haluaisin kysyä kuinka ihmeessä olette pysynyt pändinä kasaassa? itseltä välillä tuntuu että pitäisi omat musiikki jutut lyödä kokonaan nurkkaan, mutta vittuillakseni satsaan siihen kaksi kertaa kovemmin. En halua tehdä mitään “oikeeta” työtä.

Bändissä, kuten kaikissa vähempiarvoisissakin ihmissuhteissa, on tärkeintä löytää keskinäinen kunnioitus.

Olettekos päässy ton Hynysen kans puhuun paskaa??? mimmonen on kaveri oikeasti?… koska kotitetollisuus ja mokoma on suomen ainut hyvä asia… karhun lisäks siis

Jouni on oikeasti äijä ja kova vittuilemaan kaikille urpoille.

vade retro satana nimi on outo.. onko se saksaa???

kuuntelin tänää 1h putkee vade retro satanaa ja mietin 5h mitä se meinaa.. olenko ärsyttävä

kerro mulle marko miksi vade retro satana kuulostaa hyvältä? (mitä se meinaa?)

<3vade<3retro<3satana<3 Noi on parhaimillaan W*ttu parhaita noi vade retro satana kysymykset 😛 Ja niihin saadut vastaukset

onko vade retro satana kiinaa? vai ei?

mistä olette keksineet sanat vade retro satana??

kirjotin googlee vade retro satana ni tuli suora linkki tänne :/

kysyin äitiltä mitä “vade retro satana” meinaa ku mokoman mäntit ei oo kertonu, ni se sano että ruoka on valmis

vade retro satana!!!

miks ette kerro mitä vade retro satana meinaa?? loppuis toi kyseleminen..

oon ihmetellyt kauan että mitä se vade retro satana meinaa? haluatteko valottaa asiaa vai vastaatteko taas kerran tyyliin “hommaa homo ite tietosi”

mitä toi vate reto satana meinaa?+

Vau! Olit keksinyt kahdeksassa minuutissa näin monta hauskaa sanailua. Nauratti. “Hommaa homo ite tietosi” oli paras, saako lainata joskus?

Pakko se on kai kysyä.. Angel of death vai war ensemble? Voimia levyntekoon!

AoD voittaa naularannekkeen mitalla.

Tarkottaako Vade Retro, Satana Mene pois, saatana?

Ok, nyt murruin: kyllä se tarkoittaa.

Jos Mokoma on paras, niin kuka on Pertti??

Suomen huumorintajuttomin huumorimies.

Saikkonen, päivitä TOP-5.

Ei se ehdi, kun se on vaan koko ajan reissussa.

soittakaa paranoid!

Yritettiin, mutta ei osattu.

Hep. Huomasin tässä, että kipeenä olemisessa on sentään jotain hyvää. Koska ääniala laskee ja pääsee noin kvintin verran alaspäin sekä kuulostaa muutenkin miehemmältä, on Mokomaa paljon helpompi laulaa. Muuten on kyllä sitten ihan tarpeeksi kamala olo. Myöskin päivät sängyssä maaten ja yrittäen pysyä hengissä on kehittynyt linkki Aleksis Kiveen Minä Elän -biisiä kuunnellessa. En ole varma, haluanko elää tuon mielikuvan kanssa jatkossa… Eipä muuta. Palailen Kiven pariin. -R-

Pikaisia paranemisia sinne.

Tälläinen yksinkertainen ja pieni kysymys… Kirjoitin novellin teidän biisinne pohjalta (siis osittain, en kokonaan) ja haluaisin kysyä, että onko mahdollista lähettää teille novellia (jotta siis lukisitte sen), että voin julkaista sen teidän luvallanne? Terveisin kirjailija

Saathan sinä kirjoittaa, kopioinnista tuskin on kysymys. Lähetä novelli seittimestari(ät)mokoma.com -osoitteeseen, ja luemme sen mielellämme.

Jos etsit tiedon jyvää, älä ihmeessä seuraa sokeaa kanaa, sillä se voikin johdattaa sinut Punaisen Kukon luo, joka silmäsi puhki nokkii. Äläkä luota siihen, että hyvä henki tuo sinulle silmät, sillä takatalven saapuessa henki ei pääsekään auttamaan sinua. Jos unohdat ohjeet, joudut kulkemaan pitkän raskaan reitin, läpi vihollisten ja pillipiiparien täyttämän tyyssijan, seitsemän sinetin takana olevaan ruhtinaan hoviin. Siellä Jumala odottaa sinua kuvan takana, kunnes olet hulluden partaalla ja toista maata. Älä kuitenkaan juokse karkuun perässäsi lauma kanoja ja susia, vaan odota, kunnes Jumala antaa unelle luvan tulla veljensä kanssa vaivuttamaan sinut ikuiseen uneen. Sitten, käännä kasvot kohti itää ja tule haudan takaa julistamaan hiljaisuutta. Jospa silloin suden vaatteissa olevat ihmiset tajuaisivat, että heidän pitäisi keksiä taktiikka, jolla pelastaa Punaisen Kukon polttama maa. Jos he onnistuvat, he ovat jättäneet tänne jäljen itsestään, ja voivat huudahtaa helpotuksesta: Minä elän! Älä silti jää katsomaan, äläkä kiellä itseäsi vaan jatka matkaasi tuonelaan vaikka vauhtisi onkin hiipunut. Liiton lopussa uni saa tulla ja sinä, Väsynyt Atlas voit hautautua siihen samaan hautaan……..

