Hommat jatkuu! Ollaan siirrytty Imatralle Miitrin kotipajaan, Music Bros -studiolle. Kitarasoundin runkkaus on homman nimi. Aamu alkoi aivan liian aikaisin, Tuomo raukka joutui heräämään jo seitsemältä vaihtamaan talvirenkaita alle, mie sain sentään nukkua yli kahdeksaan. Soundipuoli tuntuu pojilla olevan niin hallussa, ettei miun tarttee täällä kyllä kovinkaan paljon mielipiteitäni esittää. Voin siis keskittyä kaikkeen muuhun; vähäisten biljarditaitojeni kehittämiseen, NHL -uutisten seuraamiseen, kahvinsiemailuun ja yleiseen joutilaisuuteen. Fiilis on katossa, mutta toisaalta kattokin on matalalla. Veikkaan silti, että tänään kovalevylle taltioituu soundiasetusten lisäksi myös muutama tenhoava sävel.

Ps. Saikkosten omista omenoista tehty mehu on miltei Brämhultsin omenamehun veroista, ettäs tiedätte!