Moi! Mitä te tykkäätte Children Of Bodomista? Minä tykkään.

Aleksi on IHQ!11!!!<3<3<3<3<3<3

Tuomo olit perjantaina lutakossa saatana mikä meno!!!! hyvä Tuomo!!!!

Siellähän se melskasi Massikan nokkamiehenä kun ihan oikea laulaja. Hyvää paskia.

Millon tuutte lutakkoon kun ois hauska tulla katsomaan?

Ensi keväänä.

Ei vaan voi mitään, mutta kun uusimmassa Pirkka-lehdessä oli juttu, jonka otsikko oli “Punainen kukko kuriin”, oli pakko nauraa. No joo, oli mulla oikeeta asiaakin. Tuossa taannoin näkyi kuvia, joissa Hyyrysen Antilla oli päällään Sakara Recordsin leiskan mukaan tehty Saatana Perkele -paita, jonka oli itse jossain teettänyt. Heräsi vain kysymys, että jos haluisin myös sellasen paidan itselleni, niin rikonko mahdollisesti jotain tekijänoikeuslakia ja/tai teidän tunteita, jos sellaisen menen teettämään? -R-

Heh, et riko. Ja tuo oli ihan uusi läppä, pitääpä pyyttää Anttia esittelemään tuo paita.

Ette sillon taitanu muuta keksiä, kun huutaa naama punasena “Minä Elän!”? No , hjuva biisi

Ei keksitty ei.

Kumpi tapa tuntuu paremmalta saada palaute, suoraan kasvotusten vai näin netin välityksellä?

No arvaa.

Niin…piti vain tulla ja julistaa. Kesän 2005 henk.kohtaisesti parhat keikat top3 listalla on kaksi nimeä. Mokoma kerran Ja Slayer kahdesti…järjestyksen saatte arvata 🙂 RokRok.

Siistiä.

Kuisma! Käytätkö keikoilla seiskaa? Kuinka paksut kielet seiskassasi on?

Kuisma vastaa: Käytän. Kielisetti on 10-52 ja paksu A-kieli on 68 tai 70.

The Machete on kova..

On.

Päivää. Kuinka realistisena te pidätte sitä, että Sakara ottaisi lähiaikoina enemmän bändejä sojiinsa? Jos Sakaralle lähettääpi demon, ja vaikka sitä ei hyväksytä, annetteko bändille jonkinlaista palauttetta?

Sakara on keskustellut yhteistyökuvioista useammankin orkesterin kanssa, katsotaan mitä tapahtuu. Demoja saa toki lähetellä.

Oletteko huomanneet että lähes jokaisessa Aku Ankassa mainitaan sana Mokoma jossain muodossa. Piilo mainontaa…

Kuulemma, ei tule luettua vaikka se onkin Suomen laajalevikkisin viikkolehti. No toisaalta ei tule syötyä HK:n Sinistäkään vaikka se on Suomen myydyin eines.

Pakko tiedustella, että onko uusia biisejä syntyny hyvinkin? Kai joukossa on myös jotain yhtä täydellistä, kuin Nämä kolme ovat yhtä? Siinä nimittäin vasta biisien biisi. Harmi ettei kai sitten toimi livenä. Olis meinaan mahtavaa kuulla, vaikka onhan teijän keikat aina. Oiva lisä se olis kuitenkin.

On syntynyt, kiitos kysymästä. Laadusta on vielä vaikea sanoa mitään. Toivotaan parasta.

Kun te pojat ootte niin kovia saunomaan nii uskon että voisitte liittyä tännekkin http://www.saunojat.com/foorumi/ onkos teil jotain kerrottavaa meille, eli jotain saunaläppää meille kaikille 🙂

Saunassa rauhoitutaan. Läpänheittäjät heitetään muna-naama -otteella suihkuhuoneen kaakeliseinään.

Vittu että ootte hyviä

Tavallaan.

Erittäin hyvää nimipäivää Mikalle!!! Kiítos kiitos!!!

