Morjes! Jaahas, pojat oli täällä Hämeenlinnassa viikonloppuna soittelemassa! Harmittaa kun ei ite päässy katsomaan, olisitte silti voinu kävästä meillä kahvit juomassa? Ostin tossa eilen teiän dvd:n, kyllä oli mahtavaa settiä täytyy sanoa! Kuisman ja Tuomon hiustyyli videoitten perusteella muuttunut nähtävästi (heh) ! Joo kiitos nyt vaan pojat, kun teette niin mahtavaa musiikkia!!! T:Tuomas

Jeh. Tukka kasvaa kun ei käy parturissa.

Mikä on mielestänne kaikista vittumaisin/hankalin biisi soittaa? Ja kysymys koskee teidän tuotantoanne.

Ne biisit joita keikoilla ei soiteta on syystä tai toisesta “vittumaisia” soittaa. Eli näiden kappaleiden soittaminen keikalla ei ole kivaa yleisön tai itsemme mielestä. Tuotantomme pitää sisällään reilu 50 biisiä + coverit, joista treenasimme tätä kesää varten reilu 30. Keikkasettiin on kova tunku, ja sinne mahtuu valitettavasti vain ne 15 omasta mielestämme kivointa kappaletta.

Voiko noita teidän paitoja ja muita ostaa netistä?

Voi.

miks kurimus maksaa yhtä paljon ku TMHR vai kurimus on jo pari vuotta vanha?

Sakara vastaa: Ajatus, että levyjen elinkaari olisi vain vuoden tai kaksi on mielestämme taiteen arvoa alentavaa. Suurten levy-yhtiöiden midprice ja niceprice -hinnoittelu on hyvä keino ryydittää jo heikentyneen artikkelin myyntiä, tyhjentää kustannustehottomia varastoja ja maksimoida voittoja. Kurimuksen kohdalla tällaiseen ei todellakaan ole tarvetta, sillä itse asiassa sitä myydään tällä hetkellä vilkkaammin kuin Ruhtinasta. Tämä kielii siitä, että monet ovat löytäneet Kurimuksen vasta uusimman levyn myötä. Sitä paitsi, kuka teistä on nähnyt Metallican Ride the Lightningia tai Master of Puppetsia alelaarissa?

Moi! Oletteko harkinneet toisen dvd:n tekemistä? Olisi mukavaa jos siellä olisi vaikka ilosaaren keikasta kuvaa!

Asia ei ole vielä ajankohtainen, mutta toki sellainen on harkinnassa.

tietääköhän kukaan mistä vois mahdollisesti saada noit teidän basic paitoi ja sitten niit pitkähihasia t-paitoja?? kun ei ole kumpaakaan swampissa eikä airon musiikissa..

Basic-paitoja meillä ei ole. Kukko-paitoja ja Vade Retro, Satana! -paitoja saa syksymmällä hyvin varustetuista rokkipaitamyyntipisteistä kautta maan. Pitkähihaisia ehkä taas joskus ensi vuonna.

1. Katselin tai siis yritin katsoa muuten herraskaiselta dvd:ltä videota kasvan. En viitsi avautua tämän enempää: herra Annala näyttää aivan Rauli Badding Somerjoelta. 2. Olen käynyt kolmella keikallanne enkä ole kuullut Marjat biisiä kertaakaan. Eikö tämä itkuhevin helmi kuulu omiin suosikkeihinne? 3. Vernissan keikka 04 oli hyvä. miksikö? sain puhuttua itselleni ginit koko illaksi kahdella eurolla. Sinne uudestaan, kiitos. Se lämppäri tosin oli silloin paska kuten aikataulukin.

1. On se huomattavasti eloisampi kun Rauli, ainakin nykyisin. 2. Marjat ei ole mahtunut settiin enää vuosiin. Miksi? Emme tiedä. 3. Hämäriä muistoja, hämäriä muistoja..

Vade Retro, Saatana! (?) Toi biisi häiritsee, tulee mieleen “Mitä Uutta, Saatana!” Kyllä Emperor ja Immortal ja Cradle of Filth ja Dimmu Borgir on pahoja, mutta musiikillisesti loistavia! Nimim. Blackmetal-utelija

Hmm.. Nyt tämä alkaa mennä jo todella sekavaksi.

Rakkaita terveisiä Tuomolle!!!!!!

Sinne meni.

Top5: Anthrax : Music of Mass Destruction DVD x5

Taidat tykätä.

Kiitos olemassaolostanne.

Samoin.

