Onkos Marko vielä harjotellu rääkäsemään kuin Nazgul? Ja miten ihmeessä toi corpsegrinder saa tollasen murinan ulostettua?

Marko vastaa: Nazgul -rääkäisy on ihanne jota tuskin koskaan saavutan. Ja sanoppa Corpsegrinderistä muuta!

Mites, onko noi teidän LP:t prässätty CD-tasoisesta materiaalista vai alkuperäisistä mastereista?

Alkuperäinen masteri on tehty cd:tä silmällä pitäen, joten mtään uusia taajuuksia vinyylillä ei kuulla.

Kuvakimaraa!!

En halua olla töykeä mutta nyt on jo lokakuu ja ei vieläkään kuvakimaraa keikoilta. Prkl vaikka on kiire niin ei sen tekeminen voi viedä muutamaa tuntia enempää :). Ennen joulua jos saatte niin tarjoan kahvit kun tavataan.

Hävettää. Yritämme louhia kuvasketsit kasaan Petraxin saunaosastolla.

Äijät se levy myyntiin! Ei jaksa oottaa tuleeko sieltä taas paskaa vai jatketaanko saatanan parhaiden levyjen linjalla.

Heh, pitäiskö se kuitenkin ensiksi nauhoittaa, miksata ja painaa?

Te mitään rokkareita oo kun puhutte.

Eikö rokkarit muka puhu?

Missä kaupungissa on teidän mielestä paras Mokoma-yleisö?

Tähän voisi vastata diplomaattisesti että seuraavassa kaupungisssa. Historian valossa vastaamme kuitenkin että Jyväskylässä. Siellä on ollut Valun ajoista lähtien mainio keikkatunnelma.

Tuothaniinni. Minkäköhän takia ette soita Nämä kolme ovat yhtä biisiä keikoilla? Vai soitatteko? Se on kyllä meleko mestarillinen!!!!

Ei ole soitettu. Treenasimme sitäkin, mutta koska se ei kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla, niin tiputimme sen biisipaljouden takia pois setistä.

Toi teidän Kurimus-flässi vois toimia paremmin, jos se flässi vaikka olisi olemassa.

Seittimestari vastaa: Kertokaa ihmeessä mikä tuossa ahdistaa? Musiikki-sivulla on linkkihttp://www.mokoma.com/kurimus/ ja kyllä se ainakin meikämandoliinilla toimii.

reenooko teistä soittajista kukkaan varsinaisesti tekniikkaa vai soitteletteko vaan mitä huvittaa?Minkälaisia ja merkkisiä kielisettejä kitaristit käyttää?

Eipä juuri, pitäisi treenata enemmän. Kielimerkki vaihtelee, mutta 6-kielisen Dropped-D setin paksuus on 10-52 ja paksuin A-kieli 68-70.

ei Wi**u teitä jätkii.. te ootte absoluuttista barhautta AINA.. oon pissis ja kusessa teihin… ja täytin tänää 18W Kouvolassa moshataan kun tuutte tänne!”!!1pitääkää ittenne minä ootte!! omat aatteet kunniaaan

Fantsua.

Miltäs tuntuu tällä hetkellä: onko tuleva levy lähempänä Kurimusta vai Ruhtinasta, vai poikkeaako se täysin näistä mestariteoksista? Ja onko levy noin yleisesti ottaen näitä kahta albumia hitaampi vai nopeampi, vai ovatko tempojen ääripäät vielä aiempaakin kauempana toisistaan?

Kyllä se sinne samaan Mokoma-maisemaan uppoaa. Tunnelma vaihtelee deathgrindistä Suomi-iskelmään.

Terve taas!! Mua on pitkään jo häirinny toi Kuisman eclipsessä oleva pikku punanen pläntti, siinä kaulamikin vieressä. Ajattelin nyt kysyä että mikä se on???

Kuisma vastaa: Se on mahonkia, eli siitä on lähtenyt maali. Heitin kakkoskitaran Puustock-04 keikan jälkeen viritystapit edellä lavan nurkkaan ja Custom jäi alle. Sillon kyllä otti pannuun.

Mitäs se heavy metal oikein on?

Se on sellaista musiikkia jota kuuntelemalla joutuu Helvettiin. Siellä on muuten happy hour joka päivä 21-23.

Onkos jo paljon uusia biisejä valmiina? Mikäs teitin uusimman levyn työnimi? Kiitos hyvistä levyistä ja live esiintymisistä!!!!!!

Uuden levyn työnimi on tylsästi “Seuraava levy”.

Minkä nimisessä rock-yhtyeessä Hessu soitteloo?

Ei me tiedetä. Kysy Hessulta.