Jeh.

onko Trash Metal mielestänne homoeroottista musiikkia?

Vaikea sanoa. Mitäs tuo Trash Metal oikein on?

noh, miks ei tuo kurimus-animaatio toimi miul. Kone on päällä, flash on, jopa näyttö on päällä mutta mittään ei tapahdu. Vai oottekos työ poistanu sen? oisin vaan halunnu kattoo, perskules!

Kyllä sen pitäisi toimia. ATK on perseestä.

VÅLD crust-metallia Hell-singistä! Mä aattelin tässä ilmoittaa kyseisetä bändistä. Näytteitä voi käydä kuuntelemassa osoitteessa: www.boycottyourlife.tk

Melkoinen mainosmies, mutta menkööt nyt.

Olikos teillä jokin FIKSU syy jättää marjat pois edesmennyltä albumilta, nimeltä punainen kukko? Nimittäin parempaa kappalettta ette ole tehnyt varmaan ikinä, mikäli ei oteta huomioon tämän maailman ruhtinaan hovia.

Ei ollut. Teemme vain huonoja ratkaisuja niin elämässä kuin musiikissakin.

Myöhästyneet nimppari onnittelut KUISMALLE!!! <3

Kiits.

En tiennytkään, että Jake Nyman on soittanut bändissänne. www.mokoma.com/images/promo_120_hessu.jpg

No ei se olekkaan.

tyttäreni on nyt 2 vuotias, minkälaisia terveisiä haluaisitte kertoa hänelle kun hän vuosien kuluttua lukee terveisenne? Eli siis viesti tulevaisuuteen…

Terveisiä. Pidä itsesi miehenä.

Olen huomannut joillakin keikoilla että te otatte aika paljon valokuvia, niin mihinkä nämä kuvat, yleisöstä ja bändistä joutuvat?? Kun ei näytä olevan sivuillanne. Mistä moinen…???

Yritämme saada kasattua jonkunlaisen kuvakimaran viime kesältä. Tässä vaan on ollut kaikenlaista pikku puuhastelua, joten tämä kuvarojekti on hieman venynyt.

Hienoa, nyt pääsee laulamaan takatalvea karaokessa kun Perjantaina (29 päivä) ilmestyy Hevikaraoke Vol.1. 🙂 www.hevikaraoke.fi

Heh. Mahtaa karaokebaarien henkilökunta olla innoissaan.

helevetin hyvät bändi!! parempaa ei olekkaan! perkele!

Yeah.

Tuli tänään Ruotsin Yo-kokeessa tosi turha idea… Jos joskus joudun vanhainkotiin ja sitte joku mieshoitaja lykkii minua pyötätuolilla ympäriinsä, niin sanon sille kyllä varmasti “kiitos” ja heti perään “SAATANAN KUKKO”… älkää kysykö…

No ei sitten kysytä. Kai muistit vastata koekysymyksiin?

Mites on, meinaatteko vielä joskus Pellavarockkiin tulla settiä vetämään? Olin itse viimeks siellä vartavasten teitä katsomassa! Pitäkää lippu korkealla! \,,/

Me tulemme jos pyydetään, eli Kysy Hartsztsalta.

Morjens. Pystyttekö kertomaan että tuleeko uusin levy ennen joulua myyntiin? Teette mahtavaa musaa! \,,/ Jatkakaa samaan malliin.Oon kerran nähny teiät livenä, ja uudestaan tulen näkemään. Se on varma.

Ei tule.

millonkahan on tulossa MOKOMA paitoija joissa on ne siivet? 🙂 tosi hyvä bändi on teillä!!

Paitamallisto päivittyy ensi keväänä uuden levyn myötä.

Soittaako Santtu Seuraavalla Slevyllä?

Soitteleeko Santtu seuraavalle levylle, vai mennänkö samalla järjestelmällä kun ennen?

meinaakkos santtu soittaa seuraavalle levylle bassot vai jatkatko vaan keikkabasistina?

