Eikö se olekkiin niin että vaan keikoilla, no esim väsynyt atlaksessa ja kasvot kohti itää kertosäkeissä kitaristi laulaa,näin on mut eihän kitaristi levyllä laula? kaveri väittää

Voi lapset teidän kanssa. Oletteko kuulleet CD-levyistä? Juuri niistä mitä saa ostaa levykaupasta. Niissä on sellaiset kansivihkot, ja meidän levyissä niihin on printattu että kuka levyllä soittaa ja laulaa. Eikö ole ihmeellistä?

tästä on joku teille varmaan huomauttanut. mutta koiruoho kappaleen sanoitus on saanut vaikutteita raamatusta

Hyvin oivallettu.

kumpi voittais nyrkkeily matsissa? Tom araya vai marko?

Marko.

multa pääs pieru…

Eipä hauskaa.

kuinka monta uutta kipaletta on jo täysin valmiina? Onko enemmän hitaita vai nopeita nopeita biisejä? ainakin kuu saa valtansa auringolta ja pahaa verta ovat ainakin täysin erinlaisia…mikä on hyvä asia!

Biisejä on reilut pari tusinaa. Vain tekstit puuttuu. Biisimateriaali on taas tekovaiheelle tyypillisesti hyvin levällään, muttta eiköhän noista ihan tasapainoisen levykokonaisuuden saa rakennettua.

miksei nois teijän kauppa jutuissa oo kuvia vai onks mun älys jotai vikaa?

Voi sinua, kun et vielä tiedä asioiden tai esineiden nimiä. Tavallaan aika suloista, mutta kysymykseesi ei voi vastata kun ei pysty keksimään mitä tuolla “kauppa jutulla” mahdat tarkoittaa.

julkaistaanko tmrh:ta pois jäänyttä “jää hyvästi” kappaletta ikinä?

Ei pysty sanomaan. Tuo “ikinä” on sen verran jyrkkä ilmaisu.

onko seuraavalle levylle keksitty vielä nimeä?

Ei. Kai.

niin o

Jeh.

Miitri on ukki.

Ei taida olla.

Ozzy is looking for a guitar player to write his next studio album with. This is your big chance! All interested parties should send a package showcasing their guitar skills to: Ozzy Osbourne Guitar Player P.O. Box 5249 Beverly Hills, CA 90209 Ei muuta kun Kuisma ja Tuomo demoa Ossille lähettelemään. Mittee mieltä ootte Black Label Societysta?

Kuka v*tun Ossi? BLL on jättänyt kylmäksi, vaikka Zakk on tietenkin kova jätkä.

kiitoksia siitä että olette olemassa, olette näet pelastaneet monet tylsääkin tylsemmät päivät. Toivottavasti uudesta levystä tulee entistäkin parempi. Thanks

Kiitos itsellesi. Me toivomme samoin.

Jostain kumman syystä teidän kannattais tutustua disco ensembleen 😀 aika nössöä musiikkia mutta teidän ja stam1nan jälkeen suomen energisin bändi.. Kannattaako sakaralle lähettää demoa? että pitääkö sen olla samanlaista ku muutkin huippubändit siellä? vai voiko olla esim englanniks laulettua ja jotain muutakin kuin rässiä? typerä kysymys, mutta niin olen minäkin:E

DE on kelpo-orkesteri. Demoja saa lähettää. Joku saattaa niitä jopa joskus kuunnellakin.

Mitä tarkoittaa Vade retro, Satana? Ja millä kitaroilla soitatte?

Kaiken mahdollisen selittäminen on yksi suurimpia tieteen kohtaamia haasteita.

Tajusin tässä eräänä päivänä, että Death on paras. Tänään tajusin ties kuinka monennen kerran, että te ootte sittenkin ehkä parhaita.

Heh, melkoinen tuuliviiri.

Ajattelin, että kun nämä sivut nyt ovat tmrh-aiheiset, niin muuttuvatko ne uuden levyn myötä? Millaiset sivut olivat ennen tmrh-levyä?

Sivut elävät levyn graafisen teeman mukaisesti taas seuraavan levyn tiimoilla. Edelliset sivut olivat kukkomaiset.

Laulaja setällä on kyllä hieno parta, sitten kun olen iso niin kasvatan samanlaisen.

Selvä.

Ählämit hyökkää!

Eikä hyökkää.

Annala sekoilee Rai raissa. Ei ruoalla saa leikkiä. Eli salaatti ei oo sit vissiin ruokaa, kreikkalainenkaan.

Marko vastaa: En ymmärtänyt sanaakaan viestistäsi… Mikä on Rai Rai?

Santtu moro!Mie näini siun isän Virossa puolitoista kuukautta sitten.Myö oltiin eräällä camping alueella ja siskoni järjesti miun levyistä raadin missä soi mm.Mokoma.Sitten paikalle kävelee tien toiselta puolelta mies joka kysyy meiltä:“Puhuitteko työ Mokomasta?´´No mie sitten hiukan hämmästyneenä että:Joo miten niin? no mies vastaa:“No miun poika soittaa siinä´´Tässä vaiheessa miun hymy leviää korviin asti ja kysyn:Hä?Kuka?“No Santtu´´.No koko ilta siinä meni saunoessa ja juteleessa isäsi kanssa ja mukava mieshän tuo oli!Lähetä terveisiä!

Santtu vastaa: No mikäpä ettei. Pistetää terveiset menemään.