TMRH-vinyylissä lukee SKRLP – 003, mutta Sakara Recordsin nettisivuilla se on SKRLP002? Olenko saanut jonkun erityisen kopion vai onko tämä vain typo jossain? Onko muuten Punainen Kukko -LP:n takakannessa tarkoituksella pieni valkoinen tahra vai onko tämä kenties likaa? 😛

Näin luotettavaa se internetin tieto on. Eli kopiosi on erityinen, mutta nimmareita lukuun ottamatta samanlainen kuin ne 500 muutakin kopiota.

vaikkakin Mokoman tyyliin ei varmaankaan kitarasoolot sovi, ootteko ikinä aatellu niitä biiseihinne tunkea?

Ollaanhan me pari viime levyä menty soolo per levy -tahtia. Ilmeisesti eivät ole olleet niin ikimuistoisia, että niiden määrää olisi syytä lisätä.

Soittakaa pojat kunnon rässiä niin että pää irtoaa, ja Stam1na ei voita teitä ikupäivänä! Uutta levyä odotan, ja uskon että tuloo huippulätty!

Stam1na voittaa meidät mm. naamanvääntelyssä 6-0. Uudella levyllä kuuluu jokunen rässiriffikin, mutta onhan siellä taas kaikenlaista muutakin.

Niin, tulipas vaan nyt mieleen, että mitäs Hessu on puuhaillu/puuhailee mokomasta lähön jälkeen?

Hessu elelee Lappeenrannassa kuten kunnon ihminen ainakin ja soittaa rock-yhtyeessä bassoa. Demonkin tekivät hiljattain.

myö soitetaa rässiä…. soitatekko työ? myö ollaa järveläst… ja se ei hauskaa… ootteko ees ikinä kuullu sellast paikkaa? onko mukavaa? en ees tajuu miks mä kirjotan tänne tälläst… mut… ihan sama… kasvata janne letti… mut ei se kannata… millon santtu otit rastat? mitäs mieltä ootte village peoplesta? se on ihan vitun paras… homo se o… ootko janne ikinä kokeillu milleniumin rumpuja? no… et kuitenkaa… eikä se kannatakkaa.. no ei keksi muuta…. TERVE!!!

Janne vastaa: Kokeile kättäs.

In English? Pistäkää vielä “practikal inglish abu” -versio malliin julmahuvi niin saahaan porukka naarammaan.

No nythän sie jo pistit porukan nauramaan.

niin ja sitten vielä, millos tulee “sinkku” ulos ?

Ei välttämättä koskaan.

Tiijättekös Mokomattii pojat, että onko siltä slayeriltä tulossa mitään uutta matskua? Ajattelin kysyä teiltä, kun olette alan ammattilaisia ja kaikkitietäviä !!1111!!11!!

Eipä tiedetä tätäkään asiaa. Kysy Kerry Kingiltä.

Nyt sitten vakavahko kysymys. Tuleeko teidän seuraavalle/tuleville albumeillenne kopiosuojaukset? Kun nyt kerran on niin, että minun tulisi ostaa CD-soitin mikäli tahtoisin laillisesti ostamaani kopiosuojattua lättyä kuunnella, niin levy saa sitten jäädä ostamatta. Vaikka kuinka tukisin mieluusti hyvää orkesteria, niin joku raja on vammaisuudessakin oltava. Jos joku todella haluaa musiikkinsa niin saamarin salaiseksi, ettei sitä saa MP3-soittimestaan tai kovalevyltään kuunnella, ei mielestäni tämä artisti ansaitse nykypäivän kuluttajan tukea. Hieno orkesteri kuitenkin olette, kiitos kuitenkin järjettömän asiallisesta musiikistanne! Niin fiiliksien kuin soitonopiskelunkin kannalta.

Toivon tosiaankin, että mokoma/sakara ei lisää mitään normaalia kuluttajaa haittaavaa sontaa albumeihin vaan antaa ostajalleen täyden vastineen. Näillä kun ei vaikeuteta kuin normaalin ihmisen elämää, verkkoonhan se voi levitä vaikka stereoiden kautta nauhoitettuna.

Emme ole tähän mennessä suojauksia käyttäneet, eikä sellaista käytetä varmasti lähitulevaisuudessakaan. Teknologia tosin kehittyy koko ajan, joten jos joku kuluttajaystävällinen suojaus joskus syntyy, niin arvioimme asiaa uudelleen.

HERRAJEE! In inglis!!! Hitto, ootte aika kovia!

Eipä. Maailma on käytännössä jo valloitettu.

Missä studiossa teette uuden levyn? Jatkatteko Sound Supremella vai meettekö tekin Imatralle?

Seuraava levy tehdään Aaltosen Miitrin kanssa Petraxilla ja Imatran Music Brosilla.

moi!millos tuutte taas lappeenrantaan keikalle?Tsemiä ja hyvvee syksyä!-haxu-

Vaikea sanoa, mahdollisesti keväällä.

Ei wittu, Master Of Puppets kertoo kuulemma heroiiniriippuvuudesta..

Ja sinä kun luulit, että nukeista ja niiden mestarista.

