Vastaatteko te Mokoman pojat oikeasti näihin, vai onko siellä vain joku hörhö vain “esittämässä” teitä?

Kukapa näihin meidän puolestamme suostuisi vastailemaan.

Ja taas Pantera-aiheinen kyssäri! Jos pitäis valita joku Pantera-biisi, niin minkä soittaisitte coverina? Pitää vastata!!!

Jatketaan mietintää, kun keksit yhden hyvän syyn, miksi meidän pitäisi coveroida Panteraa..

Hommasin viimein tuon tein DVD:n. Uskoisin, että siitä voisi saada enemmänkin irti esimerkiks hommaamalla sellaisen nk. DVD-soittimen. Tuutteko muuten vuoden päästä soittamaan parille tuhannelle haalaripukuselle apinalle tänne Åboon? Jos vaikka nätisti pyydän? Ettei tarvitsis sillon enää katella Frederikiä niinku tänään… Ois uudet biisit ja kaikki… -R-

Dexviihde osaisi kertoa paremmin tulemisistamme ja menemisistämme.

Kysytään nyt tekijöiden omaa mielipidettä asiaan, joka mulla on pyörinyt mielessä aina silloin tällöin eli onko Takatalven videoon kenties vaikuttanut Carcassin Heartwork-video? Ainakin nuo tehdas-maisemat muistuttaa kovasti toisiaan. Enkä tarkoita tällä mitään plagiointijuttua vaan lähinnä kunnianosoitusmielessä tehtyä valintaa teidän puoleltanne (jos se ylipäätään on vaikuttanut). Ja sopiihan molempien biisien videot loistavasti musiikkiin.

Heartwork on varmaan jäänyt vaikuttamaan takaraivoon jostain muinaisista Triple Thrash Treat -ohjelmista. Tietoista lainailua tuo ei kuitenkaan ollut. Lähes kaikki hevivideot tehdään joko hylätyssä tehdashallissa tai ainakin tehtaan pihapiirissä.

Tuomolle: kiitos, kyllä helpotti kun sain tietää että tykkäät grillatuista maisseista! Ainii… Mikä on siun lempi väri, jos mustaa ei oteta?

Lempiväri on yhdyssana.

Heissan Marko! Meijä äiti sano et , jos sie tulisit meille joulupukiks niin… huutaisit varmaa ovelta:” Saaaaaapuuu…??? ” Ok! En muista, mut se oli jtn. niin kivaa et huuh huh!!! Nii tuutko joulupukiks??? Voisit ottaaa vaik muut pojat tontuiks?? Jooo. Tuomolle rakkaita terveisiä, pusi pusi!

Teillä on jo päivällisaika, joten alapa siirtyä pikkuhiljaa käsien pesulle.

terve. voiko noita vinyyleitä varata ennakkoon jostain, että saa 1.painoksen?

Kertokaahan jos niitä älppäreitä voi tilata sitten etukäteen. Tahtoisin saada ekasta 500 erästä. Jos olette erittäin kivoja pistätte tiedon minulle sähköpostiin

mihinköhän nuo kyseiset vinylipainokset tulevat myyntiin? voittekos mainita levyliikkeitä nimeltä? Onkos mahdollista tehdä ennakkovarauksia.

OHO!Miten nuo nimmari julkaisut voi varmistaa itselleen?

Sitte ku noi vinyyli levyt tulee ulos ni voiks niitä tilata jostain esim. airon musiikista???

Mahtava homma noi tulevat vinyyli painokset!!! Ja vielä tilipäivänä saatavana kaupasta…Ostan! KIITOS! Varmaankin Airon Musiikista sitten löytyy??

Vinyylejä voi ostaa levykaupoista, jotka vinyylejä tuppaavaat myymään. Airon musiikista luulisi ainakin löytyvän, joten kyselkää varauksia vaikkapa sieltä.

kuulkaas kerta kun meinaatte näitä vinyylejä painaaaaaa nii mitenhän paljon niilä jaksaa olla hintaa kun tahtoisin kovasti sellaiseen sijoittaa ja kun jos tietäisin hieman hintoja niin voisin valmistautua rahallisesti kiiiiiiitoooos

Paljon noille tein vinyyleille tulis suunnillee hintaa?

Vinyylit ovat cd:n hintaisia.

