Kaiken maailman tyhjäntoimittajat tänne kirjoittaa. Minä mukaan lukien.

Kaiken maailman tyhjäntoimittajat tänne vastailee.

jahas ei täällä olekaan mitään kysyttyä-uutuuksia.. nörtit sotkeutunu omaan näppäryyteensä.. aijai

No sori.

Aironilta loppu hupparit ennen kuin kerkesin omaani pois hakea.. Kansa vaatii lisää! Sitä siipi-mallia kiitos.

Kääk. Paitabusiness riistäytyy käsistä. Kassellaan.

Tarvitseeko teostomaksuja maksaa, jos tekee coverin jostain teidän kappaleesta ja laittaa sen jakoon kavereilleen? Huomatkaa, että kysyjä on 16-vuotias tyttö, jonka laulutaito on olematon ja kitaransoitto taittuu hyvin jäykästi. Rahallista hyötyä siis projektista olisi turha koittaa hakea.

Teosto-maksuja pitää maksaa jos esittää Teoston alaisia teoksia julkisesti.

huomasin dvd:ssä että tämä toinen kitaristi herra laittoi käsivartensa kitaran kaulaa vasten muodostaen varsinikin itseäni positiivisesti kohahduttavan merkin… täytyy sanoa että rohkeateko hevimetalfestareilla…

Ihanaa.

Onko elämä vain suuri vitsi?

No miltä susta tuntuu?

Tehän vastustatte piratisimia. Tämä uusi tekijönoikeuslaki vaikeuttaa aivan tajuttomasti normaalin kansalaisen elämää. Oletteko nyt tyytyväisiä!? >:/ toivottavasti ei mene läpi…

Vastustamme rikollisuutta, mutta eduskunnan lakialoitteisiin meillä ei ole osaa eikä arpaa. Onhan se toki perseestä, jos räikeitä väärinkäytöksiä ei saada pois ilman että lakipykälät kaatuvat omaan monimutkaiseen mahdottomuuteensa.

Ihan ensiksi pitää saada harmaan talouden ja rikollisjärjestöjen rahoittama ammattimainen piraattituotteiden valmistaminen, maahantuominen ja jälleenmyyminen loppumaan. Tätä voi jokainen lomamatkoillansa miettiä tuliaisostoksia suunnitellessaan.

Kun tämä asia on kunnossa, voidaan ruveta keskustelemaan omistaako musiikin ostaja kyseisen musiikkikappaleen kaikissa mahdollisissa mekanisointimuodoissa, vai omistaako hän musiikkikappaleesta ainoastaan käyttölisenssin johonkin rajoitettuun tarkoitukseen. Tämähän ei edes ole immateriaalisissa tekijänoikeusasioissa kovinkaan uusi keskustelunaihe. Mutta mikä hauskinta – kiitos internetin – tällainen tekijänoikeushöpinä alkaa olla osa punkkareidenkin arkipäivää.

Sitten pitää odottaa vielä hetki ja katsoa minkälaiseksi internet muotoutuu tulevaisuudessa. Nyt operaattorit käyvät niin veristä kilpailua laajakaista-asiakkaista että hinnoittelun “terveydestä” ei voi sanoa mitään. On mielenkiintoista nähdä kuinka paljon teknisesti korkeatasoiset tiedonsiirtoyhteydet tulevaisuudessa maksavat ja minkälaista warettamista siellä on kenelläkin varaa harrastaa.

Joo niinhä sie marko vähän kyl pelleilit siel KT:n RAI RAI dokumentaarissa, joka näytettiin ainakin Oulun musiikkivideo festareilla.. Kaikkee hyvää teille!

Kekkonen vastaa: Minuakin kiinnostaa.

Mitä helevettiä ne oikein höpisee? Kuulkaas nyt: Killing Fields, Dittohead, Divine Intervention, Circle of Beliefs, Serenity in Murder, 213… näin muutamia mainitakseni. Muutkin kelpo biisejä, paitsi Mind Control joka on aika kehno päätös muutoin kovalle kiekolle. Kaikista yhtyeen levyistä parhaat soundit, upein kansitaide ja lyriikat ei ole lapsellisesti fucking-sanojen kyllästämiä kuten God Hates Us Allilla. Noh… jos se teidän uusi sitten on teidän Divine Intervention niin aika murhaava lätty on silti tulossa. Ei hätiä mitiä!

