moi. miten meni Jörisrockissa? en päässy sinne.

Moi, ei kauhean hyvin, mikä selvinnee alempaa.

Kiitoksia loistavasta keikasta wanajas ja erikoiskiitokset vielä tuomolle kun osas heittää plektran juuri oikeeseen osotteeseen

Kiitokset itsellesi, mukavata oli.

Tack. Wanajassa kolisi ja kivaa oli. Markolle kiitos vedestä, oli hiukka kuuma, tuli tarpeeseen. Miksi soittolistassa lukee enkkana Houkka, vaikka soititte Poltetun maan? Ja miksi Tuomo osotteli sormella, eikö äiti oo sanonu, ettei saa osotella… Niin no, eipä tässä taas muuta. Tehkääpäs myös sitä (toivottavasti übermahtavaa) levyä äkkiä, että pääsee taas keikoille ehkä ens vuonna? Toivottavasti. -R-

Äidin neuvot ovat muutenkin menneet vaihtelevasti perille. Poltetun maan taktiikkaa vaihdettiin Houkan tilalle taktisesti juuri ennen lavalle paluuta. Syytä ei tiedä kukn.

Veditte eilen ihan loistokeikan wanajassa! \,,/ ! Minkä nimiset olikaan ne uudet biisit? Pahaa verta ja ?´Pellavarockissa nährään!

Kuu saa valtansa auringolta oli toinen nimeltään.

vittu, vittu VITTU OLI IHAN SAATANAN KOVA KEIKKA ”SAAAASATANAN KUKKO!!!!!!!!!!!” AAARGHH VIÄKIN ON KURKKU KIPEE OKEI KEIKASTA ON VAAN N.3h JOTEN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!

Taisit tykätä, hyvä homma.

Kiitos paljon Wanaja festivalin keikasta. Se oli mahtava. Muuten voiko nimmareita saada mitenkään muuten kuin kasvotusten?? Kun Jannen ja Markon nimmareita ei Wanajalla saatu.

Ei me jakseta niitä lähetelläkään, joten kasvotusten pitää nimmarit hankkia.

Helvatan upeeta kesää ja loppuvuotta teille, teitte omasta lomastani parhaan!

Samoin.

Hölmö kysymys tähän väliin, mutta onko teillä jotain tietokoneita vastaan, kun te särette niitä Takatalvi-videossa?

Välillä tuntuu, että tietokoneilla on helkutin paljon enemmän jotain meitä vastaan.

Moi Tuomo! Mitä siulle kuuluu? Ootko muistanu harjata hiukset aina keikan jälkeen? Tulkaa Stam1nan mukan Joutsenoon… 11.8.

Tuomo vastaa: Moi Äiti. Keikkaviikonlopun jäljiltä sattuu joka paikkaan, muuten kuuluu hyvää, kiitos. Joutsenoon tullaan taas, mutta ei keikkailun merkeissä.

Miltä teistä tuntuisi nyt kuunnella kahta ensimmäistä levyänne?

Samalta kuin katsella vanhoja valokuvia itsestään ja kavereistaan.

Koska tuo uusi biisi, Uusi Aatami, uusi Eeva -julkaistaan? Kuulin biisin Sauna Openissa ja vähänkö kolahti…

Kyseinen kappale on jo julkaistu DVD:n audioraitana.

Huomenta hyvä herrasväki! Olipahan muuten hyvä keikka rockperryssä! Satuitteko näkemään sen joka kiipes siihen tolppaan kesken teidän keikan?

Öh, ei. Lavalle kiivenneet apinat veivät toistensa huomion.

Kiitos Tuomo, sait päiväni taas hyvälle tuulelle…. Terkkui muillekin pojille!

Terveiset menivät perille.

V**** kun noita pellejä löytyy jotka ei tajua mistään mitään. Hyvin alkanut keikka piti pilata ihan säälittävällä tavalla. No vaikka tuo Jöris meni yleisön puolesta päin an*sta niin Kuopiossa galaksit räjähtää, eikö näin?

Tulimme porukalla Jyväskylästä katsomaan teitä ja Stam1naa Suonenjoelle. Lentäneet lasiesineet saivat kiehumaan ja ja keikan loppuminen lievästi sanottuna v*tutti, mutta olen silti sitä mieltä että teitte oikean päätöksen. Kiitokset siitä, että tulitte koko bändin voimin kertomaan tilanteesta lavalle.

