytyä, mutta Tammerfestiin en nyt kyl pääse. Piru. (Ehkä) se Hämeenlinna kuiteskii osuu mahdolliselle keikkakattelualueelle… Käyn taas ahdistelemaan siellä, jos ette lähestymiskieltoa hanki 🙂 -R-

Siellä sitten.

Millonka pukkaa uutta levyä?

Ehkä ensi vuonna.

Terveisiä jälleen Pohjammaalta! 🙂 Marko, aivan oikein muistit, terveiset menivät perille sille puolikuurolle veljelle! 🙂 Nyt se on sitten päätetty, Pellavarock here I come! Mikä olisikaan parempi tapa juhlia omaa syntymäpäiväänsä kuin tulla kattomaan Mokoman poikien riekkaamista! 🙂 Hyviä kesän jatkoja, poijjaat, teille ja jaksamisia keikoille!

Kiitos!

Hyötyykö ESP mitään muuta diileistään kun sen mainosarvon?Saatteko ihan ilmaseks nuo kitarat ja bassot vai pitääkö muutama sentti maksaakin?

No mieti sitä. Aika merkityksetön tieto sinulle, ellet sitten ole lanseeraamassa omaa kitaramerkkiä.

Otattehan lauantaina Kotiteollisuudesta mallia?

Missä suhteessa?

vietin tuossa 3 päivä synttärit, olisikos mahdollista saada teiltä mokomilta nimmarit syntymä päivä lahjaksi? 🙂 T: ahne

Tavallaan.

Ajattelin tuossa, että olettekos te hyviäkin kavereita Stam1nan kanssa? (käytännössä en sillä tiedolla mitään tee, mutta silti) kun te soitatte about samanlaista musaiikkia ja staminan sivuilla näkyi juttua aika paljon teistä… niin ja olettekos te tulossa tuskaan? olisi ihan mukava nähdä teidät livenä!! ja uudesta albumista, millonkas se olisi tulossa??? (jos edes on!)

Ollaanhan me muutaman kerran juteltu, juu.

Marko on hippi.

O.

Elikkäs joo.. Oltiin tossa muij.. siis tyttöystävän kanssa kattelee staminaa&kotiteollisuutta tammerfesteillä. Annalan Marko näytti olevan myös yleisössä, kuitenkaan ilman kauheaa nimmarinpyytely trafiikkia.. Miten ihmeessä yhden suomen parhaimman bändin solisti saa olla noin rauhassa metallia kuuntelevan ihmismeren ympäröimänä? Myökään ei viittiny sitten alkaa mitenkään häirittemään vaikka siinä metrin päässä oltiin.. ja hyviä kesiä koko poppoolle!:)

Asiaa pitäisi varmaan kysyä teiltä.

Olen kuullut Mokomaa haukuttavan yheksi Suomen ammattitaitoisemmista metalli orkestereista.. Johtuuko tämä siitä että jokikinen teistä on yksilönä ässä vai soitatteko te vaan niin vitin hyvi yhtee?

Olemme yksilöinä keskinkertaisia, mutta Mokoma on yhtyeenä enemmän kuin osiensa summa.