Näinhän se on. Slayer on paskimmillaankin paras.

Mitäpä mieltä ootte semmosesta kun jotkut urpot tuntuvat vain soittamisen sijasta keskittyvän uusien kitaroiden hankkimiseen ja musiikki jää sivuasiaksi?

Heh. Onko kyseessä provosointi? Kuulostaa meinaan aika tutulta.

oletko marko koskaan harkinnut muuttoa annalaan???

Marko vastaa: En.

Tuomo: Et ole vastannu!!!! Tykkäätkö grillatusta maissista??? Niin??

Tuomo vastaa: Joo. Helpottiko?

Maaaarkooooo! Tuutsie meille joulupukiksi?:)terveisin jani hallikas

Joulupukki vastaa: Petturi. Heti kun vähän kännissä kaatuilee sähkökynttilöiden johtoihin niin jo ollaan pyytämässä jotain rock-tähtiä tilalle.

Santulle,minä en myy ,mut voisin vaihtaa elämiä sinun kanssa,olis helppoa, ei tarvis nimeekään vaihtaa,sukupuolta vaan, pari pikkuseikkaa tosin on;minä en osaa soittaa bassoa,ja kotona odottais koira pahimmassa juoksussa ,eikö ole hyvä?? vaikka viikoks?

Santtu vastaa: Miul on hommat ihan mallillaan nykysellään. Tarve kaupantekoon on ohitettu aikaa sitten. Sanalla sanoen keksin itselleni elämän iha ite.

Te ootte Suomen trashin kuninkaita.

Suomen “trashin kuningas” on ehdottomasti Lassila & Tikanoja Oy.

Hyvää nimipäivää Santtu..!! 🙂

Santtu vastaa: Kiitos.

“Meidän Reign in Blood oli Kurimus.” Eikös tuo Kurimus voisi olla tavallaan myös teidän Cowboys from Hell?

Ihan miten haluat. Meille se on loppuviimein “meidän Kurimus”.

Mitäköhän tapahtus, jos Kingille ja Hannemanille antais skebat joissa ei oo floikka-talloja?

Voi pakara, siinäpä vasta arvoitus.

Annala sekoilee Rai raissa. Ei ruoalla saa leikkiä. Eli salaatti ei oo sit vissiin ruokaa, kreikkalainenkaan. Marko vastaa: En ymmärtänyt sanaakaan viestistäsi… Mikä on Rai Rai? >———- Tuossa on ilmesesti puhe vastavalmistuneesta Kotiteollisuuden dokumentista, jossa on mukana myös Markon juhannusgrillaussessiot..

Heikki Kinnunen vastaa: Aha. No, lycka till.

Laittakaa kuveja Qstockista. Oli sen verran sekopäistä, että ois kiva nähä kuveja sieltä.

os teiltä kiireisiltä miekkosilta aikaa löytyy, niin oispa mukava nähdä viime kesästä se kuvakimara! Sitä odotellessa.. terv. Frederik, Kikka ja Hannu Karpo. hyvää syksyä.

Yritämme ryhdistäytyä. Tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista.. muun muassa uusien biisien keksimistä. Tänään taas treenaamaan, ohjelmassa on mm. työnimet “220bpm rock”, “Celtic Frost” ja “Köpödödö”.

Mielipide teräsbetonista…kansa jakautuu kahtia

Niin minäkin.

milloin uusi levy tulee kauppoihin kun en ole löytänyt sitä mistään….olin keikallanne ruisrockissa ja se keikka on paras koskaan näkemäni… sen takia koko ruisrockiin tulinkin, eturiviin ängettyäni tempauduin mukaa täysin siemausin… kiitos suurenmoisesta keikasta…. T.niko.jan@luukku.com ps.<< voisitteko vastata tuohon osoitteeseen..

Mikä on seuraavan levyn julkaisu kuukausi,sillä tuskin päivä on tiedossa.Ilmestyykö sitä ennen mitään??? nim.parasta sitten STONEN.

Ei kerrota vielä. Ai miksikö? No siksi kun emme sitä itsekkään vielä tiedä.