Onko linkeissä joku vika kun 3 kysyttyä-linkistä tulee samat kysymykset?

Ootsie nukkunut huonosti vai ooksmie?

Onko Mokoma Tullosa Ankkarockin ?

No arvaa?

Oisko ideoita miten karata riparilta kuopiorockiin teitä kahtomaan?? Kuopiorock taijetaan rokata tänävuonna ilman minua ja teitäkään ei ole varmaan sitten mahdollisuus nähä ku vasta ehkä ens kesänä.. :'( Mutta Mokoma on ykkönen !!

Voi kyynel. Koita pärjätä.

Harmittiko muuten -R- kun kämmäsit sen plekun maahan ja järjestyksenvalvoja anto sen väärälle tyypille?

Öö, ei?

tuomo miksi rikoit sen sun esp:n silloin espoos?

Tuomo vastaa: Olin juuri katkaissut kielen ykköskitarastani ja aloitin seuraavaa biisiä kakkoskitarallani. Ensimmäisen soinnun voimasta sain kitarasta hihnan poikki, mikä on aika ennenkuulumatonta. Adrenaliinihumalaiselta tuon tajuaminen otti kuumottavan pitkän ajan. Lopulta tilanne valkeni kuten myös se, että molemmat kitarani ovat käyttökelvottomia. Silmissä sumeni, ja yhtäkkiä kitara lensikin lähimpään ilmansuuntaan. Ei muuta kuin hiukan huolestuneen näköisen Kuisman Custom Shop käteen ja seuraavasta kertsistä sisään.

Moikka!!! Mitä miun ihanat pojat tietää??? Tulkaa Joutsenonpäiville, vaikka stam1nan mukana!!! Kauniita unia… <3:llä shadow

Ei tulla tulla kun pitää tehdä levy.

Olisiko jossain kuvia Wanajasta? Ainakin se lavalla pyörinyt häiskä napsi kuvia.

Pikku hiljaa. Poikien digikameroista loppui kehitysneste.

terve pojat! meneekö hyvin vai huonosti vai hyvin huonosti?

Menee.

Kiitos ja Kumarrus Jöriksen keikasta, kaikesta huolimatta… Toivon että Suonenjoesta ei jäänyt vain pahoja muistoja yhden sankarin ansiosta. Olihan yöllä kuitenkin hauskaa lentopalloareenalla 🙂 Jee Jee!

Tais olla aika brutaalit pelit teillä siinä Jöriksen beachkentällä..=) Oli muuten meidän pallo millä pelasitte, supertelet kunniaan! Meinasin tulla itekkin palaamaan ku kattelin teltasta et ketäs siellä spelailee, mut oli ihan liian wasted olo. Nii ja Markolle isot kiitokset kun piirsit pikkuveljelle (se oli se paidaton heppu joka oli tussista varttia vaille tummaihoinen) ne neljä rintakarvaa. Pääs sekin miestenkerhoon..=) Jöriksestä ei varmasti jäänyt kellekkään parhaat mahdolliset fiilikset, mut Kuopiossa sit näyttäkää mistä on Moksut tehty. Meidän jengi antaa antaa ainaki 100 + sen mitä ei kerenny Jöriksessä antamaan!!

Kiitos edes niistä parista biisistä joita rokititte jöriksessä, on aivan ymmärrettävää lopettaa soitto siihen mitä tapahtui. Paha maku jäi varmasti monelle fanille suuhun mutta teille tämä oli varmasti järkytys.

Kiitos Mokomalle niistä neljästä biisistä Jöriksessä ja Santulle juttutuokiosta Stam1nan keikan jälkeen. Vituttaa vieläkin.

Päivää vaan mokoma!!!Hieno keikka suonenjoella vaikka jäikin vähän lyhyeen…Olitte hyviä pelaamaan lentopalloo NIIN ja kuisma ja janne… ajellaanko joskus uudeestaan skootterilla…=)

jos se hintti jörisrockissa oli joku skitso ja luuli Tuomoa Antti Tuiskuksi?

Perkele kun ette kerenny esiintyä täällä suonenjoella ku vähän aikaa sen jonkun runkun takia.. prkl. Ja en pääse sinne Kuopiorockiinkaa sen riparin takia.. 🙁 Mutta sain jutella Markon kanssa ja halata sitä ni se pelasti sit illan.. Kiitos siitä!! 🙂

mitä v*ttua, eikö Jöriksen kohokohta ollutkaan Ladan potkiminen? 😀 haha

Jep. Kiitos ja silleen. Kuopiossa yritetään taas paremmalla onnella.