Siistiä.

Löysin tuossa kovalevyni kätköistä yhden vajaa vuosi sitten nauhoitetun räkäsoundisen Mokoma-karaokekoverin ja nyt vuoden verran rohkeutta keränneenä ajattelin tiedustella kappaleen tekijöiden mielipidettä tekeleestäni. Kipaleen rummut tulevat MIDInä, ja ne on otettu V.Siltasen tekemästä GP-tiedostosta (joka on ilmeisesti Mokotabin tabulatuurien pohjalta tehty)joten niistä krediitit hänelle/heille. Ainiin, ja se linkki itse kappaleeseen: http://us.share.geocities.com/zahmbba/UST.mp3 Jään odottelemaan tuomiotanne.

Siellähän oli tuttuja nuotteja tutussa järjestyksessä. Sympaattista.

marko sä oot mun idoli!

Jee jee.

Morjes, mokomakin poppoo. Jannella on näköjään Taman kannut? Jos saa kysyä, niin mitäs mallia nämä kattilat ovat? Meinaan, että on muuten perkeleen komee setti! Ja uutta lättyä odotellaan kieli pitkällä, tehkää se jo perhana! No, hyvät jatkot, tehkääkin sitten hyvä levy seuraavasta!

Janne vastaa: Vai että kannut ja kattilat kiinnostavat? Taman Starclassic Performer on hinkkien ja tonkkien tarkempi malli. Joo, ja kyllähän tuohon settiin tuli vähän miestä lisää (mikä soittajasta puuttuu, heh) toisen bassarin myötä. Perhana myö niin tehään sitä uutta levyä!

ootte iha perseestä!!!!!L!P K ôloki plk9iuhj T:nervi ja ttia

Ajattelkaa jos olisi sellainen paikkakunta kuin Perse. Siellä suunnassa voisi sitten olla sellainen urheiluseura kun KePeKo eli Keski-Perseen Koetus

pitäkää sit kiirettä sen uuden levyn kaa… jatkakaa samaan malliin

Jeh, näin tehdään.

Voi vittu. http://ristillinen.com/content/view/126/0/

Sananvapaus on länsimaisen demokratian peruspilari.

Tuleeko teidän uudesta levystä teidän oma ns. “reign in blood”?

Meidän Reign in Blood oli Kurimus. Toivottavasti seuraavasta levystä ei tule meidän Divine Interventionia.

mitä mieltä olette slipknotin musasta ?

Välillä nerokasta ja välillä melkoista kuraa. Slipknotista tulee aina mieleen Conan O’Brienin Slipnutz-sketsi, vaikka se sketsi ei edes ollut kovin hyvä.

Kuuntelin pitkästä aikaa vanhempaa tuotantoanne. Tein kaksi havaintoa: 1.Marko on kehittynyt laulajana huimasti. 2.Tajusin, mitä nimi Parasta ennen 0898 tarkoittaa. Kun olin aikaisemmin luullut, että se on kahdeksansataayhdeksänkymmentäkahdeksan. Ihmettelin silloin vain että mitä se nolla siinä edessä tekee. Tyhmyyttä.

Heh.

myydäänkö MOKOMA plektroja jossain???

Ei myydä.

Onks Antti Hammarbergin oikee nimi Martti Suosalo? Tuleeko vielä keikkoja ennen uutta levyä?

Ei me tiedetä. Osta tietokirja. Keikkailu jatkuu ensi vuonna.

Onkos katsastettu In Flamesin DVD-plätty? Teki kyllä itseeni ylipääsemättömän vaikutuksen. Kuinka noin ylipäinsä uppoaa kyseinen orkesteri?

Kuisma tykkää orkesterista eniten, muutkin vähän.

mitä tarkottaa vade retro, satana?

“Puhu, mutta älä rasita minua tyhmyyksillä ja pidä mielessäsi, että talossani on varalla monta notkeaa keppiä, jotka vain kaipaavat tuttavuutta jalkapohjiesi kanssa.” – Sinan juutalainen Mika Waltarin kirjassa “Mikael Hakim”

Marko! Mikä on sun mielestä paras Sepulturan levy?

Marko vastaa: Mahdottoman vaikea sanoa, mutta Arise, Chaos A.D. ja Roots muodostaa kyllä kovan kolmikon.