Ootteko millo tulossa kotikaupunkiinne eli lappeenrantaan vetää helvetinmoisen keikan ja karkottamaan pahoja henkiä!!!? T:Metallimies

Ehkä taas joskus. Kassellaan.

Ehdin jo pelästyä, että joudun 13.8. nököttömään joihinkin häihin. Onneksi silloin on Pellavarock, pääsee tekemään jotain yleishyödyllistä, mäntteilemään siis. Ei sillä, etten olisi muuten paikalle hivuttautunut. Omat häät olis laittanut fifty-sixty harkinnan päälle. Ehkä.

Heh. Siellä mennään sitten mänttikävelyä koko porukka.

Pitikös Mokoman pojat Anthraxista? Omasta mielestäni se oli loistava enkä kadu yhtään sitä että lähdin pois Tuskasta että näen Anthraxin. Teidän keikkaa en nähnyt kun juna oli 30 min myöhässä… t: Se tyyppi joka jaksaa käydä joka fakin’ vestivaalilla

Hurjaa sinkoilua tuo sun reissaaminen. Mutta Anthrax oli parhaimmillaan hiton hyvä. Tykkäismme.

otatteko biisei tehdessänne muista mallia tyyliin: tossa slahyerin kappaleessa on ekana tollane sähäsähähähäsäsäsäsä kohta ja sitte lähtee trrrr ja pum ja sitte teette ite samanlaiset mutta sen verran erilaiset ettei voi syyttää kopioinnista?

Juurikin näin. Mistä arvasit?

Kuulemma mulle suositellaan ostamaan Tämän Maailman Ruthinaan Hovi – levy, kun joku muukin on tykännyt siitä. Jos on 13 viikkoa top40 listalla niin montako on “joku muukin”? Aletaan puhumaan varmaan isommista summista kun muutamista. Unisaatulla ja Hiljaisuudenjulistaja mies mä oon jos mulle vastaaja mitenkään muistaa. Mokoma oln maailman parasta thrashmetallia jos Metallica ja Slayer on speedmetallia, ja jos Exodus ja Pain Confessor pyyhitään minun muistista kokonaan.

Ruhtinas on myynyt hyvin. Kiitos, ihmiset.

Hei, olitte aivain mainioita ilosaaressa! Onko Marko; sun mummosi todellakin kovaääninen. Ta-ka-tal-vi….!! Olitteko kattomassa Anthraxia?

Marko vastaa: Molemmat mummoni, sekä edesmennyt että elävä, ovat/olivat kovaäänisiä. Yllätys? No ei kai, olihan toinen karjalan suulaita plikkoja ja toine on pohojammaan kuumaverinen. Anthrax oli hyvä, oli siinä sitten rahastuksen makua tai ei.

Kyllä hippi on hipille hippi.

Lonniva hippi ei työllisty.

pakko kysyy tuomolta.et oliko se esp viper hyvä skitta?

Tuomo ei ole just nyt tässä, mutta on se.

Kiitos hienosta musiikista 🙂 keikoilla saa riemulla päätä ja jalkaa heiluttaa, kotona sitten rauhassa vaipua sanoitusten saloihin,t satu

Kauniisti muotoiltu. Kiitos itsellesi.

Terve! Marko, Kylläpä kirkonmmiestä helpottaa kun saa kuulla kuinka sinäkin painit tuttujen asioiden äärellä. Helpottaa, kun joku sanoo LUJAA! Kiitos!

Marko vastaa: Martikaisen Jarkkoa lainatakseni: Huuda harkiten!

Luulin että Club25:ssa Mokoma on kovimmillaan, olin onneksi väärässä… Rockperryssä potki kyllä niin että huh. Onko Marko treenannut pallealihaksiaan vai mistä moinen infernaalinen huutovoima? Ja muutenkin oli huomattavissa todellinen yhteensoiton riemu koko bändistä, keikkatauon jälkeen tuutte taas Vaasaa, sovittu?

Huutamaan oppii huutamalla. Vaasaan tullaan taas kun ehditään.

mä kerron karseen totuuden alexi laiho pesee kuisman ja tuomon mennen tullen vaikka kyllä teki osaatte soittaa.

No shit, Sherlock.

kannattas ottaa pois tämä palsta kun tänne tulee ihmisiä joilla ei ole mitään sanottavaa ja jotka silti yrittää keksiä jotain järkevää lausetta. mua ainaki vituttas vastailla kaikille deekuille jotka tiensä tänne löytää.

Hyvin keksit.

Näinpä eräänä yönä outoa unta. Olitte koko mokoma meillä Turussa ja biletettiin x tyyppien kanssa (ei jaksa selittää keitä muita meillä oli). Sitten lauleltiin karaokea parvekkeella Aurajoen suuntaan Tuomon kanssa ja hauskaa oli. Hain Ärrältä lisää kaljaa ja meno jatkui. Ihme uni. Voi äiti.

No kerro ihmeessä ketä muita siellä oli!

Ootte te vaan niin vitun hyviä. Ei mitään järkeä. Tehkää lisää.

Poajt on poikia, ja tytöt tekee lisää.

Onko sattumaa, että Väsyneen Atlaan kertsissä lauletaa “luuni hauraat hautaan”, ja laulu kuulostaa ihan Alice in Chainsin Them Bonesilta?

On. Kuten myös se että molemmissa bändeissä on 4-5 miestä.

Soittakaas nyt Kuu saa valtansa auringolta – biitti tuolla Kuopiorockissa. Oon 2 teidän keikkaa tänä kesänä nähny ja pentelesvie en oo sitä biisiä vieläkään kuullu. Teidän (ja Stam1nan) takia meinaan kruisia n.400km sinne suuntaan, että kolmas kerta toden sanoo ja poikkeus EI vahvista sääntöä!!!

Hullu. eiköhän se 6A sieltä pölähdä.

Voi s******n kerpele. Ollaan odotettu kamujen kanssa wanaja-festareita aivan himona, mutta jonkun kesätakapirun johdosta miulla on reilu 39 kuumetta, sekä kurkku kipeempi kuin koskaan. Eli ei ole ehkä tästä jätkästä fanittamaan Mokomaa Hämeenlinnassa. Ja se jos mikä pistää Mokoma-diggarin ankaraan vitutuksen syöveriin. Noh, Pellavarockissa(olen muuten Lammilta kotoisin, juttelin Tuskassa erään nimeltä mainitsemattoman nuorisotyöntekijän kanssa Mokomalaisista, ja hän kehui jätkiä hyviksi tyypeiksi. Itse en ole lähemmin päässyt tutustumaan, paitsi rässinne kautta.) pistätte sitten lopullisesti hevikansan kumartamaan. Miltä muuten tuntuu soittaa näinkin metallibändien kanssa HML:ssä kuin, Smak, Negative ja muiden vastaavien kanssa..? Ei kai se tarkota että luvassa olisi kevyempiä biisejä, kuin Saunassa? kö?

Paha kurki. Koita parantua. Myö lähdetään hiihtämään omaa hiihtoa ja katsotaan mihin se riittää.

Kuisma, vähä oot kaappi!

Isäs oli kaapissa kun sua tehtiin.

olihan tua aika mättöä Joensuussa…kiitoksia…

Oleppa hyvä