Tuli muten mieleen, että voisi Janne vähän enemmän poljeskella tuplia, kun kerran toinen basarikin on olemassa. Tuntuu että aika hakemalla täytyy etsiä tmrh levyltäkin kunnon tuplapoljentaa. Se toisi vähän lisää menoa biiseihin!

Polje äitiäs.

En nyt tiedä todellakaan että mistä tätä asiaa pitäisi kysyä, mutta en muutakaan keksinyt. Elikkäs kyselisin tämmöistä että tuolta kaupastahan oli juuri kummatkin loppu mitä olisin tilannut elikkäs ARMY LIPPIS MUSTA ja MOKOMA T-PAITA (KUKKO EDESSÄ) KOKO L, elikkäs jos te jotenkin saisitte selville että koskas näitä olisi tuonne kauppaan tulossa niin olisin todella kiitollinen, tai jos ette saa niin voisitteko kertoa minulle mistä olisi asiallista noista sitten kysellä? 😀

Tilataan kun ehditään, nyt on vähän kaikenlaista.

Mitenkäs muuten miehille tippuu Strapping Young Lad? Tai Devinin soolohäröilyt.

Sinnehän se patjan ja seinän väliin tippuu.

Ihan intuitiivisesti käännettynä, eikö vade retro, satana tarkoita osapuilleen mene takaisin, saatana? Jos olen oikeassa, saanko kutsua itseäni älyköksi?

Olet nero.

Minä olen mäntin ystävä.

Niin minäkin.

Kiitos ehkä vuoden kulttuuriteosta!! Nimittäin ilokseni huomasin, että kaksi viimeisintä rieskaa ovat ilmestyneet vinyylipainoksena.

Kiitos.

Herran jestas Marko!!! Onneks olkoo!!!!!!!!!! Vähä myöhäs mut kuiteki.. 🙂

Sinne meni terveiset.

paljon kello?

Puoli seitsemän.

Lepo! Koskas se teirän levy oikein ilimestyy??

Alkuvuodesta.

Pronssinen Pokaali pitää kasata uudelleen! Kaikki kolme albumia ja sinkutkin löytyvät hyllystä. Lupaavinta kamaa ennen vuosituhannenvaihdetta oli ehdttomasti PP. Miksei se voisi puksauttaa jollain pikkukustantamolla uutta levyä? Jengi kokoon ja Eläinolento ja Puhalla lujempaa soimaan. Saisi Suomen keikkaileviin bändeihinkin jonkun jota oikeasti viitsii katsoa.

Heikki Kärkkäisen sanoin: “tuhkaa on vaikea sytyttää”.

mikä fiilikset?

Jännittää aivan helvetisti.

Piti nyt kertoa et oli vitun kova keikka pellavarockissa! takatalven aikana se “vesileikki” oli aika paha 😀

Olihan se.

Oletteko kuunnelleet paljon Kaytanhousuja-nimistä yhtyettä viime aikoina? Mahtavaa kamaa.

Epäilemättä.

Vinyyliasiaa eli mikä on Sakara lp-002 vai onko sellaista olemassakaan kun Kurimus on skrlp-001 ja tmrh skrlp-003? Puuttuko multa välistä jotain oleellista?

Nyt ois paree keksiä jotain SKR002:n kohdalle ku toi TMRH on kerran 003, nii. Vaiks Stam1na?

Sakara vastaa: SKRLP002 on loogisuuden nimissä varattu Kukko EP:lle. Sitä ei kuitenkaan nyt olla julkaisemassa.

Kumman valitsisitte mielummin? Suuren massayleisön, joka toisi paljon mammonaa ja jonka kiinnostus bändiänne kohtaan kuitenkin päättyisi parissa vuodessa, vai pienen joukon jonka uskollisuus ja lojaalius bändiä kohtaan on vahva ja ikuinen?

Voiko valita suuren ja uskollisen yleisön?

Tuleekos sivuille taas jonkinlainen studiopäiväkirja, kuten aikaisemmin? Jos tulee, niin osaatteko sanoa jo että koska?

Kassellaan. Studiopäiväkirjat ovat vaan penteleen tylsiä, kun ei siellä mitään dramaattista koskaan tapahdu. Mutta ällös huoli, pidämme teittejä kyllä ajantasalla.

Ihan mielenkiinnosta, oletteko itse henk.koht. raapustaneet nimmarit _jokaiseen_ noista kahden vinyylin mukana tulevasta julisteesta, vai onko käynyt niin, että vain yhteen, joka on sitten monistettu? Meneekö veikkaukseni pieleen, jos veikkaan jälkimmäistä (yksi kirjoitus joka monistetaan)?

Kyllä ne ihan itse omakätisesti sinne raapustettiin. Aikaa meni 6 tuntia.

Mitäs marko tykkää lullacrystä?

Vaikea sanoa.