Vuoden 2001 promokuvat näyttää vähä hämmentäviltä. Tuomon sänkitukasta ja silmistä paistaa murhaajan vaistot, Kuisma on kans ollu joku Turo Tailorin pukumalli, ei mittään tolokkua. Sit varsinainen kysymys suunnataan tällä kertaa Santulle: laitatko ennen keikkaa tukkaas bonusmateriaalia itsestään kehittyvän rastahilseen lisäksi? Meinaan ku pikkusen jätkän kampaus pölähtää moshauksen alkaessa.

Santtu vastaa: Vesi vanhin voitehista. Kraanavedellä laitan suortuvat ojennukseen ennen musisointia.

Lisää naisten paitoja!! Miksi naisia aina syrjitään vaikka ollaan kyllä yhtä kovia ku hevarimiehet!??:) Tai ehkä jopa kovempia…:D

Yritetään kehitellä, naisten vaatettaminen on yllättävän monimutkaista puuhaa.

Jaksoin prkl. Nyt kaikki kirkasotsaiset teinit kilvan kiiruhtakaa kuulemaan tukkametallin ilosanomaa villiltä 80-luvulta. http://charged.listen.to -o.k-

Loistavaa toimintaa! Sieltä sitten nuoriso lataamaan Suomi-thrashin (vai oliko se nyt speed metallia…) todellisten legendojen, eli Chargedin musiikkia. Saitilta löytyy mm. H.E.L.L. -kappaleen alkuperäisversio.

Jumaliste joutuuko tässä nyt käydä vinyylisoittimen isovanhempien kuolinpesästä varastaa jotta vois saada UAUE:n ym pudokkaat ikäänkuin “niille kuuluvilla paikoillaan” julkaistuina?? Vähän epäreilua ja vähän vinyylimyynnin varmistelua sanon minä! PRKL! Onko teillä diili jonku vinyylisoitinvalmistajan kanssa vai häh!?? “Julkaskaa te poijjaat niitä pudonneita piisejänne vinyylillä jotta mie voin sitte myyä niille teidän hippifaneille nuita varastossa makaavia paskoja levareita”. Vittu että syö miestä! Mikä on ettei aikoja sitten kuolleen vinyylin voi antaa levätä rauhassa?!? Ei vainajia saa häiritä.

Vai vinyylit…Miksi ette julkaisseet niitä alunperinkin? Niin tietysti piti saada homma pyörimään myymällä CD:itä. Vai unohditteko että vinyyli on olemassa? Oottehan työ sen ikäisiä että tiedätte että LP on päällikkö. Onks nyt hyvä kun joutuu ostamaan nekin vaikka on nuo CDt. Stamina oli aika makee 10″ vai?

Sakara vastaa: Harmittelemme toki itsekin, ettemme tajunneet tehdä aikoinaan kyseisiä julkaisuja valmiiksi molempiin formaatteihin. Lupaamme, että keväällä ilmestyvä Mokoman julkaisu löytyy kauppojen hyllyiltä valmiiksi sekä vinyylinä että cd:nä, jotta kuluttajana voit ostaa äänitteen mieleisessäsi muodossa jo heti julkaisupäivänä. Nyt on mentävä näin, pahoittelemme. Ja jos tarkkoja ollaan, niin pudokkaathan nimenomaan kuuluvat kaiken maailman silppujulkaisuille, kuten ep:lle ja dvd:lle. Levyiltähän ne jo kertaalleen pudotettiin pois.

Mikä on suurin määrä viinaa jonka olette juoneet kerralla?

Liikaa.

Miks kitaristit ette käytä floyd rose talloja?

Mitä myö niillä.

Kumpi on parempi kitaristi Alexi Laiho vai Kirk Hammet?

Ihan sama, molemmille on maailmassa paikkansa.

poltatteko tupakkaa..?!?

Vähemmistö polttaa.

Airon Musiikin sivuilla kuvaillaan Ruhtinasta näin: “Ai että kun toimii ja potkii ja heiluu ja laulaa niin komeasti, että!! Suomen parasta trashia tarjoillaan taas, omista omasi!” Varmaan fiksua kutsua levyä roskaksi, jos sitä olisi tarkoitus saada myytyä.

Jaha, ei taida olla Airolla termiitit hallussa.

Jes, vinyylisoitin liekkeihin 5.10.! Old skoolisti thrashiä.

Näisso!

Harmistus jos tulen olemaan rikollinen kun siirrän esimerkiksi teidän musiikkia kannettavaan mp3-soittimeen…Ei sitten. Jospa kyseiset laitteet voisi palauttaa kauppaan ja saisi rahat takaisin. Ostan autooni LP-soittimen.

Niinpä. Avaudu eduskunnalle.