Jeeah! Music Bros -studiolla on merkittävä asema Mokoma-miesten menneisyydessä. Täällä on nauhoitettu allekirjoittaneen edellisen yhtyeen ep ja ensimmäinen albumi. Tehtiinpä täällä Mokoman ensimmäinen demokin. Noista ajoista on tultu kauas niin bändin kuin studionkin näkökulmasta. Studion omistajakaksikko Kiisseli & Soininen ovat hiljattain satsanneet ilmastointiin, teknologiaa ja yleiseen viihtyvyyteen niin, että hyppäys Petraxin maaseutuidyllistä kaupunkistudioon ei ollut ollenkaan paha. Hieno meininki!

Älli ja Tälli tositoimissa on viikon teema. Kitarasoundin ruuvaamiseen aioimme alumperin käyttää oikein reilusti aikaa. Mutta turhaksihan ajan tärväämäinen osoittautui, kun virne nousi joka ukon kasvoille ihan kämppäasetuksilla. Mesat möyrivät brutaalin miehekkäästi, mutta kuitenkin meille melkoisen tuoreella tavalla. Kuisma soittelee parhaillaan sisään ensimmäistä viisua, nimeltään Tästä on hyvä jatkaa. Piiska-Miitrin ohjastamana hieltä ja kyyneliltä ei tulla välttymään, mutta hyvä niin. Pikkuisen pitää tuskaa ollakin. Kassellaan.