Kuules rumpali-miäs, nyt kun on toinen basarikin niin ens levyllä vois sitä toistakin jalkaa polkea vähän tiuhempaan (vähän niinku Uudessa aatamissa uudessa eevassa) ja sillee kiitosnäkemiin

Hyge polkee minkä muilta kiireiltään ehtii.

kun laitatte kaikki mahdolliset uudet kappaleet sille uudelle levylle, niin ei tartte sitte harmitella että olis joku hyvä jääny pois siltä levyltä

Ei myö olla harmiteltu.

Noh Terveh… Mitenkäs miehien studio hommat menossa jos nyt vielä ootte siellä?????

Kohtapuoleen lähdetään, herkistelytreenit vielä edessäpäin.

Markolle: Jos joskus satun käymään Lappeenrannassa ja nään sut siel nii tuuks kahvil, mä tarjoon 😉

Marski tykkää kyllä kahvista, mutta näkyy tätä nykyä harvemmin Lapuskissa.

Miksi näin jälkikäteen pitää alkaa kyselee, et miks jokin tietty kappale ei oo päätynyt jollekin levylle. (Esim. toi Marjat ja sit kesällä puitiin Uusi Aatami, Uusi Eeva-kappaletta.) Minusta se on turhaa saivartelua. Kurimus ja TMRH ovat hyviä kokonaisuuksiaan sellaisinaan. Punainen kukko- EP on tosi tykki pikkulevy. Kappalevalintojen jälkikäteen puiminen on ajanhukkaa. Tärkeintä on, että nämä teidän kaikki hienot kappaleet on julkaistu jossain muodossa. Asiasta kolmanteen. Teillä on varmaan paremmat fiilikset mennä studioon tekee uutta levyä, kun mitä oli edellisen levyn kohdalla. Eikös teillä se basisti lähtenyt kälppimään juuri ennen viime levyn äänitysten alkua? Vaikka ei se lopputuloksessa näkynyt, timanttinen levy. Paineen allahan ne timantit syntyvät. Mielenkiinnolla odottaen, mitä saatte aikaan. Kivaa, kun on jotain mitä odottaa ensi vuodelta… Pahaa verta potki ainakin kivasti kesän keikoilla. Kuu saa valonsa auringolta muistutti mielestäni Rajapyykki- kappaletta. Mutta ei pahassa mielessä, hienoja kappaleita molemmat. Aurinkoista syksyn jatkoa ja voimia studiotyöskentelyyn. Eiköhän me taas ens vuonna keikoilla törmäillä.

Levyhyllystä löytyy useampikin haukotuttava esimerkki levyistä, joille bändi on ottanut mukaan käytännössä kaikki uudet kappaleensa vailla itsekritiikkiä tai käsitystä kokonaisuudesta. Me pidämme Reign in Blood -tyyppisestä tiivistä ilmaisusta. Siksi raakkaamme armotta pois hyvätkin kappaleet, mikäli tiivis kokonaisuus sitä vaatii. Tunnelma levytysten alla on mainio. Santtu on tuonut mukanaan oikeaa basismia ja pari biisiehdokastakin. Myös treeniaikaa on kertynyt lähes riittävästi, joten suurella innolla odotamme itsekin alkavaa studiorupeamaan.

Hygelle: Onko muilla bändin jäsenillä minkäänlaista vaikutusta siihen mitä soitat ja miten ja mihin kohtaan, vai onko kaikki ihan itse suunniteltua?

Janne vastaa: Voi sitä komppiehdotusten ja ilmarumpu-demonstraatioiden määrää kun uusia kappaleita työstämme. Eipä silti, on pojilta tullut pari ihan hyvääkin! Ja meillä on onneksi sen verran samanlainen näkemys biisien rytmimaailmoista, että suuremmilta itkuraivareilta on vältytty, puolin ja toisin.

Tuomohan taitaa olla Chewbacca: http://www.deviantart.com/view/23612084/

Ja Chewielta myös toisinaan kuulostaa.

santtu, kuis vanha oot?

Santtu vastaa: Kolmekymppine olen.

Mitä oot Marko mieltä Robb Flynnistä?

Marko vastaa: En kai minä hänestä mtn mieltä oo, kun piti oikein hakukoneella katsoa ensin, että kukahan mies mahtaa olla. Machine Head ei ole ollut minulle koskaan kovin merkittävä orkesteri.

Marko: kun kirjoitat tekstejä, niin teetkö ne aina tarkoituksella kappaleiden sanoituksiksi? vai tuleeko aikoja jolloin kirjoitat ja tiedät ettei tuotoksesta tule sanoitusta? mitkä/ketkä ovat tärkeimmät vaikuttajasi sanoittajana? kaunis kiitos Sinulle. monet vaikeat hetket on kestetty teksteilläsi..

Marko vastaa: Kyllä minä nykyään teen teksttejä yksinomaan sanoituksiksi, joskus muinoin syntyi runojakin, mutta tarve niiden kirjoittamiseen on väistynyt laulun tieltä. Merkittävimmät vaikutteet tekstin syntyyn ovat yksinäisyys, luonto ja hiljaisuus.

Hyvää syntymäpäivää, Marko!

Marko vastaa: Kiitos kovasti!

Mua kyrsii ku jotku palikat sekottaa mokoman black metallii.. Tai kuuntelee Blackiä ja mokomaa… Voj stna. Vaihetaan aihetta.

Muakaan ei huvita enää mikään.