Santtu louhii bassot levylle.

Olis mahtavaa jos uudella levyllä ois samanlainen “mini-dvd” ku esimerkiks strapping young ladin alienilla on… pari livepätkää ja sitte studiosta jotain.. tuskinpa olisin ainut jota tämä kiinnostaisi.

Juuh.

Mikä on Mokoman kanta uudesta tekijänoikeuslaista? Levynne eivät näyttäisi olevan kopiosuojattuja ja Sakara Records ei ole ÄKT:n jäsen (mikä on ihan positiivista…), mutta artisteina myös teidän kannattaisi ilmaista kantanne kansan tietoisuuteen 🙂

Asiaa on puitu tällä palstalla tarpeeksi. Katsotaan nyt minkälaiseksi tulevaisuus muotoutuu.

Kysyisin kaikilta teiltä, että mikä on paras letinheilutus biisi? Jannelta siis vain mikä tuntuu, kun muut sitä tekee

Santtu vastaa: Parasta en tiiä, mut hyviä ovat Minä elän, Punainen kukko, Haudan takaa ainaskii.

Janne vastaa: Punaisen kukon c-osasta biisin loppuun. Eipä!

Marko vastaa: Harvemmin sitä tulee tukkaa heilutettua kun kotona kuuntelee musiikkia. Ehkä tukka jalan jatkeena alkaa kuitenkin vipajamaan Sepulturan Cut Throatin kertosäkeessä.

Kuisma vastaa: Omista biiseistä Toista maata ja Minä Elän! Muuten on tukanheilutus jäänyt vähän vähemmälle. Harmi sinänsä.

Laitahyökkääjä Nielikäinen oli vilustunut pahasti keskellä kiivainta peliputkea. Valmentaja Toivola ihmetteli syvästi tapahtunutta. N: “No kun, mä olin pilkillä ilman pipoa – ja oli ihan saatanan kylmä!” T: “Mitäh!? Ilman pipoa!? Minkä helvetin takia?” N: Tai no, olihan mulla aluks korvaläpät. Mutta ku kaveri oli kysyny et ´otaks kossua´ enkä mä kuullu mitä se sano”

Ok.

Heh, Grand theft riffi. Santtu se sitten ossoo nää haaskat jutut.

Kyllä, mies on kävelevä vitsi.

siihen pipo kysymykseen vielä sellainen juttu että myydäänkö airon musiikissa kääntö mallia vai sitä toista?

Kysy Airolta.

Ootteko koskaan soitellu muita Death-piisejä? Esim Symbolic?

Ei osata. Kerran soitettiin treeniksellä Zombie Ritual mutta se meni huonosti.

Uskomattoman hienoa kuulla, että studioon marssitte lokakuussa. Kyllä jaksaa taas lukioon eksynyt taistella talvea kohti odottaessa uutta matskua Mokomalta. Vinyylit ostaisin jos olisi rahaa jäljellä, uusi kitara söi rahat ja sormenpäät. Muttah, uutta levyä odotellessa. Hyvää jatkoa Mokomalle!

Kiitos kannustuksesta.

“Yhdistyksenne lyhenne on jo varattu moottoriurheiluseura Kyröskosken Päristykselle.” Luulin, että se on varattu uimaseura Kyröskosken pärskeelle. Vesiurheilijoita edustanee myös Vetelin kuivat. Ps. Ensi kerralla koitan keksiä tuoreempia vitsejä…

Se o Pärske, eikä Päristys 🙂

Niinpä tietenkin. Tämä olikin ruoveteläiseltä kuultu juttu, ja väärinhän se meni.

mikä on tää huppari jota myydään aironmusiikissa hintaan 60e ja miks pipon hinta on aironmusiikissa huimat 20e vaikka teidän sivuilla ilmoitettu hinta on 10e???

Huppari on vetoketjuhuppari ja pipo on pipo. Kehitys kehittyy, jakelulogistiikan väliportaiden määrä kasvaa ja asiakas maksaa viulut. Sori.