Voi helevetin jörisurpo, ampua pitäs tollaset. Toivottavasti Kuopiorockissa menis hommat vähän paremmin…

Kiitoksia jöriksen keikasta vaikka lyhyeksi jäi. Hyvä etten poraan ruvennut. STANAN pulloheittäjät. Oli kyll hyvä meininki siihen asti. Mutta kiitos että jaksoitte ilostuttaa ja aiheuttaa pahennusta vielä pitkälle aamuun asti festarialueella. Odotin kyllä hyppytorinin kympistä suorin vartaloin kaksois volttia Tuomolta, mutta ei irronnut. Ja kiitoksia nimmareista ja kaikesta. Pehmeet kädet, hyvä pelihuumori ja ylämummoon!!

sry suonenjoen ja jöriksen puolesta siitä/niistä pulloista. 10 vuotta ilman tuollaista pelleilyä ja nyt se sitten tuli…

Kiitti Jöriksen keikasta, vaikka ette soittanukaan ku pari biisiä. Oli tosi hyvä meininki, kunnes se joku vitun homo heitti sen pullon. Onneks Hygelle ei kuitenkaan käyny pahemmin. Jos Kuopiorockissa tapahtuu sama, ni me pidetään huolta, ettei se tyyppi tuu enää ikinä Mokoman keikalle!

Sääli että jonkun idiootin piti pilata kekkerit Jörisrockissa. Mutta teitte täysin oikein kun lopetitte keikan siihen paikkaan. Häntä pystyyn!

Pakko pyytää koko Suonenjoen puolesta anteeksi teiltä sen yhden vitin juntin toilailuja, joka hygeä pullolla heitti. Ko. junttia ei tietojeni mukaan vieläkään ole tavoitettu, mutta teilauspyörä pyörii jo… — Eturivi

Olipas helvetin järkevää toimintaa joltakin jörisrockissa. Toivottavasti tuollaista ei tulla jatkossa enää näkemään. Kuopio rockissa yritetään kunnolla uudestaan.

Perkele kun ette kerenny esiintyä täällä suonenjoella ku vähän aikaa sen jonkun runkun takia.. prkl. Ja en pääse sinne Kuopiorockiinkaa sen riparin takia.. 🙁 Mutta sain jutella Markon kanssa ja halata sitä ni se pelasti sit illan.. Kiitos siitä!! 🙂

Terve. vituttaa suunnattomasti se mitä jöris-rockissa tapahtu! helevetti koko päivä meni pilalle! taitaa se tyyppi olla suonenjoen vihatuin ihminen jonkin aikaa.

Lämmin kiitos paikalla olleille musiikkimme ystäville ymmärryksestä ja pahoittelut keikan keskeytyksestä. Pullojen heittelyn suhteen täytyy noudattaa nollatoleranssia, jotta asian vakavuus selviää kaikille osapuolille – eikä vähiten tapahtumanjärjestäjille. Lasipullot eivät kuulu festarialueelle, eikä yhdenkään artistin toivoisi menettävän terveyttään tällaisen seurauksena. Lynkkaamiset sopii kuitenkin unohtaa, antaa ammattilaisten hoitaa seuraamukset. Kuopiossa rokataan taas täysillä, toivottavasti Jöriksessä tynkäkeikan kokeneet pääsevät mukaan.

Kiitoksia hienosta ilosaarirockin keikasta.Seuraavana päivänä ei vaan ollut ihan niin hieno olo mutta kuitennii.Minkälaisia treenejä kitaristit teette kotosalla tai jossain?

Kuisma vastaa: Nyt keikkojen aikana en tee juuri mitään ja muutenkin tuo treenaaminen on jäänyt liian vähälle. Uusia biisejä valmistellessa tulee soiteltua tietokoneen kanssa riffejä “nauhalle” ja joskus innostun soittelemaan levyn päälle Metallican …And Justice For Allin ja Stonen Coloursin.

Tuomo vastaa: Eipä tuo treenaaminen kovin systemaattista ole. Uusia riffejä tapailen ja skaaloja sahaan, vaikka sooloja ei tarvitsekaan soittaa. Pysyypähän sorminäppäryys kuosissa.

wou. tulin englantiin tos muutama paiva sitten ja joka paiva soi Kasvot kohti itaa. se vaan sopii tahan fiilikseen tosi hyvin. suomes on vaan kaikki paremmin, joten tahon kiittaa tasta hienosta biisista 🙂

Olepa hyvä.

Ei vaan kerpeles parta kasva vaikka kuinka yrittää sitä viljellä. Leuvasta ei löydy kuin kolme karvaa, ne ovat nimiltään Tuomo, Marko ja Eusebio(musta karva). Löytyykö Mokomilta karvanaamoilta kasvatusohjeita?

Ei karvoja kasvateta, ne kasvavat. Mutta hieraisepa kuitenkin kanan kakkaa leukaan, niin saadaan nauraa.

