Älkää hätääntykö, en aijo kysyä “mitä tarkoitaa vade retro satana??” vaan: Tykkääkö Santtu vielä pihvitomaateista??

Santtu vastaa: Terttu-, kirsikka- ja luumutomaatit laadusta ja käyttötarkoituksesta riipuen vievät voiton.

kuinka kauan vielä täytyy, ennen kuin haavat paranee?

Zeitzemen minuuttia.

Mulla on ehdotus teiän seuraavan levyn nimeksi: Öljyisen maan ja jätteen mikrobiologinen puhdistus. Eiks ookkin hyvä idea?!

Onnea vaan insinöörityöllesi.

Tekijät: Kuisma Aalto – AD, suunnittelu, toteutus ja ylläpito Tuomo Saikkonen – suunnittelu, toteutus ja ylläpito hohooo, oottekstyö nörttejä 🙂

Orkesterin kitaristit ovat yllättävän monitaitoisia kavereita.

Vituttaako kun ihmiset eivät osaa kirjoittaa yhdyssanoja?

Eipä juuri. Pitää hyväksyä se, että kaikki ihmiset eivät osaa ilmaista itseään yhtä elegantisti kuin sinä.

Jos ja kun tuleva levy julkaistaan vinyylinä, laitetaanko varsinaiselta levyltä pois pudonneet biisit kuitenkin sille vinyylille boonuksiksi?

Mistä näistä tietää.

Käykääpä ihmiset arvostelemassa uutta biisiämme osoitteessa http://www.mikseri.net/cawala.. Kiva olisi myös saada palautetta..

No käykää.

Jaahas hevi ukkelit vanhojen kouluaikojen muistoksi, monivalinta kysymys. ( Ei yhtä oikeaa vastausta ) Missä biisissä on paras meisinki? Slayer – Angel of Death Sepultura – refuse/resist Pantera – Fucking hostile Napalm Death – Siege of power Stone – Brain Damage Popeda – kuulat sekaisin Voi pistää myös top 6 noista jos jaksaa.

Ei jaksa. Olihan noita tuossakin hyviä biisilöitä.

onko mahdollista että vaihtaisitte mokoma sivun taustat vaikka punainen kukko aiheiskisi?

No arvaa?

Onko mukavaa?

Eipä.

Kiitos Charged-linkin esittäjälle! Pääsin kerrankin kuulemaan mistä on alunperin kyse. Jottei tässä olisi kyse jostakin yleisestä chattipalstasta, painotan viestini kiitokseksi Mokomalle erinomaisesta coverista. Uutta matskua odotellessa ja vanhaa kuunnellessa syysterveiset koko köörille!

Linkin esittäjä taisi olla itse Oki “Mr. Charged” Kymäläinen. Terveisiä vaan sinne!

Tää ei oo varsinainen kysymys. Jos ette ole vielä ehtineet vastata niille jotka on kyselleet että mitä vade retro satana tarkottaa. Tiedoksi, että vade retro on latinaa ja tarkoittaa mene takaisin. Eli siis mene takaisin saatana

Kiitollinen -92 vastaa: IhQ!11!!!!

Hevi on penistä kasvattavaa musiikkia ja hyvää ajan vietettä ihmisille joilla on liikaa vapaa-aikaa. Niin ja kysymys Annalan Markolle ja santulle… että montako levyä ostat kuukaudessa? ja viimeisin “maailman” kovin levy minkä olet bonggannut. Terveisin: keith breinder

Marko vastaa: En minä osta edes joka kuukausi levyjä, välillä ostan sitten useamman kerralla. Ehkä vuodessa tulee hankittua osapuilleen 20 levyä, joista suurin osa on vanhoja klassikoita. Uusia kovia juttuja bongaan nykyään harvemmin, ehkä Negrophagia on miulle uutena tuttavuutena ollu viimeisin löytö.

Santtu vastaa: Aika vähän ja niitäkään ei jaksa kuunnella. Viimeisin ässälevy tais olla Dillinger Escape Planin Miss Machine.

Kun kerran kysyin siitä ESP:n EX mallista niin sanoitte,että sitä ei enää Euroopasta ainakaan Custom Shop mallina saa.Pitääkös tämä juttu paikkansa?

Kaikkien alojen erikoisasiantuntija vastaa: EX-malli on ihan normaali ESP:n oma sarjatuotantokitara. Kyse oli James Hetfieldin tunnetuksi tekemästä EXP-mallista, joka on lähestulkoon 1:1 kopio Gibsonin patentoimasta Explorerista. ESP ei saa tehdä EXP-mallia enää kuin Custom Shop -tilauksena Japanin markkinoille.

sovitaa Tuomo et siul leikist siel kukkakimppu jota saat haistella!!!!! Niin… lempivärisi?

Järjen ääni vastaa: Lopeta. Oikeesti.

RAVEN SAXON SEPULTURA IRONMAIDEN BEHERIT WOUNDS SABBAT ABIGAIL VENOM BATHORY MAYHEM DEATH CANDLEMASS BLACKSABBATH MERCYFUL FATE JUDAS PRIEST SLAYER EXODUS BLASPHEMY DEICIDE RUNNING WILD

Korppi. Saksilainen. Hauta. Rautaneitsyt. Saatana. Haavat. Sapatti. Hepreankielinen raamatullinen naisen nimi. Myrkky. Vamppyyrisarjamurhaajakreivitär. Hävitys. Kuolema. Kynttilänpäivä. Musta sapatti. Armollinen kohtalo. Petturipappi. Kuoliaaksi lyöjä. Joukkolähtö. Jumalanpilkka. Jumalanmurhaaja. Juosta villinä.

Tääki kysymys/vastaus palsta oli joskus ihan fiksu mut nyt nää kysymykset on sen verran hölmöjä ja vastaukset vaikuttaa lievästi vittuuntuneen ihmisen kirjoittamalta joka epätoivoisesti odottaa järkevää kysymystä ni eihän sitä lukee jaksa. Eli ihmiset: yrittäkää edes miettiä mitä kirjottelette! Nähään keikalla! -Palikka

Jeesus vastaa: Niin just, ja muistakaa kääntää se toinen poski koska se on ite joka toista haukkuu.

Mikäs on Kuismattimen mielestä paras In Flames levy? Mitä mieltä Reroute Remainssista?

Kuisma vastaa: Ensinnäkin, alkaa lempinimihommat haisemaan homolta. Ja mitä In Flamesiin tulee, niin orkesteri on parasta kohtuullisina annoksina. Ruotsalaisen säveltaide hivelee korvakäytäviä, mutta alkaa myös kyllästyttämään melko nopeasti. Kaikissa levyissä on hetkensä.

Morjens. Kysytään teiltä sama kuin Kotiteollisuudelta. Ne ei tienny mitään. Eli ootteko kuunnellu Alice in chainsin kitaristin Jerry Cantrellin tuplasooloa Degradation Trip vol. 1 & 2? Mitä mieltä ootte? Voisko seuraava Mokoma levy olla myös tuplalevy?

Ei mekään mitään tiedetä. Toivottavasti Mokoman seuraava levy on hyvä.

mahtaa vituttaa tällaiset viestit joissa ei ole mitään pointtia…

Arvaa mitä, kahvinkeitin hajosi. Se vituttaa enempi.