Auts, naamaan sattuu. Taas tuli oltua Onnelassa. Eikö täällä maakunnissa ole enää muita baareja?

Basisti pääsi tänään vauhtiin. Soundit on hallussa (ESP, EBS & Sans-Amp) ja kyllä nauratti kun tarkkaamossa kuuntelin ensimmäisien raitojen tallennusta. Santun bassosovitus Tulkki-kappaleessa on kyllä puhdasveristä mäntteilyä. Ei hevo.

Niin, bassosoundi löytyi ja kokonaisuus meinaa toimia. Aikaisempaan soundifilosofiaan haettiin tarkoutuksella muutosta, ja myös basso seurailee tätä uutta “orgaanisempaa” soundimaailmaa hienosti. Ainoa ongelma näissä meidän nykysaundeissa on se, että ne eivät salli paskaa soittoa vaan virheet paljastuvat armottomasti. Laitteissa on sen verran paljon dynamiikkaa että suorituksen pitää olla hyvä ihan plekun asennosta alkaen. Muuten ei dempit jytise eikä pinch harmoniksit kirskahtele.

Marko se siellä laulaa lallattelee. Paikoitellen se kuulostaa kauniilta ja paikoitellen erittäin häiriintyneeltä. Heh, lähtökohdat ovat siis erinomaiset.

Jes, pitäisköhän polkaista saunaan..