Mikäs se oli se biisi mikä tuossa Telakka ohjelmassa livenä vilahti,itsekkin näin sen keikan tuolla saunassa mutta en vielä silloin tunnistanut mokoman biisejä.Kiinnostaa vain tietää miltä levyltä kyseinen biisi on.

Biisi oli Uusi Aatami, uusi Eeva, joka löytyy DVD:ltä audioraitana.

Heipähei jälleen kerran! Kun tuota pellavarock on teidän viimeinen keikkanne ja sitten alkaa taas pitkä ja synkkä aika ilman live mänttismiä niin yrittäkäähän pojat vetää uranne komein keikka ja pisin. Mitään ei saa säästellä BD

Pituuteen emme voi vaikuttaa ja aina lähdetään soittamaan uran kovinta keikkaa.

Onko Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Immortal tai Emperor hyvää???

Ehkä ne ovat pahaa, mutta jotkut niistä hyviä bändejä kuitekin.

Herra Hyrkäs. Ladotaanpas visaisia kysymysksiä suoraa visaisten kysymysten laatikosta…Ja seuraavasti kajahtaa Lammin suunnalta: Ketkä rumpalit/Kuka rumpali on suurimpia vaikuttajiasi ja inspiraation lähteitä ? Missä parrakas kurimus on oppinut soittamaan vai onko taidot ihan omasta takaa ? Mikä on tähän mennessä Mokoman biiseistä haastavin soittaa (temmon tarkkailu, fillit, balanssi) ? Ja mitä haluaisit sanoa näin saiteisen päivän ratoksin ? Kiitos. (Wanaja-festiä ja Pellavarokkia odotellessa) T: Sarvipäinen Turska

Tsekkaa haastattelu.

Kesäinen tervehdys! Haluan näin netin välityksellä kiittää koko orkesteria. Viime vuoden Provinssissa kirjaimellisesti eksyin telttaan jossa soititte ja olin täysin äimän käkenä. Tälläistä ei ole suomessa kuultu sitten Stonen parhaiden päivien. Sen jälkeen olen hankkinut tuotannon ja nähnyt keikkoja viisi: kaksi Ilosaaressa, Tavastialla, Vernissassa ja tänä vuonna Ruissalossa. Keikkakunto tuntuu olevan nousujohteinen – aivan mahtavia keikkoja kertakaikkiaan. Suurkiitos myös miksaushenkilökunnalle, koska soundit keikoilla on ollut lähes poikkeuksetta loistavat. Hyvä miksaaja on rokkidiggarin paras ystävä! Harvoin näkee niin kyrpiintyneen näköistä heppua lavalla kuin Anthraxin Dan Spitz Joensuun lavalla. Olikohan joku kussu hänen penaaliinsa, vai oliko palkka tullut myöhässä tilille? En ole nähnyt kolmelta jätkältä vastaavanlaista pittiä kuin teikäläisiltä! Harjoitus tekee metsurin?

Miksaushenkilökuntamme, eli Aaltosen Miitri, on w*ttu PARAS. Samanlaista parhautta edustavat pittihommissa pittipöljät Heilimo ja Kuittinen.

Tärkeää! Miksi ei Airon Musiikista löydy Kukko-paitaa kokoa M? Ja mitä eroa olisi Girlie-paidalla “normaaliin?”

Ehkäpä M-koon kukot ovat sitten loppu. Lisää on kuitenkin tulossa. Girlie on perusmallia tiukempi, lyhyempi, tyttömäisempi ja tietenkin seksikkäämpi.

Vade Retro, Satana? no ny poijaat selittelee

Ei me selitellä.

Ka-me-ha-me-ha! onko se kovin hiljaisuuden julistajaa huutaa mikkiin?

Opittele puhelee.

Markolle: Kuuntelin tuossa juuri turinoitasi YleX:ltä ja haastattelusta jäi vaivaamaan asia. Mikä se kolmen S:n systeemi oli, jota käytit sanoituksissasi? Siis kolme sanaa, jotka oli muistin virkistyksenä vihon reunassa. Kyse oli käsittääkseni TMRH:n (tai Kurimuksen) sanoitusten raapustamisesta. Kyseinen asia ei selvinnyt haastattelusta. Erittäin mielenkiintoinen haastattelu oli. Siitä(-kin) suuri kiitos.

Marko vastaa: Enpäs tohdi kertoa kaikkia, mutta valoittaakseni asiaa hieman, totean, että yksi niistä oli suora sanajärjestys. Yritin siis välttää parhaani mukaan sellaista mukamastaiteellista “Kauan kulkenut on hän” -kerrontaa.